תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 17:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 24 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: לונדון
הודעהפורסם: 08 יוני 2012, 14:52 
סמל אישי של המשתמש
יכול להיות ששבוע הבא אני יהיה 4 ימים בלונדון ומתוכם יומיים לבד,אז מה יש לילד בן 18 לראות יומיים בלונדון?
האיצטדיוני כדורגל פתוחים למבקרים?איזה איצטדיונים כדאי ללכת לראות אם הם פתוחים?ומה המחיר של סיור?
איזה מקומות כדאי ללכת לראות בלונדון והאם בזמן משחקי היורו של אנגליה יש מקום שהאוהדים רואים ביחד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: לונדון
הודעהפורסם: 08 יוני 2012, 15:07 
כרטיס משולב של הגלגל הענק ומדאם טוסו מתאים למישהו בגיל שלך
לטייל קצת בפארקים (באמת שלא משנה איזה, כולם מדהימים. אני אהבתי במיוחד את סנט ג'יימס פארק) חובה
כנס לפאב רנדומלי בערב, תהיה בטוח שיהיו שם הרבה אנגלים מרגשים שיראו את הנבחרת שלהם מפסידה ביורו
יש חנות ספורט מטורפת בכיכר פיקדילי עם איזה 6 קומות כולל אחת שמוקדשת רק לכדורגל (אני מקווה שהיא עוד קיימת, אני הייתי שם לפני איזה 6 שנים)
אם אתה רוצה יש את מוזיאון העינויים שאני לא הייתי שם כי הייתי קטן מדי אבל יכול להיות נחמד
זה מה שאני זוכר כרגע, אם יעלה לי עוד משהו אני אכתוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2012, 15:26 
סמל אישי של המשתמש
בוודאי שאפשר

סטמפורד ברידג' של צ'לסי:
http://www.chelseafc.com/page/StadiumTo ... 83,00.html
תמצא שם גם דרכי הגעה,שווה לראות.הייתי במוזיאון הישן אבל לא מזמן גם הוקם מוזיאון חדש,ויש גם כניסה לאצטדיון באמת שכדאי

וויט הארט ליין של טוטנהאם:
http://www.tottenhamhotspur.com/stadium ... index.page

האמיריות של ארסנל:
http://www.arsenal.com/emirates-stadium
יש לך גם מידע על המוזיאון וגם על הסיור

ק.פ.ר:
http://www.qprcommunitytrust.co.uk/stadium-tours.aspx

כמובן אופציה לוומבלי:
http://www.wembleystadium.com/Wembley-Tours.aspx

אם אתה מגיע עכשיו בכול אצטדיון יש חנות רשמית של הקבוצה,ותהיה מכירת סוף עונה
זה בכול הקשור לכדורגל ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2012, 23:45 
סמל אישי של המשתמש
מה עוד אפשר לראות/לעשות בעיר הזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 03:02 
הסוהו בלילה פשוט כיף, ערב רב של אנשים ותרבויות. טירוף. הגלגל ענק לא להיט, סה"כ לונדון די אפורה. הייתי מציע לך לסייר בכפר האולימפי אם יוצא לך, ובכלל, פאבים ובירות ויורו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2012, 01:00 
קאמדן טאון. יצאתי לשם כמה פעמים והיה מעולה.
הבנתי שגם ביום מאוד נחמד שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2012, 01:03 
ואם אתה אוהב מוזיקה, לך תראה את הרויאל אלברט הול. אפילו אם אין הופעה. מקום מדהים ויפהפה שהרבה אגדות דרכו שם על הבמה. לא יודע אם אפשר להיכנס ככה סתם אבל שווה לנסות. בלי קשר להסטוריה שלו, זה פשוט אולם מדהים ויפהפה.
עכשיו אני רואה שאתה רק יומיים. תראה דברים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2012, 01:07 
סמל אישי של המשתמש
morrissey כתב:
ואם אתה אוהב מוזיקה, לך תראה את הרויאל אלברט הול. אפילו אם אין הופעה. מקום מדהים ויפהפה שהרבה אגדות דרכו שם על הבמה. לא יודע אם אפשר להיכנס ככה סתם אבל שווה לנסות. בלי קשר להסטוריה שלו, זה פשוט אולם מדהים ויפהפה.

O2?
האמרסמית'?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2012, 10:01 
סמל אישי של המשתמש
קניות:אל תפספס את הפריימארק בתחילת אוקספורד - תחנת מארבל ארץ', ואת חנות הספורט בכיכר פיקדילי שהזכירו כאן - היא נקראת ליליוויט.
אוכל: יש מסעדות סיניות מצויינות בסוהו ולא יקרות בכלל של אכול כפי יכולתך ב6-8 פאונד.
אם בא לך פיצה האט - בימי חול שני-שישי עד 15:00 בצהריים יש לך גם שם אכול כפי יכולתך באיזה 8 פאונד.

אם אתה נופל על משחק של אנגליה ביורו - יקרינו או בהייד פארק או בטרפלגר.בכל מקרה תשאל שם בעיר איפה יש הרקנה פומבית - זה חובה. לגבי משחקים אחרים - כנס לפאבים באזור הלסטר סקוור, אם תקדים להגיע תספיק אפילו להפי האוור.

שווקים - קאמדן ביום ראשון.
נוטינג היל(פורטבלו) בשבת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2012, 10:11 
סמל אישי של המשתמש
למיטב זכרוני זה כבר לא ליליווייטס אלא ספורט סנטר(הבעלים של ניוקאסל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2012, 12:22 
היא כבר כמה שנים חלק מספורטס דיירקט ( אכן של הבעלים של ניוקאסל מייק אשלי ) ורק השאירו את שם המותג. מאחר וזו חנות בקומות, אני מעדיף ללכת לסניף באוקספורד שכבר נקרא מן הסתם בשם הרשת והוא בחלל אחד גדול, שנמצא בין הכיכר לטוטנהאם קורט רואד, בכניסה למרכז הקניות פלאזה. היתרון ב'ליליוויטס' זה רק שעות הפתיחה המאוחרות, למי שזה עושה לו לעשות קניות ב10 בערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2012, 16:20 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
היא כבר כמה שנים חלק מספורטס דיירקט ( אכן של הבעלים של ניוקאסל מייק אשלי ) ורק השאירו את שם המותג. מאחר וזו חנות בקומות, אני מעדיף ללכת לסניף באוקספורד שכבר נקרא מן הסתם בשם הרשת והוא בחלל אחד גדול, שנמצא בין הכיכר לטוטנהאם קורט רואד, בכניסה למרכז הקניות פלאזה. היתרון ב'ליליוויטס' זה רק שעות הפתיחה המאוחרות, למי שזה עושה לו לעשות קניות ב10 בערב.

ספורטס דיירקט כמובן, התבלבלתי..
החנות באוקספורד נפלאה, חוץ מזה שיש שם מבצעים מדהימים (שנה שעברה כשהייתי, חולצה של נבחרת אנגליה עלתה 10 פאונד! כמובן מהעונה הקודמת, אבל עדיין. מקורית של יומברו.)
לונדון :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2012, 17:24 
KingAlpaca כתב:
morrissey כתב:

O2?
האמרסמית'?

שפשוט לא ילך לראות אולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2012, 19:47 
סמל אישי של המשתמש
הצגות רצות היום
מלך האריות
שיר אשיר בגשם
אל תלך לשוק פורטובלו -שוק של זקנות
שור קאמדן טאון נחמד-אפשר לחזור בשייט
דרך "ונציה הקטנה "
כרטיס משולש למאדם טוסו+הצינוק של לונדון (ילדותי) והעין של לונדון
שווה לקנות כרטיס טראבל קראד לרכבת התחתית ולאוטובוסים.
נסיעה טובה
תיקח אמברלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2012, 19:50 
מלך האריות יש הצגות אחרונות כרגע
אפשר שרק או הקוסם מארץ עוץ
לילדים קצת יותר גדולים
We will rock you
פשוט אדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2012, 20:27 
לא לשכוח לעשות אוייסטר, זה מוזיל משמעותית את הנסיעה בתחבורה הציבורית. רק כשאתה יוצא מלונדון, תדאג לקבל החזר. We will rock you, ענק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2012, 23:46 
ממש לא לעשות אויסטר, אלא אם אתה נמצא שבוע לפחות. עדיף לעשות כל יום כרטיס חופשי יומי (ב-4 פאונד בערך אם אני זוכר נכון) וזה משתלם יותר על תקופה של פחות משבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2012, 23:48 
mind the gap

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2012, 23:51 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
mind the gap

טוטנהאם :LAGUH!: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2012, 08:03 
Noam כתב:
כרטיס משולב של הגלגל הענק ומדאם טוסו מתאים למישהו בגיל שלך
לטייל קצת בפארקים (באמת שלא משנה איזה, כולם מדהימים. אני אהבתי במיוחד את סנט ג'יימס פארק) חובה
כנס לפאב רנדומלי בערב, תהיה בטוח שיהיו שם הרבה אנגלים מרגשים שיראו את הנבחרת שלהם מפסידה ביורו
יש חנות ספורט מטורפת בכיכר פיקדילי עם איזה 6 קומות כולל אחת שמוקדשת רק לכדורגל (אני מקווה שהיא עוד קיימת, אני הייתי שם לפני איזה 6 שנים)
אם אתה רוצה יש את מוזיאון העינויים שאני לא הייתי שם כי הייתי קטן מדי אבל יכול להיות נחמד
זה מה שאני זוכר כרגע, אם יעלה לי עוד משהו אני אכתוב

מוזיאון העינויים נחמד,לא יותר.
אם אתה יומיים שם לא שווה לבזבז שם את הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2012, 11:47 
סמל אישי של המשתמש
מי שלא הבין,אז אני 4 ימים בלונדון מתוכם יום או יומיים לבד..

מה מזג האוויר שם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2012, 12:23 
ביקור באצטדיוני כדורגל: בין שני הגדולים והחדשים הייתי הולך על וומבלי.
מבין הותיקים, צ'לסי הכי קרוב וכולל גם ביקור במוזיאון, או אפשר את פולהאם שסמוך לו והוא ייחודי ועל הנהר רק שבקוש יש סיורים שם.
בלסטר סקוויר יש את ריפליס ואת עולם הM+M החדש, כאמור אם אתה בראש של האטרקציות היקרות זה המשולב של הגלגל/אקווריום/טוסו/דנג'ן או מה שלא יהיה, ומול הדנג'ן יש עוד מקום באותו סגנון. בקובנט גארדן, אם מזג האוויר סביר, תמיד יהיו מופעי חוצות חביבים בצד של הכנסיה. סיור של הלונדון ווקס בערב בעקבות ג'ק המרטש ( או חברה אחרת, יש כבר מלא שעושות סיורי ג'ק המרטש ). אם זה בסופ"ש אז שוק קמדן לוק, להגיע או לצאת בטיול דרך תעלת ריג'נט אל פארק ריג'נט ( אם בתוכנית מאדם טוסו, אפשר לעשות את זה בסוף/התחלה ). אם זה כולל יום ראשון, אפשר גם לסע לתחנת ליברפול סטריט ומשם להתחיל במסלול ארבעה השווקים- פטיקוט->בריק ליין->קולומביה->ספיטפילדס, רק האחרון פתוח גם בימים אחרים. שיט לגריניץ' זה תמיד נחמד, בטח עם מדריך שגם מספר מה רואים בדרך.
אם מזג האוויר מחורבן ורוצים לעשות קניות, שני קניוני ווסטפילד נמצאים על הסנטרל ליין- האדום: אחד על תחנת שפרדס בוש, והשני על סטרטפורד, בסמוך לפארק האולימפי. את האחרון אפשר לשלב גם עם אחד הסיורים של החברות בעקבות הפארק ( צריך לקחת בחשבון שחלק לא מבוטל ממנו ייהרס אחרי האולימפיאדה, אז מי שרוצה לראות, זה הזמן... )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2012, 12:35 
סמל אישי של המשתמש
י.כוס - כתבנו לענייני בריטניה :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2012, 14:17 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
ביקור באצטדיוני כדורגל: בין שני הגדולים והחדשים הייתי הולך על וומבלי.
מבין הותיקים, צ'לסי הכי קרוב וכולל גם ביקור במוזיאון, או אפשר את פולהאם שסמוך לו והוא ייחודי ועל הנהר רק שבקוש יש סיורים שם.
בלסטר סקוויר יש את ריפליס ואת עולם הM+M החדש, כאמור אם אתה בראש של האטרקציות היקרות זה המשולב של הגלגל/אקווריום/טוסו/דנג'ן או מה שלא יהיה, ומול הדנג'ן יש עוד מקום באותו סגנון. בקובנט גארדן, אם מזג האוויר סביר, תמיד יהיו מופעי חוצות חביבים בצד של הכנסיה. סיור של הלונדון ווקס בערב בעקבות ג'ק המרטש ( או חברה אחרת, יש כבר מלא שעושות סיורי ג'ק המרטש ). אם זה בסופ"ש אז שוק קמדן לוק, להגיע או לצאת בטיול דרך תעלת ריג'נט אל פארק ריג'נט ( אם בתוכנית מאדם טוסו, אפשר לעשות את זה בסוף/התחלה ). אם זה כולל יום ראשון, אפשר גם לסע לתחנת ליברפול סטריט ומשם להתחיל במסלול ארבעה השווקים- פטיקוט->בריק ליין->קולומביה->ספיטפילדס, רק האחרון פתוח גם בימים אחרים. שיט לגריניץ' זה תמיד נחמד, בטח עם מדריך שגם מספר מה רואים בדרך.
אם מזג האוויר מחורבן ורוצים לעשות קניות, שני קניוני ווסטפילד נמצאים על הסנטרל ליין- האדום: אחד על תחנת שפרדס בוש, והשני על סטרטפורד, בסמוך לפארק האולימפי. את האחרון אפשר לשלב גם עם אחד הסיורים של החברות בעקבות הפארק ( צריך לקחת בחשבון שחלק לא מבוטל ממנו ייהרס אחרי האולימפיאדה, אז מי שרוצה לראות, זה הזמן... )

לא להתקרב לקרייבן קוטג'!!!
מגרש מגעיל, יותר גרוע מהקופסא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 24 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: