joshsoos כתב:
kobster כתב:
JustZiv כתב:
kobster כתב:
אגב נוכלים ובעלי קבוצות, גל יוסף לקח שנת צינון בשביל להיות הבעלים של בית"ר בשנה הבאה.
עכשיו אפשר לבוא ולהגיד - כולה בית"ר, שימותו. אבל ההתנהלות של הכדורגל בארץ והמטריה לעבריינים עם אותה התנהלות כמו שקרתה במקרה של טביב ושלנו זה משהו שמחייב התערבות של מבקר המדינה, אם לא חקירה בנושא.
עם כל המאבק בטביב, צריך לזכור שגם אם נשתחרר מידיו של הנוכל אנחנו עדיין נמצאים בביצה המסריחה של הכדורגל הישראלי.
עצוב מאוד שכלבי השמירה הם לא ההתאחדות ולא התקשורת אלא האוהדים שבכלל מממנים את כל העסק פה ואז מפקירים את הקבוצה שלהם בידי עבריינים.
נקודה למחשבה ליום שאחרי טביב.
2 מחזורים, לא יותר, 2 מחזורים שהקהל של 4 הגדולות יתאחד ויחרים את המשחקים, תראה איך הכל מתחיל לזוז פה.
ספר את זה לשפוטים של דון שחר, שהולכים לקנות רבבת מנויים רק בגלל שהחזירו להם את הבן האובד. כמה מהר הם שוכחים איך הוא עזב אותם לטובת היריבה העירונית בעבור חופן דולארים. ממש הם יחרימו משהו בשנה הבאה.
והבבונים ? מבחינתם שגל יוסף יבוא מחר,הדמות המושלמת מבחינתם בתור בעלים.
אגב, אני לא אופתע אם הכסף של כולנו פה הולך להחזיק את בית"ר בשנה הבאה (ואולי כבר בשנה הקרובה)
איזה רבבה ואיזה נעליים, יגידו תודה אם ימכרו כמו בעונה שעברה ( בסביבות ה6000 כולל מלא מנויים שהדון מחלק למחלקות הנוער, בתכלס איזה 5000 ). אם חברי הכנסת היקרים ינצלו את הזמן שנשאר לכנסת המחורבנת הזו כדי לחוקק משהו על שקיפות כמו שהציעו אוהדינו שם+כבל אם אני זוכר נכון, זה מצויין. לפחות לא יתחבאו יותר, וזה יהיה ברור
שימכרו גם 2000 מצידי, העניין הוא שלהם אין ממש אינטרס לשנות פה משהו והאחרונים מארבע הגדולות שיפעילו לחץ על הבוס שלהם.
אנחנו נלחמים בשביל לשחרר את הקבוצה מטביב אבל צריכים לקחת בחשבון שהכדורגל בארץ לא רק שלא השתנה, אלא הולך ונרקב.
הסיפור עם קבוצת אוהדים ומעורבות בניהול לא יתפוס לצערי כל עוד השינוי לא מגיע מלמעלה, דרך חקיקה וניקוי האורוות בהתאחדות.
בכדורסל, היה קל יחסית להתנהל בענף שלא נמצא בעין הציבור כמו בכדורגל והכסף שמתגלגל שם הוא זניח בהרבה ממה שמתגלגל בכדורגל.
איפה שמתגלגל כסף, רצים גם האינטרסים והשחיתויות.
בעולם מושלם, מגיע בחור שקונה את הקבוצה מטביב ומערב את האוהדים בניהול שלה בצורה כזו או אחרת.
בפועל, לכל אחד יש אינטרס להיות קרוב לקופה ולנהל אותה כמו שהוא בוחר, תוך ידיעה שהוא לא ממש יצטרך לתת דין וחשבון.
אני באמת מקווה שהחוק של שקיפות ניהולית יעבור וייאכף, זו התחלה טובה. ההמשך צריך להיות ניקוי אורוות כללי בהתאחדות ומיגור העסקונה באופן כללי.
כדורגל נקי גם יביא לפה אנשים יותר הגונים ולא נהיה מוקפים בכל מיני טביבים, פרוספרים וגל יוספים.