תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 00:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 166 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דנה אשכנזי שוב עוברת על החוק
הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 23:15 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אדום נחמד כתב:
נועם שחם כתב:
אתה יודע מה, סבבה, אם המטרה היא להציק לדנה, על הכיפאק, אבל אם ככה, בוא נודה שזו המטרה ולא סתם נרביץ כותרות בומבסטיות פה בפורום בגלל איזה סרטון מטופש.

אולי אתה צודק. אבל מה זה משנה כמה משקל הארוע הזה קיבל בפורום שבלחץ יש בו 50 איש(לא כולל משחקים בחטאפה)

לא יודע כמה משקל יש לזה. זה פשוט לגרור את כל המחאה הזו לכיוון ילדותי ולא רציני.

אוי נו, לקחת סרטון וידאו שהוא לא יותר מאשר ספיחי הווי של מפגינים מתמידים (ובינינו, משועממים, ואני ממש ממש ממש לא כותב את זה בגנותם, כי נסו אתם לעמוד כל יום כל יום כל יום במשמרות מחאה) והפכת אותו כבר למרכז הכובד החדש של המחאה שאליו "אנחנו גוררים את זה".

כן, זה כולה סרטון שולי מאוד מאוד יחסית במחאה הזאת, שכן - נועד לדאחקות ולהריץ כותרות של אשכול בפורום. לא על זה תקום או תיפול המחאה. והמחאה בוודאי לא מתפזרת. הכיוון ממשיך להיות מאוד ממוקד - מחאה אישית מול ביתו של הראיס, ומחאה אישית מול עסקיה של אשת הראיס. הסרטון הזה הוא כולה הווי המחאה יום 234 למניין ימי המחאה.

בלאד מדבר בגנות המחאה כולה. מצידו שנפגין ביער בן שמן או משהו כזה. קורמן יצא נגד המחאה מול עסקיה של אשת הראיס. מיותר לומר שוב ששני כיווני המחאה לגיטימיים, מוצדקים וכנראה גם יעילים ואפקטיביים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: דנה אשכנזי שוב עוברת על החוק
הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אדום נחמד כתב:
כמה שזה מפתה, אל תגיבו לטרול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 23:18 
שער 7 הוא אדום כתב:
נועם שחם כתב:
אתה יודע מה, סבבה, אם המטרה היא להציק לדנה, על הכיפאק, אבל אם ככה, בוא נודה שזו המטרה ולא סתם נרביץ כותרות בומבסטיות פה בפורום בגלל איזה סרטון מטופש.

תעשה לי טובה,אתה אדם בוגר והגיוניולא אידיוט כמו הטרול האומלל הזה,ונראה לי קצת הזוי שאתה חושב שהמטרה פה היא להציק לדנה נטו,ולא לראות את הדברים כחלק ממאבק כולל בצורר.
להיתפס לקטע הזה בלבד,וממנו להסיק מסקנות כוללות על המאבק כולו,זאת קטנונית בעיני,וסוג של יריקה בפרצוף בפני אלה העושים ימים כלילות כדי להציל את הקבוצה,ועוד על אחת כמה וכמה שבאותה נשימה אתה טוען שאתם מעריך את מה שהם עושים.

ולי נראה שאתה סובל מבעיות קשות של הבנת הנקרא.

א. "אני לא חושב שהמטרה היא "להציק לדנה נטו". ברור שזה חלק מהנסיון להפעיל לחץ על טביב. לא יודע איך הבנת מדברי אחרת.

ב. לא נתפס לשום דבר. האשכול הספציפי הזה הוא על הסרטון אז אני מתייחס בו לסרטון. ואגב, הסרטון הזה מצטרף לעוד אי אלו מקרים שבהם הרגשתי שהמחאה קצת מאבדת מהמיקוד שלה.

ג. עם כל הכבוד, אפשר להעביר ביקורת בלי להיות מואשם ב"יריקה בפרצוף" של אף אחד.

אני אומר שבעיני סרטונים מהסוג הזה לא תורמים למחאה, ואין בהם שום צורך. לא חייבים לקבל את דעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 23:20 
Frank Serpico כתב:
נועם שחם כתב:
אדום נחמד כתב:
נועם שחם כתב:

אולי אתה צודק. אבל מה זה משנה כמה משקל הארוע הזה קיבל בפורום שבלחץ יש בו 50 איש(לא כולל משחקים בחטאפה)

לא יודע כמה משקל יש לזה. זה פשוט לגרור את כל המחאה הזו לכיוון ילדותי ולא רציני.

אוי נו, לקחת סרטון וידאו שהוא לא יותר מאשר ספיחי הווי של מפגינים מתמידים (ובינינו, משועממים, ואני ממש ממש ממש לא כותב את זה בגנותם, כי נסו אתם לעמוד כל יום כל יום כל יום במשמרות מחאה) והפכת אותו כבר למרכז הכובד החדש של המחאה שאליו "אנחנו גוררים את זה".

כן, זה כולה סרטון שולי מאוד מאוד יחסית במחאה הזאת, שכן - נועד לדאחקות ולהריץ כותרות של אשכול בפורום. לא על זה תקום או תיפול המחאה. והמחאה בוודאי לא מתפזרת. הכיוון ממשיך להיות מאוד ממוקד - מחאה אישית מול ביתו של הראיס, ומחאה אישית מול עסקיה של אשת הראיס. הסרטון הזה הוא כולה הווי המחאה יום 234 למניין ימי המחאה.

בלאד מדבר בגנות המחאה כולה. מצידו שנפגין ביער בן שמן או משהו כזה. קורמן יצא נגד המחאה מול עסקיה של אשת הראיס. מיותר לומר שוב ששני כיווני המחאה לגיטימיים, מוצדקים וכנראה גם יעילים ואפקטיביים.

לא הפכתי שום דבר למרכז הכובד. אני לא בחרתי להעלות את הסרט הזה או לייצר ממנו כותרות בומבסטיות ("מי פה הפושע?").

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 23:21 
זה בסדר, לא כל דבר צריך לתרום במשהו למחאה, אבל זה אחלה לקבל ביקורת בונה, זה הרבה יותר תורם מכל דבר אחר, ולזה יש ערך ותרומה אדירה. זו דעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 23:22 
סמל אישי של המשתמש
בלאד, האם אתה חושב שמחאה כמו שהצגת הייתה משיגה את אותן תוצאות באותה המהירות? כי הריי המחאה הזו היא לא לשם מחאה (כמו שמנסים לטעון כמה אנשי תקשורת), אלא יש לה מטרה ברורה. אני לא ישים על זה את כספי, אבל היא לא הייתה עובדת בצורה יותר טובה מאשר במשמרות המחאה.... מול ראש הממשלה עשו מאהל מחאה בזמן הקמפיין לשיחרור גלעד שליט, שמה זה היה לגיטימי?
ושאלה אחרונה, האם אתה חושב שהמחאה בתחומי בלומפילד היתה לגיטימית? ואם כן, איך היו צריכים להגיב אנשי המחאה לאחר שהיא הושקה בכזו גסות?

החתול של שרדינגר כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
אדום נחמד כתב:
אדום נחמד כתב:
כמה שזה מפתה, אל תגיבו לטרול.

לא רואה סיבה לא להגיב לבלאד, הוא אומר דעה מנוגדת (בין אם היא שלו ובין אם לא), ויוצר עניין בפורום, מה הטעם בזה שיש לך דעה אם דעה אחרת (גם אם היא מנוגדת בפרנציפ לדעתך) ישר מבוטלת מכל סיבה שהיא?

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 23:23 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
הרעיון של לחקות את סברה ושתילה יפה.
400 אלף איש בכיכר רבין יכולים להשפיע על טביב למכור

סברה ושתילה ההפגנה או סברה ושתילה הטבח?
סתם תהיה

"עם אוהדים כאלה, היום כמו שאני, אני עולה ושם 40 נקודות"- אריק איינשטיין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 23:25 
סמל אישי של המשתמש
נעם, הסרטון הזה הוסרט לא כדי "להציק" לדנה ואפילו לא כדי לתפוס אותה בקלקלתה (למרות שאם היא כבר מועדת בשטויות שלה, כמו אז ב"אני אישית אמכור לכם שחקן-שחקן, אני אישית אדאג להוריד אתכם ליגה" הזה שלה - זה בוודאי לא יזיק) - נזכיר רק את השתלשלות העניינים שבגללם החל הכורח הזה, האילוץ, להסריט כל רגע וכל שניה של מגע של המפגינים מול ביתו של הראיס עם הראיס או אישתו - האשמות ותלונות במשטרה כנגדם על אלימות, על זריקת אבנים, זריקת רימון. ההאשמות הללו נגד המוחים השקטים שעושים זאת בצורה שקטה, חוקית ומעוררת השתאות, הן אלה שהולידו את הכורח להסריט כל רגע כזה. ממש לא כדי "להציק" לדנה.

אז הנה זה מה שלכדנו בעין המצלמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 23:27 
בנושא הזה אין לי איתך שום מחלוקת. תומך ומחזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 23:30 
mbracha כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
lihi כתב:
תגידו שזה להיכנס לקטנות
תגידו שזה לא יפה
תגידו שזה מהדברים שהורסים את המחאה
תגידו שדנה לא קשורה
תגידו שאנחנו בריונים

מי שנמצא במשמרות היום יומיות מבין עד כמה הלחץ על דנה משפיע
מי שנמצא במשמרות היום יומיות מבין כמה השפעה יש לה על טביב

אני לוקחת אחריות מלאה על הסרטון הזה, אני צילמתי את זה ואני הפצתי. עברתי על כל התגובות פה, אין לי שום בעיה לקבל הערות על נושאים מסויימים, רק שפה אני חושבת שאתם טועים לגמרי.
דנה אשכנזי נמצאת בלחץ עצום ודנה מלחיצה את טביב.. מי שהיה היום במשמרת שמע מה היא אמרה לי ולעוד בחור והבין שההשפעה שלה עצומה.
אם הסרטון הזה יגרום לה לעוד טיפה של עצבים, מבחינתי זה עושה את שלו
המטרה שלנו בסופו של דבר היא להעיף את טביב מהקבוצה, לא לעצבן את דנה אשכנזי, לא בגלל זה אנחנו קורעים את עצמנו.
בשביל להעיף את טביב צריך לפעול בכמה דרכים, ואחת מהם זו דנה. אין מה לעשות, תתמודדו עם זה.

:ROSE:

תמשיכי ותחזקנה ידייך וגם אנחנו נמשיך לבוא ולעשות הכל כדי להשפיע בכל דרך אפשרית (וכמובן חוקית) להעיף את החלאה מהפועל

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 23:36 
far-red כתב:
Noam כתב:
הרעיון של לחקות את סברה ושתילה יפה.
400 אלף איש בכיכר רבין יכולים להשפיע על טביב למכור

סברה ושתילה ההפגנה או סברה ושתילה הטבח?
סתם תהיה

הכוונה היא להפגנה
למרות שלטבוח בטביב נשמע מרגש :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2012, 08:41 
סמל אישי של המשתמש
שחם, אולי הסרטון הזה הוא לא מה שיוציא את טביב מהפועל, אבל כמו שאומרים - אם לא יועיל לא יזיק.

ואדמין, אנא שקלי להחליף את כותרת האשכול ל"בלאד vs המאבק בטביב".

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2012, 08:42 
הלחץ על דנה והחנויות שלה מבורך ובאיזשהוא מקום הוא גם היחידי שמלחיץ את הנוכל
חיטוט התלוננות על כל דבר קטן (שגם חלקינו עם כל הילת הצדיקות מעל הראש עשינו) מיותרת וקצת קטנונית

הפגנות מול החנויות כנראה מוביל לירידה במחזור המכירות
ירידה במחזור המכירות מובילה לירידה ברווחים ואולי אפילו גם להפסדים
הפסדים - בעלת הבית צריכה לממן (אופס, בעלה של בעלת הבית צריך לממן...........)

דנה : אלי , שוב המכירות על הפנים, אני חייבת עוד מיליון שקל להכניס לכיסוי חובות לאופנת דנה המהוללת
אלי : עזבי אותי באמשך דנה, את לא כל כך טובה בעיצוב ובגל זה לא קונים בחנויות , אולי תחזרי לצייר?
דנה : אלי, אני מעצבת על, בגלל הפועל שלך והבריונים כל בעלות הטעם במדינה מפחדות להתקרב לחנויות , תביא כבר מיליון או שתמכור כבר
אלי : דנה באימשלך, מה מיליון? אל תשלמי, שיתבעו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2012, 08:49 
נועם שחם כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
נועם שחם כתב:

תעשה לי טובה,אתה אדם בוגר והגיוניולא אידיוט כמו הטרול האומלל הזה,ונראה לי קצת הזוי שאתה חושב שהמטרה פה היא להציק לדנה נטו,ולא לראות את הדברים כחלק ממאבק כולל בצורר.
להיתפס לקטע הזה בלבד,וממנו להסיק מסקנות כוללות על המאבק כולו,זאת קטנונית בעיני,וסוג של יריקה בפרצוף בפני אלה העושים ימים כלילות כדי להציל את הקבוצה,ועוד על אחת כמה וכמה שבאותה נשימה אתה טוען שאתם מעריך את מה שהם עושים.

ולי נראה שאתה סובל מבעיות קשות של הבנת הנקרא.

א. "אני לא חושב שהמטרה היא "להציק לדנה נטו". ברור שזה חלק מהנסיון להפעיל לחץ על טביב. לא יודע איך הבנת מדברי אחרת.

ב. לא נתפס לשום דבר. האשכול הספציפי הזה הוא על הסרטון אז אני מתייחס בו לסרטון. ואגב, הסרטון הזה מצטרף לעוד אי אלו מקרים שבהם הרגשתי שהמחאה קצת מאבדת מהמיקוד שלה.

ג. עם כל הכבוד, אפשר להעביר ביקורת בלי להיות מואשם ב"יריקה בפרצוף" של אף אחד.

אני אומר שבעיני סרטונים מהסוג הזה לא תורמים למחאה, ואין בהם שום צורך. לא חייבים לקבל את דעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2012, 09:54 
bloodbrother כתב:
נועם שחם כתב:
אני מבין שזה הספורט הלאומי עכשיו להכנס בבלאד. אחלה. מגיע לו. אבל במקרה הזה, גם אני מצטרף לתהיה, איך הסרטון הזה מסייע לנו במאבק, ואם לא הגיע הזמן להפסיק להתעסק בשטויות ולנפח כל זבוב לפיל.

העניין הזה הוא לא זבוב, ולא זה מה שאני טוען. לא היו צריכים להיות שם, לא צריכים לצלם אותה ולא צריכים להטריד אותה. לא יודע מה הסיבה שהיא שמה את הילדה על ברכיה, אולי בגלל המפגינים, אבל כמו שכתבתי זה חמור מאד. רק שזה באמת לא עניינם של הביריונים המצלמים והמטרידים, ויתכן שהם גורמים לה לעשות טעויות קשות כאלה.

בגלל ההמפגינים היא נותנת לילדה לנהוג?
הבעיה איתך שמעכשיו אצלך זאת תיהיה הסיבה להעבירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2012, 03:03 
מתנקש על פיגום כתב:
מדהים
נשארו עוד כמה אנשים שבאמת מתיחסים לטמפית הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 166 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: