cscarlos כתב:
1. באיזה יקום אתה חושב שדבר כזה יהיה באיזה צורה רווחי?
2.בליגה הלאומית כמעט ואין סיכוי להמנע מפלייאוף. אם זה תחתון או עליון.
בשני המקרים לוותר לקבוצות לעלות שלבים לא נראה לי הוגן כמו גם להדיח אותם ולא לתת להם לעלות
כמו מה שהיה יכול לקרות עם יקנעם מגידו ואיתנו, במיוחד שאנחנו בתור קבוצת בת בכל מקרה לא מתכננים לעלות. (וזה לא רק ''הקטע שלי'' עם לא להרוס לקבוצות אחרות,זה נושא שהתחיל עוד לפני באשכול).
ומה זאת אומרת ''מה הקטע המוגזם שלי עם הכדורסל הישראלי?'' זה שאני אוהב ואיכפת לי מכדורסל ישראלי? זה חלק ממי שאני. זה לא קטע. זה נשמע לי בין המשפטים ההזויים ששמעתי.עדיין לא הבחנת בזה שאנשים משתמשים בטיעון הזה נגדי בזה שאני כביכול ''יותר אוהד כדורסל ישראלי מאוהד הפועל''.
להציג את זה באור שלילי או בתור הגזמה נראה לי מוזר.
3. גם בתקציב מינימום בליגה הלאומית אם מתעלמים מסעיף 1 ו2 עדיין זה יהיה בעייתי.
1. לא יודע, אולי ביקום מקביל

, בכל מקרה, גם בהפסד כלכלי שווה לקיים דבר כזה (אם נמצאים בפלוס).
2. עדיין, גם אם אין סיכוי להימנע מהפליאוף, זה לא מה שאמור למנוע מאיתנו דבר שכזה, זה אמנם לוקסוס גדול העניין של קבוצת בת, אבל אם מגיעים למצב שהצעירים שלנו גדולים על הארצית, אין שום סיבהלתקוע אותם שם רק שם הכדורסל הישראלי, זה כדורסל תחרותי וזה שיש קבוצה יותר "ראויה" לשפתך, לא אמור לגרום לכולם לפרוס לה שטיח אדום.
לגבי הקטע עם הכדורסל הישראלי, גם לי אכפת מזה, מאוד, אבל קודם כל הפועל וטובתה, אח"כ נתחיל לתרום לשאר העולם, עם כל הכבוד זה שעלינו ליגה זה לא אומר שנגמרה לנו העבודה ולא מבטיח שלא נרד שנה הבאה, אי אפשר להפקיר את עצמך בשם הכלל.
3. חלק מתקציב הזרים הצעירים יהיה על חשבון הקבוצה הבוגרת, כי הם אמורים לחסוך כסף בעתיד.
בכל מקרה כל הדיון הזה הוא רק בתאוריה, כי אני לא בטוח אם בכלל תהיה לנו הפריבילגיה לבחור אם להיות מהלאומית או הארצית...