יוסי האדום כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:
nirog כתב:
yossi כתב:
הכי חשוב שמה שייצא מזה זה קבוצת אוהדים ולא משנה באיזה ליגה או באיזה רמת כדורגל
בכדורסל זה לקח 5 שנים פה זה יקח הרבה הרבה פחות

א- קבוצת אוהדים לא תצליח בכדורגל (ראה יפו וקטמון)
ב - שיקחו הכסף מהקבוצה העיקר להתפטר מהראיס
סעיף א' הוא רחוק מהאמת. שתי הקבוצות מאוד מוצלחות. הן קבוצות צמרת לאורך כל ההיסטוריה שלהן, הן מייצרות כסף מפרסום ולא רק מהון עצמי, והן מופת לניהול, למוסר תשלומים ולסטנדרטים גבוהים. הרבה שחקנים רוצים לשחק שם.
בשבילי הפועל מוצלחת היא קודם כל (במקביל לדברים חשובים אחרים) הפועל שלוקחת תארים בליגה העליונה, מצליחה באירופה ובסיס האוהדים שלה הוא בערך 20% מאוהדי הכדורגל בארץ (זה מה שאמר הסקר האחרון שנעשה).
ברור שאין מצב שקבוצת אוהדים תתקרב לאף אחד מהפרמטרים האלה.
לפי התשובה שלך אתה צעיר (אני מניח פחות מ35)
אנחנו כבר ירדנו ליגה והיינו (לפחות אני) ברמלה וביבנה (זה היה חוויה....)
אני חושב שקודם עדיף להיות נקי , לא גזען, שקוף , ללא קומבינות , וללא כל השטויות שיש בארץ ורק אח"כ להתעסק ברמת הכדורגל
ניצחון בכל מחיר זה מקקיזם להזכיר לך - ואנחנו לא הם!!!
וזה שאנחנו לא הם זה מה שהפיל את טביב (ההתנגדות לשלט "מיצגים את הפועל ולא את ישראל")
ואם ראית פעם את השלט זה ההסבר שלו - מייצגים את הספורט והדרך הישרה ולא את דרך המדינה שהיא דרך השקרים והקומבינות!!! (ע"ע שימון , שאול , התאחדות, ממשלה ......)
עדיף קבוצת אוהדים מאשר קטלוניה קטנה שלא מדברת עברית (לא מאיימים על יונה בספרדית)
אתה יכול לגדל שכטרים ווורמוטים בלי לקנות אותם ובדרך הזו וזה העיקר אתה יכול ללמד אותם להתנהג כמו בני אדם וזה הכי חשוב (מעבר למה שמפעלות הפועל עושה שזה ללמד אותם מקצועות לבגרות)