תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 19:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: יש ראשי עיריות שכבר מתחילים להבין
הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 15:10 
סמל אישי של המשתמש
ראש עיריית רעננה הודיע כי הוא מסרב להעניק תמיכה לקבוצות מקצועניות. בקבוצה בנות השרון קיבלו את דבריו של
חופרי בהפתעה גמורה. "אני לא מוכן להיכנס לכיסו של משלם המסים העירוני כדי לממן שחקנים זרים. העירייה בראשותי לא תממן קבוצות שמשתפות שחקנים או שחקניות זרות", את האמירה החד משמעית הזאת אמר השבוע נחום חופרי, ראש עיריית רעננה לעיתונים "קול רענן" ו"קול הרצליה". נושא האיחוד של קבוצות הכדורסל בין רעננה והרצליה נמצא בסימן שאלה גדול. כזכור, כבר בשנה שעברה לא הסכים חופרי לתמוך בקבוצתבני השרון בסכוםשל 1.75 מיליוןשקלים כפישנכתב בהסכם בין העיריות ולכן רעננה יצאה מהאיחוד. הקבוצה נקראה בני השרון/הרצליה, כאשר לני רקאנטי נשאר כספונסר ראשי ועיריית הרצליה המשיכה להשקיע 1.75 מיליון שקלים. לאורך כל השנה שרר חוסר ודאות לגבי עתידה של בני השרון/הרצליה, כאשר ברור כי הפתרון נמצא בידיו רקאנטי.
בקבוצה הנשים, בנות השרון, האיחוד פעל גם השנה (עונה שמינית) עם תמיכה של 750 אלף שקלים מכל עירייה, אבל כעת,
לאור דבריו של חופרי, נמצאת גם קבוצה זו בחוסר וודאות לגבי המשך דרכה. חופרי, שמאמין מאוד בספורט עממי על טהרת שחקנים מקומיים, מתנגד בכל תוקף לממן קבוצות שמשתפות זרים. השבוע הוא אמר: "העמדה של עיריית רעננה היא להקים קבוצת
גברים ונשים על טהרת בני רעננה. הזמנתי את ראש עיריית הרצליה להצטרף אלינו לשותפות תחת העיקרון הזה. נציגי מחלקות הספורט של שתי העיריות אמורים לגבש המלצות בקרוב". על סירובו להעניק תמיכה לקבוצות מקצועניות אמר חופרי:
"העיקרון שלי הוא לא להעסיק שחקנים זרים שהם מעין גמלאים של הליגות האמריקאיות. אין לי בעיה שיהיו קבוצות בליגות נמוכות יותר על טהרת שחקני בית בלבד. אני לא מתכוון להשקיע בקבוצות האלו כמו בשנים שעברו או כמו קודמי בתפקיד. אני לא אשים שקל על שחקן או שחקנית זרה".

בקבוצה בנות השרון קיבלו את דבריו חופרי בהפתעה גמורה. אשר פאר, יו"ר הקבוצה: "אני אמור בימים הקרובים להיפגש עם
נחום חופרי ולשמוע את דברו. לי לא נאמר דבר כזה ולכן איני יכול להגיב. כרגע הקבוצה שלנו משותקת לגמרי ללא מאמן ושחקנים כי אני לא אתחייב כלפי אנשים שאני לא יודע את התקציב".יאיר אנגל, חבר הנהלת הקבוצה, אמר: "זאת תהיה טעות אם
מישהו בכוונה יחסל את כדורסל הנשים המקצועי. לכל הבנות הצעירות המצליחות לא יהיה לאן לשאוף. זאת תהיה בכייה
לדורות".
מעיריית הרצליה נמסר: בשנת התקציב הנוכחית עיריית הרצליה תמשיך לתמוך בקבוצות הספורט.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: יש ראשי עיריות שכבר מתחילים להבין
הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 19:54 
סמל אישי של המשתמש
איפה מצאת את השטויות האלה?
זה הראש עיר הכי גרוע שהיה לרעננה אי פעם.
הוא לא משקיע לא בזרים ולא בקבוצות של ישראלים מלאים.
לא בילדים ולא באף קבוצה אחרת ובשום מקצוע אחר.

הוא יודע לדבר יפה חוץ מזה הוא לא עשה כלום בעיר ולא תרם לשום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2012, 17:54 
סמל אישי של המשתמש
רק שנכניס את כולם לקונטקסט של רעננה: הכותרת הראשית של המקומון הכה-נחשב "קול רענן" היתה על השערוריה משבוע שעבר,
שבה, רחמנא לצלן, העירייה נתנה חסותה לאירוע שירה(!) בציבור(!!) שם הוגש אלכוהול(!!!).
ולא, הכוונה לא למכירת אלכוהול לקטינים או משהו. הבעיה היא עצם הגשת בירות קרות לבאי האירוע. זה עורר סערה די גדולה במועצה העירונית.
כל הפרטים פה: http://www.local.co.il/raanana/95820/article.htm

שורה תחתונה: עיר של חולים בראש שתקועה עמוק בשנות ה30.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2012, 18:34 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
רק שנכניס את כולם לקונטקסט של רעננה: הכותרת הראשית של המקומון הכה-נחשב "קול רענן" היתה על השערוריה משבוע שעבר,
שבה, רחמנא לצלן, העירייה נתנה חסותה לאירוע שירה(!) בציבור(!!) שם הוגש אלכוהול(!!!).
ולא, הכוונה לא למכירת אלכוהול לקטינים או משהו. הבעיה היא עצם הגשת בירות קרות לבאי האירוע. זה עורר סערה די גדולה במועצה העירונית.
כל הפרטים פה: http://www.local.co.il/raanana/95820/article.htm

שורה תחתונה: עיר של חולים בראש שתקועה עמוק בשנות ה30.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2012, 20:02 
סמל אישי של המשתמש
לא משנה אם ראש העיר הנוכח הוא ראש עיר מוצלח או כישלון. גישתו בנושא הנ"ל נכונה.
אין סיבה שערייה תממן קבוצה מקצוענית. בהחלט יש סיבה שתממן נוער ונערים.

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 09 יוני 2012, 10:13, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2012, 20:36 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
לא משנה אם ראש העיר הנוכח הוא ראש עיר מוצלח או כישלון. גישתו בנושא הנ"ל נכונה.
אין סיבה שערייה תממן קבוצה מקצוענית. בהלט יש סיבה שתממן נוער ונערים.

בתור אחד שזקוק למימון בתור נער שמשחק בקבוצת נוער ובוגרים אני אומר לך שהוא נותן גרושים.
הקבוצות שיש של כל הגילאים מה' עד יב' ממחזרים את הבגדים שלהם כי אין כסף לשלם על בגדים חדשים.
הכדורים שאנחנו משחקים איתם הם כדורים הרוסים כבר ושחוקים.
וגם התשלום החודשי שילדים שבסך הכל רוצים לעסוק בספורט שהם אוהבים הוא אסטרונומי שלא משלמים בשום קבוצה אחרת במקצוע הזה, וזה בדוק.
360 שקל משלם כל ילד\נער בחודש וסך של 3600 שקל בשנה בשביל שנוכל להתקיים ולשחק.
זה סכום כמעט כפול ממה שמשלם ילד בהרצליה, קרית אונו, תל אביב וכל קבוצה אחרת שתשאל.
אז "הגישה" של ראש העיר הנוכחי היא רק בשביל לקבל עוד קולות ולהישאר לעוד קדנציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 10:16 
סמל אישי של המשתמש
יקירי,
אין לי וויכוח איתף לגבי ראש העיר שלך, לא מכיר אותו ואת הנעשה ברעננה.
לטעמי ראש עיר כן צריך להפנות תקציבים לספורט חובבני ובעיקר ובעיקר לפעילות נוער, ולא לממן ספורט מקצועני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: