תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 16:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1675 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 56  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכירת הקבוצה: עכשיו הגיע תורו של חיים רמון
הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 11:16 
בהערכה ותאומים ורמון מגייסים משקיעים.
ואכן קונים את הקבוצה.
מה התקציב שבערך לדעתכם יהיה?
ובחייאת על תהרגו אותי עם הנאחס וכל זה עכשיו,שואל שאלה פשוטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 11:17 
סמל אישי של המשתמש
השאלה למה באמת תאומים ושות' רוצים לחזור עכשיו. עכשיו, זה דיי ברור שזה קודם כל כדי להציל את הקבוצה מידי טביב, כי אוהדים הם זה בטוח. ולכן אני לא חושב שהם רוצים לקנות כדי לנסות לקחת על עצמם אימפריה מחדש. אני מאמין שהם משתמשים בניר ענבר וכל מיני משקיעים כדי להעביר אותנו לידיים יותר טובות. כמו שתאומים היה מטווח בעסקה הקודמת הוא מטווח גם עכשיו. ואם וכאשר יהיה מצב שהם הבעלים כביכול, אז ניר ענבר יהיה הסמכות הניהולית המרכזית. שאין רואי ממנו. איך יהיה היום בהיסטוריה א'? מקלט לילה. המטרה של כולם כולל של הרוכשים היא קודם כל להציל את הקבוצה מפתיחת העונה הבאה עם טביב. כי אלוהים יודע למה נכנס במצב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 11:19 
שאף אחד לא יקנה את הקבוצה ולא יתנו לו הצעות, בסופו של דבר המחיר יגיע ל-10 מיליון בלי חובות ובלי שחקנים ובלי שום דבר.

הוא נכנס ללחץ... לא מהקהל, מזה שהוא יצטרך להוציא חס וחלילה שקל מהכיס, בגלל זה צריך לתת לו להתבשל בחרא של עצמו ולחכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
ירדן כתב:
השאלה למה באמת תאומים ושות' רוצים לחזור עכשיו. עכשיו, זה דיי ברור שזה קודם כל כדי להציל את הקבוצה מידי טביב, כי אוהדים הם זה בטוח. ולכן אני לא חושב שהם רוצים לקנות כדי לנסות לקחת על עצמם אימפריה מחדש. אני מאמין שהם משתמשים בניר ענבר וכל מיני משקיעים כדי להעביר אותנו לידיים יותר טובות. כמו שתאומים היה מטווח בעסקה הקודמת הוא מטווח גם עכשיו. ואם וכאשר יהיה מצב שהם הבעלים כביכול, אז ניר ענבר יהיה הסמכות הניהולית המרכזית. שאין רואי ממנו. איך יהיה היום בהיסטוריה א'? מקלט לילה. המטרה של כולם כולל של הרוכשים היא קודם כל להציל את הקבוצה מפתיחת העונה הבאה עם טביב. כי אלוהים יודע למה נכנס במצב הזה.

חבר מקלט לילה זה פתרון זמני.
כמובן שחברו של הרצל, מכס נורדאו, תמך בהצעת אוגנדה בטענה שהיא תשמש רק מקלט לילה עבור היהודים ולא תהיה פתרון מספק.
היהודים יתקבצו באזור אחד ויתנסו בחיים משותפים יחד(ניר ענבר וחבורתו)
ורק כאשר יתקבל הצ'רטר המיוחל היהודים יגיעו לארץ המובטחת ויגשימו את רעיון הציונות ותכנית באזל(הפיכה לאימפריה מטורפת שתגיע מינימום לחצי גמר צ'מפיונס)
יש מבין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 11:22 
אני יכול להגיד שהאוהדים הדגולים האלה כמעט הורידו אותנו ליגה בגלל האגו המסריח שלהם, ששם את עצמם לפני הקבוצה. שניהם גם לא טליתות שכולן תכלת, מוישיק גנב גם אם לא לכיס שלו, אז לזה של המועדון ( רק כי אין לנו הוכחות ) וחיים רמון מושחת שנסע על חשבון הקבוצה מספיק פעמים. אז הם לא טביב, סבבה, אבל לברך על שני אלה? בחיים לא. אני מקווה שהם הכיסוי ותו לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מכירת הקבוצה: עכשיו הגיע תורו של חיים רמון
הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 11:44 
ירדן כתב:

תאומים היה מתווך ולא מטווח (לפחות אני מקווה).
חוצמזה זה נשמע לי מוזר, כאילו הם פשוט ישלמו את הכופר לטביב? או שהם ידרשו את אותו הסכום שהם שילמו מהמשקיע הקרוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 11:47 
joshsoos כתב:
dino כתב:
pokara כתב:
Charlie כתב:
לא בטוח שתאומים או רמון יהיו מעורבים בניהול הפועל, אולי רק בייעוץ מהצד.
בכל מקרה, עם כל מגרעותיהם, מדובר באוהדי הפועל ידועים, לא באנשים עלומי שם ולא בחלאות כמו טביב.

זה נותן לך ביטוח למשהו ?
להזכירך........... (לא מהעבר הכל כך רחוק): אוהדי הפועל ת"א יפגינו מול ביתו של משה תאומים]
http://www.one.co.il/cat/articles/artic ... &tableid=1

הבדלים של שמים וארץ. תן לי כבר לחזור לעידן ההוא, רק שהעידן הטביבי ההרסני הזה יגמר כבר.

[youtubeH_QVaNYxuq0][/youtube]

:HEART2: משה תאומים :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
לא ידוע כרגע, אבל העניין הוא שאני לא חושב שהם באו לקחת את הקבוצה ולשבת כל יום בוולפסון כדי לעשות מאיתנו אימפריה. וכמובן בתור ה"אוהדים העשירים ומכורים של הקבוצה" הם יכולים לבחור מי יהיה הבן אדם שיתפוס את המושכות, שסביר להניח יהיה אדם שיהיה מקורב אליהם, והם יוכלו להוציא את הראש שלהם להתערב מתי שירצו. אבל שלא יהיה ספק. האנשים האלה רוצים בטובת הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 11:49 
תאומים, בניגוד למוני, לא הפסיק להגיע למשחקים גם כשכבר לא היה הבעלים של הקבוצה, וגם היום, כמו בכל השנים האחרונות, הוא מגיע לכל משחק בית.
אם הוא יציל אותנו מהתהום בפעם השניה תוך 15 שנה, אני אהיה אסיר תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 11:50 
לא מבין למה רמון רוצה לשחק בקקה עם טביב ואחר כך בפיפי עם תקציב נמוך.

רמון היה הכוכב הצעיר של רבין וממשלתו, ולטעמי בצדק.
הוא יכול וצריך להוביל חקירה נוקבת נגד טביב, לוזון (החל מהחלקים המשיקים לטביב) ומעבר להם.
וההמשך בשמים החל מניקוי אורוות בכדורגל הישראלי, והוא אחד מהבודדים שמסוגל לכך. והמשך בהתמודדות על תפקיד יו"ר ההתאחדות ובתוכנית לשדרג את הכדורגל לרמה אירופאית. רק כך, ולא בפיפי וקקה, יוכל לחזור למסלול הקריירה שלו שדעכה. המסלול הפוליטי הרגיל חסום בפניו כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 11:52 
nati כתב:
joshsoos כתב:
dino כתב:
pokara כתב:
Charlie כתב:
לא בטוח שתאומים או רמון יהיו מעורבים בניהול הפועל, אולי רק בייעוץ מהצד.
בכל מקרה, עם כל מגרעותיהם, מדובר באוהדי הפועל ידועים, לא באנשים עלומי שם ולא בחלאות כמו טביב.

זה נותן לך ביטוח למשהו ?
להזכירך........... (לא מהעבר הכל כך רחוק): אוהדי הפועל ת"א יפגינו מול ביתו של משה תאומים]
http://www.one.co.il/cat/articles/artic ... &tableid=1

הבדלים של שמים וארץ. תן לי כבר לחזור לעידן ההוא, רק שהעידן הטביבי ההרסני הזה יגמר כבר.

[youtubeH_QVaNYxuq0] [/youtube]

:HEART2: משה תאומים :HEART2:

כמה סרטונים של השנים האחרונות אתה רוצה? תשים לבבות גם לטביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 11:53 
סמל אישי של המשתמש
נתי, היה לזה גם צד שני. אני בטוח שאתה זוכר גם את זה.
בשורה התחתונה, כרגע אין חדש - הפולש עדיין מחזיק בקבוצה, יש מו"מ ויש סיכומים ויש ספינים בלי הפסקה.
אני לא רואה הרבה טעם בניתוח הזה לפני שמשהו משתנה בפועל.
כך או אחרת, בנקודה זו בזמן, צריך למלט את המועדון מהחורבן, ואז להתחיל לפעול לכיוון שליטה שלנו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 11:59 
אמיר ונונו כתב:
בשורה התחתונה, כרגע אין חדש - הפולש עדיין מחזיק בקבוצה, יש מו"מ ויש סיכומים ויש ספינים בלי הפסקה.
כך או אחרת, בנקודה זו בזמן, צריך למלט את המועדון מהחורבן, ואז להתחיל לפעול לכיוון שליטה שלנו במועדון.

שיגיע מישהו טוב לנהל אותנו, שליטה שלנו זה לא מטרה, אלא ניהול טוב זו מטרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 12:02 
אמיר ונונו כתב:

הצד השני היה סגול שכבר לא רצה להשקיע.והאוהדים שההצלחה עלתה להם לראש.
חוץ מזה שלא נראה לי שתאומים באמת יחזור.ואם הוא כן יחזור.הוא לא ינהל.את הניהול הוא ישאיר ל אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 12:03 
סמל אישי של המשתמש
גלובס על קבוצת רמון :
ציטוט:

מטרת קבוצת הרכישה של הפועל ת"א: רמון בדירקטוריון, אלטשולר ספונסר

אחרי התרסקות השיחות בין "קבוצת שבס" לאלי טביב, חוזרת לתמונה הקבוצה אותה מארגן ניר ענבר, עליה דווח לראשונה ב"גלובס" ‏‎■‎‏ המתווה המסתמן: 12 מיליון שקל במזומן, ו-5 מיליון נוספים בתשלומים
נמשכים המאמצים הקדחתניים להוציא את הפועל ת"א מידיו של אלי טביב, בעלי המועדון. קבוצת הרכישה אותה ייצג מנכ"ל משרד ראש הממשלה לשעבר, שמעון שבס, הודיעה אתמול (ד') כי כרגע היא מחוץ לתמונה. גורמים בקבוצת שבס אמרו הבוקר ל"גלובס" כי "אנחנו לא משחקים פוקר ולא מנסים להלחיץ אף אחד. חד משמעית, אנחנו מחוץ למשא ומתן".
על-פי הערכות, הדבר העיקרי שהרתיע את הקבוצה הוא לא דמי רכישת המועדון מטביב, אלא עמידה בהתחייבויות השוטפות של הפועל בעונה הקרובה.
בתוך כך, המהלך של קבוצת הרכישה אותה מוביל עו"ד ניר ענבר, ששימש עד לינואר האחרון כמנכ"ל המועדון אך התפטר מהתפקיד לאור חילוקי דעות עם טביב, ממשיך לקרום עור וגידים. הקבוצה הצליחה בימים האחרונים לגייס משקיעים חדשים, ועל-פי המסתמן, היא תגיש לטביב הצעה בסך 12 מיליון שקל במזומן עבור רכישת המועדון, ועוד כ-5 מיליון שקל בתשלומים שיתפרסו על-פני מספר שנים . על קבוצת הרכישה בארגונו של ענבר דווח לראשונה בשבוע שעבר באתר "גלובס".
‏בקבוצת הרכישה מקפידים שלא לחשוף את שמם של המשקיעים הפוטנציאליים, המורכבים מאוהדים מוכרים של הפועל ת"א מהמשק הישראלי. עם זאת, מסתמן כי הפוליטיקאי חיים רמון, המעורב בגיוס המשקיעים המדוברים לקבוצה, יקבל תפקיד בדירקטוריון של הפועל במידה והעסקה תצא לפועל. הפרסומאי משה תאומים, לשעבר מבעלי הפועל, מעורב גם הוא בגיוס המשקיעים, אך הוא אינו צפוי לקחת חלק בניהול השוטף של המועדון. המשקיעים השונים בדמי הרכישה צפויים לקבל אחוזי בעלות בהפועל בהתאם להשקעתם.
‏במידה והעסקה תצא לפועל, גילעד אלטשולר, מייסד ומנכ"ל משותף של אלטושלר-שחם, צפוי לחתום עם הפועל ת"א על הסכם חסות מרכזי (פרסום בקדמת חולצות המשחק לבית ההשקעות).
נציין כי אדם נוסף שמעורב במגעים של קבוצת הרכישה הוא בועז שובל, עד לאחרונה האחראי על פעילות הדיגיטל של חברת מדיה קום מקבוצת אדלר-חומסקי. מי שעוד עשוי להצטרף למגעים הוא אסי שריב, לשעבר קונסול ישראל בניו יורק.
‏קבוצת הרכישה מתכננת להעמיד להפועל ת"א תקציב שיתבסס על הכנסות המועדון. ההערכות הזהירות ביותר מדברות על מחזור מינימלי של 20 מיליון שקל שתוכל לייצר הפועל בעונה הבאה. בשלב השני, לאחר הרכישה מטביב, מתכוונים בקבוצה לבדוק דרכים לשילוב אוהדי הפועל בבעלות.

מ 25 ל 17 מיליון. עם עוד לחץ שלנו ושל התקשורת גם המחיר הזה ירד.
להמשיך בכל הכוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 12:05 
ציטוט:
כמה סרטונים של השנים האחרונות אתה רוצה? תשים לבבות גם לטביב

לטביב לא(ההצלחות היו למרות טביב)אבל כן למוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 12:18 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
גלובס על קבוצת רמון :
ציטוט:

מטרת קבוצת הרכישה של הפועל ת"א: רמון בדירקטוריון, אלטשולר ספונסר

אחרי התרסקות השיחות בין "קבוצת שבס" לאלי טביב, חוזרת לתמונה הקבוצה אותה מארגן ניר ענבר, עליה דווח לראשונה ב"גלובס" ‏‎■‎‏ המתווה המסתמן: 12 מיליון שקל במזומן, ו-5 מיליון נוספים בתשלומים
נמשכים המאמצים הקדחתניים להוציא את הפועל ת"א מידיו של אלי טביב, בעלי המועדון. קבוצת הרכישה אותה ייצג מנכ"ל משרד ראש הממשלה לשעבר, שמעון שבס, הודיעה אתמול (ד') כי כרגע היא מחוץ לתמונה. גורמים בקבוצת שבס אמרו הבוקר ל"גלובס" כי "אנחנו לא משחקים פוקר ולא מנסים להלחיץ אף אחד. חד משמעית, אנחנו מחוץ למשא ומתן".
על-פי הערכות, הדבר העיקרי שהרתיע את הקבוצה הוא לא דמי רכישת המועדון מטביב, אלא עמידה בהתחייבויות השוטפות של הפועל בעונה הקרובה.
בתוך כך, המהלך של קבוצת הרכישה אותה מוביל עו"ד ניר ענבר, ששימש עד לינואר האחרון כמנכ"ל המועדון אך התפטר מהתפקיד לאור חילוקי דעות עם טביב, ממשיך לקרום עור וגידים. הקבוצה הצליחה בימים האחרונים לגייס משקיעים חדשים, ועל-פי המסתמן, היא תגיש לטביב הצעה בסך 12 מיליון שקל במזומן עבור רכישת המועדון, ועוד כ-5 מיליון שקל בתשלומים שיתפרסו על-פני מספר שנים . על קבוצת הרכישה בארגונו של ענבר דווח לראשונה בשבוע שעבר באתר "גלובס".
‏בקבוצת הרכישה מקפידים שלא לחשוף את שמם של המשקיעים הפוטנציאליים, המורכבים מאוהדים מוכרים של הפועל ת"א מהמשק הישראלי. עם זאת, מסתמן כי הפוליטיקאי חיים רמון, המעורב בגיוס המשקיעים המדוברים לקבוצה, יקבל תפקיד בדירקטוריון של הפועל במידה והעסקה תצא לפועל. הפרסומאי משה תאומים, לשעבר מבעלי הפועל, מעורב גם הוא בגיוס המשקיעים, אך הוא אינו צפוי לקחת חלק בניהול השוטף של המועדון. המשקיעים השונים בדמי הרכישה צפויים לקבל אחוזי בעלות בהפועל בהתאם להשקעתם.
‏במידה והעסקה תצא לפועל, גילעד אלטשולר, מייסד ומנכ"ל משותף של אלטושלר-שחם, צפוי לחתום עם הפועל ת"א על הסכם חסות מרכזי (פרסום בקדמת חולצות המשחק לבית ההשקעות).
נציין כי אדם נוסף שמעורב במגעים של קבוצת הרכישה הוא בועז שובל, עד לאחרונה האחראי על פעילות הדיגיטל של חברת מדיה קום מקבוצת אדלר-חומסקי. מי שעוד עשוי להצטרף למגעים הוא אסי שריב, לשעבר קונסול ישראל בניו יורק.
‏קבוצת הרכישה מתכננת להעמיד להפועל ת"א תקציב שיתבסס על הכנסות המועדון. ההערכות הזהירות ביותר מדברות על מחזור מינימלי של 20 מיליון שקל שתוכל לייצר הפועל בעונה הבאה. בשלב השני, לאחר הרכישה מטביב, מתכוונים בקבוצה לבדוק דרכים לשילוב אוהדי הפועל בבעלות.

מ 25 ל 17 מיליון. עם עוד לחץ שלנו ושל התקשורת גם המחיר הזה ירד.
להמשיך בכל הכוח.

ב-וואלה היה כתוב שהוא מוכן לסכום שקרוב ל-12.
בסופו של דבר המחיר יהיה לא בשמיים. נשאר רק לקוות במידה ותהיה רכישה, שהרוכשים יהיו ראויים ויפעלו לטובת המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מכירת הקבוצה: עכשיו הגיע תורו של חיים רמון
הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 12:50 
קחו עצה בחינם: התקשורת כותבת שטויות בכמויות אדירות. כל שעתיים דברים משתנים בקיצוניות. אל תפתחו תיאוריות ריקות, כי זה חסר משמעות. עד שלא יהיה משהו מספיק רציני אין מה להתייחס. בינתיים בשעה 18:00 צריכים למלא את כפר שמריהו, זה הדבר היחיד שאפשר לעשות כדי להשפיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 12:52 
סמל אישי של המשתמש
גם בוואלה דיברו על מחיר של 12 מיליון במעמד המכירה ועוד סכום נוסף (כ 5 מיליון) שיועברו בתשלומים.
בידיעה מאדום עולה כתוב שההצעה היא בסביבות 14 מיליון ש"ח ושזו ההצעה האחרונה.
מיליון לפה או לשם, זה בערך המחיר תמורת מכירת המועדון כשכל התביעות והחובות העתידיים יחולו על טביב.

הכל על השולחן, עכשיו חסרה רק ההסכמה של טביב. כולם מוזמנים הערב לבוא לבית שלו ולעזור לו להחליט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
התקשורת אכן כותבת שטויות רבות. רמון חזר והדגיש
בשיחה עם האתר שכעת טביב צריך להחליט. רמון מבחינתו
ממתין לתשובה סופית אם הוא מוכר או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
מערכת אדום עולה כתב:

איזה סכום רמון הציע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 13:07 
ירדן כתב:
מערכת אדום עולה כתב:

איזה סכום רמון הציע?

לפי האתר של אדום עולה, 14 מיליון שקלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 13:18 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע כמה זה מעודכן,אבל בכתוביות בערוץ הספורט מצויין שטביב הסכים להתגמש ולרדת ל18 מיליון ש"ח,כאשר כבר גויסו 10 מיליון מתוך ה18.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 13:19 
שער 7 הוא אדום כתב:
לא יודע כמה זה מעודכן,אבל בכתוביות בערוץ הספורט מצויין שטביב הסכים להתגמש ולרדת ל18 מיליון ש"ח,כאשר כבר גויסו 10 מיליון מתוך ה18.

שרותרום 2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 13:25 
Yalla Hapoel כתב:
בהערכה ותאומים ורמון מגייסים משקיעים.
ואכן קונים את הקבוצה.
מה התקציב שבערך לדעתכם יהיה?
ובחייאת על תהרגו אותי עם הנאחס וכל זה עכשיו,שואל שאלה פשוטה.

צויין במספר מקומות שהתקציב יתבסס על ההכנסות ,
זה לא ממש רע , בהתחשב לזה שאין לנו איזה גודלהאר והם צריכים לתת גם כסף על הקבוצה
ההכנסות של הפועל (אם לא יהיה חרם מנויים והם יקנו תקבוצה) יכולות להגיע ל25 מליון , אם נעבור דו קרב של מפגשים מול קבוצה באירופה נעלה לשלב הבתים ששם זה עוד 10 מליון שקל . עם השקעה נכונה בתקציב כזה אפשר לקחת גם אליפות.
עדיף את זה על טביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 13:34 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:

חסיד אומות עולם הטביב הזה.
מתגמש עאלק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 13:47 
סמל אישי של המשתמש
לא צריך תקציב גבוה בשביל להצליח.
ניהול נכון זה המתכון להצלחה.
30 מיליון שקל זה די והותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 14:10 
למה 25? למה 30?
הפועל בעונה הבאה בלי אף השקעת בעלים יכולה בקלות להגיע ל40 מיליון ש"ח:
24 ש"ח הכנסות טבעיות (אם נימכר אני משוכנע שנמשיך, כרגיל, למכור הכי הרבה מנויים בארץ)
6 מיליון ש"ח מכירת טוטו תמוז לחו"ל על פי סעיף שחרור (1.2 מיליון יורו, 300 אלף מעבירים להכח ר"ג)
10 מיליון ש"ח עונה סבירה בליגה האירופית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 14:11 
סמל אישי של המשתמש
בסטיונר מסריח שידרס כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
לא צריך תקציב גבוה בשביל להצליח.
ניהול נכון זה המתכון להצלחה.
30 מיליון שקל זה די והותר.

בטווח הרחוק אתה לא טועה, אבל כדי לשקם את ההריסות דרושה השקעה רצינית. וכמובן גם כל מה שדני גולפיטק אמר.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1675 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 56  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: