chimpfive כתב:
אדום נחמד כתב:
chimpfive כתב:
אדום נחמד כתב:
צ'ימפ, זה לא ענין של להגן על טביב.
ברור לכולנו שהוא תאב בצע, והקבוצה לא שווה יותר מ10 מליון.
אבל כאן נחשפה קבוצת הרוכשים במערומיה, כשגילתה שלא יכולה לשלם מקופת המועדון על הקבוצה.
טביב עדיין זבל, פשוט קבוצת הרוכשים נראים קצת פחות נחמדים כרגע.
קבוצת רכישה הביאה מיליונים, בארבעה יותר ממה שהשרץ הוציא על הקבוצה, במאמץ לא קל, אף פעם לא הסתירו את העובדה שהסכומים המטורפים שהשרץ רוצה לא יכולים להתקיים ללא פתרון יצירתי/ כסף מקופת המועדון. אז מה לא נחמדים בעיניך? אתם חדשנים בכיוון הלא נכון ובזה אסיים, מי שרוצה להמשיך להיות חשדן דווקא לקבוצת אוהדי הפועל שיהנה.
אם אתה חושב שב"פתרון היצירתי" שלהם הם עושים לנו טובה, אז אני חולק עליך. ובאמת אולי נסיים בזה.
הבן זונה שיתן לטביב שקל מקופת המועדון הוא אפס כמוהו ושותף לדבר עבירה.
אני לא מופתע מהתגובה שלך, בהצלחה עם הטריליונר שיחלץ אותנו מטביב, אני מקווה שה900 טריליון שהשרץ רוצה יגיע מידיים נקיות ולבנות לפחות כמו שילגיה. יאלה נראה אותך מתישהו בכפר שמריהו, אני אנסה לחזור להפגנות כמה שיותר זריז
אני לא מבין.
אתה לא מופתע מהתגובה שלי, שמקווה לנקיון כפיים בכל הנוגע לקבוצה שלי? אתה בטוח שזה נשמע רע? אני דווקא מקבל באהבה את חוסר ההפתעה שלך.
לא צריך להיות טריליונר, וגם לא אמרתי שהרוכשים צריכים לתת לטביב מה שהוא מבקש. רק שלא יגעו לנו בקופה, כי אז אין הבדל בין מה שהם מציעים, לבין לחכות עם טביב שיגנוב עוד כסף ואז שימכור בזול יותר.
בעצם, מה שאתה מציע, זה לעזור לטביב לגנוב כסף מהקבוצה. נשמע טוב.
ולגבי עניין ההפגנות, אתה מוזמן בחמישי, רק אז מתאפשר לי. תבוא תגיד שלום.