תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 21:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 324 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: משחקי הכס - עונה 2 - האשכול הרשמי
הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 14:34 
סמל אישי של המשתמש
*ספויילר*
2. זה לא משהו שאמורים להראות לנו? זה פשוט חור בעלילה.
3. אבל בפרק הקודם רוב הכריז שכולם חוץ מת'יאון יכולים לעזוב אם הם נכנעים. בשביל מה הם היו צריכים לשרוף את המקום ולברוח? ואיך הם ברחו אם הם היו במצור (הם גם לא היו מודעים לדרכים הסודיות שהזקן סיפר עליהן לת'יאון)? ואיך 20 איש שרפו את כל וינטרפל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 17:50 
קודם כל....פרק אגדי! אהבתי כל דקה בו.לא יכול לחכות לעונה הבאה. הכל הסתיים בצורה מושלמת

ספויילרים:

שאלה:
1. האם האיש שהיה מאחורי טיאון הרג אותו או פשוט חבט לו בראש והחזיר אותו לספייק?
2. למה ג'ורה התכוון כשאמר בהערה על כל העיר קארט' שהיא אשליה? האם גם כל העיר היא חלק מהכישוף של המכשף?
3. למה לעזאזל סאנסה לא מנצלת את האינספור הזדמנויות שלה לברוח ממעלה המלך ולחזור לאחיה? מה היא אוהבת להיות אסירה ולקבל יחס של כלב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 17:52 
סמל אישי של המשתמש
cscarlos כתב:
2. למה ג'ורה התכוון כשאמר בהערה על כל העיר קארט' שהיא אשליה? האם גם כל העיר היא חלק מהכישוף של המכשף?
זה לא מה שהוא אמר. הסוחר שהציג עצמו כהכי עשיר בעיר בהצעת הנישואים שיקר- הכספת היתה ריקה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: משחקי הכס - עונה 2 - האשכול הרשמי
הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 23:55 
cscarlos כתב:
קודם כל....פרק אגדי! אהבתי כל דקה בו.לא יכול לחכות לעונה הבאה. הכל הסתיים בצורה מושלמת

ספויילרים:

שאלה:
3. למה לעזאזל סאנסה לא מנצלת את האינספור הזדמנויות שלה לברוח ממעלה המלך ולחזור לאחיה? מה היא אוהבת להיות אסירה ולקבל יחס של כלב?

ספוילר@@@@ או למה לעזאזל יש אשכול שמוקדש לסדרה שאי אפשר לדבר על הסדרה?

סנסה היא סוג של קורבן חטיפה שלא מסוגלת לצאת מהשבי שלה. הארט של הזומבים אחד הדברים הגדולים שראיתי בטלוויזיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 00:12 
chimpfive כתב:
cscarlos כתב:

ספויילרים:

שאלה:

ספוילר@@@@ או למה לעזאזל יש אשכול שמוקדש לסדרה שאי אפשר לדבר על הסדרה?

סנסה היא סוג של קורבן חטיפה שלא מסוגלת לצאת מהשבי שלה. הארט של הזומבים אחד הדברים הגדולים שראיתי בטלוויזיה.

כי הסדרה משודרת בyes יומיים אחרי שכולם רואים אותה באינטרנט.

אגב, מה בדיוק הנאמנה של המלכה אמורה לעשות עם קוטל המלך במעלה המלך? חילופי שבויים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 00:49 
אכן, חילופי שבויים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 04:14 
אוקי עבר פאקינג יומיים.

לא שמים יותר הזהרת ספויילרים. מי שעדיין לא ראה את הפרק האחרון שלא יקרא את האשכול הזה עד שיראה

לא הבנתי ...שאמרת ש ''סאנסה היא סוג של קורבן חטיפה שלא מסוגלת לצאת מהשבי שלה'',
מה זאתאומרת? איזה סיבה יש לה לרצות להישאר שם ולא לנצל הזדמנות לברוח עם כלב הציד כשהיה לה את ההזדמנות? או למה היא ענתה לפיטר בייליש כשאמר לה שיעזור לה לצאת בתשובה ש''מעלה המלך זה ביתי עכשיו'' למרות שנראה שהיא שיקרה רק כדי להגן על האפשרות שאצבעון יבגוד גם בה.
זה דווקא נראה כמו סיטואציה שאתה בתור דמות הייתה רוצה לברוח מישם כמה שיותר מהר.

ועוד שאלה. כשסרסי עצתה לג'ופרי לבטל אתהאירוסים לסאנסה היא עשתה את זה בתור מעשה טוב של לשחרר אותה או לא,לפי דעתך? (כמובן בלי לתת תשובה שמתבססת על הספרים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 09:21 
בטח, הרי היא כולה צדקה ומעשים טובים..

הדבר האחרון שמעניין אותה זו סאנסה. הרעיון הוא שג'ופרי יתחתן עם משפחה שתהווה תוספת כח משמעותית, ובני טיירל עונים לדרישה. מנישואין עם בת סטארק לא יצא כלום כי הסטארקים לא יצהירו נאמנות לג'ופרי בשום מקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 10:50 
סמל אישי של המשתמש
מצטרף לתהייה:
האם כל קארת' הייתה בלוף או שרק הדקסוס הזה היה שקרן? (לא שזה כזה משנה, סתם מעניין)

סה"כ לא כזה נפלתי מהפרק האחרון.
כל הפינות והסיפורים אכן נסגרו כמו שקיוויתי, אבל היו שם יותר מדי חורים בעלילה (שכנראה הוסברו יותר טוב בספר) שגרמו לי לסימני שאלה.
הסוף אבל היה מעולה, ועשה חשק לעונה הבאה!

עוד 10 חודשים למנאייק!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 19:55 
לפחות בספר העיר קארת' היא לא שקר מוחלט, היא פשוט זיוף של קפיטליזם.
אני לא יודע אם זה ספוילר, אבל הסוף קצת מאכזב שהוא לא נאמן לסיפור, בספר סם לא יוצא כזה דביל שמסתתר מאוחרי סלע משקשק כשהוא רואה את הזומבים, ואני לא כל כך מבין את ההחלטה הזאת של היוצרים, מאחר והדמות שלו מתפתחת למשהו הרבה יותר גדול. גם כל הסיפור של רוב לא ברור, החתונה מגיעה הרבה יותר מאוחר והיא היתה אמורה להיות טריגר על כך שרוב שבור מההודעה שהאחים שלו "נרצחו". בכל מקרה מדובר על כך שיש שמועות שהסופר חולה במחלה קשה והוא העביר את הסוף של הספרים ליוצרי הסדרה, כך שמצד שני הם אמורים להיות הכי נאמנים לסיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 19:58 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
מצטרף לתהייה:
האם כל קארת' הייתה בלוף או שרק הדקסוס הזה היה שקרן? (לא שזה כזה משנה, סתם מעניין)

סה"כ לא כזה נפלתי מהפרק האחרון.
כל הפינות והסיפורים אכן נסגרו כמו שקיוויתי, אבל היו שם יותר מדי חורים בעלילה (שכנראה הוסברו יותר טוב בספר) שגרמו לי לסימני שאלה.
הסוף אבל היה מעולה, ועשה חשק לעונה הבאה!

עוד 10 חודשים למנאייק!

מי שקרא את הספר יודע קצת קדימה דברים שאתה עדיין לא. זה הכל.
התשובות לשאלות שלך ימתינו לעונה הבאה.

ובאשר לסנסה ולסיבה שהיא לא ברחה עם הכלב של ג'ופרי - מישהו היה רוצה לצאת איתו לפאב? להיות איתו לבד שעתיים? להיות איתו בתולה צעירה במשך מסע ארוך (כשהוא בעצם עריק ואין לו מה להפסיד?)
ועל אצבעוני, באייליש, שבגד באבא שלה היא אמורה לסמוך? אולי אם המצב יראה אבוד אף יותר.
מי ולמה שרף את ווינטרפל? תאלצו להמתין.
כנ"ל לגבי תיאון.
סורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 23:33 
סמל אישי של המשתמש
חוץ מזה שסאנסה היא נסיכה מפונקת ואם לא יעשו בשבילה משהו אז היא בטח לא תיזום ותפעל לבד. היא עכשיו תתחיל לברוח ממעלה המלך לצפון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 02:40 
סמל אישי של המשתמש
אין לי כוח לקרוא את הכל כי השעה 3 וחצי בלילה והרגע סיימתי את העונה אבל אני אענה על השלוש שאלות הראשונות שנשאלו פה.

1. סנסה לא ברחה עם ה"כלב" בפרק הקודם??? (אני יודע שלא בסופו של דבר, אבל ככה זה היה נראה)
2. בפרק האחרון ראו שלוקחים את סטאניס. היה לי ברור שאלה אנשים של ג'ופרי ושהולכים לכרות לו את הראש. פתאום אני רואה שהוא בריא ושלם במבצרו. WTF?
3. האנשים של ת'יאון גרייג'וי לא היו תחת מצור??? איך הם פשוט שרפו את כל Winterfell וברחו? זה לא ממש "מצור" אם הם הצליחו פשוט ללכת משם.

תשובות לפי דעתי:
1. אז כנראה שלא.
2. בבירור אלה היו אנשים של סטאניס, הם גם אמרו לו שהם הפסידו ושהוא חייב ללכת והוא רצה להשאר להלחם והם לקחו אותו בכוח לטובתו האישית.
3. הם כנראה שרפו את ווינטרפל מבפנים ואז יצאו נתנו את גרייג'וי לאנשי הצפון וחזרו הביתה בעסקה שרוב הציע להם שהוא אומר לאבא של הממזר שהנהיג את הכוח הזה "מי שיכנע יוכל לחזור לאיי הברזל חוץ מתיאון גרייג'וי", זה ההימור שלי על כל פנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 13:52 
סמל אישי של המשתמש
זהירות ספויילר מהספר......

לגבי סאנסה.
היא גולדה וחונכה להיות "אצילה" עם כל המשתמע מזה, אין לה מושג במשחקי הכס כי זה עניין של "אבירים" ו "מלחמות", וזה לא דבר שמענין
"נסיכה", למשל מירסלה מהצד השני. אריה גם היית אמורה להתחנך ככה אבל בגלל חיבת הרבה לג'ון, היא התחילה, היא "התדרדרה" למשחקי
לחימה ושאר "שטויות של בנים". סאנסה כמו שיכלתם להבין עד עכשיו מהסידרה היא נצר למשחה בעל "אינטילגנציה" רבה אבל מאוד תמימה,
לכן תצפו להתפתחויות בנוגע אליה כאשר "התמימות" תעלם, וכפי שחלקכם כבר הבין מהפרקים היא כבר נסדקה (את הפרק האחרון ואחד לפני
אחרון עוד לא ראיתי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 14:21 
קריאה דחופה למשתמש רדנקו
אנא השב לי את הספרים הרביעי והחמישי
הבת שלי עומדת לסיים את השלישי ואוי לי אם לא יהיו הרביעי והחמישי
בהישג יד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 15:37 
סמל אישי של המשתמש
בבקשה לא לדבר פה על מידע מהספרים, בפעם האלף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 18:11 
RedFox כתב:
אין לי כוח לקרוא את הכל כי השעה 3 וחצי בלילה והרגע סיימתי את העונה אבל אני אענה על השלוש שאלות הראשונות שנשאלו פה.

1. סנסה לא ברחה עם ה"כלב" בפרק הקודם??? (אני יודע שלא בסופו של דבר, אבל ככה זה היה נראה)
2. בפרק האחרון ראו שלוקחים את סטאניס. היה לי ברור שאלה אנשים של ג'ופרי ושהולכים לכרות לו את הראש. פתאום אני רואה שהוא בריא ושלם במבצרו. WTF?
3. האנשים של ת'יאון גרייג'וי לא היו תחת מצור??? איך הם פשוט שרפו את כל Winterfell וברחו? זה לא ממש "מצור" אם הם הצליחו פשוט ללכת משם.

תשובות לפי דעתי:
1. אז כנראה שלא.
2. בבירור אלה היו אנשים של סטאניס, הם גם אמרו לו שהם הפסידו ושהוא חייב ללכת והוא רצה להשאר להלחם והם לקחו אותו בכוח לטובתו האישית.
3. הם כנראה שרפו את ווינטרפל מבפנים ואז יצאו נתנו את גרייג'וי לאנשי הצפון וחזרו הביתה בעסקה שרוב הציע להם שהוא אומר לאבא של הממזר שהנהיג את הכוח הזה "מי שיכנע יוכל לחזור לאיי הברזל חוץ מתיאון גרייג'וי", זה ההימור שלי על כל פנים.

ולמה הם שרפו את ווינטרפל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 20:26 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
בבקשה לא לדבר פה על מידע מהספרים, בפעם האלף.

שועל יקר,
לא נאמר שום דבר על מה שעתיד לקרות אלא "רק" דברים כללים, שאם לא הבנת אותם עדין הבעייה היא לא ב"ספויילר".
מה גם, שזה נחמד שהיום יש את הפרק האחרון שמשודר בארץ אבל בגלל שאתם לא יכולים חכות ולדבר על זה אתם מקשקשים
עליו, כי זה נוח לכם, אם "אין" ספויילרים אז חכו לפחות שהפרק בארץ ישודר, ולא "רק" למכורים שתענדים על ה100 מגה
שיש להם בבית ועל חשבון הטורנט. מה גם שרשמתי מראש זהירת "ספויילר" מהספר, אם אתה לא רוצה לקרוא תמצמץ.

קורמן,
ראיתי שישצא החמישי בעיברית, האמת שאני מזה לא זוכר את הספר הרביעי/ שלישי , האם יש "צורך" לקרוא אותו או שזה "יזרום".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 20:32 
את השלישי כן אבל הרביעי מיותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 21:14 
עזבו הכל.
הדבר שהכי נשגב מבחינתי להבנה..הדבר הכי לא מובן שהיה בפרק:
טיווין והסוס שלו עומדים להכנס לחדר הכס כדי שטיווין יקבל את מינוי יד הימין של המלך. (זאת גם הסצנה הראשונה של הפרק).
ו.....קלוזאפ לסוס שלו שמחרבן רגע לפני שהוא נכנס....WTF???? לממממממה?
מה הערך בקלוזאפ הזה?במה זה תורם?למה הכניסו את זה בכלל? מה זה אמור לתת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 21:35 
סמל אישי של המשתמש
cscarlos כתב:
עזבו הכל.
הדבר שהכי נשגב מבחינתי להבנה..הדבר הכי לא מובן שהיה בפרק:
טיווין והסוס שלו עומדים להכנס לחדר הכס כדי שטיווין יקבל את מינוי יד הימין של המלך. (זאת גם הסצנה הראשונה של הפרק).
ו.....קלוזאפ לסוס שלו שמחרבן רגע לפני שהוא נכנס....WTF???? לממממממה?
מה הערך בקלוזאפ הזה?במה זה תורם?למה הכניסו את זה בכלל? מה זה אמור לתת?

זה סימבולי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 22:14 
באיזה צורה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 22:53 
cscarlos כתב:
באיזה צורה?

באמת צריך להסביר לך ?
הסימליות של חרא של סוסים בארמון המלך לא מספיק ברורה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 23:03 
סמל אישי של המשתמש
לי היה מוזר מאוד היחס לטיריון
מילא שאחותו שונאת אותו
אבל אבא שלו סמך עליו מספיק בשביל לשלוח אותו לשמור על ג'ופרי, וברור לכולם שבזכות טיריון מעלה מלך לא נכבש (כי בלעדיו, האנשים של סטאניס היו נכנסים פנימה וטיווין כבר לא היה עוזר מבחוץ).
אז למה זנחו אותו ככה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 23:05 
אדום נחמד כתב:
מילא שאחותו שונאת אותו
אבל אבא שלו סמך עליו מספיק בשביל לשלוח אותו לשמור על ג'ופרי, וברור לכולם שבזכות טיריון מעלה מלך לא נכבש (כי בלעדיו, האנשים של סטאניס היו נכנסים פנימה וטיווין כבר לא היה עוזר מבחוץ).
אז למה זנחו אותו ככה?

ממתי זה משנה ? העובדות כלומר.
מה שמשנה זה שטיווין הכי אוהב את ג'יימי ואחר כך את סרסיי.
וכשסרסיי אומרת לו לעשות משהו הוא עושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 23:08 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
אדום נחמד כתב:
מילא שאחותו שונאת אותו
אז למה זנחו אותו ככה?

ממתי זה משנה ? העובדות כלומר.
מה שמשנה זה שטיווין הכי אוהב את ג'יימי ואחר כך את סרסיי.
וכשסרסיי אומרת לו לעשות משהו הוא עושה.

על הרבה דברים אני אאמין בסדרה, אבל טייווין לא נראה כמו אחד שיתן לסרסי להגיד לו מה לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 23:11 
פרק אחרון עצום. הנאום של גריגו'י זה קטע ענק.
נקודה לא ברורה- למה בסוף הפרק המהלכים הלבנים פוסחים על השמן(ברח לי השם שלו) ולא הורגים אותו? או שהם הורגים אותו ופשוט לא מראים את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 23:19 
Nishri כתב:
נקודה לא ברורה- למה בסוף הפרק המהלכים הלבנים פוסחים על השמן(ברח לי השם שלו) ולא הורגים אותו? או שהם הורגים אותו ופשוט לא מראים את זה?

כנראה שהוא לא מהווה איום. יכול להיות גם שהם רצו שמישהו יחזור ויספר את מה שהוא ראה.
אם אתה זוכר , ממש בהתחלה של הסדרה (הסצנה הראשונה) ראו את ההלכים הלבנים הורגים שניים ממשמר הלילה ונותנים לשלישי שהיה איתם לברוח כדי שיספר מה הוא ראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 23:19 
סמל אישי של המשתמש
Nishri כתב:

לדעתי זה בגלל שהוא נושא עליו את הסכיני דרגונגלאס שהם מצאו קבורים, אולי הוויט ווקרס פוחדים מזה.
סתם השארה, אין לי מושג.

cscarlos כתב:
באיזה צורה?

לא באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 23:37 
סמל אישי של המשתמש
לא ראיתי ולא קראתי תאשכול מאז פרק 9, מתחיל עוד 10 דקות ביס, מקווה שפרק הסיום עונה על הציפיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 324 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: