תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 22:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 20 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות יום ג' 5.6.2012 מידע
הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 01:20 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות יום ג' 5.6.2012 מידע
הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 01:38 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

ציטוט:

הקרב על הירושה
אלי טביב ואנשי העסקים שמעון שבס ומני ויצמן הגיעו להבנות בנוגע למכירת הפועל ת"א תמורת 10 מיליון ש' טביב דורש אחוזים ממכירה עתידית של תמוז ואיגייבור יו"ר הבקרה עופר אורליצקי: "זה לא יקרה" שבס: "אם לא יהיה אישור, אין עיסקה"

אחרי שבועות של שמועות וספקולציות בנוגע לאפשרות מכירת הפועל ת"א על ידי אלי טביב, הפך בימים האחרונים המו"מ עם אחת מקבוצות הרכישה לממשי.
אתמול נחתם מסמך הבנות ראשוני בין טביב למני ויצמן, איש עסקים מתחום הנדל"ן והמלונאות החי באירופה בשנים האחרונות, שיחד עם שמעון שבס, מנכ"ל משרד רה"מ יצחק רבין ז"ל בעבר, גייסו 10-כ מיליון שקלים מכמה אנשי עסקים בלונדון ובישראל.
אולם כמו שכבר נלמד בעבר, בכל הנוגע לכדורגל הישראלי, ובטח כשמדובר בטביב, עד שאין חתימה סופית על העברת הבעלות, הכל עוד יכול לקרות.
טביב רוצה בהצלחת העיסקה במתכונת שעליה הגיעו הצדדים להסכמה, כאשר נוסף על הסכום הכספי ייהנה טביב מהכנסות מכירה עתידית של טוטו תמוז ונוסא איגייבור.
ההערכה היא כי כל אחד מהם שווה 1.5 מיליון יורו,מה שמבטיח 15-כ מיליון שקלים.
לצורך העברת הכספים הללו יצטרך טביב לקבל אישור מיוחד מהבקרה התקציבית, עניין שעל פניו נראה בלתי אפשרי כפי שהסביר אתמול יו"ר הבקרה, עופר אורליצקי: "אי אפשר להעביר כסף ממכירת שחקנים לידיים הפרטיות של הבעלים, ולא משנה מאיזו סיבה. אין מצב כזה על פי נוהלי אופ"א, וזה לא יקרה."
טביב עצמו, המכיר את הנהלים, הציע כמה דרכים אחרות להעברת הכסף על מכירת השחקנים, כגון קיזוז הסכום משטרי ההון שמופקדים בבקרה, אולם גם רעיון זה לא נראה שיעבור את אישורי אופ"א והבקרה התקציבית.
בנוסף, עדיין לא ברור אם טביב ייקח על עצמו את ההתחייבויות והתביעות שעומדות נגדו דוגמאת שי אבוטבול, רונן קצב וספקים שונים. "לא נהיה פראיירים של טביב שישאיר לנו את הצרות שלו, ויש עוד סעיפים שלא דיברנו עליהם שעשויים להכשיל את העיסקה," אמר גורם בקבוצת הרכישה.

קצרה משך בחוטים
המהלך כולו החל בסוף השבוע האחרון בעזרת גבי קצרה, לשעבר מנכ"ל האדומים שהסתכסך עם טביב, התפטר ולאחרונה חזר לדבר עם טביב.
קצרה קיבל פנייה מוויצמן, שהפציר בו לשכנע את טביב למכור. גם הלחצים מצד אשתו של טביב, דנה אשכנזי , הביאו אותו להחלטה להיפגש עם שבס.
"כל אנשי העסקים לא מעוניינים בניהול המועדון אלא רק לתרום לטובת הרכישה," אמר אתמול ויצמן. "גם אני לא אהיה קשור למועדון, אלא רק אתווך בין הצדדים."
אם העיסקה אכן תצא לפועל, שמעון שבס ינווט את הספינה אך לא ינהל אותה בפועל. מי שעשוי לשמש בתפקיד ניהולי בכיר הוא בנו, עו"ד רם שבס ,(34) אוהד שרוף של המועדון.
היום אמורים שבס הבן וטביב להיפגש במשרדו של אורליצקי כדי להבין אם יהיה אפשר למשוך את הכספים על מכירת השחקנים.
"אם לא יהיה לכך אישור, לא תהיה עיסקה," אמר אתמול שמעון שבס והוסיף כי תבוצע בדיקת נאותות.
"עוד אי אפשר לומר שהעיסקה יוצאת לפועל, אבל אם זה ייסגר המטרה תהיה שהכל ייעשה בשקיפות עם האוהדים," אמר אתמול רם שבס.
שמעון שבס צפוי לנחות בסופ"ש וייפגש עם טביב ועורכי דינו בתחילת השבוע הבא, למרות שעקרונית העיסקה יכולה ליפול כבר היום אחר הצהריים לאחר הפגישה עם אורליצקי.
"אין פה מיליארדרים שיכולים לשפוך כסף כמו כלום. כל מיליון נחשב בעיסקה הזאת," אמר אחד המעורבים בעיסקה שהעריך כי "כרגע יש אמנם סיכום אבל יש הרבה פרטים שלא דיברו עליהם שיכולים להכשיל הכל. גם את 10-ה מיליון שעליהם דיברו עם טביב עוד אין לשבס וויצמן ביד."
שבס עצמו לא הכחיש את הדברים ואמר אתמול: "יכול להיות שנצרף עוד קבוצת רכישה של כמה גורמים כדי להביא את העיסקה לסגירה כפי שהסכמנו."
אחת האפשרויות היא לצרף את קרן ההשקעות אלטשולר שחם שתוסיף 2-כ מיליון שקלים, בתיווכם של חיים רמון ומשה תאומים.
ייתכן כי המועדון ייקח גם הלוואה ממשרד הכרטיסים לאן, זאת על בסיס מכירת כרטיסים עתידית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 04:55 
סמל אישי של המשתמש
במעריב אומר בכיר בהתאחדות כי במתווה הנוכחי לא תהיה עסקה.
רמון מצד שבס וקצרה מצד טביב מנסים להציל את העסקה.
יש ניסיון לצרף אנשי עסקים נוספים. רמון נפגש עם שלמה אליהו.

רן בן שמעון הוא המועמד המוביל לאימון הקבוצה. (אם וכאשר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 06:38 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 08:11 
הארץ:
תמונה
תמונה
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 08:57 
שבס: "העסקה חייבת להתרומם בימים הקרובים"
איש העסקים המנהל מו"מ על רכישת הפועל ת"א מאלי טביב, הבהיר בראיון לגל"צ: "הבן שלי ינהל את האימונים ואת הנושא המקצועי ביחד עם אנשים נוספים. נכון לעכשיו, הכל בידיים של הבקרה"
nrg מעריב | 5/6/2012 9:03
"אף פעם לא עסקתי בהימורים ולכן אני לא ממש יודע אם העסקה באמת תצא לפועל", כך אמר הבוקר
שמעון שבס. אין לו זמן
שמעון שבס. אין לו זמן צילום ארכיון: רענן כהן
(שלישי) בראיון לגל"צ שמעון שבס, שהתייחס לעסקת מכירת הפועל ת"א מאלי טביב.

עסקת מכירת הפעול ת"א בסכנה

"העניין נמצא עכשיו רק בידיים של הבקרה התקציבית", הסביר שבס, "נכון לעכשיו, לא כדי להיכנס לפרטים כי צריך לעבור את השלב הראשון ואז נהיה הרבה יותר חכמים".

שבס סיפר מדוע הוא החליט לקחת על עצמו את ההרפתקה החדשה: "החיים נוחים מצד אחד אבל מצד שני יש לי את הגעגוע לכדורגל שלנו. אני בא כדי לשמח וכדי לעזור. אני בגיל שאני יכול כבר לעשות שמח לסובבים אותי. יש לי נכדים בארץ ואני בהחלט רוצה בחלק הזה של חיי לעשות רק דברים טובים".

"אני מקווה שיצטרפו לקבוצת הניהול עוד חברים טובים, הבן שלי ינהל את האימונים ואת הנושא המקצועי ביחד עם אנשים נוספים. דבר אחד ברור, מי שלא אוהב את זה לא יכול להתעסק בענף. אני אהיה אחראי לכל קבוצת הניהול והמשקיעים. בכל מקרה, מדובר בקבוצת כדורגל, שצריכה להתחיל להתאמן. אם אני אראה שהעניין לא מתרומם, אז לא נראה לי שהעסקה תצא לפועל".

על הרשעתו בפלילים, הבהיר שבס: "היה קלון למעשיי, הסיפור הזה היה בעברי, גם אז
הוא היה מצחיק וגם היום הוא מצחיק אותי, אין לי כל רצון להתעסק עם זה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 09:18 
סמל אישי של המשתמש
שבס התראיין הבוקר לגל"צ והכחיש כי הכספים ישולמו לטביב על חשבון מכירת כרטיסים עתידית.
שבס סירב לומר מה הסיכוי שהעסקה תצא לפועל ושהכל תלוי בבקרה כיום. אמר שיש אנשים בארץ שמטפלים מול הבקרה לעניין אחוזים ממכירת שחקנים לחו"ל.
הוא אמר שאין לו כוונה לנהל את הפועל והוא סבור שהבן שלו יכול.
הוא נותן לעסקה הזו כמה ימים ואם זה לא ייצא אז הוא יורד ממנה.
הוא עושה זאת למען הקהילה וסירב לחשוף מי מאחוריו, רק אמר שלא ייספר כמה יוצא מהכיס שלו ושהוא אחראי על העיסקה.
הוא מקווה שלקבוצת הרכישה הקיימת יצטרפו עוד אנשים המזוהים עם הפועל.
הוא ציין כי עברו יותר מ-7 שנים מאז ההרשעה ההיא שלו וממילא לא היה עמה קלון והוא כינה אותה "דבר מצחיק".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 10:27 
הבקרה מצאה פתרון לבעיית העברת הכסף לטביב
כפי שפורסם לראשונה ב-ONE, טביב ובנו של שבס ייפגשו הערב עם אורליצקי. הפתרון: קרן הון חיצונית תוקם וממנה יועבר הכסף על תמוז ואיגייבור לבעלים

http://www.one.co.il/Article/200796.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 15:22 
סמל אישי של המשתמש
פגישה מכרעת היום לגבי מכירת הפועל ת"א. "הפתרון עוד רחוק''

ממשיכים הנסיונות למצוא פתרון לדרישה של אלי טביב להשאיר בידיו את הזכויות על טוטו תמוז ונוסא איגייבור. הבעלים, נציג קבוצת הרוכשים ויו"ר הבקרה ייפגשו במטרה להגיע להסדר. שמעון שבס: "יכול מאוד להיות שפגישה אחת לא תספיק"

התשובה לשאלה האם הפועל תל אביב קרובה לצאת לדרך חדשה תתקבל ככל הנראה הערב (שלישי), אז תתקיים פגישה מכרעת בבקרה התקציבית, בה יקחו חלק יו"ר הבקרה עופר אורליצקי, רם שבס (בנו של שמעון שבס) שמייצג את קבוצת הרוכשים, ואלי טביב ואנשיו מהצד של הפועל ת"א.

המטרה בפגישה תהיה לנסות ולמצוא פתרונות להעברת הכסף לבעלי המועדון הנוכחי. כזכור, מלבד תשלום 13 מיליון השקלים אותם מבקש בעלי הפועל ת"א מקבוצת הרוכשים, טביב דרש גם להשאיר בידיו את הזכויות על נוסא איגייבור וטוטו תמוז ולקבל לידיו כספים ממכירה עתידית של השניים. טביב שוחח ארוכות אמש עם אורליצקי במטרה למצוא פתרון.

"כרגע אין שום התקדמות ולהערכתי לא תהיה כזו עד הפגישה עם הבקרה. יש עוד הרבה דברים לפתור ובסך הכל יש הסכמה על מתווה המכירה. יכול להיות שפגישה אחת לא תספיק ונצטרך לבצע אחת נוספת בשבוע הבא", אמר שמעון שבס לאתר ערוץ הספורט.

אז האם אוהדי הפועל ת"א יקבלו את מבוקשם? קבוצת הרוכשים מעוניינת לסגור את כל הפרטים בימים הקרובים אולם אם לא יצליחו, הם יוותרו על העסקה והקבוצה תישאר אצל טביב. לא הרבה מאמינים שהעסקה תצא לפועל, אך אחרי הפגישה הערב הכיוון יהיה ברור הרבה יותר.

ספורט 5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 15:35 
סמל אישי של המשתמש
ידוע מתי אימון פתיחה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 16:36 
סמל אישי של המשתמש
כמה עולה להוציא קרציה מהעור של הגוף של הנשמה ?
20 מיליון
http://one.co.il/Article/200823.html

תוך 24 שעות אלי טביב יקבל 20 מ' על הפועל
פרסום ראשון: אנשי טביב ושבס מצאו פיתרון לעסקה - טביב יקבל 20 מיל' ש"ח עבור האדומים ב-2 תשלומים, התביעות באחריות הרוכשים וכל השחקנים יישארו

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 16:57 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 37&lang=HE
כל המכשולים הוסרו: טביב יקבל כ-20 מיליון ש"ח על הפועל ת"א

תומר לוי|17:54|05/06/2012

המועדון קרוב לצאת לדרך חדשה. הבעלים דרש להשאיר בידיו זכויות מלאים על טוטו תמוז ונוסא איגייבור, אך לבסוף הגיע להסדר לפיו יקבל 50 אחוזים ממכירה עתידית של השניים. המשמעות היא שהקבוצה תוכל לשמור על הסגל הנוכחי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 17:30 
לאחר ששמו של שגיא שוב שורבב לעסקה , אני חושב שמגיע ל"ספורט פי כמה" שדרוג לאשכול המידע.

http://www.sport-pikama.co.il/Next.asp?ID=2193

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 18:18 
סמל אישי של המשתמש
וואלה :
פגישה מכריעה בבקרת התקציבים

http://sports.walla.co.il/?w=/7/2539119

נציגיו של אלי טביב ייפגשו הערב עם נציגי קבוצת הרוכשים ועם עופר אורליצקי. המטרה: אישור מתווה עסקת מכירת המועדון

האם הפועל תל אביב בדרך למכירה? הערב צפויים להגיע נציגיו של הבעלים הנוכחי, אלי טביב, למשרדי בקרת התקציבים, שם הם ייפגשו עם נציג קבוצת הרוכשים, רם שבס, ועם יו"ר הבקרה עופר אורליצקי. מטרת הפגישה היא אישור של הבקרה למתווה עסקת המכירה של המועדון.

בימים האחרונים דובר על מתווה לפיו קבוצת הרוכשים תעביר לאלי טביב סכום ראשוני שמעורך בין 10 ל-12 מיליון שקלים ואת יתרת התשלום הוא יקבל ממכירת נוסא איגייבור וטוטו תמוז, אך הבקרה הודיעה שעסקה כזו לא תאושר כי על פי התקנון השחקנים הם רכוש הקבוצה ולא רכושו של אדם פרטי. לפיכך, קבוצת הרוכשים ונציגיו של טביב נאלצו למצוא פתרון אחר שאותו הבקרה תאשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 18:28 
חדשות הספורט -
הסתיימה הפגישה בבקרה התקציבית,
אין הסכמות והבנות לגבי נוסא וטוטו, המשא ומתן ימשך הלילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 19:24 
סמל אישי של המשתמש
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2539119

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 20:39 
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/374 ... 1&cat=7101

הלילה המכריע של עסקת הפועל ת"א
אחרי הפגישה עם אורליצקי, שסתמה את הגולל על אפשרות השימוש בכרטיסי שחקנים, ינסו אנשי קבוצת הרכישה ונציגיו של אלי טביב למצוא מתווה חדש. אם לא יצליחו, יפחתו משמעותית סיכויי העסקה לצאת אל הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 23:13 
סמל אישי של המשתמש
שבס: "קיים סיכוי גבוה להסכם מכירה"
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4238696,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 23:23 
עוד לא קנו את הקבוצה אבל החליטו שרן בן שמעון יאמן אותה... הזוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 23:54 
למי שעוד נותרו בו עוד כוחות לקרוא על סכומים, קבוצות רכישה, סיכויים וכו'...

http://www.haaretz.co.il/sport/israel-soccer/1.1724602

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 20 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: