תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 18:17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1675 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 56  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכירת הקבוצה: האם מתנהל מו"מ בברלין?
הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 12:10 
העסקה מוזרה ? אולי זה טוב לנו , תחשבו רגע מחוץ לקופסה "שיהיה טביב לטביב"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 12:25 
סמל אישי של המשתמש
בעצם את רוב הכסף שטביב יקבל זה על חשבון הכנסות, אם אנחנן האוהדים היינו מגייסים 2-3 מיליון ועוד איש עסקים שישים סכום דומה והיינו עושים את אותה הקומבינה היינו מחזיקים ב50% מהפועל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 12:26 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
בעצם את רוב הכסף שטביב יקבל זה על חשבון הכנסות, אם אנחנן האוהדים היינו מגייסים 2-3 מיליון ועוד איש עסקים שישים סכום דומה והיינו עושים את אותה הקומבינה היינו מחזיקים ב50% מהפועל...

להם יש ערבויות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 12:27 
פתאום כול אוהדי הפועל שוחרי הצדק, החוק והסדר הטוב מוכנים להתפשר עם מצפונם, כאשר המטרה היא להעיף את החלאה.

אח"כ אל תבכו שהכדורגל בישראל מושחת, ושאין לו עתיד, ושהוא מזמין בעלי קבוצות מושחתים כמו טביב, שחר וכיו"ב.

גועל נפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 12:34 
אדום מטלי כתב:
פתאום כול אוהדי הפועל שוחרי הצדק, החוק והסדר הטוב מוכנים להתפשר עם מצפונם, כאשר המטרה היא להעיף את החלאה.

אח"כ אל תבכו שהכדורגל בישראל מושחת, ושאין לו עתיד, ושהוא מזמין בעלי קבוצות מושחתים כמו טביב, שחר וכיו"ב.

גועל נפש.

צודק בכל מילה, עדיף לסבול עם טביבי כמה שידרש ולא ללכת לעסקה בעלת ריח לא טוב
בואו נוכיח שלמדנו מהלקח עם טביבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 12:36 
סמל אישי של המשתמש
עובדיה כתב:
RedFox כתב:

להם יש ערבויות

רק לחצי מהסכום, גם לנו יכלו להיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 12:39 
KASPERED כתב:
אדום מטלי כתב:

גועל נפש.

מעולה, זה אומר שנראה אתכם כל יום בפעולות המחאה נגד טביב בכפר שמריהו ומול החנויות של דנה, כדי שאכן נגיע לעסקה כשרה למהדרין הפועל, אין על המוסר והערכים שאוהדינו המסורים והצודקים מפגינים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:

גועל נפש.

יקירי,
מסכים איתך כמובן.

אל תישכח שכולם זונות השאלה מה המחיר.
לצערך וגם לצערי רבים מאיתנו זונות רחוב.
שימון- ההוא מהכדורסל ,מנסה לפחות להיות, זונת צמרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
KASPERED כתב:
אדום מטלי כתב:

גועל נפש.

מה זה עדיף לסבול כמה שצריך? אתה יודע מה יקרה בעתיד ולאן זה יוביל? קצת פרופורציות לא מזיק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 12:46 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
אדום מטלי כתב:

גועל נפש.

יקירי,
מסכים איתך כמובן.

אל תישכח שכולם זונות השאלה מה המחיר.
לצערך וגם לצערי רבים מאיתנו זונות רחוב.
שימון- ההוא מהכדורסל ,מנסה לפחות להיות, זונת צמרת.
בוא תגזים קצת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 12:48 
מצחיק אותי שאנשים בונים תילי תלים ודעות לכאן ולכאן על משהו שלאף אחד מהם אין מושג מהו .
אולי נמתין טיפה עם הביקורת עד שנדע מה המתווה האמיתי לעסקה ? אחרי זה שכל אחד יתקוף את השני כמה שבא לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: מכירת הקבוצה: האם מתנהל מו"מ בברלין?
הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 12:48 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
KASPERED כתב:
אדום מטלי כתב:

גועל נפש.

מעולה, זה אומר שנראה אתכם כל יום בפעולות המחאה נגד טביב בכפר שמריהו ומול החנויות של דנה, כדי שאכן נגיע לעסקה כשרה למהדרין הפועל, אין על המוסר והערכים שאוהדינו המסורים והצודקים מפגינים!

כל כך, אבל כל כך מדויק.
הייתי מת לדעת כמה מתוך מתנגדי העסקה מטעמי מצפון ויושר המידות מגיעים למשמרות ולמבצע דנה.
אני הראשון שאעיד על עצמי שהמעורבות שלי במאבק לא מספיקה, המעט שאני עושה ומגיע לא נותנת לי את הזכות לדבר בשם אלה שנקרעים ומוותרים על החיים שלהם מדי יום בשביל להגיע לבית של טביב ולחנויות של דנה.
הכי קל להגיד "לא, זה לא בשבילנו" ולהמשיך לשבת מול המחשב בזמן שיש אנשים בשטח שימשיכו להיות שם עד שטביב יעזוב.
בואו נשאל את אמיר,ליהי,ראצ'ו, טקנובוי ודומיהם מה הם חושבים על העיסקה לפני שחורצים פה גורלות בכזו נחרצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 12:49 
כל הסיפור הזה רק מראה כמה מעוות כל המבנה הזה של ״בעלות״ על קבוצת כדורגל.
אתה קונה בעצם את הזכות להחליט מה קורה עם כסף שהוא לא באמת שלך, אסור לך להרוויח ואסור לך גם לבנות על הרווחים.
אז בבעלות של מה אתה? מה זה 20 אחוז, 30 אחוז ממועדון כדורגל? זה לא כסף - זה כוח השפעה על הקבוצה.
ובמקרה שלנו - למי שייכת הקבוצה אם היא רוכשת את עצמה? אני הייתי אומר של האוהדים, אבל מי אני..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: מכירת הקבוצה: האם מתנהל מו
הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 12:50 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
chimpfive כתב:
KASPERED כתב:
אדום מטלי כתב:

גועל נפש.

:ROSE:

כל כך, אבל כל כך מדויק.
הייתי מת לדעת כמה מתוך מתנגדי העסקה מטעמי מצפון ויושר המידות מגיעים למשמרות ולמבצע דנה.
אני הראשון שאעיד על עצמי שהמעורבות שלי במאבק לא מספיקה, המעט שאני עושה ומגיע לא נותנת לי את הזכות לדבר בשם אלה שנקרעים ומוותרים על החיים שלהם מדי יום בשביל להגיע לבית של טביב ולחנויות של דנה.
הכי קל להגיד "לא, זה לא בשבילנו" ולהמשיך לשבת מול המחשב בזמן שיש אנשים בשטח שימשיכו להיות שם עד שטביב יעזוב.
בואו נשאל את אמיר,ליהי,ראצ'ו, טקנובוי ודומיהם מה הם חושבים על העיסקה לפני שחורצים פה גורלות בכזו נחרצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 12:50 
סמל אישי של המשתמש
עקפנו כבר את יצחקי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
מצחיק אותי שאנשים בונים תילי תלים ודעות לכאן ולכאן על משהו שלאף אחד מהם אין מושג מהו .
אולי נמתין טיפה עם הביקורת עד שנדע מה המתווה האמיתי לעסקה ? אחרי זה שכל אחד יתקוף את השני כמה שבא לו

ידידי,
90% מהדיונים בפורום הם על נתונים ורסיסי מידע שלא אומתו ונישפכו לחלל הדיונים מאיזה מקור תיקשורת כזה או אחר, או כתוצאה מידיעה שהיא חלק מספין אינטרסנטי של מישהו.

מותר לנהל דיונים שהם בהנחה מסויימת. וכרגע להבנתי הדיון מתנהל בהנחה שהבקרה התקציבית תכופף את החוק/נוהל הקיים.

אם תעשה זאת יהיה מותר בכל מיני סיטואציות לכופף נהלים ותקנון.
כן יהיה מותר נניח 5 מחזורים לפני סוף הליגה להוסיף פליאוף כזה או אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
KASPERED כתב:
אדום מטלי כתב:

גועל נפש.

מסכים, אם טביב מקבל זכויות על שחקנים זה מושחת ואסור, וזה שהרוכשים בכלל מסכימים לזה דוחה אותי.
שימתין עוד חצי שנה ונראה כמה יקבל.. תמוז ונוסא מסיימים חוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 12:55 
אדום אופטימי כתב:
סימרוטיץ כתב:

ידידי,
90% מהדיונים בפורום הם על נתונים ורסיסי מידע שלא אומתו ונישפכו לחלל הדיונים מאיזה מקור תיקשורת כזה או אחר, או כתוצאה מידיעה שהיא חלק מספין אינטרסנטי של מישהו.

מותר לנהל דיונים שהם בהנחה מסויימת. וכרגע להבנתי הדיון מתנהל בהנחה שהבקרה התקציבית תכופף את החוק/נוהל הקיים.

אופטימי אנו חיים בישראל מודל 2012 , תאמין לי שעידן התמימות התאדה כלא היה , אני רק אומר שיש כאן אספקטים שלא ידועים וחסרים המון נתונים בסיסים כדי לבסס עמדה בעד הוא נגד ?

לכופף חוקים ? זה כולם עושים השאלה עד כמה, ומה הוא רף המוסר של כל משתמש , עדיין אין לי מושג האם העסקה מוסרית או לא .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: מכירת הקבוצה: האם מתנהל מו
הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 12:56 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:

סליחה על הלשון,
אתה חצוף.

אני לא הגעתי אף פעם לחנויות של דנה , ולא הגעתי אף פעם לבית של טביב בכפר שמריהו.
כן היגעתי פעמיים להפגנות בביתו הישן של הנוכל ברמת אביב. למטה מכבודי בכלל להסביר לך למה לא הגעתי או למה כן הגעתי כשהגעתי.

ואני חושב שמותר לי להביע בידיוק כמוך דעה בכל נושא שקשור בהפועל ת"א, בבעליה ובנושא המכירה. לא יותר מאשר לך וגם לא פחות מאשר לך.

וללא כל קשר כל הכבוד למי שמגיע כל יום או פעם בשבוע או פעם בחודש. המאבק נגד טביב כפי שמתנהל בחודשיםפ האחרונים מעורר הערצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
אדום אופטימי כתב:
סימרוטיץ כתב:

ידידי,

אופטימי אנו חיים בישראל מודל 2012 , תאמין לי שעידן התמימות התאדה כלא היה , אני רק אומר שיש כאן אספקטים שלא ידועים וחסרים המון נתונים בסיסים כדי לבסס עמדה בעד הוא נגד ?

לכופף חוקים ? זה כולם עושים השאלה עד כמה, ומה הוא רף המוסר של כל משתמש , עדיין אין לי מושג האם העסקה מוסרית או לא .

אתה גם חושב שבעונה שעברה הפועל אוסישקין בכדורסל היתה ריכה לעלות ליגה ?
כי 90% מהקבוצות היו עושות כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 13:00 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם סימרוטיץ׳. רק אוסיף שמשלל הכותרות נראה שמדובר במו״מ של שני הצדדים בעזרת כותרות שאמורות להשפיע על המו״מ, וככאלו קשה מאוד לקחת אותן ברצינות בשלב זה. אחרי שהדברים ייסגרו לכאן או לכאן נדע הרבה יותר, מספיק כדי לעשות שיקולי עלות-תועלת רציניים.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: מכירת הקבוצה: האם מתנהל מו
הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 13:03 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
kobster כתב:

סליחה על הלשון,
אתה חצוף.

כן היגעתי פעמיים להפגנות בביתו הישן של הנוכל ברמת אביב. למטה מכבודי בכלל להסביר לך למה לא הגעתי או למה כן הגעתי כשהגעתי.

ואני חושב שמותר לי להביע בידיוק כמוך דעה בכל נושא שקשור בהפועל ת"א, בבעליה ובנושא המכירה. לא יותר מאשר לך וגם לא פחות מאשר לך.

וללא כל קשר כל הכבוד למי שמגיע כל יום או פעם בשבוע או פעם בחודש. המאבק נגד טביב כפי שמתנהל בחודשיםפ האחרונים מעורר הערצה.

יקירי,
במקום לתקוף תקרא שוב. לא טענתי שלי יש את הזכות להחליט למי יש או אין דעה.ההיפך, גם אני לא עושה מספיק, כל אחד וסיבותיו הוא ובעיקר מצפונו הוא. הנקודה החשובה מבחינתי היא שכל אלו שמעבירים ביקורת על הצד המוסרי בעיסקה, שיקחו בחשבון שיהיו אנשים שימשיכו להגיע מדי יום לבית של טביב ומדי שישי לחנויות של דנה.
אני לא מעביר ביקורת על העיסקה, בעיקר כשאני לא באמת יודע עד כמה נצטרך למתוח את גבולות המוסר שלנו.
אני כן יודע שאם וכאשר היא תיפול, האנשים היקרים שויתרו על החיים שלהם בשביל הקבוצה הם הראשונים שיפגעו, הם גם הראשונים שימשיכו להגיע למקומות האלו.
מן הראוי לתת משקל לדעה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 13:08 
סימרוטיץ כתב:

:ROSE:
אמא שלי הייתה אומרת,"רק לחמור מראים חצי העבודה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: מכירת הקבוצה: האם מתנהל מו
הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 13:14 
kobster כתב:
אדום אופטימי כתב:
kobster כתב:

סליחה על הלשון,
אתה חצוף.

יקירי,
במקום לתקוף תקרא שוב. לא טענתי שלי יש את הזכות להחליט למי יש או אין דעה.ההיפך, גם אני לא עושה מספיק, כל אחד וסיבותיו הוא ובעיקר מצפונו הוא. הנקודה החשובה מבחינתי היא שכל אלו שמעבירים ביקורת על הצד המוסרי בעיסקה, שיקחו בחשבון שיהיו אנשים שימשיכו להגיע מדי יום לבית של טביב ומדי שישי לחנויות של דנה.
אני לא מעביר ביקורת על העיסקה, בעיקר כשאני לא באמת יודע עד כמה נצטרך למתוח את גבולות המוסר שלנו.
אני כן יודע שאם וכאשר היא תיפול, האנשים היקרים שויתרו על החיים שלהם בשביל הקבוצה הם הראשונים שיפגעו, הם גם הראשונים שימשיכו להגיע למקומות האלו.
מן הראוי לתת משקל לדעה שלהם.

אני הייתי רציני, לכאורה לעסקה שנרקמת וההתנגדות המוסרית אליה, אני מניח הנחה פשוטה שהמבקרים מטעמי מצפון יהיו פעילים מאוד במחאה כדי להגיע לעסקה הכשרה והנקיה ביותר שיש. אופטימי, אני מניח שזה ברור שאין לי וויכוח על הלגיטימיות להביע דעה, רק, נאה דורש נאה מקיים, תעמוד מאחורי הדעה שלך ותדאג לפעול ולהקריב כדי להגיע למצב שאתה או אחרים מטיפים לו. חוכמה קטנה להיות מוסרי בשקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 13:20 
סמל אישי של המשתמש
אופטימי, אתה צודק. יש לך בדיוק את אותה זכות להביע דעה כמו לכל משתמש אחר בפורום.
הדעה שהעסקה טובה לנו היא לגיטימית, הדעה שהעסקה היא רע הכרחי היא לגיטימית, והדעה שהעסקה היא נזק שיש להמנע ממנו היא לגיטימית.
האמת היא שלצער כולנו, עד שלא תהיה עסקה בפועל ולא רק בדיבורים ובספינים בתקשורת, לא נוכל באמת להביע דעה מושכלת.
כתב פה מי שכתב (נדמה לי שטקנובוי, וסליחה שאין לי את הסבלנות לחפש אחורה ולהביא ציטוט) שכולנו ניזונים משמועות ומפתחים תיאוריות לפי רסיסי מידע.
אני מעדיף לדעת על מה אני מביע דעה לפני שאביע אותה.
מה שכן, רצוי שמי שקורא להמשיך במאבק יעמוד מאחורי דבריו וייקח בו חלק. זה לא שולל את זכותם של מי שאינם לוקחים חלק להביע דעה, זה רק אומר שיש גם דבר שנקרא הגינות. ואני יודע שכמה מאלה שמתנגדים לעסקה כן משתתפים במשמרות.
בתחום אחד אני מוכן להביע את דעתי האישית בצורה נחרצת: בשורה התחתונה, כל עסקה שתהיה, תהיה בגדר פתרון זמני. הפתרון האמיתי היחיד, זה שיאפשר לנו להגשים את המטרות שלשמן יצאנו למאבק - יהיה כאשר אנחנו, האוהדים, נשלוט בגורל המועדון שלנו באופן פורמלי. מבחינה זו, שבס וחבריו משמיעים קולות חיוביים, אלא שלמדנו כבר לא לשפוט לפי מילים. ימים יגידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 13:25 
סליחה מראש על הבורות.
לא ממש מובנת לי העסקה. מה קורה נניח אם איגבור בעוד חודש פורש מכדורגל בעקבות בעיות בלב
וטוטו קורע את הרצועה, מושבת לחצי שנה וחוזר כמו מהרן.
במצב כזה שהשחקנים לא נמכרים טביב נדפק מהעניין?
מסיג מפסיד את הכסף שהשקיע כביכול בקרן ההזויה הזאת?
הכסף ישולם מהקופה של הפועל במסווה של החוזה מול לאן?
מי יצא בנזק בעקבות אי מכירת השניים בעתיד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Charlie כתב:
nati כתב:
Charlie כתב:
1. אני בעד להעיף את טביב בכל מחיר
2. נראה קצת מוזר ש הפועל בעצם ממנמת את רוב הרכישה של שבס - אם הפרסומים נכונים אז הפועל מוכרת שחקנים שהשביחה ומעבירה לטביב במסגרת העסקה וכן משעבדת את כל ההכנסות העתידיות שלה במשך כמה שנים ממנויים וכרטיסים לטובת טביב.
כלומר, אם בשלהי העונה הבאה ימצאו איזה מיליונר שירצה לקחת את הקבוצה לבדו, הוא צריך לקחת בחשבון שכסף מכרטיסים ומנויים הוא לא יראה אלא אם זה יגולם במחיר המכירה אליו, ואני בספק.

כמו כן, בעונה הבאה הפועל עלולה לעמוד בפני שוקת שבורה שכן אותם מיליוני שקלים שאמורים להיות הבסיס של התקציב בעצם לא יהיו כי הם הועברו כבר לטביב במסגרת הרכישה.

נשמע הזוי אבל במצב הנוכחי המוכר והקונים מרוצים - הקהל סחוט ולחוץ ולכן טביב יכול למקסם את דרישותיו, הרוכשים יכולים לשלם מעט ולשעבד את עתידו הכלכלי של המועדון ואף אחד (כמעט) לא יצייץ כי סילוקו של טביב מעל לכל.
מבריק.

בקיצור מה שהיהודים מאמריקה עשו כשהם "קנו" את יונייטד.

אתה אוהד ותיק, בטח זוכר את "מנצ'סטר באנגליה הפועל בישראל"... אז מה נתלונן?! ;)

לא הייתי ממהר לשמוח כי הגלייזרים חנקו את תקציב הרכש של היונייטד.
ושירזי הוא לא פרגוסון ישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אמיר , הפתעת אותי
במיוחד בשביל הסיפה קבל :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 13:42 
אמיר ונונו כתב:

בתחום אחד אני מוכן להביע את דעתי האישית בצורה נחרצת: בשורה התחתונה, כל עסקה שתהיה, תהיה בגדר פתרון זמני. הפתרון האמיתי היחיד, זה שיאפשר לנו להגשים את המטרות שלשמן יצאנו למאבק - יהיה כאשר אנחנו, האוהדים, נשלוט בגורל המועדון שלנו באופן פורמלי. מבחינה זו, שבס וחבריו משמיעים קולות חיוביים, אלא שלמדנו כבר לא לשפוט לפי מילים. ימים יגידו.

במשאלת הלב, אני לא מסתפק בפתרון האמיתי שאתה מציע (במהרה בימינו אמן). אני רוצה לראות את כל הכדורגל בישראל מתנהל אחרת. כי להיות צדיקים בים של זוהמה, שקרנות, סיאוב, עבריינות - זה לא רק לא פרקטי, זה אולי אפילו בלתי אפשרי.
לכן לא הבעתי דעה אם העסקה טובה לנו או לא, אלא רק דבר אחד: שלא נסכים לשחיתות למעשים שעליהם אנחנו זועקים כבר זמן רב, רק בגלל שעכשיו זה נוח לנו. ולהיות בעד שהבקרה תחליק עכשיו על מה שברור שאסור שיקרה - זה בדיוק הדבר הזה.

ואני חושב שמותר לי להביע את דעתי וצריך להתייחס אליה כדעה, בלי קשר לעובדה שלא הופעתי לאף אחת מפעולות המחאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 13:52 
זה "עסקת לבייב" רק בקטן יותר,תתעוררו, ספין מארץ הספינים, טביב למד טוב את התרגיל שעשו בזמנו לפני כמה שנים,זה הכל כדי לגרום לתרדמת בקהל, ועוד דבר, אני מוכן להתערב עם מי שרוצה שטביב/מקורבים אליו קוראים כאן ללא הפסקה.

אתם יודעים מה הורג אותי? שטביב כל כך בטוח שהוא הצליח והוא הביא והוא עשה, ואני שואל, על מה לעזאזל אתה כל כך גאה?
הליגה היתה מרוסקת עוד לפני שהגעת, אז אם אתה מנהל כל כך טוב למה הפועל לקחה אליפות רק בליגה עם שיטת הקיזוז ועוד בדקה ה92?
איפה ההצלחה האדירה הזאת לאורך כל שנות הניהול שלו? זה מה שנקרא שמחת עניים, עם כפר סבא הוא לא הגיע לרבע מזה אז הוא חוגג קצת על חשבוננו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1675 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 56  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: