אדום מטלי כתב:
ראצ'ו כתב:
אני אנסה לעשות לכם טיפה סדר.
יש עסקה כרגע, הדבר היחיד שחסר זו הבקרה התקציבית שאמורה לאשר את ההעברה.
אני בספק גדול מאוד אם יאשרו מהלך כזה, במיוחד לאור הזרקורים שיש על ההתאחדות היום
אבל צריך להמתין למחר שנהיה חכמים יותר, בכדורגל שלנו כבר הוכח שהכל אפשרי, בטח כשאלי טביב מעורב.
כתבו פה הרבה דברים נכונים על הבעיתיות של הכסף ומי באמת שם את הכסף בעסקה (רמז: האוהדים)
ולכן גם אם תהיה עסקה יש פה עוד דברים שצריך לפתור כדי להבטיח שלא יפגעו במי שלמעשה
שם את רוב הכסף בעסקה (עוד רמז: האוהדים).
מה שכן, אם העסקה תתפוצץ מחר, המאבק צריך להגיע לשיאים שלא היו פה עדיין, כי מתברר לכולם שזה רק
שאלה של מחיר וטביב מנסה ללחוץ ולהוציא כמה שיותר כסף מהקופה שלנו.
אני רוצה לקוות שאף אחד כאן לא מייחל לאישור של הבקרה למהלך הלא חוקי בעליל הזה, רק בגלל שזה עובד לטובתנו(?) הפעם.
לפני הכל, אנחנו צריכים להיות בעד מנהל תקין, ועל זה חלק מהמלחמה שלנו. גם אם זה יגרום לכך שסילוק הנבלה יידחה קצת.
אם הבקרה מאשרת את זה, זה שומט הרבה מהטיעונים שלנו, מאפשר הזרמת כסף לא כשר לטביב, ומכשיר בדיעבד את מה שטביב עשה לאורך תקופה.
אם הבקרה לא מאשרת את זה, זה פתח לניהול יותר תקין בעתיד, ואולי, מי יודע, פתח לחקירת הגניבות בשנתיים האחרונות, ואולי אפילו אפשרויות לחקור באופן ישיר "איפה הכסף?" (לא מעיז לפנטז על החזרת הכסף למועדון אליו הוא שייך).
צריך להסתכל על זה באור אחר לגמרי.
1. השאלה הגדולה בכל הנושא הזה היא מה קבוצת הרכישה הזו רוצה ומה המודל שלה, אם אני מבין נכון הדרך היחידה שאפשר "להלבין" מצב זה הוא כאשר קבוצת הרכישה הזו תתן אחוזים ניכרים לעמותת אוהדים שתקום (למעלה מ 49%) ,מה הכוונה , שבעצם אנחנו אחראים לכסף של הקבוצה כלומר 5 מש"ח + אחוזים על מכירת טוטו ונוסא יגיעו כסכום הרכישה שהאוהדים השקיעו,מכאן שמודל בו עמותה + אנשי עסקים רכשו את הקבוצה מידי טביב ובכך שלב הרכישה הסתיים.
2.תקציב - אותה קבוצת רכישה תצטרך לשים שווי ערך בתקציב לאחוזים שיש לה , הקהל שם חצי לדוגמא וקבוצת הרכישה שמה חצי ,כך שבעצם המודל האידיאלי מבחינתי מצליח לנהל את הקבוצה .
3. יש מחיר שצריך לשלם כדי להעיף את טביב ואת זה כדאי שכולם יפנימו .
4. הבוקר שבס התראיין בקולו ואמר שהפרטים לגבי אחוזים של שחקנים נכונים ואילו הפרטים על לאן לא .
5. אנחנו במצב הרבה יותר טוב היום מאתמול