תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 18:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 723 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 25  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפתיחה הרשמית של עונת המלפפונים בכדורסל
הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 20:29 
ואל תנסה להיתפס לרעיון שישראלים מבקשים סכומים מטורפים בניגוד ליכולתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 21:02 
סמל אישי של המשתמש
cscarlos כתב:

אני אחזור על מה שהמשתמש הפועל אמר באשכול אחר (נראה לי).
4 זרים וישראלי אחד בחמישייה וספסל שבקושי יקבל דקות יצור מצב של קבוצה אמריקאית עם חיזוק ישראלי ואני ממש לא רוצה את זה.
זה בדיוק מה שקורה כיום בליגת העל. זאת המחלה הנוראה של הליגה. כמו שאחד המאמנים הזרים אמר לדני פרנקו ''אתם הישראלים מוזרים מבחינתי...אתם מעריצים ומטפחים את הזרים שלכם ומשפילים מזלזלים ומדכאים את הבנים שלכם''.
אני לא רוצה להיות בליגה ישראלית שבה השחקן הישראלי מדוכא ויהיה לנצח שחקן משלים. הליגה שלנו וריבוי הזרים זה אחת הסיבות שישראלים לא מתפתחים ושלא יעבדו אותכם עם זה שפשוט אין שחקנים טובים כי יש.
הוכח מספיק טוב גם בליגת העל שקבוצות עם 3 זרים יכולות להסתדר מצויין ולהראות רמה טובה גם עם 3 זרים שזה הבדל שמים וארץ מ4.
אשדוד וראשון לציון בפיינל פור הם כאלו.
אם כל הרוע של המחלה בליגה הם משתפים דווקא ישראלים (חלק מהם מתאזרחים) מספר דקות לא מועט כי פשוט יש להם אחלה שחקנים.
וחיפה שבנויה בעיקר על זרים ביחד עם בני השרון נמצאת בתחתית.

עם שחקן זר אתה לא יודע מה תקבל. עדיף לך 3 זרים איכותיים שיהוו חיזוק ולא העיקר.

וזה לא הלאומנות הדבילית שאתם מנסים לבלבל את השכל איתה. זה פשוט אהבת השחקן הישראלי והרצון שבקבוצה ישראלית ובליגה ישראלית השחקן הישראלי יהווה משהו.

אני רוצה שנצא מהמחלה שבגללה שחקן ישראלי פורש מהספורט או שתמיד יתפוס את עצמו כמשלים בשביל הזרים. ושוב אני אוהב שחקנים זרים מסויימים כמו שאני אוהב ישראלים מסויימים אבל זה לא קשור לעניין.

אחת הקבוצות הגדולות שידע הספורט הזה בארץ, ואולי המחוברת ביותר לקהל שלה הייתה הפועל של הקדנציה הקודמת של ארז.
להפועל הזאתהיו 4 זרים, יסמין הוקיץ, ויליאם איברי, VP, ומייקל רייט.
אני לא חושב שאפשר להגיד שבתקופה הזאת, יניב גרין, מתן נאור, ליאור ליובין ודרור חג'ג' היו "חיזוק ישראלי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 21:37 
מישהו יודע האם בראין אוסברי חתום לעוד עונה בנתניה?
או שיש סיכוי להחזיר אותו להפועל בעונה הבאה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 21:38 
למה בדיוק להחזיר אותו? סתם כי שיחק אצלנו לפני שנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 22:05 
סמל אישי של המשתמש
cscarlos כתב:
יובל.
אם כבר אנחנו מפנים אחד את השני למקורות באשכולים שונים אז הנה אחד בשבילך: תגובה שלי מתוך האשכול ''מספר הזרים והאסטרטגיה של הפועל''.

אני אחזור על מה שהמשתמש הפועל אמר באשכול אחר (נראה לי).
4 זרים וישראלי אחד בחמישייה וספסל שבקושי יקבל דקות יצור מצב של קבוצה אמריקאית עם חיזוק ישראלי ואני ממש לא רוצה את זה.
זה בדיוק מה שקורה כיום בליגת העל. זאת המחלה הנוראה של הליגה. כמו שאחד המאמנים הזרים אמר לדני פרנקו ''אתם הישראלים מוזרים מבחינתי...אתם מעריצים ומטפחים את הזרים שלכם ומשפילים מזלזלים ומדכאים את הבנים שלכם''.
אני לא רוצה להיות בליגה ישראלית שבה השחקן הישראלי מדוכא ויהיה לנצח שחקן משלים. הליגה שלנו וריבוי הזרים זה אחת הסיבות שישראלים לא מתפתחים ושלא יעבדו אותכם עם זה שפשוט אין שחקנים טובים כי יש.
הוכח מספיק טוב גם בליגת העל שקבוצות עם 3 זרים יכולות להסתדר מצויין ולהראות רמה טובה גם עם 3 זרים שזה הבדל שמים וארץ מ4.
אשדוד וראשון לציון בפיינל פור הם כאלו.
אם כל הרוע של המחלה בליגה הם משתפים דווקא ישראלים (חלק מהם מתאזרחים) מספר דקות לא מועט כי פשוט יש להם אחלה שחקנים.
וחיפה שבנויה בעיקר על זרים ביחד עם בני השרון נמצאת בתחתית.

עם שחקן זר אתה לא יודע מה תקבל. עדיף לך 3 זרים איכותיים שיהוו חיזוק ולא העיקר.

וזה לא הלאומנות הדבילית שאתם מנסים לבלבל את השכל איתה. זה פשוט אהבת השחקן הישראלי והרצון שבקבוצה ישראלית ובליגה ישראלית השחקן הישראלי יהווה משהו.

אני רוצה שנצא מהמחלה שבגללה שחקן ישראלי פורש מהספורט או שתמיד יתפוס את עצמו כמשלים בשביל הזרים. ושוב אני אוהב שחקנים זרים מסויימים כמו שאני אוהב ישראלים מסויימים אבל זה לא קשור לעניין.

מההודעות שלך אפשר לראות בבירור שמצב הכדורסלן הישראלי חשוב לך הרבה יותר מהפועל. אז יופי לך, אבל אני אוהד הפועל הרבה לפני שאכפת לי מהכדורסלן הישראלי או מנבחרת ישראל, ואני לא מוכן שהפועל תשמש פלטפורמה לשיפור הדברים האלה על חשבון מצבה המקצועי של הקבוצה. אם אתה רוצה אתה יכול ללכת לעודד את מכבי עם כל הישראלים שלהם שרק הם יכולים להרשות לעצמם. אגב, מה הבעיה שלך עם מתאזרחים? למה אתה עושה הבחנה בין ישראלים על פי המוצא שלהם? אין לי בעיה עם רדקנו למשל שחושב שמקצועית עדיף שלושה זרים על פני ארבעה בגלל שלדעתו זה עדיף מקצועית (לא שאני מסכים איתו), יש לי בעיה איתך, אתה בא ממניעים אחרים לגמרי ומנסה להלביש תיאוריות מנותקות מהמציאות כדי למצוא לאג'נדה שלך הצדקה מקצועית. איך אין לך בושה להגיד משפט כל כך מפגר כמו "עם שחקן זר אתה לא יודע מה תקבל"? מה עומד מאחורי משפט כזה? רק כי הוא לא שיחק בארץ? אין סקאוטינג? אין סטטיסטיקות? אין קלטות? פשוט מגרילים איזה כושי מהמכללות? ומה עם שחקנים שכבר שיחקו בארץ? אפשר להביא שלושה זרים ששיחקו בארץ ולהגריל עוד שניים מהמכללות? או שפשוט הכוונה שאתה מפחד שהכושי הזה יכול להתחרפן לך באמצע העונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 22:05 
סמל אישי של המשתמש
נטישת הספונסרים ממשיכה. הפעם אשדוד:

http://sports.walla.co.il/?w=//2538477

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 22:07 
רדנקו כתב:
יובל - רוב האנשים מדברים על שלושה זרים. אם יהיה חוק רוסי (כמו שמסתמן) אז בודאי ובודאי שזה הדבר הנכון.

וירדן - כותבים בכיר. לא בחיר.

ולענין חישובי התקציב - היה לנו תקציב של 3.5 מליון אבל בליגת העל המשכורות של כל השחקנים (וכנראה גם הצוות המקצועי) יהיו גבוהות יותר, כך שכנראה אין לנו תוספת של 2 מליון שקל לתקציב, אלא פחות.

כל מה שכתוב כאן שקשור למספרים לא קשור למציאות. החישובים כאן פשוט לא נכונים ומטעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 22:11 
למה בדיוק? מכיוון שלא מדובר בתקציב שחקנים?

ואולי במקום לזרוק הערות כאלה תכתוב מה נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
אם אין חוק רוסי זה כבר דיון אחר. אם יש אז עם כל הכבוד לניסיון האפסי של גל ובר בליגת העל, ועם כל הכבוד ליכולת של קורי בגיל 37
אין לי טיפת ספק שעדיף להחתים בנוסף ישראלי בכיר נורמלי בעמדת הגארד
במידה שיהיה לנו את הכסף לזה. ואני מוכן להתערב שארז לא חושב אחרת לרגע

וזה עוד מבלי לדבר על האג'נדה התמוהה שלך לשיתוף שחקנים ללא קשר למוצאם.

נו, אז למה ללכת סחור סחור. לא אכפת לכם מגידול שחקנים, לא אכפת לכם מלתת במה לשחקנים צעירים, לא אכפת לכם לבנות שלד של קבוצה לטווח ארוך, אתם פשוט רוצים קבוצה לבנה. אפשר לשפוך כסף ולהנחית שחקן מבחוץ על הראש של השחקנים הצעירים שלנו, כל עוד הוא לבן עם שם ישראלי יפה ולא איזה כושי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 22:28 
סמל אישי של המשתמש
מה אתה רוצה יובל?
שאלת שאלה בנושא האשכול, ענינו לך.

אתה רוצה במקום זה לנהל את הויכוח בנושא הזרים עם הקשקושים ההזויים שלך על גזענות וקבוצה לבנה בפעם העשרים? פשוט תגיד את זה. אין לי מה להוסיף על מה שאמרתי ב10 האשכולות הקודמים בנושא הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 23:20 
דובראש כתב:
ווטסון חתם בקרית אתא
מישהו יודע מה קורה עם שולמן שנה הבאה?
הוא היה מצוין לפני שנתיים ובעונה שעברה נחלש.לדעתי יש שם פוטנציאל
אבל זה שוב מציב אותנו עם ריבוי גארדים צעירים.
שאלה נוספת
מי לדעתכם לא ימשיך איתנו בשנה הבאה(לפי ארז ולא לפי דעתכם)

הדיון סטה לכיוון משאלות הלב והתובנות של המשתמשים, אבל השאלה המקורית והנכונה היתה מה לדעתכם ארז יבחר לעשות. התרשמותי היא שהוא בנה את הסגל הנוכחי פחות כדי להיות אלוף הליגה הלאומית, ויותר מתוך כוונה לגבש אותו ולהתבסס עליו- בתוספת חיזוק לא גדול מספרית- בליגת העל. אני מסופק לפיכך שיש לו כוונה לוותר על מי מהישראלים, ומן הסתם ירצה גם את קלי בחזרה. היחיד שנראה לי ״מתנדנד״ זה סטיט, למרות שגם שם אני לא בטוח לאן נושבת הרוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 23:31 
רדנקו כתב:

קודם כל ברור שלא מדובר בתקציב שחקנים. וההוצאות הנלוות שלנו לא דומות אפילו להוצאות של קבוצות אחרות, בטח ובטח בליגת העל.
וזה ממש לא המקום לכתוב מה נכון וגם אני לא זה שצריך להגיד מה נכון. יש הנהלה שאותה תוכל לשאול שאלות באסיפת חברים הקרובה והם יגידו לך מה נכון.

אני רק מקווה שאנשים לא מתייחסים לאשכול הזה יותר מידי ברצינות זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2012, 06:51 
סמל אישי של המשתמש
רכז יגוסלבי טהור ומהר!!!
לא קומבו שממומבו וכל השטויות האלה
לגבי גבוה -יוני ניר בהחלט יכול להיות מספק ואפילו להביא איזה אם אליאספור.
כמו שאמרו לפני רוב קבוצות ליגת העל מתבססות על 7 שחקנים טובים מאוד וכל השאר משלימים.
לראשון שהגיעה לחצי גמר פיינל פור היו רק 6:קיצ'ן,קרופורד,יוטר,חנוכי,בן דויד, ובאומן
נסטרנקו סולמון ושולמן עמדו על 6-7 דק' ולכן הם לא נחשבים לבכירים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2012, 09:54 
דובראש כתב:
רכז יגוסלבי טהור ומהר!!!
כמו שאמרו לפני רוב קבוצות ליגת העל מתבססות על 7 שחקנים טובים מאוד וכל השאר משלימים.
לראשון שהגיעה לחצי גמר פיינל פור היו רק 6:קיצ'ן,קרופורד,יוטר,חנוכי,בן דויד, ובאומן

אלוהים ישמור, אליאספור. אלוהים ישמור. אלוהים ישמור. שחקן שמקבל 4 דקות בליגה ההולנדית. אני מעדיף את יותם שירן על פניו בלי לחשוב פעמיים. ושוב: אלוהים ישמור.
וגם לגבי רכז יוגוסלבי. ובכן, התעורר ידידי, אתה לא בראשית שנות התשעים, היום כל יוגוסלבי רבע מוכשר נחטף על ידי קבוצות עשירות, ואת אלה שלא נחטפים לא ממש היית רוצה להביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2012, 10:30 
סמל אישי של המשתמש
*** רגב פאנן הוא (ולא שרף) מאמן הכושר החדש של גלבוע-גליל.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2012, 10:34 
סמל אישי של המשתמש
מצויין. יהיה מי לקלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2012, 11:05 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
דובראש כתב:
רכז יגוסלבי טהור ומהר!!!

אלוהים ישמור, אליאספור. אלוהים ישמור. אלוהים ישמור. שחקן שמקבל 4 דקות בליגה ההולנדית. אני מעדיף את יותם שירן על פניו בלי לחשוב פעמיים. ושוב: אלוהים ישמור.
וגם לגבי רכז יוגוסלבי. ובכן, התעורר ידידי, אתה לא בראשית שנות התשעים, היום כל יוגוסלבי רבע מוכשר נחטף על ידי קבוצות עשירות, ואת אלה שלא נחטפים לא ממש היית רוצה להביא.

מבחינתי שאתה והעו"ד הכושל תעברו בכל כפר ובכל סמטה(זנגה זנגה) ברחבי יגוסלביה לשעבר ותמצאו לנו איזה מציאה.(או שהעו"ד יוסיף חבילות ערוצים נוספות שבהם משדרים את הליגה הבוסנית\קרואטית\קוסובאית)
לגבי אליאספור לא התכוונתי אליו דווקא באופן ספציפי אלא לגבוה סטייל ריאטי שיתן 2-3 דקות ו3-4 עבירות במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2012, 11:49 
סמל אישי של המשתמש
אגב לדעתי הקבוצה צריכה להיות
7 שחקנים בכירים:קלי,מתן,יונתן,2 זרים (רכז יגוסלבי) קורי וגל
3 מחליפים טובים:בר,אבירם, עוד גבוה עתידי
2 שחקני סוף ספסל:גארד וגבוה-רצוי כאלה שיעלו מהנוער

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2012, 12:11 
red pepper כתב:
רדנקו כתב:

קודם כל ברור שלא מדובר בתקציב שחקנים. וההוצאות הנלוות שלנו לא דומות אפילו להוצאות של קבוצות אחרות, בטח ובטח בליגת העל.
וזה ממש לא המקום לכתוב מה נכון וגם אני לא זה שצריך להגיד מה נכון. יש הנהלה שאותה תוכל לשאול שאלות באסיפת חברים הקרובה והם יגידו לך מה נכון.

ותקציב המינימום של ליגת העל (נדמה לי שהוא היה 5.5 מליון) הוא תקציב כולל או תקציב שחקנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2012, 12:33 
וואו אין לי מושג אפילו מימה להתחיל.

הצהרה ראשונה שלך היא שמצב הכדורסלן הישראלי חשוב מהפועל מבחינתי, אומר בעצם שאתה בטוח בזה שעוד זר יהיה הפיתרון המקצועי ושגם אני בטוח בזה אבל בכוונה אני בוחר ללכת על גארד ישראלי בגלל ''האג'נדה שלי''. אתה לא מצליח לקבל את זה שאני מאמין שמבחינה מקצועית נטו עדיף את הישראלי הבכיר.

אבל מצב הכדורסלן הישראלי גם מאוד חשוב ולכן אמרתי אותו. לא התעלמתי ממנו ושמתי אותו בצד השיקולים שלי כמו שאתה מנסה לעשות.מעניין איך אתה מנסה לקחת את רמת האיכפתיות שלי ממצב הכדורסלן הישראלי ומנסה להפוך את זה נגדי כאילו אני אשם בזה שאיכפת לי .הרי אם הבחינה המקצועית היא היחידה שחשובה אפשר גם להיות עם 12 זרים. הרי מה איכפת לך?

ואין לי שום שנאה או גזענות לאמרקאים כמו שאתה מנסה לצייר אותי. הם אחלה ואנחנו אחלה וכולם אחלה. אני מדבר על קטעים מקצועיים נטו ולא נכנס לשטויות של גזענות או לאומניות.
והצחיק אותי המשפט ''אז לך תאהוד את מכבי עם כל הישראלים שלהם שהם יכולים להרשות לעצמם'...אני יכול להגיד לך לך תאהוד את מכבי עם כל הזרים שהם קונים זה בערך על אותו משקל וגם באותה חוסר משמעות.

אתה אומר שאתה לא רוצה שהפועל תיהי פלטפורמה לשיפור התנאים האלו על חשבון מצבה המקצועי? אז אנחנו מועדון שנלחם על ערכים צדק ושיפור הכדורסל הישראלי או לא?
אנחנו רוצים להילחם על הגמר של הפיינל פור בגביע ובליגה שנמצא בנוקיה ועל מכבי ועל האולם שעדיין לא בנו לנו ועל כל זה אנחנו פלטפורמה אבל על המצב הזה אנחנו לא? על בעיית ריבוי הזרים בליגה? (עוד מעט גם תהפוך אותי לממציא תורת הגזע כי קראתי לזה ''בעיית ריבוי הזרים'' ). והקטע הזה שוב שאתה בטוח שזה על חשבון מצבה המקצועי כאילו הזר הזה יהיה הפיתרון להכל והישראלי הבכיר הוא כלום ולא שווה את הכסף בטח לא כמו הזר הנשגב.

מתאזרחים....בנוגע למתאזרחים עדיין לא קבעתי איזה דעה עליהם. אז אני מעדיף לא להכנס לנושא הזה. אני עדיין בשיקולים עצמים לגבי דעה מגובשת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2012, 13:09 
רדנקו כתב:
red pepper כתב:
רדנקו כתב:

ותקציב המינימום של ליגת העל (נדמה לי שהוא היה 5.5 מליון) הוא תקציב כולל או תקציב שחקנים?

תקציב כולל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2012, 13:12 
סמל אישי של המשתמש
כנראה שלא נגיע לזה.
אבל כל שנה יש כמה קבוצות שלא מגיעות לזה, אני די בטוח בזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפתיחה הרשמית של עונת המלפפונים בכדורסל
הודעהפורסם: 04 יוני 2012, 13:14 
cscarlos כתב:
וואו אין לי מושג אפילו מימה להתחיל.

הצהרה ראשונה שלך היא שמצב הכדורסלן הישראלי חשוב מהפועל מבחינתי, אומר בעצם שאתה בטוח בזה שעוד זר יהיה הפיתרון המקצועי ושגם אני בטוח בזה אבל בכוונה אני בוחר ללכת על גארד ישראלי בגלל ''האג'נדה שלי''. אתה לא מצליח לקבל את זה שאני מאמין שמבחינה מקצועית נטו עדיף את הישראלי הבכיר.

אבל מצב הכדורסלן הישראלי גם מאוד חשוב ולכן אמרתי אותו. לא התעלמתי ממנו ושמתי אותו בצד השיקולים שלי כמו שאתה מנסה לעשות.מעניין איך אתה מנסה לקחת את רמת האיכפתיות שלי ממצב הכדורסלן הישראלי ומנסה להפוך את זה נגדי כאילו אני אשם בזה שאיכפת לי .הרי אם הבחינה המקצועית היא היחידה שחשובה אפשר גם להיות עם 12 זרים. הרי מה איכפת לך?

ואין לי שום שנאה או גזענות לאמרקאים כמו שאתה מנסה לצייר אותי. הם אחלה ואנחנו אחלה וכולם אחלה. אני מדבר על קטעים מקצועיים נטו ולא נכנס לשטויות של גזענות או לאומניות.
והצחיק אותי המשפט ''אז לך תאהוד את מכבי עם כל הישראלים שלהם שהם יכולים להרשות לעצמם'...אני יכול להגיד לך לך תאהוד את מכבי עם כל הזרים שהם קונים זה בערך על אותו משקל וגם באותה חוסר משמעות.

אתה אומר שאתה לא רוצה שהפועל תיהי פלטפורמה לשיפור התנאים האלו על חשבון מצבה המקצועי? אז אנחנו מועדון שנלחם על ערכים צדק ושיפור הכדורסל הישראלי או לא?
אנחנו רוצים להילחם על הגמר של הפיינל פור בגביע ובליגה שנמצא בנוקיה ועל מכבי ועל האולם שעדיין לא בנו לנו ועל כל זה אנחנו פלטפורמה אבל על המצב הזה אנחנו לא? על בעיית ריבוי הזרים בליגה? (עוד מעט גם תהפוך אותי לממציא תורת הגזע כי קראתי לזה ''בעיית ריבוי הזרים'' ). והקטע הזה שוב שאתה בטוח שזה על חשבון מצבה המקצועי כאילו הזר הזה יהיה הפיתרון להכל והישראלי הבכיר הוא כלום ולא שווה את הכסף בטח לא כמו הזר הנשגב.

מתאזרחים....בנוגע למתאזרחים עדיין לא קבעתי איזה דעה עליהם. אז אני מעדיף לא להכנס לנושא הזה. אני עדיין בשיקולים עצמים לגבי דעה מגובשת.

אני אקצר. הפועל תל אביב זה לא חוג, ולא תנועה חברתית. הפועל תל אביב זו קבוצת כדורסל מקצוענית והישגית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2012, 13:34 
סמל אישי של המשתמש
הפועל תל אביב זה מועדון כדורסל שמשחק בישראל, בליגה הישראלית ומייצגת קהילה שמורכבת מאזרחים ישראלים.
לרצות לראות בה שחקני בית ושחקנים ישראלים יותר מאשר אורחים לרגע מתרבות אחרת באמריקה זה לא גזענות, ולא לאומנות.
ויש אלף דברים שגם אתם לא מוכנים לעשות, אפילו בשביל קבוצה "הישגית" ו"מקצוענית" יותר, שקבוצות אחרות עושות בלי להניד עפעף והם כשרים למהדרין. אבל משום מה בסוגייה הזאת כל מי שחושב אחרת הופך אצלכם לפנטזיונר.
אז יש לי חדשות בשבילכם - אתם המנותקים, לא אנחנו. לרצות לראות שחקנים ישראלים זאת התנהגות אנושית טבעית ובריאה, שצריך לעבור התנייה רצינית ביותר כדי לראות בה כל סממן לתופעות הנ"ל.
השאלה איפה האיזון עובר היא חשובה. אבל אל תתייחסו לעצמכם בתור איזה אנשים בוגרים ומחושבים יותר. כי היחס שלכם למי שלא חושב כמוכם הוא גועל נפש, דוחה ומתנשא.

והייתי שמח לדעת איך כל אחד משונאי החוגים והגזענות-עלק מקדם בכזאת קנאות הבאת עובדים זרים במקום ישראלים לתחום שלו, ואיך הוא היה מגיב לפתיחת שמי הארץ לעובדים שכאלו ללא הגבלה.

והאמת, נשבר לי הזין מהגועל נפש הזה. פעם אחרונה שאני מתייחס לזיוני השכל האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2012, 15:35 
ברגר.
למה אנחנו מקדישים את זמננו בפעילות חברתית? למה אנחנו משקיעים אחוז שלם מתקציב הקבוצה לפעלויות למען הקהילה ? סכום לא מועט שיכל לשמש לקבוצה המקצוענית?
למה אנחנו לא פשוט מוכרים את הקבוצה לאנשים כמו הרציקוביץ שהיה מזרים יותר כסף ועושה קבוצה יותר השגית אם האינטרס היחיד שלנו הוא הישגיות מעל הכל ושו דבר אחר? זה העניין,יש דברים מסויימים שבעינייך ובעיניי אחרים שווה להוסיף להישגיות ויש דברים שאתה לא מחשיב כנחוצים.
מבחינתי ומבחינת רבים מחברי העמותה מספר הזרים וחשיבות השחקן הישראלי בקבוצה הוא נושא חשוב.
ולאנשים כמו יובל חשוב להסביר שזה לא היחלשות מקצועית לבנות על ישראלים.
אנחנו גם קבוצה הישגית...גם! ואנחנו גם קבוצה שהולכת לשנות כאן כמה דברים. מה שלא הולך לפגוע בשום אינטרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2012, 15:47 
בראד גרינברג מונה למכבי חיפה לשנתיים.
בראד,אשר יהיה המאמן היחיד בהיסטוריה של ישראל עם עבר בNBA,אשר שימש כעוזר מאמן לפילדלפיה ואימן במספר קולג׳ים עובר למכבי חיפה שתתחיל את משחקיה שנה הבאה באולם החדש של רוממה שיכיל 5000 מושבים. בראד הוא גם עוזר המאמן של נבחרת ונצואלה ושם גם המקום היחיד שאימן מחוץ לארה''ב. הוא ניתפס בעבירת מרמה של גיוס שחקנים ולכן הושהה מחוץ לאמריקה.

בבשורות אחרות,אחרי שש שנים יוסי דהאן יעזוב את אשקלון.
עם תוסיפו את זה לפוטנציאל לפירוק של מ.כ הבקעה ובני השרון,בנוסף למצב החרא בירושלים (קיצוץ של הספונסר הראשי,עזיבת קליין ועוד מעט גם עזיבת אגאייר) וגם של הספונסר של אשדוד,הליגה מתמוטטת.

נערך לאחרונה על ידי cscarlos בתאריך 04 יוני 2012, 16:16, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2012, 16:02 
סמל אישי של המשתמש
8 קבוצות זה מספר ריאלי בליגת העל.כאשר 4-5 קבוצות נשארות בדרך קבע והשאר מתחלפות בהתאם למצב ולנסיבות
אנחנו המחלה,ירושלים,חולון,-הקבוצות עם בסיס קהל טוב ויש להם הצדקה
ראשלצ בונה את עצמה יפה מבחינת קהל וכו' ויתכן שיהיה לה סיכוי
חיפה תתרסק עוד שנה שנתיים אחרי שרוזן יברח כשהוא יראה שאין לדבר הזה סיכוי אמיתי לצמוח.
אשדוד היא צעצוע של ראש העיר וכשהוא ילך תלך גם הקבוצה
בנתניה היה פעם איזה משקיע (הוא עדיין שם?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 08:00 
סמל אישי של המשתמש
גם בן-דוד ממשיך ברשל"צ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 10:02 
ראשון בשנים האחרונות מרשימה אותי. היא הופכת למועדון מוביל (כמה שאפשר לקרוא למועדונים שלא מכבי מובילים) בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 19:02 
6 עמודים של מלפפונים חמים ועוד לא קראת ידיעה אחת על הקבוצה שלנו (מלבד אלו שמתווכחות מה צריך להיות).
אני יודע שבכדורסל הקיץ הוא ארוך מאשר בכדורגל ואפשר להחתים שחקנים בשלב מאוחר יותר (במיוחד זרים),
אבל מה עם איזה החתמה לתחילת הקיץ כזו מפוצצת שתביא כמה עשרות אנשים חדשים לעשות חברות בעמותה,
ואת הקבוצה לתודעה?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 723 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 25  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: