תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 16:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1675 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 56  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכירת הקבוצה: האם מתנהל מו"מ בברלין?
הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 01:03 
חתול אדום כתב:
moshiko כתב:

אם הציטוטים מדוייקים ואם אורליצקי מתכוון לעמוד מאחורי הציטוטים שלו (אני לא מאמין לאף מילה שיוצאת מהפה שלו) אז זאת ההוכחה כמה טביב טיפש.
שאפשר להוציא את הבן אדם מהעגלה והתריסים אבל לא את העגלה והתריסים מהבן אדם.
עם עוד קצת השקעה הקבוצה הייתה לוקחת אליפות + הופעה בליגת האלופות עם סיכוי לעוד מענקים.
אז עם קופת מועדון בפלוס הוא היה יכול לבקש יותר או לממש, לפחות חלקית, את שטרי ההון.
זה שטביב יעזוב את הכדורגל עם כמה מיליונים אקסטרא, זה לא בגלל שהוא כל כך מתוחכם או פיקח, אלא רק בגלל שהכל בכדורגל מופקר ומושחת.

אם הכל כה פשוט ושקוף, למה אנשי עסקים עמידים ורצינים לא נכנסים לכדורגל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 01:15 
שחר כתב:
תרגעו עם כל המאניה דיפרסיה של כולם פה.
נראה לכם שאנשים הולכים לעסקה של עשרות מיליונים הם לא מבינים את כל המשמעויות מסביב? כל ההליכה הזו לאורליצקי היא סוג של הצגה ידועה מראש, יהיו פה עוד הרבה הליכים מהלכים משונים שאמורים ללחוץ את הצד השני לקיר ובעיקר ספינים שיעופו לנו מעל הראש.

קחו אוויר, יהיה קיץ קשה ואל תאמינו לכל מילה שכל מקורב או עיתונאי זורק לאוויר.

הדבר היחיד שבטוח פה זה ששום דבר לא בטוח..

הדבר היחיד שבטוח פה שבסוף תיהיה מכירה.גם אם לא העיסקה הזאת.
הנבלה לא יגיע לאוגוסט בתור הבעלים של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 01:20 
עזרא כתב:
אגב,מושיקו הוא טרול לייט.

לך עם התגובות הדביליות לא חסר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 01:29 
סמל אישי של המשתמש
אם יבוא רוכש שיוציא מכיסו 20 מיליון שקל וייתן לטביב אז שיבושם לו ויילך לתרופות של טביב.
אבל אם נותנים לטביב לגנוב עוד כסף מהקופה לאחר שהוא כבר גנב לא מעט אז בחיי שעדיף שתתפוצץ העסקה המזויינת הזאת!!
חיכינו שנה שלמה אז נחכה עוד כמה שבועות/חודשים ונשמור על הכסף שעוד יכול להבטיח לנו עתיד ורוד למועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 01:33 
סמל אישי של המשתמש
לפי ידיעות סכום המכירה הוא 25 מיליון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 01:43 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
לפי ידיעות סכום המכירה הוא 25 מיליון.

גם לפי ישראל היום. 10 במעמד המכירה, 15 (3 מיליון יורו) אחרי שימכרו את נוסא וטוטו.
בלי קשר שזה מחיר מנופח לדעתי, דווקא האפשרות של קיזוז עם שטרי החוב הקיימים נשמעת יותר סבירה.
יסוכם על סכום מסוים שיעבור לטביב ברגע שיוכלו לפדות אותם, ושלום על ישראל.
יום חשוב מחכה לנו, נמתין לחדשות טובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 01:58 
סמל אישי של המשתמש
לפי ישראל היום אין להם אפילו 10 מיליון.
באמת שאני לא אוהב את העסקה הזאת,נראה כמו ניסיון של טביב להוציא עוד כסף מהקופה במסווה של מכירה לאדם שאין לו באמת אמצעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 01:58 
ראצ'ו כתב:
אני אנסה לעשות לכם טיפה סדר.
יש עסקה כרגע, הדבר היחיד שחסר זו הבקרה התקציבית שאמורה לאשר את ההעברה.
אני בספק גדול מאוד אם יאשרו מהלך כזה, במיוחד לאור הזרקורים שיש על ההתאחדות היום
אבל צריך להמתין למחר שנהיה חכמים יותר, בכדורגל שלנו כבר הוכח שהכל אפשרי, בטח כשאלי טביב מעורב.

כתבו פה הרבה דברים נכונים על הבעיתיות של הכסף ומי באמת שם את הכסף בעסקה (רמז: האוהדים)
ולכן גם אם תהיה עסקה יש פה עוד דברים שצריך לפתור כדי להבטיח שלא יפגעו במי שלמעשה
שם את רוב הכסף בעסקה (עוד רמז: האוהדים).
מה שכן, אם העסקה תתפוצץ מחר, המאבק צריך להגיע לשיאים שלא היו פה עדיין, כי מתברר לכולם שזה רק
שאלה של מחיר וטביב מנסה ללחוץ ולהוציא כמה שיותר כסף מהקופה שלנו.

אני רוצה לקוות שאף אחד כאן לא מייחל לאישור של הבקרה למהלך הלא חוקי בעליל הזה, רק בגלל שזה עובד לטובתנו(?) הפעם.
לפני הכל, אנחנו צריכים להיות בעד מנהל תקין, ועל זה חלק מהמלחמה שלנו. גם אם זה יגרום לכך שסילוק הנבלה יידחה קצת.

אם הבקרה מאשרת את זה, זה שומט הרבה מהטיעונים שלנו, מאפשר הזרמת כסף לא כשר לטביב, ומכשיר בדיעבד את מה שטביב עשה לאורך תקופה.
אם הבקרה לא מאשרת את זה, זה פתח לניהול יותר תקין בעתיד, ואולי, מי יודע, פתח לחקירת הגניבות בשנתיים האחרונות, ואולי אפילו אפשרויות לחקור באופן ישיר "איפה הכסף?" (לא מעיז לפנטז על החזרת הכסף למועדון אליו הוא שייך).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 02:37 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מכירת הקבוצה: האם מתנהל מו
הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 02:42 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
לפי ישראל היום אין להם אפילו 10 מיליון.
באמת שאני לא אוהב את העסקה הזאת, נראה כמו ניסיון של טביב להוציא עוד כסף מהקופה במסווה של מכירה לאדם שאין לו באמת אמצעים .

לא כזה מופרך בהתחשב בזה שפורסם שמני וייצמן (לפי קופמן "המוח מאחורי המהלך") הוא חבר של טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 04:07 
סמל אישי של המשתמש
מה שיפה בעיסקה הזאת הוא שטביב, שרוקן את קופת המועדון בדרך מדהימה, ימשיך לינוק ממנה מיליונים גם אחרי שהקבוצה תצא מידיו.
האיש הזה הוא צואה ברמות שלא נראו על פני הפלנטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 04:41 
רק אותי מעצבן ש5 מיליון מסכום הרכישה(לפי הפרטים שפורסמו) מגיע מלאן? זאת אומרת,מאיתנו?
האם נראה זכויות כלשהן? האם נראה להם הגיוני שתקציב הקבוצה לא יושפע במשך מס' שנים ממס' המנויים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 05:16 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:

אני רוצה לקוות שאף אחד כאן לא מייחל לאישור של הבקרה למהלך הלא חוקי בעליל הזה, רק בגלל שזה עובד לטובתנו(?) הפעם.
לפני הכל, אנחנו צריכים להיות בעד מנהל תקין, ועל זה חלק מהמלחמה שלנו. גם אם זה יגרום לכך שסילוק הנבלה יידחה קצת.

אם הבקרה מאשרת את זה, זה שומט הרבה מהטיעונים שלנו, מאפשר הזרמת כסף לא כשר לטביב, ומכשיר בדיעבד את מה שטביב עשה לאורך תקופה.
אם הבקרה לא מאשרת את זה, זה פתח לניהול יותר תקין בעתיד, ואולי, מי יודע, פתח לחקירת הגניבות בשנתיים האחרונות, ואולי אפילו אפשרויות לחקור באופן ישיר "איפה הכסף?" (לא מעיז לפנטז על החזרת הכסף למועדון אליו הוא שייך).

כל מילה !!
הערה, אתה יכול לקוות כמה שאתה רוצה. זה לא כל כך מתבטא בתגובות בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 05:27 
נגמר הנוער כתב:
רק אותי מעצבן ש5 מיליון מסכום הרכישה(לפי הפרטים שפורסמו) מגיע מלאן? זאת אומרת,מאיתנו?
האם נראה זכויות כלשהן? האם נראה להם הגיוני שתקציב הקבוצה לא יושפע במשך מס' שנים ממס' המנויים?

זה לא בדיוק מאיתנו (או יותר מדוייק, קיבלנו תמורה לכספים האלו ועכשיו הם כבר ממש לא שלנו). אלו כספים של המועדון. אי אפשר לשלם איתם לטביב. לא איתם. לא עם שחקנים. לא עם חסויות עתידיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 05:57 
סמל אישי של המשתמש
שום דבר לא יהיה מושלם. שום עיסקה, גם אם זאת תתפוצץ ונמתין לעיסקה הבאה. הכי חשוב שיעוף כבר הזבל הזה מהמועדון.
מקווה ליום עם בשורות טובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 06:07 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:

:ROSE: :ROSE:

זה כל הסיפור על רגל אחת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 06:09 
אדום אופטימי כתב:
אדום מטלי כתב:

כל מילה !!

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 06:15 
mkorman1 כתב:
אדום אופטימי כתב:
אדום מטלי כתב:

כל מילה !!

:ROSE:

+1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 06:29 
סמל אישי של המשתמש
like

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 06:48 
כל נושא העברת התשלום מול השחקנים אינו לעניין.
כי כאשר מוכרים את השחקנים צריך לאחר מכן לרכוש שחקנים, כלומר להשקיע בקבוצה. מספיק שהם מקבלים קבוצה עם שטרות של כ-20 מליון בהתאחדות. ואם אין להם כסף להשקיע בקבוצה, אז NEXT.
ממילא לא התלהבתי מהאפשרות שירכשו כי סביר שבתוך מספר חודשים יגיע רוכש בעל אמצעים ברמה של שחר או סגול בערך או עשיר יותר.

כלומר, צריך לשלם את ה-20 + שהקבוצה שווה, במידה רבה בזכות הערבויות, ולעזוב את הקומבינות.
ורק שלא יעשו כמו הגלייזרים הלוואת בעלים. אין להם את ה-20 + אז שיעופו מהעיניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 06:51 
סמל אישי של המשתמש
לא אכפת לי שהעסקה לא חוקית, לא רוצה יותר טביב בהפועל אפילו לא עוד שנייה אחת.

מה גם שניהול תקין לא היה ולא יהיה פה בתקופה אבי לוזון גם אצל קודמיו ככה שלהיות אצילי נפש- לא על חשבון הקבוצה שלי

טביב ראוס!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 07:04 
קבוצת שבס קבעה עובדה : דרישתו של טביב לקבל 25 מיליון ש"ח עבור הקבוצה, הנה בסיס למו"מ. אם הקומבינה שנרקמת לא תצליח, הבא בתור יצטרך להתחיל מהסכום הנ"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 07:11 
מושיקו, אני לא חושב.
דווקא כאן טביב רואה שאת הסכום הזה נטו(בלי שחקנים וכאלה), אין לו סיכוי לקבל. מכיוון שאי אפשר לקחת זכויות על שחקנים, הוא צריך להבין ומשום מה הוא מתעקש לא להבין שהוא לא יקבל יותר מסביבות ה12-13 מיליון שקל.סכום שגם אותו הקבוצה כיום לא שווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 07:31 
מה מונע ממני לגשת לטביב ולהציע לו את אותה הצעת רכש בדיוק: 5 מיליון ש"ח ע"ח מנויים עתידיים, 3 מליון ע"ח ספונסר עתידי, 10 מליון ע"ח מכירת נוסא וטוטו, 1 מיליון אבא של עובדיה, 1 מיליון ע"ח המשכנתא ו... הופ גם לי יש הצעה בשווי 20 מליון ש"ח בלי להוציא שקל מהכיס!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 07:37 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:
מה מונע ממני לגשת לטביב ולהציע לו את אותה הצעת רכש בדיוק: 5 מיליון ש"ח ע"ח מנויים עתידיים, 3 מליון ע"ח ספונסר עתידי, 10 מליון ע"ח מכירת נוסא וטוטו, 1 מיליון אבא של עובדיה, 1 מיליון ע"ח המשכנתא ו... הופ גם לי יש הצעה בשווי 20 מליון ש"ח בלי להוציא שקל מהכיס!

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 07:43 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:

בדיוק. גם אני מוכן להיכנס. דורש שני כסאות בתא הכבוד + קייטרינג לקס+קרקרים. מוכן בתמורה לשים את כספי המנוי בשנה הבאה (הורה + ילדים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 07:47 
יש לך סבלנות?
אדום מטלי כתב:
ראצ'ו כתב:
אני אנסה לעשות לכם טיפה סדר.
יש עסקה כרגע, הדבר היחיד שחסר זו הבקרה התקציבית שאמורה לאשר את ההעברה.
אני בספק גדול מאוד אם יאשרו מהלך כזה, במיוחד לאור הזרקורים שיש על ההתאחדות היום
אבל צריך להמתין למחר שנהיה חכמים יותר, בכדורגל שלנו כבר הוכח שהכל אפשרי, בטח כשאלי טביב מעורב.

כתבו פה הרבה דברים נכונים על הבעיתיות של הכסף ומי באמת שם את הכסף בעסקה (רמז: האוהדים)
ולכן גם אם תהיה עסקה יש פה עוד דברים שצריך לפתור כדי להבטיח שלא יפגעו במי שלמעשה
שם את רוב הכסף בעסקה (עוד רמז: האוהדים).
מה שכן, אם העסקה תתפוצץ מחר, המאבק צריך להגיע לשיאים שלא היו פה עדיין, כי מתברר לכולם שזה רק
שאלה של מחיר וטביב מנסה ללחוץ ולהוציא כמה שיותר כסף מהקופה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 07:51 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:

רואה שחורות כתב:
לא יודע אם לצחוק או לבכות. אם כל מה שצריך להביא זה 2 מליון שקל מהבית (ואולי קצת ערבויות), עמותת אוהדים מעולם לא הייתה כל כך ריאלית ופרקטית. אם העסקה עם שבס תתפוצץ, זה הכיוון אליו צריך לשאוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 07:53 
אתם נורא שנונים, אבל הכוונה היא באמת לעשות את האוהדים לחלק מרכזי בניהול הקבוצה סטייל המודל הגרמני. וחלק מהמטרה היא להעיף את הסרטן, אתם יכולים להיות רגועים הסיכויים שזה יקרה קטנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 07:53 
מקווה שהעסקה הזאת תצא לפועל דרך ההוצאה לפועל שתדפוק לפנות בוקר בחורש 64 !!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1675 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 56  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: