מבחינת מסעדות האמת אין איפה ליפול. רב המסעדותבני יורק פשוט מצוינות. אני חיה פה כבר שנה וחצי ולא יצא לי עוד ליפול על מסעדה לא טובה.
אם בא לך שווארמה טובה יש בשדרה השלישית בין רחוב 8 ל-9 מסעדה שנקראת טחיני, אני שם הרבה יש שם שווארמה וחומוס טעימים לאללה. באותו איזור ברחוב סנט מארקס יש עוד מסעדה ים תיכונית מדהימה שנקראת קפה מוגאדור. באותו רחוב יש גם את הפינקברי אם בא לך לקנח ביוגורט מעולה.
מבחינת ספורט, יש עכשיו את הסדרת גמר בהוקי והניו ג'רזי דווילס (

) משחקים נגד הלוס אנג'לס קינגס(

).
אתה יכול לחפש כרטיסים לאירועי ספורט והופעות באתר
http://www.seatgeek.com זה אתה מצוין, אני קונה משם את כל הכרטיסים. כמו כן, ביום שבת הבא בשלוש בצהריים יש משחק ברזיל - ארגנטינה גם כן בניו ג'רזי.
קניות - אתה לא חייב להגיע לג'רזי גרדנס, אתה יכול למצוא גם במנהטן המון דילים טובים, לך לcentury 21 ויש להם גם המון דברים.
אם אתה רוצה לנסוע מחוץ לניו יורק ולא בא לך להיסחב באוטובוסים או להשכיר אוטו בתעריפים מטורפים יש כאן zip-cars ככה שתוכל להשכיר רכב במחיר שפוי ולנסוע לאפסטייט ניו יורק, או לניאגרה פולס.
מבחינת בילויים, אם אתה בא למספיק זמן ואתה מעל גיל 21, בהחלט הייתי ממליצה ללכת לאטלנטיק סיטי לאיזה לילה אחד או שניים. יש שם קזינו, ים, מסיבות וכו' (לך בסופ"ש).
מבחינת יציאות בניו יורק עצמה, באמת לא חסר. אני בדרך כלל מעדיפה את הווילג', צ'לסי ואת המיט פאקינג דיסטריקט. יש שם בארים ומסיבות ממש מגניבים. יש שם באיזור בר שכל הקיר מכוסה בחזיות, מעבר לזה שזה מקום נחמד, זה מגניב שהרבה בחורות משאירות שם את החזיה בסוף הערב. זה מול הוטל W.
לא משנה מה אתה עושה, אל תלך לפאצ'ה!!!!
אה ויש דרס קוד ברב המקומות בעיר, ככה שאל תנסה לצאת עם טי שירט, זה לא יעבוד לך.
עוד מקום נחמד שאני ממליצה לך ללכת לראות אם אתה מעל 21, זההרופ טופ לאונג' בשדרה החמישית ו-27. הכתובת המדויקת זה 230 fifth ave. זה לאונג' עם מוזיקה ואנשים יפים, שתיה טובה, והקומה למעלה פתוחה, אז אפשר לעשן שם. יש שם נוף מדהים של העיר והאמפייר סטייט ממש מול העיניים שלך.
אם אתה עוד לא בן 21 לך לפאבים באיזור של NYU. בדרך כלל יותר קל שם להכנס.
אם יוצא לך יום יפה (תביא מטריה בכל זאת) לך לסנטרל פארק לרכב על אופניים.
עוד מקומות יפים: הספרייה הציבורית של ניו יורק מדהימה!!!! אני מאוהבת במקום הזה עד עמקי נשמתי.
לך למוזיאון הסקס, למאדאם טוסו, לגוגנהיים, למטרופוליטן, לנטורל היסטורי, לגשר ברוקלין.
גם לך לפייר 17, על האיסט ריבר. יש שם ספיד בוטס שעושות לך סיבוב מסביב למנהטן כך שתוכל לראות את פסל החירות והדאון טאון והכל.
אה ואם יש לך אייפון תוריד אפליקציה NYC Subway כדע שיהיה לך יותר קל להתמצא בסאבווי.
אל תסתובב עם הרבה כסף או דברים יקרים עליך, גם במנהטן יש הרבה מקרי שוד.
וזהו, לא עולה לי עוד, בעיקר תטייל, תתרשם, תראה את הארכיטקטורה המדהימה של ניו יורק ותעשה חיים.
אם אתה צריך עוד משהו תתקשר 201-328-4787
שני
LET'S GO DEVILS