חתול אדום כתב:
הטענות, רק לנו.
בזמן הבמבי, בודדים גרסו ששני החארות צריכים ללכת הבייתה. הרוב אמר "האחד עכשיו והשני אחר כך".
זוכר?
איפה אנחנו עכשיו?
המאבק בטביב היה מצויין. פרצופו נחשף ומניעיו התגלו לעין כל. שם נשארנו ושם נתקענו.
השלב השני, המתבקש, לא יצא לפועל.
השארנו את הזירה לכל מיני אנשים "נפלאים" כמו אבו סובחי, תאומים או קבוצות רכישה של 5-10 אנשים.
דיבורים לא ישנו את המציאות.
המציאות אומרת שיש כאלו אנשים כמו שניידר וכמו גולדהאר.
אנשים כאלו, מביאים. הם לא באים על דעת עצמם.
זה מתחיל מלמטה , מהקהל ובסוף מתנקז אצל אלו שיש להם את היכולת להביא.
כמו שקרה
פעמיים במכבי. אופס סליחה.
לא רוצים להאמין, לא רוצים לשאוף לזה. לא צריך.
תשארו עם האוהד המופלא תאומים.
אני לא אתפלא אם בפנטזיה האדומה החולנית שלו, זה כשיבוא יומו, זה לקחת את My Precious שלו איתו לקבר.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3509242,00.htmlמה שרבים טענו בזמן הבמבי (והאמת, חלק גם שנים קודם לכן) זה שטביב זה מקרה מיוחד. היו להפועל בעלים/מנהלים יותר טובים לאורך השנים (ותאומים ללא ספק נכלל ברשימה הזאת. הוא היה מוצלח לאין שעור משניידר שלך למשל) ופחות טובים, אבל טביב הוא בכלל לא בסקאלה הזאת. הוא סרטן הרסני שאסור היה להכניס למועדון.
בזמן הבמבי לא אמרתי "אחד עכשיו שני אח"כ" אלא אמרתי "רק לא טביב". מי שכרך או השווה אז או שכורך עכשיו בין טביב לבין בעלים אחרים שהיו לנו הוא מהסייענים הגדולים של הסרטן.
אני אומר את זה כבר שלוש שנים ואני אומר את זה גם עכשיו.
חבל שאחרי השנה האחרונה אתה עדיין לא מבין את היחודיות של טביב כבעלים.
לא תאומים ולא שבס הם אמא תרזה (ולא שאני חושב שהיא הייתה עושה עבודה טובה כבעלת הקבוצה) אבל הם שני פתרונות מעולים למצב המאוד קשה שבו הקבוצה שרויה ואני יותר ממקווה שאחד מהם, או שניהם, או (כמעט) כל איש עסקים אחר, יוציא את המועדון מידיו של הסרטן.