תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 19:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אני יודע שהולך להיות פה מרחץ דמים
הודעהפורסם: 04 יוני 2012, 00:21 
villa crespo כתב:
בלומי האדום כתב:

קרספו,
תזכיר לי בדיוק מה היתה הדעה שלי בעניין אוסישקין בתקופת המאבק ?, אתה רומז שהייתי בעד הריסת אוסישקין ?
איך בדיוק הגעת מההודעה שלי, שבה יש הגדרה מדוייקת למה במצב הנוכחי ולתקופה מוגדרת מראש, אני חושב שלשחק ביד אליהו זה לא פשע, ל"חולדאי צדק" ?

שיהיה לכולם ערב אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חס וחלילה.
זכרתי שהייתה לך דעה קצת שונה, כמו שאל-דודרינו כתב, רק שלא זכרתי בדיוק.
והגעתי לזה כי אני חושב שזה בדיוק מה שחולדאי רוצה, שנשחק ביד-אליהו. אז אתה אומר לתקופה מוגבלת ואז מה?
הרי בישראל מה שזמני קבוע .

פעם שנייה שאני שומע את המשפט הזה בתוך שבוע... בהקשר אחר כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אני יודע שהולך להיות פה מרחץ דמים
הודעהפורסם: 04 יוני 2012, 00:35 
סיפור-
פעם הייתה משפחה עניה מאוד במזרח אירופה.
באחת ארוחות הערב,כמובן שלא היה מה לאכול פרט למים חמים ותפוח אדמה כי הם היו משפחה ממש עניה.
אמר האבא "בחורף המתקרב אני מתכוון לקחת את כולכם לטיול בעגלת שלג כשאייל ענק סוחב אותה".
כל המשפחה בהתלהבות ובטירוף ומדברים על מזחלת השלג ועל האייל למרות שאין להם פרוטה שחוקה בכיס.
לפתע הבן הכי קטן מיתוך 5 אחים וצועק "אבא אני רוצה לשבת מקדימה".
הבן הבכור "מה פתאום קטנצ'יק,אני קדימה".
הבן הקטן "לא מעניין אותי אני רוצה קדימה"
הבן הבכור ניגש אליו ודוחף אותו מכעס,הקטן שלא רוצה להשאר חייב,רץ אליו ובועט בו ברגל.
האבא מתרגז משתגע קם ודופק לכל אחד משני הילדים שתי סטירות מצלצלות.
ולהזכירכם המשפחה הזאת עניה מאוד בקושי כסף לתפוח אדמה אחד יש לה כסף...

מסקנה
מה קרה לכם? הסיכוי שנשחק ביד ושם הוא כמו הסיכוי של אותה משפחה לנסוע בשלג בכרכרה עם אייל...

שב"ש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: