תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 19:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אני יודע שהולך להיות פה מרחץ דמים
הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 01:21 
סמל אישי של המשתמש
אין לנו אולם וגם לא יהיה לנו ב-10 שנים הקרובות.
אין הבדל בין יד אליהו לבין הדר יוסף,שניהם מזוהים עם מכבי.בהדר יוסף הכיסאות אפילו צהובים.

ברגע שאנחנו בוחרים לשחק באולם של פחות מ1500 מקומות,אנחנו לוקחים את הקבוצה הזאת אחורה.
באולם שמוכרים בו סושי בהפסקה לא היתי רוצה לשחק.אבל אל תציעו לבן אדם להתאבד בגלל הרעיון הזה.אנחנו לא רחוקים משם.
הדר יוסף=מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 03:43 
unknown כתב:
בגלגול הקודם של הקבוצה היתה הצעה מפיצה מטר שנעבר לשחק בכתום-ירוק, צבעי הלוגו שלהם, בתמורה להרבה כסף. מה דעתך על זה? זו גם מכירת ערכים עבור חופן של כסף לטובתה המקצועית של הקבוצה.
אומנם הדר יוסף זה לא סמל, אבל בעיניי לשחק באולם שהוא הסמל של היריבה השנואה זו ירידה לזנות לא פחות מהחלפת צבעים, שלא לדבר על פגיעה מקצועית ענקית במשחק עצמו- אתה הולך לשחק בסלים ובפרקט שהשחקנים שלהם מתאמנים עליו כל יום במקום שזה יהיה הפוך...

ההצעה שלו טיפשית אבל ייאמר לזכותו שהטיעון העיקרי שלו היה לאפשר ליותר אוהדים שלנו להיכנס ולא סתם לייצר הכנסה ולכן המשל לא דומה לנמשל.
טיפשי. הוא הבין את זה. זהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 05:23 
סמל אישי של המשתמש
אשכול מחריד ומטומטם.
אין לי מילים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 07:52 
סמל אישי של המשתמש
האשכול שלו לגיטימי לחלוטין, ההצעה שלו ממש לא.
סך הכל הגיע בן אדם שטוען שהדר יוסף קטן עלינו וצריך לארח במקום אחר (זה האשכול השני או השלישי השבוע בנושא זה) אח"כ הוא המשיך לכתוב הרבה שטויות על יד ושם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 08:52 
עלתה פה ההשוואה לגבי בלומפילד אז בואו נזכור שהמגרש היה בשעתו שייך להפועל ולכן הזהות. היום תנאי השימוש של שתי הקבוצות זהים לחלוטין (למעשה לא מתאמנים כלל, חדרי ההלבשה , עלות ההשכרה וכו').
יד אליהו נבנה כאולם עירוני שהצהבת ניצלה את תקופת שאול כדי להשתלט עליו והשליטה מוחלטת (תאי הצפייה - אגב מוכן להשאיר להם אותם , סמל הסיאוב) , אימונים, חדר הלבשה ייעודי והחשוב ביותר שם הם מתאמנים בו כמעט באופן קבוע).
התנאי הראשון הוא שהאולם מפסיק להיות אולם האימונים שלהם.
במידה וכמו ב- arena יידעו להחליף "זהות" של המגרש באופן מוחלט (בין באיירן ל- 1860) , "הקטנת האולם" , אפשר לחשוב על זה אבל מכיוון שברור שזה לא יקרה אז זה לא יקרה. למי שלא מכיר אז הארנה במשחקי באיירן אדומה ובמשחקי 1860 כחולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 09:32 
סמל אישי של המשתמש
שרק התחילו לדבר על השיפוץ הובטח ע"י פרצלינה שהפועל תשחק בו יצומצם המגרש ל-5000 מקומות. הוא אפילו הוסיף שבמשחקים של הפועל יצבע האולם באדום ע"י תאורה מיוחדת....

כדי לשחק שם צריכים:
1. המגרש יהיה רק למשחקים לא לאימונים
2. תנאים מלאים ושווים לכול קבוצה.
3. ספונסר של קבוצה X לא יכול להיות ספונסר של האולם (נוקיה).
4. חצי מהכסאות יוחזרו לצבעם המקורי.
5. יוקם נות + מוזיאון של הפועל באולם.
6. לא יאורך שכירות במבנה של חברות הנותנות חסות למכבי עד אשר חנויות של סםפונסרים שלנו יקבלו זכות סרוב ראשון

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 09:34 
סמל אישי של המשתמש
מבחינתי לא מעניין עניין ה"זהות". מכבי מכירים את נוקיה, זה הבית שלהם, הם מרגישים שם יותר טוב, הם יותר טובים שם.

אני אהיה כנראה בדרבי, כי אני חבר עמותה ומנוי, אבל אם היו אומרים לי שזה או הדר יוסף מפוצץ בלעדיי או נוקיה - אני אשמח לראות את המשחק בבית.

אני לא חושב שהפועל לא צריכה לשחק בנוקיה מול יריבה כזאת או אחרת בארץ או באירופה אם נהיה חייבים מבחינת ביקוש אולם גדול יותר, אבל מול מכבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 09:50 
סמל אישי של המשתמש
מוך מכבי צריכים לשחק במגרש שצמוד לאוסישקין (הי"ד), מקסימום נקבל הפסד טכני...

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 12:07 
שמוליקיפוד כתב:

הדר יוסף=מכבי.

!!!
יש תמימות דעים בעניין נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 14:10 
סמל אישי של המשתמש
יש לי שאלה אולי טיפה מוזרה אבל נראה לי שיצא לי לראות אותם פעם שם..
יש מצב שהדר יוסף משמש לאימונים של המחלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 15:02 
סמל אישי של המשתמש
תלמיקו כתב:

בחגים כמו חנוכה וכדומה, כשיד אליהו תפוס להופעות, הצגות וכיו"ב, מכבי אכן מתאמנת בהדר יוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 15:58 
גיא ברזל כתב:
שרק התחילו לדבר על השיפוץ הובטח ע"י פרצלינה שהפועל תשחק בו יצומצם המגרש ל-5000 מקומות. הוא אפילו הוסיף שבמשחקים של הפועל יצבע האולם באדום ע"י תאורה מיוחדת....

כדי לשחק שם צריכים:
1. המגרש יהיה רק למשחקים לא לאימונים
2. תנאים מלאים ושווים לכול קבוצה.
3. ספונסר של קבוצה X לא יכול להיות ספונסר של האולם (נוקיה).
4. חצי מהכסאות יוחזרו לצבעם המקורי.
5. יוקם נות + מוזיאון של הפועל באולם.
6. לא יאורך שכירות במבנה של חברות הנותנות חסות למכבי עד אשר חנויות של סםפונסרים שלנו יקבלו זכות סרוב ראשון

מסכים לחלוטין כפי שציינתי לעייל אבל ככל הנראה הדון יארגן ברית מילה או התאבדות להסדר שכזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 16:00 
לוסיאנו דה ברונו כתב:
תלמיקו כתב:

בחגים כמו חנוכה וכדומה, כשיד אליהו תפוס להופעות, הצגות וכיו"ב, מכבי אכן מתאמנת בהדר יוסף.

את כל טרום העונה מכבי מבצעת שם .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 16:25 
סמל אישי של המשתמש
עובדיה לפריזר!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 17:26 
סמל אישי של המשתמש
danired כתב:
שמוליקיפוד כתב:

הדר יוסף=מכבי.

!!!
יש תמימות דעים בעניין נכון?

עצם העובדה שאף אחד לא הגיב לזה,אומר הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 19:02 
סמל אישי של המשתמש
הפועל לא צריכה לשחק בנוקיה כל עוד יש מגרש בת"א, חולון, נתניה, פ"ת שיכול לספק פחות או יותר את צרכיה.
בוודאי שלא לארח בו משחקים נגד המחלה.

על אחת כמה וכמה שעדיין פועמת התקווה שיהיה אולי להפועל אולם משלה או לפחות כזה שיזוהה איתה.

ועדיין מותר לכותב ובמיוחד צעיר, להציע הצעה מבלי שיחרפו אות דעתו ויגדפו אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 19:42 
ואם חברת פז-yellow מוכנה לתת לנו חסות בסך 5 מיליון דולר, תתמוך גם בזה שנשחק בצהוב?

אידיוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 16:27 
עובדיה,

הרעיון שלך בכלל לא רע, וחבל שאף אחד לא מנסה לברר את הנושא מול גורמי העירייה.
חבל גם שאוהדים טובים בחרו לתקוף אותך, אבל לא טרחו לספק לך מידע על תקופות העבר של הפועל ביד אליהו.

עובדתית, למרות טענות המגיבים פה, הפועל הפסידה אליפויות, בשנות ה-70/80/90, גם באוסישקין.
היא הפסידה אליפות, גם בסדרה היחידה בה הביתיות היתה שלה והיא בחרה לשחק באוסישקין.
אני לא ערכתי סטטיסטיקה מדוייקת, אבל זכורים לי מספיק דרבים שניצחנו ביד אליהו, וכאלו שהפסדנו באוסישקין.
דרבים הועברו ליד אליהו באותן שנים על מנת לשמור על מסגרת התקציב. עובדה.
החישוב היה לאזן את התקציב עם קיומם של בין 4 ל-6 משחקים ביד אליהו במהלך העונה הסדירה/פליאוף.
אף אחד לא מכר את הביתיות בשביל כסף. הביאו שחקנים טובים והיה צורך לייצר הכנסות למימון שלהם.
ברוק סטפי, דאג לי, דניס וויליאמס, ווין רובינזון, דיוויד אנדרסון, לינטון טאונס, רדנקו דובראש, ננד מרקוביץ', פרוויס שורט, מייק לארג'י, דיוויד תרדקיל, לבן מרסר ועוד רבים שלא הוספתי את שמם, לא עלו לשחק בהתנדבות, בתור תרומה למועצת פועלי תל אביב.
יד אליהו היה גם אז מזוהה עם מכבי, ועדיין הצלחנו להישאר במרבית העונות יריב ראוי למכביזם.

נכון להיום להפועל אין מגרש ביתי.
הפיתרון של הרחבת הדר יוסף הוא סיפור של שנה לפחות, גם אם מתחילים לעבוד מחר בבוקר.
הפועל צריכה מגרש גדול של לפחות 5000 מקומות, על מנת לספק את הדרישה, להערכתי לא רק במשחקים חשובים.
הכל עניין של שיווק, שאם יעבדו נכון אפשר להגיע לתוצאות הרצויות.

הידבקות להדר יוסף, גם מורחב, היא מבחינתי חשיבה בקטן.
הפועל צריכה להוכיח לעצמה שהיא מסוגלת להביא 3000 - 5000 מהרגע הראשון של העונה הקרובה.
ברגע שנחשוב במספרים הללו, אני מאמין שגם נעלה דרגה בגיוס הספונסרים.

מבחינתי האישית, הפועל לא מוכרת את עצמה בעבור כסף, עם מעבר זמני ליד אליהו.
היא בסך הכל עושה שינוי בחשיבה, ומכינה את עצמה למעבר לאולם גדול משל עצמה.

אני מראש לא פוסל את יד אליהו כאופציה זמנית.
מעבר ליד אליהו לכל העונה, כאשר טרם המעבר העירייה חותמת על חוזה להקמת אולם להפועל תוך 3 שנים, הוא צעד שמקובל עלי.
אי עמידה של העירייה בחוזה, תעביר להפועל פיצוי בסכום שיאפשר לה לבנות אולם.
בתנאים אלו, בנוסף לעיקרון השוויון מול מכבי ביד אליהו, יכולים לעזור לנו כלכלית ומקצועית.
אמרתי זאת בעבר ואני חוזר על כך היום, הכי גרוע מבחינת העמותה בשנה הקרובה יהיה להשיב בידיים ריקות אוהדים שיבקשו לרכוש מינוי/כרטיסים.
בהדר יוסף, וייתכן שגם במגרשים אחרים, שהם לא יד אליהו זה תרחיש ריאלי.

שיהיה לכולם ערב אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 17:09 
סמל אישי של המשתמש
בלומי האדום כתב:
עובדיה,

חבל גם שאוהדים טובים בחרו לתקוף אותך, אבל לא טרחו לספק לך מידע על תקופות העבר של הפועל ביד אליהו.

עובדתית, למרות טענות המגיבים פה, הפועל הפסידה אליפויות, בשנות ה-70/80/90, גם באוסישקין.
היא הפסידה אליפות, גם בסדרה היחידה בה הביתיות היתה שלה והיא בחרה לשחק באוסישקין.
אני לא ערכתי סטטיסטיקה מדוייקת, אבל זכורים לי מספיק דרבים שניצחנו ביד אליהו, וכאלו שהפסדנו באוסישקין.
החישוב היה לאזן את התקציב עם קיומם של בין 4 ל-6 משחקים ביד אליהו במהלך העונה הסדירה/פליאוף.
אף אחד לא מכר את הביתיות בשביל כסף. הביאו שחקנים טובים והיה צורך לייצר הכנסות למימון שלהם.
ברוק סטפי, דאג לי, דניס וויליאמס, ווין רובינזון, דיוויד אנדרסון, לינטון טאונס, רדנקו דובראש, ננד מרקוביץ', פרוויס שורט, מייק לארג'י, דיוויד תרדקיל, לבן מרסר ועוד רבים שלא הוספתי את שמם, לא עלו לשחק בהתנדבות, בתור תרומה למועצת פועלי תל אביב.
יד אליהו היה גם אז מזוהה עם מכבי, ועדיין הצלחנו להישאר במרבית העונות יריב ראוי למכביזם.

הפיתרון של הרחבת הדר יוסף הוא סיפור של שנה לפחות, גם אם מתחילים לעבוד מחר בבוקר.
הפועל צריכה מגרש גדול של לפחות 5000 מקומות, על מנת לספק את הדרישה, להערכתי לא רק במשחקים חשובים.

הפועל צריכה להוכיח לעצמה שהיא מסוגלת להביא 3000 - 5000 מהרגע הראשון של העונה הקרובה.

אני מראש לא פוסל את יד אליהו כ אופציה זמנית.
מעבר ליד אליהו לכל העונה, כאשר טרם המעבר העירייה חותמת על חוזה להקמת אולם להפועל תוך 3 שנים, הוא צעד שמקובל עלי.
בתנאים אלו, בנוסף לעיקרון השוויון מול מכבי ביד אליהו, יכולים לעזור לנו כלכלית ומקצועית.
אמרתי זאת בעבר ואני חוזר על כך היום, הכי גרוע מבחינת העמותה בשנה הקרובה יהיה להשיב בידיים ריקות אוהדים שיבקשו לרכוש מינוי/כרטיסים.

:ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 17:19 
סמל אישי של המשתמש
בואו נהיה ריאלים,
לרוב משחקי הליגה יגיעו 1000-1500 צופים וגם זה מעוגל כלפי מעלה.
למשחקים הגדולים שזה בדיוק נגד 2 קבוצות נוכל להביא הרבה יותר, אבל עדיין לשחק כל העונה ביד אליהו שיהיה עם 1500 צופים יהיה עלוב, ייפגע בחווית העידוד ולא יהיה משפיע על השחקנים.

לכן אופציה כמו אולם הפחים הרבה יותר ריאלית ורלוונטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 17:35 
בלומי האדום כתב:
עובדיה,

אני מראש לא פוסל את יד אליהו כ אופציה זמנית.

בלומי - יש לי שאלה אחת אליך: כמה שנים אתה בחו"ל ומתי היית בפעם האחרונה ביד אליהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 17:45 
סמל אישי של המשתמש
Keisar88 כתב:
בואו נהיה ריאלים,
לרוב משחקי הליגה יגיעו 1000-1500 צופים וגם זה מעוגל כלפי מעלה.
למשחקים הגדולים שזה בדיוק נגד 2 קבוצות נוכל להביא הרבה יותר, אבל עדיין לשחק כל העונה ביד אליהו שיהיה עם 1500 צופים יהיה עלוב, ייפגע בחווית העידוד ולא יהיה משפיע על השחקנים.

לכן אופציה כמו אולם הפחים הרבה יותר ריאלית ורלוונטית.

האופציה היותר ריאלית היא לארח דרבים ופלייאופים (שלא נזכה להגיע אליהם לצערי) ביד אליהו ואת השאר בהדר יוסף ככה שאתה מבטיח לעצמך אולם מלא כמעט בכל משחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 17:48 
סמל אישי של המשתמש
בלומי אל תשכתב את ההיסטוריה בבקשה.
להפועל היו שני משחקי אליפות בשנות השמונים. שניהם הועברו ליד אליהו. בשניהם הפועל הפסידה.
ולא היה פה שום עניין של צורך תקציבי עמוק שפתאום גילו אותו ברגע האחרון של העונה במשחק הכי קריטי. פשוט עסקנים חסרי מושג שראו לטווח הכי קצר שאפשר.

הפועל לא הפסידה אף אליפות באוסישקין בשנות השבעים, מהסיבה הפשוטה שאוסישקין לא היה קיים אז כאולם, ובכלל לא היה אז פלייאוף. היה אז המגרש הפתוח, וגם זה רק עד 1975, ומ75 עד 80 שיחקו ביד אליהו ואז גם בערך התחיל הפלייאוף. ובכל שנות השבעים הפועל התמודדה על האליפות רק פעם אחת ב1970, והפועל לא הגיעה אז למשחק אליפות, ואת הדרבי הביתי בכלל העבירה לחולון לא ליד אליהו (שאז עוד לא היה מזוהה עם מכבי).

נכון שהמאזן באוסישקין לא היה הרבה יותר טוב מיד אליהו. אבל היה ברור לכולם אז שבאוסישקין להפועל יותר קל, ולמכבי יותר קשה והיא צריכה להתעלות. בשורה התחתונה, לאוסישקין מעולם לא ניתנה ההזדמנות לראות מה הוא שווה במשחק אליפות. אבל עובדתית, מעולם מכבי מעולם לא זכתה בו באליפות, למרות שהיו לה יותר מהזדמנות אחת לעשות את זה. הפועל לעומת זאת בכל הזדמנות שהייתה לה הפסידה אליפות ביד אליהו. והיו כמה וכמה כאלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 18:05 
ואם העברנו את המשחקים ליד-אליהו אז, זה אומר שצריך לחזור על אותן טעויות גם היום?
פעם גם שיחקנו עם מכבי על החולצה ופעם היו יותר הזמנות והתפלחויות מאשר מכירת כרטיסים ואלף ואחד דברים.
גם בכדורגל ישנם נושאים עקרוניים שלא עניינו אף אחד בעבר.
ואתה גם מתעלם מהעובדה הפשוטה שאת כל ההודעה שלך אפשר לסכם בשתי מילים, "חולדאי צדק", כי אם אתה חושב שאחרי שהוא הרס את אוסישקין והתעקש שאנחנו יכולים וצריכים לשחק ביד-אליהו, אז אתה מסכים איתו (וכן, אני יודע שאתה היית בדעה שונה גם בשיא המאבק על אוסישקין). וזה גם הבדל משמעותי בין העבר להווה. היום לשחק ביד-אליהו זה פשע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 20:25 
רדנקו,
אני בחו"ל 8 וחצי שנים, והפעם האחרונה ביד אליהו היתה למיטב זכרוני ב-2003.

הפועל,
נראה לי שמי שמשכתב את ההיסטוריה זה כבודו.
אני ממליץ לך לעבור על כל משחקי הדרבי באותה תקופה (כולל תחילת ה-90) ולראות את התוצאות, היכן נערכו המשחקים וכמה סדרות פליאוף בין הפועל למכבי נערכו באותם שנים. אתה צודק לגבי שנות ה- 70.
באותה הזדמנות תבדוק גם כמה סדרות גמר נערכו בין הפועל למכבי, בה ייתרון הביתיות היה שלנו.
למיטב זכרוני הדרבי הראשון שניצחנו, לאחר הקמת אוסישקין נערך גם הוא ביד אליהו (לא ממש סגור על זה, אבל להערכתי מדובר בדרבי עם הכידרור בסוף המשחק של דני נחמיאס).
מאחר ואני מכיר את השיקולים של הנהלת הפועל בשנות ה- 80 ממקור ראשון, צר לי להרוס לך את קונספציית העסקנים, אבל גם אז היו שיקולים של תקציב.
עובדתית, בפעם היחידה בגמר פליאוף, שייתרון הביתיות היה שלנו מול גליל עליון, פיספסנו והפסדנו במשחק הראשון באוסישקין.

קרספו,
תזכיר לי בדיוק מה היתה הדעה שלי בעניין אוסישקין בתקופת המאבק ?, אתה רומז שהייתי בעד הריסת אוסישקין ?
איך בדיוק הגעת מההודעה שלי, שבה יש הגדרה מדוייקת למה במצב הנוכחי ולתקופה מוגדרת מראש, אני חושב שלשחק ביד אליהו זה לא פשע, ל"חולדאי צדק" ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 21:12 
סמל אישי של המשתמש
בלומי בעיקרון אני מסכים איתך, רק שכרגע פוטנציאל המנויים של הפועל הוא 1500 "רק" בגלל חוסר הידיעה במה שקורה בכדורגל.
אחת הדרכים המוצלחות ביותר ליצירת באז וביקוש היא הגבלת ההצע, והדרך הזאת טובה במיוחד כאשר אתה לא יודע לאושרו מה הפוטנציאל
הביקוש. כרגע אני חושב שמגרש של 3000 איש יעשה יותר "נזק מתועלת.

לגבי "חולדאי" אני חושב שקרספו מתכוון שגם בתקופת המאבק היית מאלו שטענו שאפשר וצריך לשחק ביד אליהו ושאוסישקין מיושן וחייב בשיפוץ,
אולי אני טועה בפרוש, ואולי קרספו טועה גם לפי הפירוש שלי אבל אני מאמין שלזה הוא התכוון. דר"א אני גם הייתי בדעה הזאת, אבל כמו שברזל,
אם אני זוכר נכון, אמר כאן, בשביל לשחק ביד אליהו צריכים לקרות מספר דברים באולם עצמו ומסביב שלא "צפויים להתרחש" לפני מותו של הדון,
והרי ידוע שהוא יקבור אפילו את פרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
טוב בלומי, גם אני וגם אתה יודעים בדיוק כמה סדרות גמר עם מכבי היו עם יתרון ביתיות להפועל.

בכל מקרה, במיוחד בשבילך עברתי על התוצאות בויקיפועל.
מהקמת אוסישקין ב1981 עד 1995, שזאת השנה האחרונה שהייתה להפועל קבוצת צמרת באותן שנים הפועל ניצחה 14 פעמים את מכבי
המאזן באוסישקין - 4:5 להפועל 55% הצלחה
המאזן ביד אליהו - 47:9 למכבי (ותיקו אחד) - 16% הצלחה
נעשה לך הנחה, מאזן ביד אליהו כשהפועל מארחת - 14:4 למכבי. שיפור "אדיר" ל22% הצלחה.
נראה לי שהמאזן הזה מדבר בעד עצמו

אני סומך עליך שהיית מקורב. אבל זה נשמע לי קצת לא הגיוני מה שאתה זוכר. אם השיקולים היו תקציביים כיצד הם ידעו מראש שיעבירו ליד אליהו? הם ידעו שנעפיל לסדרת הגמר בשנים האלו?
ואיך אם התקציב היה כ"כ חשוב, למה פתאום מסוף שנות התשעים עד שהבלגן הכספי שוב התחיל ב94 היה להם שכל, בסדרות פלייאוף לא לשחק ביד אליהו מול מכבי. המצב הכספי השתפר פתאום?

בשורה התחתונה - הלב אמר להשאיר באוסישקין, וגם המאזנים אמרו להשאיר באוסישקין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 23:30 
villa crespo כתב:
ואם העברנו את המשחקים ליד-אליהו אז, זה אומר שצריך לחזור על אותן טעויות גם היום?
פעם גם שיחקנו עם מכבי על החולצה ופעם היו יותר הזמנות והתפלחויות מאשר מכירת כרטיסים ואלף ואחד דברים.
גם בכדורגל ישנם נושאים עקרוניים שלא עניינו אף אחד בעבר.
ואתה גם מתעלם מהעובדה הפשוטה שאת כל ההודעה שלך אפשר לסכם בשתי מילים, "חולדאי צדק", כי אם אתה חושב שאחרי שהוא הרס את אוסישקין והתעקש שאנחנו יכולים וצריכים לשחק ביד-אליהו, אז אתה מסכים איתו (וכן, אני יודע שאתה היית בדעה שונה גם בשיא המאבק על אוסישקין). וזה גם הבדל משמעותי בין העבר להווה. היום לשחק ביד-אליהו זה פשע.

טעות, קרספו.
גם אז וגם היום, עצם המחשבה על העברת ביתיות ליד אליהו (כמו לכל מגרש אחר אגב,ועל ידי כל קבוצה אחרת, לא רק הפועל) זה פשע.

ובלומי- אתה יודע בדיוק כמה שנים אני מגיע למגרשים (רמז - כילד ביציע, גיבור ילדותי היה דניס וויליאמס, אי שם בסוף שנות ה80- תחשב לבד) - ואני מעולם לא ראיתי ניצחון של הפועל על מכבי ביד אליהו.
למה, אתה בטח שואל?
כי כשפעם אחת הועברה הביתיות, וניצחנו בהארכה עם נאווי (דרבי "תודה על הכסף"), אז אנחנו בחרנו להישאר בבית, כי אנחנו לא ניתן יד לבושה הזאת. (אציין שאז, הלכתי אומנם אחרי אבי בצורה עיוורת, כיוון שהייתי קטן, אך גם כיום ב99% מהמקרים, דעתנו אחידה, על אף הבדלי השנים והבדלי השערים בבלומפילד...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2012, 00:05 
דבר אחד אני יכול לומר בבטחה,אם אנחנו עוברים ליד אליהו ירעדו לאוהדי מכבי הביצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2012, 00:15 
בלומי האדום כתב:

קרספו,
תזכיר לי בדיוק מה היתה הדעה שלי בעניין אוסישקין בתקופת המאבק ?, אתה רומז שהייתי בעד הריסת אוסישקין ?
איך בדיוק הגעת מההודעה שלי, שבה יש הגדרה מדוייקת למה במצב הנוכחי ולתקופה מוגדרת מראש, אני חושב שלשחק ביד אליהו זה לא פשע, ל"חולדאי צדק" ?

חס וחלילה.
זכרתי שהייתה לך דעה קצת שונה, כמו שאל-דודרינו כתב, רק שלא זכרתי בדיוק.
והגעתי לזה כי אני חושב שזה בדיוק מה שחולדאי רוצה, שנשחק ביד-אליהו. אז אתה אומר לתקופה מוגבלת ואז מה?
הרי בישראל מה שזמני קבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: