תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 22:19

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 20 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: המשך המחאה ( מה הלאה ? )
הודעהפורסם: 02 יוני 2012, 19:39 
סמל אישי של המשתמש
טביב ואשתו בחו''ל ,
אם נפגין כל יום מול הבית שלו בכפר שמריהו זה לא באמת יעניין אותו או יפריע לו שהוא בחו''ל
ובינינו הסיכויים שאוהדי סט. פאולי / סטנדרט ליאז יפריעו לו בחו''ל אפסיים.

אז מה עושים ? מה הלאה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: המשך המחאה ( מה הלאה ? )
הודעהפורסם: 02 יוני 2012, 19:47 
מנגבים את התחת וזורקים לו לחצר .
אולי די עם האשכולות המפגרים האלו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2012, 19:58 
סימרוטיץ' היקר, מה מפגר?
הבנאדם לא בארץ מה אתה מציע לעשות?!

יש לו בת בארץ. אולי נמשיך להפגין גם כנגד אמיר דן?

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2012, 20:03 
סמל אישי של המשתמש
תראה יש כמה אפשרויות

1.זה לפנות בפרטי או במייל למשתמש "מצילים את הפועל" ולהציע רעיונות חדשים.
2.זה לחכות לראות מה ראשי המחאה יודיעו.
3.ללכת לפורום השדים, ולפתוח עוד דיון בנושא אלי טביב ומה עושים?! ולחץ1@!@!!

אתם בחרתם באפשרות 3.
זה גם מותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2012, 20:19 
סמל אישי של המשתמש
אתם יודעים שלא מתקיימים משמרות כשזה בחול נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2012, 21:01 
סמל אישי של המשתמש
אשתו טסה איתו למיאמי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2012, 21:36 
Red Nightmare כתב:
סימרוטיץ' היקר, מה מפגר?

קודם כל כדאי לא לפתוח חדשות לבקרים אשכולות חדשים עם המחאה לאן ? , זה לא מועיל זה מעצבן וזה לא פייר כלפי מצילים את הפועל.
כשאתה שומע סיפור מסוים רצוי לפני הסקת המסקנות לבדוק מי מספר את הסיפור , ואם לא שמת לב מי שמספר את הסיפור בשבוע האחרון זה טביב, כך שאני לא הייתי ממהר להתייאש מהמצב .
אני חושב שאין הבדל היום מהיום הראשון שטביב נכנס להפועל .
מה עושים ? לא שואלים עושים ! 19505 רוצה לעשות משהו ? שירושם מכתב לרשות המיסים עם כל ההשגות שלו , הוא גם יכול לנסח רשימה של אי סדרים ולשולח למשרד הספורט ואפילו הוא יכול להתייעץ עם "מצילים את הפועל" במה נדמה להם שצריך לעשות .
בסופו של יום לדעתי הכל נסוב סביב 21 המליון אם טביב לא יקבל את הסכום הזה מרוכש הוא לא ימכור וינסה להוציא אותם ולכן אחד מהמהלכים המנצחים זה להבטיח שהוא בשום סיטואציה או לא יוכל למשוך את הכסף ומשם הדרך לגאולה קצרה להפליא, אני מניח שזה גם המנדט שדנה נתנה לו וזה האורך הנשימה האחרון שנותר לה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2012, 21:53 
סימרוטיץ כתב:
Red Nightmare כתב:
סימרוטיץ' היקר, מה מפגר?

קודם כל כדאי לא לפתוח חדשות לבקרים אשכולות חדשים עם המחאה לאן ? , זה לא מועיל זה מעצבן וזה לא פייר כלפי מצילים את הפועל.
כשאתה שומע סיפור מסוים רצוי לפני הסקת המסקנות לבדוק מי מספר את הסיפור , ואם לא שמת לב מי שמספר את הסיפור בשבוע האחרון זה טביב, כך שאני לא הייתי ממהר להתייאש מהמצב .
מה עושים ? לא שואלים עושים ! 19505 רוצה לעשות משהו ? שירושם מכתב לרשות המיסים עם כל ההשגות שלו , הוא גם יכול לנסח רשימה של אי סדרים ולשולח למשרד הספורט ואפילו הוא יכול להתייעץ עם "מצילים את הפועל" במה נדמה להם שצריך לעשות .
בסופו של יום לדעתי הכל נסוב סביב 21 המליון אם טביב לא יקבל את הסכום הזה מרוכש הוא לא ימכור וינסה להוציא אותם ולכן אחד מהמהלכים המנצחים זה להבטיח שהוא בשום סיטואציה או לא יוכל למשוך את הכסף ומשם הדרך לגאולה קצרה להפליא, אני מניח שזה גם המנדט שדנה נתנה לו וזה האורך הנשימה האחרון שנותר לה .

מבלי להתייחס לעניין עצמו, להגיד ש"אין הבדל היום מהיום הראשון שטביב נכנס להפועל", זו אמירה שדורשת הסבר מנומק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2012, 22:01 
אוגוסטוס היל כתב:
סימרוטיץ כתב:
Red Nightmare כתב:
סימרוטיץ' היקר, מה מפגר?

מבלי להתייחס לעניין עצמו, להגיד ש"אין הבדל היום מהיום הראשון שטביב נכנס להפועל", זו אמירה שדורשת הסבר מנומק.

אוגוסטוס , תלך אחורה בציר הזמן ותראה שבכל סוף הודעה שלי כתבתי לכל הודעת "תנו לו צ'אנס" למה לתת לו צ'אנס אם הסוף ידוע מראש ?
כלומר הפירות שהוא נטע עם כניסתו נקצרים עכשיו ,זה רק עניין של עיתוי ,ואם לא הייתה מחאה אז אותם פירות היו נקצרים במועד מאוחר יותר .
מה שקורה בהפועל זה אחד לאחד מה שקרה בכפ"ס רק בהילוך מהיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2012, 22:10 
זה שאתה לא חשבת שיכול לצאת מטביב משהו טוב, זה בסדר. אבל אתה אומר שאין להתפתחות של המציאות בפועל שום משמעות. לא למחאה, לא לביקורות מצד כל העולם ואישתו, לא לעזיבה של כל ההנהלה וכו' וכו'.
אני מודה שהקרדיט שנתתי לטביב היה שגוי (הטענה שלי בזמנו היתה שיש לו אינטרס להרוויח ולכן יש פה פוטנציאל WIN WIN), אבל אי אפשר להתעלם ממה שקרה וקורה. בשום ניבוי שלך או של אחרים לא שמענו תרחיש כמו שקורה היום.
זה לא התקדמות מהירה, זה סילון.
אם יש משהו שהוכח מעל לכל ספק השנה האחרונה זה דווקא המשפט שזכה להרבה לעג וציניות כאן - "פה זה לא כפ"ס".
וכמו בן שאם יש משהו נוסף שהוכח (לא שלא ידענו את זה קודם) זה שהמערכת פה רקובה ברמות שקשה לתאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2012, 22:25 
אוגוסטוס היל כתב:
זה שאתה לא חשבת שיכול לצאת מטביב משהו טוב, זה בסדר. אבל אתה אומר שאין להתפתחות של המציאות בפועל שום משמעות. לא למחאה, לא לביקורות מצד כל העולם ואישתו, לא לעזיבה של כל ההנהלה וכו' וכו'.
אני מודה שהקרדיט שנתתי לטביב היה שגוי (הטענה שלי בזמנו היתה שיש לו אינטרס להרוויח ולכן יש פה פוטנציאל WIN WIN), אבל אי אפשר להתעלם ממה שקרה וקורה. בשום ניבוי שלך או של אחרים לא שמענו תרחיש כמו שקורה היום.
אם יש משהו שהוכח מעל לכל ספק השנה האחרונה זה דווקא המשפט שזכה להרבה לעג וציניות כאן - "פה זה לא כפ"ס".
וכמו בן שאם יש משהו נוסף שהוכח (לא שלא ידענו את זה קודם) זה שהמערכת פה רקובה ברמות שקשה לתאר.

לא אמרתי שאין השפעה רק טענתי שזה מה שיקרה , וטוב שזה קרה עכשיו ולא מאוחר יותר ,וכן כולנו למדנו כמה שיעורים מאלפים איך המערכת בנויה ועד כמה היא רקובה , לכן אני אומר שחייבים לבזר את המחאה , במיוחד מול התקשורת ,הפגנה של 100 אוהדים מול משרדי ONE כבר תפתח דלת למציאות אחרת ואני מקווה שמפוקחת יותר .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2012, 22:26 
נתחיל בזה שמחר בחמש אנחנו בכפר שמריהו.. הם נוחתים בצהריים כנראה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2012, 22:29 
סימרוטיץ כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
סימרוטיץ כתב:
Red Nightmare כתב:
סימרוטיץ' היקר, מה מפגר?

אוגוסטוס , תלך אחורה בציר הזמן ותראה שבכל סוף הודעה שלי כתבתי לכל הודעת "תנו לו צ'אנס" למה לתת לו צ'אנס אם הסוף ידוע מראש ?
כלומר הפירות שהוא נטע עם כניסתו נקצרים עכשיו ,זה רק עניין של עיתוי ,ואם לא הייתה מחאה אז אותם פירות היו נקצרים במועד מאוחר יותר .
מה שקורה בהפועל זה אחד לאחד מה שקרה בכפ"ס רק בהילוך מהיר.

שלום גם לך...
מודה ומתוודה על כל מילה בהודעה הזאת.
כמובן שאי אפשר להאשים את הרומנטיקנים שבינינו שקיוו לטוב...
לא ״ חלמתי״ על כל מה שקורה עכשיו.
אני מניח שבגלל זה גם הרבה יותר קשה לי לשאת את זה...
ההרס הוא ברמות שממש קשה להכיל.
נקווה לטוב, שבוע טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2012, 22:32 
סמל אישי של המשתמש
lihi כתב:
נתחיל בזה שמחר בחמש אנחנו בכפר שמריהו.. הם נוחתים בצהריים כנראה

לא פורסם שהראיס ממשיך מגרמניה למיאמי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2012, 22:37 
גם פורסם לפני שבוע שהוא כבר בחו"ל והוא לא היה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2012, 23:08 
אוגוסטוס היל כתב:

לא שזה ישנה כבר אבל בתחום הניבוי viewtopic.php?f=4&t=55164&start=300
אשכול ממאי לפני שנה ומעניין וכדאי לקרוא את כולו . בכל זאת ציטוטים מעמ' 11 באשכול
"עצוב, עצוב , עצוב
איך חלק מאיתנו לא מזהה את הקוים הדומים בהתנהגותו של טביב למחריבנו אייזנבג ו/או רפי עגיב.
השתולליות השמחה (שאינן קשורות ואהדת הקבוצה אלא לאגו העצמי), התבססות על כספי האחר, מיאוס הקבוצה על שחקניה, מוסר התשלומים לשחקנים. איך אתם לא רואים.
כדי לקבל הסכם גירושין יותר טוב (עכשו כולם אמורים שהוא גאון כלכלי) מוכן הבעלים לדפוק את שחקניה ואוהדיה.
אין ספק שטביב עשה כסף מאין בפ"ס וכנ"ל אייזנברג.
תוך כמה שנים תתחילו כבר לבחור את השם : הפועל אלנבי תא, הפועל בלומפילד תא (אחרי שעל חורבותיו ייבנה איזשהו גורד), הפועל טיש תא, וכן הלאה."

"לפני המשחק עם חיפה הגעתי לוולפסון כדי למסור איזשהו שלט שחשבתי שיכול לעזור וכמו כן להציע עזרה באספקת הוכחות לישיבת הדין בנושא ידין (שחלקם הופיע בפורום) ונדהמתי מהמצב בוולפסון - נתק מוחלט בין אנשי המועדון (שחקנים, חברים בצוות המקצועי, מנהלים).

נסה להשיג את המועדון טלפונית - שלא תוכל להשיג טלפנית המועדון זה מעולם לא קרה . להזכיר למרות הדאבל בשנה שעברה הצרות התחילו כבר אז ומה לעשות הגורם החדש היחד במועדון היה טביב.
מצידי הלוואי כל זה היה לא נכון אבל לצערי זה כך ואחרי 40 שנות אהדה מגיל 10 עם ימים קשים ביותר לא חושב שהיה שבר כזה.
יש לי שני ילדים ששיחקו במחלקת הנוער (אחד שעדיין לא היה וולפסון) ומצב כזה במחלקת הנוער גם הוא אינו זכור. 20 מאמנים של המחלקה לא מקבלים כרטיסים לחצי גמר.
בקיצור שוב הללוואי אבל לצערי חלק מאיתנו לא נותנים לעובדות לבלבל אותם."

לסיכום יש למחות אל מול מי שהמשפחה המכובדת תחליט להשאיר בקו האש כאשר הוא ו/או היא נמלטים למחוזות אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2012, 23:10 
סמל אישי של המשתמש
אם הם נוחתים מחר אז למה אין התארגנות להגיע לנתב"ג?
בפעם הקודמת היה אפקט מצוין כשטביב נאלץ לברוח דרך דלת צדדית והיה לזה הד תקשורתי לא קטן.
אם יודעים מתי הם נוחתים שווה לחכות להם בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2012, 23:35 
סמל אישי של המשתמש
אשכול שכולו תענוג מרוכז.
בואו באמת נזרוק רעיונות ותיאוריות בפורום. ללא ספק, זה יהיה צעד משמעותי להעפתו של הנוכל.

או במילים אחרות, קצת פחות ציניות: מי שהגיע לכנס ביפו - שמע בדיוק מה מתוכנן. מי שהגיע לפעולה מול החנויות של דנה או בבית של טביב
יודע מה מתוכנן (ותאמינו לי, יש הרבה זמן לשרוף ולהחליף דיעות במזן המשמרת...). יש המון התרחשות מאחורי הקלעים, ומי שמגיע למשמרות
נחשף לחלק ממנה.
שלא תבינו אותי לא נכון: לדון במחאה, גם בפורום רחב כמו פה זה דבר נכון וחשוב, אבל לא כל יומיים, ולא במקום עשייה.

ואחרי שפרקתי תסכול אתיחס גם לגופו של האשכול: מדובר במאבק ארוך. תפנימו ותחליפו דיסקט. אף אחד לא יקנה את הקבוצה בחודש הקרוב.
לא כי לא רוצים - פשוט טביב לא מוכר. תפסיקו להאמין לחארטות בעיתונות או אצל אופירע. רכישה של הקבוצה, אם תקרה, תגיע משום מקום,
ותוכרז ככזאת יום בהיר אחד, ללא התראה מוקדמת. עד אז צריך לפעול בכל הדרכים האפשריות והחוקיות להשפיע על טביב:
1. בראש ובראשונה, יצירת לחץ. על המשפחה, על "לאן", על ספקים, על שחקנים, על שותפים.
זה לא עולה כסף, זה דמוקרטי, ואחרי ההתבטאויות של דנה זה גם סופר לגיטמי.
2. ההיבטים המשפטיים - יש אנשים שעובדים על זה מאחורי הקלעים, ואתם מוזמנים להצטרף במידה ויש לכם רעיון או הכשרה מתאימה.
3. ההיבט התקשורתי
4. מציאת רוכש ו/או מציאת מודל כלכלי למעורבות אוהדים
תמצאו לכם את הנישה שלכם - ובואו להציל את הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 00:09 
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

לא שזה ישנה כבר אבל בתחום הניבוי viewtopic.php?f=4&t=55164&start=300
אשכול ממאי לפני שנה ומעניין וכדאי לקרוא את כולו . בכל זאת ציטוטים מעמ' 11 באשכול
"עצוב, עצוב , עצוב
איך חלק מאיתנו לא מזהה את הקוים הדומים בהתנהגותו של טביב למחריבנו אייזנבג ו/או רפי עגיב.
השתולליות השמחה (שאינן קשורות ואהדת הקבוצה אלא לאגו העצמי), התבססות על כספי האחר, מיאוס הקבוצה על שחקניה, מוסר התשלומים לשחקנים. איך אתם לא רואים.
כדי לקבל הסכם גירושין יותר טוב (עכשו כולם אמורים שהוא גאון כלכלי) מוכן הבעלים לדפוק את שחקניה ואוהדיה.
אין ספק שטביב עשה כסף מאין בפ"ס וכנ"ל אייזנברג.
תוך כמה שנים תתחילו כבר לבחור את השם : הפועל אלנבי תא, הפועל בלומפילד תא (אחרי שעל חורבותיו ייבנה איזשהו גורד), הפועל טיש תא, וכן הלאה."

"לפני המשחק עם חיפה הגעתי לוולפסון כדי למסור איזשהו שלט שחשבתי שיכול לעזור וכמו כן להציע עזרה באספקת הוכחות לישיבת הדין בנושא ידין (שחלקם הופיע בפורום) ונדהמתי מהמצב בוולפסון - נתק מוחלט בין אנשי המועדון (שחקנים, חברים בצוות המקצועי, מנהלים).

נסה להשיג את המועדון טלפונית - שלא תוכל להשיג טלפנית המועדון זה מעולם לא קרה . להזכיר למרות הדאבל בשנה שעברה הצרות התחילו כבר אז ומה לעשות הגורם החדש היחד במועדון היה טביב.
מצידי הלוואי כל זה היה לא נכון אבל לצערי זה כך ואחרי 40 שנות אהדה מגיל 10 עם ימים קשים ביותר לא חושב שהיה שבר כזה.
יש לי שני ילדים ששיחקו במחלקת הנוער (אחד שעדיין לא היה וולפסון) ומצב כזה במחלקת הנוער גם הוא אינו זכור. 20 מאמנים של המחלקה לא מקבלים כרטיסים לחצי גמר.
בקיצור שוב הללוואי אבל לצערי חלק מאיתנו לא נותנים לעובדות לבלבל אותם."

לסיכום יש למחות אל מול מי שהמשפחה המכובדת תחליט להשאיר בקו האש כאשר הוא ו/או היא נמלטים למחוזות אחרים.

זה דיון מיותר, אבל הדבר היחיד שאתה כותב על העתיד זה:
"תוך כמה שנים תתחילו כבר לבחור את השם : הפועל אלנבי תא, הפועל בלומפילד תא (אחרי שעל חורבותיו ייבנה איזשהו גורד), הפועל טיש תא, וכן הלאה"
שום קשר למה שטענתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 07:01 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
אשכול שכולו תענוג מרוכז.
בואו באמת נזרוק רעיונות ותיאוריות בפורום. ללא ספק, זה יהיה צעד משמעותי להעפתו של הנוכל.

או במילים אחרות, קצת פחות ציניות: מי שהגיע לכנס ביפו - שמע בדיוק מה מתוכנן. מי שהגיע לפעולה מול החנויות של דנה או בבית של טביב
יודע מה מתוכנן (ותאמינו לי, יש הרבה זמן לשרוף ולהחליף דיעות במזן המשמרת...). יש המון התרחשות מאחורי הקלעים, ומי שמגיע למשמרות
נחשף לחלק ממנה.
שלא תבינו אותי לא נכון: לדון במחאה, גם בפורום רחב כמו פה זה דבר נכון וחשוב, אבל לא כל יומיים, ולא במקום עשייה.

ואחרי שפרקתי תסכול אתיחס גם לגופו של האשכול: מדובר במאבק ארוך. תפנימו ותחליפו דיסקט. אף אחד לא יקנה את הקבוצה בחודש הקרוב.
לא כי לא רוצים - פשוט טביב לא מוכר. תפסיקו להאמין לחארטות בעיתונות או אצל אופירע. רכישה של הקבוצה, אם תקרה, תגיע משום מקום,
ותוכרז ככזאת יום בהיר אחד, ללא התראה מוקדמת. עד אז צריך לפעול בכל הדרכים האפשריות והחוקיות להשפיע על טביב:
1. בראש ובראשונה, יצירת לחץ. על המשפחה, על "לאן", על ספקים, על שחקנים, על שותפים.
זה לא עולה כסף, זה דמוקרטי, ואחרי ההתבטאויות של דנה זה גם סופר לגיטמי.
2. ההיבטים המשפטיים - יש אנשים שעובדים על זה מאחורי הקלעים, ואתם מוזמנים להצטרף במידה ויש לכם רעיון או הכשרה מתאימה.
3. ההיבט התקשורתי
4. מציאת רוכש ו/או מציאת מודל כלכלי למעורבות אוהדים
תמצאו לכם את הנישה שלכם - ובואו להציל את הפועל.

:BOW: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 20 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: