רדנקו כתב:
הוקיץ' כתב:
השיטה בה שיחקנו העונה הרבה יותר מתוחכמת ממה שמשחקות שאר הקבוצות בארץ וכשהיא מבוצעת נכון, גם הרבה יותר קשה להתמודד איתה.
אחת הסיבות שבחלקים גדולים העונה נראינו לא טוב זה בגלל שלקח לשחקנים יחסית הרבה זמן להטמיע אותה, אבל כולם יסכימו שבחלק השני של העונה כבר נראינו הרבה יותר טוב מכל הבחינות.
אגב, השיטה הזאת מצוינת גם נגד איזורית, רק אז אתה קצת תלוי בגבוה שמשחק בהיי פוסט ולצערי מתן ויונתן לא היו מספיק יציבים השנה.
אני לא בטוח שאם נביא את טפירו באמת נצטרך לשנות את השיטה. כל עוד הוא מגיע ממקום של לתת 15-20 דקות גג כל משחק, אני חושב שנוכל להפיק ממנו הרבה.
אגב רדנקו, אני לא יודע לפי מה החלטת שישמרו אותנו בעיקר אישית בעונה הבאה. רוב הקבוצות בליגה עצלניות מדי מכדי לשמור אישית.
ממה שראיתי כל קבוצות הליגה שומרות ברוב הזמן אישי. כנראה בגלל שאזורית טובה צריך ללמוד לשמור ובד"כ היא נראית עוד יותר נורא מהאישית, הן שומרות רוב הזמן אישית.
להיפך, רוב קבוצות ליגת העל לדעתי שומרות "איזורית", שזה אחלה כינוי ללצופף בצבע ולקוות שלא יתפרו אותך מבחוץ.
וזה מהסיבה הפשוטה שרוב השחקנים בליגה לא שומרים ובמקום להכריח אותם לשמור המאמנים מעדיפים לטאטא את זה מתחת לשטיח.
בכל מקרה, זה לא באמת משנה. גם ככה לכנות "הגנה" את מה שרוב הקבוצות בליגה הזאת עושות זאת הגזמה פרועה ואין שום סיבה שלא נסתדר עם ההגנות בעונה הבאה.