תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 21:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 131 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תהייה(חברות בעמותה+מנוי בעונה הבאה)
הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 12:54 
סמל אישי של המשתמש
בעניין הערכות, אני נמצא עם אלה שמאמינים שיהיה אפשר למכור כאלף מנויים, אבל אחרי מאמץ שיווקי והסברתי לא קטן.

אבל נחזור לאפשרות שתהיה התנפלות ויש דרישה לכל המנויים וליותר מכך.
נגיד השארנו 100 מקומות פנויים לכרטיסים, למרות שהקבוצה זקוקה בדחיפות לכסף הזה עכשיו ויש 100 אנשים שרוצים לקנות את המנויים האלה (ואפילו יותר מ-100).
עכשיו תשאלו את עצמכם אם בכלל נצליח למכור את ה-100 האלה ברוב המשחקים (כשהרוב לא אטרקטיביים), במיוחד אם אנחנו הולכים לעונה לא קלה מבחינה מקצועית.
ובמיוחד כשאנחנו מכירים את אוהדי הפועל, כשהרוב מבין המנויים לא מתכוונים לבוא לחלק גדול מהמשחקים (או בגלל למשל שיש התנגשות עם הכדורגל), ושחלקם ייתן/ימכור ניקוב לאוהדים שרוצים להגיע למשחקים הרגילים.
אתם כל הזמן מדברים על דרבי, חולון ומגדל.
אבל נראה כמה יבואו וירצו לקנות כרטיס, שבוודאי יעלה יותר מ-50 ש"ח לתחתון, למשחקים מול נתניה, אשדוד, אשקלון, ראשון וכאלה בעונה לא מזהירה עם קבוצה שמגרדת את תקציב המינימום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 13:10 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
הדר יוסף הוא לא אולם הבית של הפועל ולא יהיה כזה אף פעם
יותר מזה הוא אולם קטן מדי ובעיקר מאד לא בטיחותי
חבל שאין חשיבה לטווח ארוך טיפה יותר מקצה האף
כי הבעיה תצוף כבר בשבועות הקרובים כשתהיה התנפלות על המנויים
(ומי שמכיר אותי יודע שאני הבן אדם הכי פסימי בעולם אבל בענין הזה של המנויים לעונה הבאה
אני משוכנע שיהיה יותר ביקוש מהיצע )

דווקא ע"פ הראיון עם בוכמן ב"אדום עולה" עושה רושם שההנהלה לא נסחפת אחרי השטויות שאנשים מריצים פה ומבינה שאם המועדון רוצה לגדול ולהתקדם הוא צריך לנדוד לאולם גדול יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
שווה אולי להריץ סקר אישי בין כל חברי העמותה ושם לשאול כמה שאלות שאולי יבהירו מעט את התמונה:
א. האם אתה מתכוון לחדש את החברות בעמותה לקראת העונה הבאה?
ב. האם היית מנוי בעונה החולפת?
ג. בכנות, לכמה משחקים הגעת בעונה החולפת?
ד. האם בכוונתך לעשות מנוי עבור העונה הבאה?
ה. בכנות, לכמה משחקים אתה מעריך שבכוונתך להגיע בעונה הבאה?

שאלון כזה בין כל חברי העמותה יכול לתת מדד די טוב כדי להעריך את הביקוש למנויים בשנה הבאה לעומת השנה החולפת, ויותר חשוב מכך - לצפות את הפער בין מספר מחזיקי המנוי, לאלו שמנצלים אותו בפועל ומגיעים באמת למשחקים (כי שוב, הבעיה תהיה שהרבה יעשו מנוי, יתפסו מקום, ולא ינצלו אותו. מקום שהיה אפשר למכור עבורו כרטיס - גם לעשות עוד כסף וגם למלא את האולם).

על סמך מה שישתקף מתוצאות סקר כזה אפשר לגבש החלטה מושכלת יותר לגבי האולם לשנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 14:17 
אנטיגונה נראה לי שהמסר שלי מפוספס. קודם כל אתייחס בהנחה שיש ביקוש, לי לפחות מהנאמר כאן ומשיחות שהיו לי עם אנשים נראה שזו התמונה.
ברור שהמטרה היא למלא את האולם אך לא ברור שמיקסום מספר המינויים אכן ימלא אותו ונאמר כאן למה.
הבעיה היותר גדולה מה יקרה עם אלה שלא יצליחו לראות משחקים - זה לבטח יחליש את הזיקה.
ואני מציין שוב שלהבנתי מבחן הקבוצה הוא הגדלת מספר חברי העמותה. זה הבסיס לעמידותה והצלחתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 15:08 
סמל אישי של המשתמש
אולי פשוט לא נשחק באולם המזויין הזה?
אלף בעיות בגלל אולם אחד מחורבן.
עדיף להגר לאולם אחר גדול יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 19:43 
סמל אישי של המשתמש
שאלה של אחד שלא מבין בזה:

המשחקים היחידים, בעונה הסדירה (בתקופות של שיגרה, נקרא לזה ככה), שיכולים למלא אולם מלא, בין אם זה חוץ או בית -
זה נגד: הפועל חולון, הפועל ירושלים ודרבי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 22:24 
סמל אישי של המשתמש
אם ממשיכים לשחק בהדר יוסף, חשוב שההנהלה תוודא עם המשטרה עוד לפני הנפקת המנויים כמה מקומות היא תרצה להפקיע במשחקים המועדים, האם ניתן יהיה לפתוח את היציעים מאחורי הסלים וכו'. הייתי חושב גם לדרוש התחייבות בכתב.
סטנדרטים חדשים של ניהול זה גם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
המשטרה עושה מה שהיא רוצה, ויכולה לאמר לך משהו עכשיו, ולשנות הכל עוד כמה חודשים כשיגיע זמן המשחק.
אין שום משמעות אמיתית למה שהם יגידו עכשיו, הדבר היחיד שאפשר לסמוך עליו זה ניסיון העבר של ההנהלה ומנהלי האירוע איתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 23:25 
הפועל כתב:
המשטרה עושה מה שהיא רוצה, ויכולה לאמר לך משהו עכשיו, ולשנות הכל עוד כמה חודשים כשיגיע זמן המשחק.
אין שום משמעות אמיתית למה שהם יגידו עכשיו, הדבר היחיד שאפשר לסמוך עליו זה ניסיון העבר של ההנהלה ומנהלי האירוע איתם.

בדיוק ככה. מספיק עימות אחד שלנו עם אוהדים של קבוצה אחרת או עם סדרנים באיזה משחק והם יחליטו שאנחנו מסוכנים וידרשו הפרדה יותר גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 23:35 
רדנקו כתב:
הפועל כתב:

בדיוק ככה. מספיק עימות אחד שלנו עם אוהדים של קבוצה אחרת או עם סדרנים באיזה משחק והם יחליטו שאנחנו מסוכנים וידרשו הפרדה יותר גדולה.

להבנתי כל מנוי שמסופק דורש אישור המשטרה ולכן המשטרה לא ממש מסוגלת סתם כך להפקיע אלא אם כן נוענש ללא קהל/ללא יציע. זו הסיבה למשל שמי שמאבד מנוי לא מסופק לו תחליף בשערים שהתמלאו היות והמשטרה לא תחתום על המנוי.
ההפקעה יכולה להיות על כרטיסים בלבד כלומר במידה וכל מקומות הבית יימכרו כמינויים המשטרה לא תוכל להפקיע אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 23:38 
סמל אישי של המשתמש
בשתי מילים - הצחקת אותם

יעשו מה שהם רוצים. אם הם רוצים הם יגידו לך שהמשחק מאושר ל500 צופים (נגיד דרבי), ותחפש את החברים שלך.
בטח באוירה הציבורית הקיימת נגד אוהדי הספורט האלימים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 23:40 
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
רדנקו כתב:
הפועל כתב:

להבנתי כל מנוי שמסופק דורש אישור המשטרה ולכן המשטרה לא ממש מסוגלת סתם כך להפקיע אלא אם כן נוענש ללא קהל/ללא יציע. זו הסיבה למשל שמי שמאבד מנוי לא מסופק לו תחליף בשערים שהתמלאו היות והמשטרה לא תחתום על המנוי.
ההפקעה יכולה להיות על כרטיסים בלבד כלומר במידה וכל מקומות הבית יימכרו כמינויים המשטרה לא תוכל להפקיע אותם.

אז היא לא תאפשר למכור כרטיסים למשחק. אותה השפעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2012, 23:10 
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
האמת שיש סבירות לא נמוכה לבעיה משמעותית.
חלום רטוב שכל המקומות בהדר יוסף נרכשים כמינויים - כלומר במשחקי הבית לא יימכרו כרטיסים ואז לפי חוקי הפורום (קדימות לבעלי מנוי גם במשחקי החוץ) המשמעות שיהיו חברי עמותה ללא סיכוי לראות את הקבוצה במהלך העונה.
בעייתי משהו , אאאיייי חולדאי ............

איזו סיבה יש למשטרה (כן אני יודע שהיא לא צריכה סיבות) להקטין את כמות הקהל במשחקים "גדולים".
יש תכולה לעולם כ- 1400 מקומות - תוריד כ- 10 אחוז למתחם קבוצת החוץ וזה המספר שאתה רשאי למכור פחות או יותר נניח 1100 עד 1200.
לי דווקא יש תחושה שברגע שיימכרו המאות הראשונים והשאר יבינו שיש אפשרות שלא יהיה להם כרטיס תהיה התנפלות על שאר המקומות ושהדר יוסף יהיה soldout.
אגב זה מה שקרה בשנים האחרונות במכירת המינויים בכדורגל ברגע ש 4-5 התמלא.

אז החלום הרטוב התממש (למרות שהיו ספקנים) וע"פ מונה חברי העמותה הוא כמעט זהה למספר המנויים.
אם לא תהיה יכולת לרכוש מנוי או כרטיס זה עלול לגרום לכך שמספר חברי העמותה לא יגדל.
זאת בעיה כי הגדלת מספר חברי העמותה הנו מבחן לא פחות חשוב ממספר המנויים ולדעתי אף חשוב יותר (נדמה לי שראצ'ו הזכיר את המספר 3000 - איך זה יקרה ?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2012, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
גם בשנים קודמות היו לנו משמעותית יותר חברי עמותה ממספר המקומות בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2012, 23:24 
כל מי שמתלבט למה כדאי לו לעשות חברות בעמותה במצב הנוכחי שיקרא:

במגבלות הנוכחיות אין מקום לכולם ויש לקבוצה עכשיו צרות טובות של ביקוש גדול מההיצע.

חברות בעמותה מקנה למועדון אוויר לנשימה, אם אנשים לא יצטרפו המועדון הזה לא יתקיים. חברות בעמותה אולי תקנה זכות ראשונים בכרטיסים למשחקי חוץ.

יותר מזה, זהו פרויקט אוהדים מדהים שקיים רק בזכות האוהדים. אני בטוח שהנהלת העמותה תשקול מעבר לאולם גדול או הגדלה של הדר יוסף (העיריה הבטיחה תשובה בנושא בקרוב).

אם המועדון חשוב לך, תעשה חברות בעמותה

גם שנה שעברה היו אוהדים שרצו לבוא למשחקי הפלייאוף המכריעים בבית ובחוץ ולא יכלו לבוא כי היו מעט כרטיסים.

אז מישהו חשב לעצמו להפקיר את המועדון ולא לעשות חברות בעמותה? תפסיקו כל הזמן לחשוב רק על המשבצת הקטנה שלכם ותבינו שצריך לתת יד וגב כלכלי לפרויקט המדהים הזה!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2012, 23:27 
הפועל כתב:
גם בשנים קודמות היו לנו משמעותית יותר חברי עמותה ממספר המקומות בעולם.

נכון אבל אז מספר המנויים לא היה ברמה שלא ישאיר אפשרות לרכוש כרטיסים חוץ מאשר במשחקים הגדולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2012, 23:30 
סמל אישי של המשתמש
ועדיין היו מאות חברי עמותה שלא באו כמעט לאף משחק, ושידעו שבמשחקים מבוקשים הסיכוי שלהם להשיג כרטיס לא מדהים.
אנחנו לא הקבוצה הראשונה בעולם שיש לה פחות מקומות באצטדיון מאשר חברי עמותה.
אני לא מאמין שדווקא אצלנו אנשים פתאום יפסיקו בכלל לעשות חברות כי אין להם אפשרות פיזית להיות באצטדיון ברוב המשחקים

אגב יתכן בהחלט שעדיין תהיה להם אפשרות בגביע. וחוץ מזה כשנגיע לפיינל טו, כ-ו-ל-ם יוכלו לקנות ליד אליהו :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2012, 23:34 
אדום בכל מקום כתב:

במגבלות הנוכחיות אין מקום לכולם ויש לקבוצה עכשיו צרות טובות של ביקוש גדול מההיצע.

חברות בעמותה מקנה למועדון אוויר לנשימה, אם אנשים לא יצטרפו המועדון הזה לא יתקיים. חברות בעמותה אולי תקנה זכות ראשונים בכרטיסים למשחקי חוץ.

יותר מזה, זהו פרויקט אוהדים מדהים שקיים רק בזכות האוהדים. אני בטוח שהנהלת העמותה תשקול מעבר לאולם גדול או הגדלה של הדר יוסף (העיריה הבטיחה תשובה בנושא בקרוב).

גם שנה שעברה היו אוהדים שרצו לבוא למשחקי הפלייאוף המכריעים בבית ובחוץ ולא יכלו לבוא כי היו מעט כרטיסים.

אז מישהו חשב לעצמו להפקיר את המועדון ולא לעשות חברות בעמותה? תפסיקו כל הזמן לחשוב רק על המשבצת הקטנה שלכם ותבינו שצריך לתת יד וגב כלכלי לפרויקט המדהים הזה!!

ידידי הבעיה לא אצלי , אמנם נדרשו לי 40 דקות של חיוג אבל אני מסודר.
אני אעשה כל שאוכל כדי שאתבדה ולהגדיל את מספר חברי העמותה אבל יש פה בעיה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 00:53 
אדום בכל מקום כתב:

אני מאוד רוצה לעשות חברות בעמותה,אך עם זאת אני גם רוצה להיות נוכח בכמה משחקים של העמותה בה אני חבר,איך אני עושה את זה?
היו חייבים לחשוב על פיתרון לבעיה הזאת לפני כן,מספר החברים בעמותה לא יעלה בהרבה(אם בכלל) על המספר של השנה שעברה וחבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 03:10 
סמל אישי של המשתמש
אדום בכל מקום כתב:

בתיאוריה אתה צודק, וזה שיכנע אותי גם בשנים שלא באתי למשחקים כלל.

בפועל, חלק מהותי מהאוהדים רוצים גם תמורה כלשהי. שנה שעברה זה היה הנחה בקניית כרטיסים במקרים מסויימים וקדימות במקרים אחרים.
העונה נראה שאופציה זאת לא קיימת, וחובה לחשוב על פתרון בנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 07:55 
סמל אישי של המשתמש
ושוב, כמו שכתבתי באשכול ליד
מי שחושב שחברות בעמותה נועדה רק בשביל לתת לו קדימות בכרטיסים
אין שום דבר שישביע אותו לאורך זמן. אם נעבור לחולון וימכרו 2500 מנויים, אז אנשים יגידו שצריך לעבור ליד אליהו כי בלי זה אנשים לא יעשו חברות
אי אפשר ככה
חברות בעמותה זה לא סרח עודף לרכישת מנוי
עדיף וכדאי שזה יתן עוד הטבות ישירות (וזה יתן כרגיל כנראה בגביע, אולי גם במשחקי חוץ, בקנית מרצנדייז, ואולי בקניית מנוי בשנים הבאות)
אבל בסופו של דבר מועדוני אוהדים לא משחקים באצטדיון שיש בו יותר מקומות ממספר החברים
מי שלא מספיק לו להיות הבעלים של הקבוצה האהודה שלו ולהשפיע עליה + ההטבות הנ"ל, אז אין מה לעשות.
אף פעם אי אפשר יהיה לרצות אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 08:41 
הפועל כתב:
אין שום דבר שישביע אותו לאורך זמן. אם נעבור לחולון וימכרו 2500 מנויים, אז אנשים יגידו שצריך לעבור ליד אליהו כי בלי זה אנשים לא יעשו חברות
אי אפשר ככה
עדיף וכדאי שזה יתן עוד הטבות ישירות (וזה יתן כרגיל כנראה בגביע, אולי גם במשחקי חוץ, בקנית מרצנדייז, ואולי בקניית מנוי בשנים הבאות) אבל בסופו של דבר מועדוני אוהדים לא משחקים באצטדיון שיש בו יותר מקומות ממספר החברים
מי שלא מספיק לו להיות הבעלים של הקבוצה האהודה שלו ולהשפיע עליה + ההטבות הנ"ל, אז אין מה לעשות.

במשחקי גביע קשה לי להאמין שתקבל כל כך הרבה כרטיסים למשחקי חוץ למשל, מה שאומר שעדיין הקדימות תיהיה לבעלי המנויים (ובצדק).
כנ"ל במשחקי חוץ.
קניית מרצנדייז, האם באמת יש הנחה לחברי עמותה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 08:53 
הפועל כתב:
אי אפשר ככה
עדיף וכדאי שזה יתן עוד הטבות ישירות (וזה יתן כרגיל כנראה בגביע, אולי גם במשחקי חוץ, בקנית מרצנדייז, ואולי בקניית מנוי בשנים הבאות)
אבל בסופו של דבר מועדוני אוהדים לא משחקים באצטדיון שיש בו יותר מקומות ממספר החברים

אבל יש להם אפשרות להשיג כרטיסים. תמיד משאירים כרטיסים לחברים, אין דבר כזה רק מנויים. אם זה לא נעשה כאן, זו טעות, איך שלא תעטוף את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 10:48 
הפועל כתב:
אי אפשר ככה

מצטער.. לא מספיק לי להיות חבר עמותה מהבית בלי יכולת לראות את הקבוצה האהודה עליי.
רוצה לראות איך זה להיות בצד השני?
בוא נתחלק במנוי שלך,מה אתה אומר?
סולדיריות של קבוצת אוהדים,אז עד הסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 10:57 
סמל אישי של המשתמש
אפילו שאתה מעט חצוף, אני אשתדל לענות לך כמו בנאדם -
אני לא מרגיש שום רגשות אשמה לגבי המנוי שלי.
הרווחתי ביושר את הזכות לקנות אותו ברכישה מוקדמת, ואם היו עוד 1000 כמוני שרוכשים מנוי וחברות מהיום הראשון היינו השנה מתחרים על האליפות ולא נגד הירידה.

אם לברצלונה יש 200 אלף חברים ו100 אלף מקומות באצטדיון
אם לשאלקה יש 100 חברים ו60 אלף מקומות באצטדיון
ואם בליגה האנגלית יש רשימות המתנה בתשלום במשך שנים של עשרות אלפים למנויים
אז גם להפועל תל אביב יכולים להיות יותר חברי עמותה מאשר מקומות ומנויים באצטדיון
ולא כל אוהד צריך לדרוש שיהיה לו מנוי, אחרת מבחינתו שהמועדון ישרף והוא לא יתרום לו שקל ולא יהיה חבר בו

סולידריות אין פירושה להיות פראייר, שאני קונה משהו ומחלק אותו עם כל העולם ואשתו רק כי הם אומרים שהם אוהדים, אלא שאני משתדל לעזור למי שאין לו מספיק כח ויכולת כמוני.
אם אתה אכן כזה מסכן ולא יכול להרשות לעצמך לקנות חברות ו/או מנוי אתה מוזמן לפנות לעמותה כפי שעשו אנשים בשנים קודמות ולבקש את עזרתם. אני בטוח שישתדלו למצוא פתרון כלשהו עבורך.
בהנחה שלא, אז אתה סתם - איך לאמר - בנאדם קצת אגואיסט , שמבקש מאחרים שיוותרו לך על משהו שהרוויחו ביושר, סתם כי לך זה לא היה מספיק חשוב עבורך להתאמץ בשבילו. זאת לא בושה בפני עצמה שזה לא יהיה מספיק חשוב לך. לא כל אחד חייב להיות חבר עמותה ומנוי ותיק. אבל זאת מעט חוצפה לא להיות כזה, ועוד לבוא בטענות למי שכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 11:06 
כמה אתה טוחן ולא מסוגל להתייחס לנקודה שהוא, או אני, נגענו- בכל במקומות האלה יש לחברים היכולת לקנות כרטיסים, כי לבד ממנויים משאירים בצד כרטיסים לכאלה. כאן אין. לא מדובר על מנויים ועל אידאולוגיה, אלא על גישה של חברי עמותה לכרטיסים, כי לא כולם הם אוהדים שרופים כמו הפועל שיעשו חברות מתוך תרומה בלבד. עם המצב הזה ותשובות כמו שלך מספר החברים יישאר נמוך, אבל העיקר שתוכל להמשיך לתקוף אחרים ולהרגיש טוב עם עצמך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 11:19 
joshsoos כתב:
כמה אתה טוחן ולא מסוגל להתייחס לנקודה שהוא, או אני, נגענו- בכל במקומות האלה יש לחברים ה יכולת לקנות כרטיסים, כי לבד ממנויים משאירים בצד כרטיסים לכאלה. כאן אין. לא מדובר על מנויים ועל אידאולוגיה, אלא על גישה של חברי עמותה לכרטיסים, כי לא כולם הם אוהדים שרופים כמו הפועל שיעשו חברות מתוך תרומה בלבד. עם המצב הזה ותשובות כמו שלך מספר החברים יישאר נמוך, אבל העיקר שתוכל להמשיך לתקוף אחרים ולהרגיש טוב עם עצמך.

!

ואם לא הבנת אני כבר יומיים מנסה לקנות מנוי+חברות בעמותה,אך אין קול ואין עונה.
מסתבר שמאוחר מידי,אבל אתה השגת מנוי,אז הכל טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: תהייה(חברות בעמותה+מנוי בעונה הבאה)
הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 11:26 
אני מציע שתעלו את כל הטענות בישיבה הקרובה. מבטיח שתהיה אוזן קשבת מבחינת ההנהלה ושננסה לפתור את העניין בדרך הטובה ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 11:35 
סמל אישי של המשתמש
the worker כתב:
joshsoos כתב:
כמה אתה טוחן ולא מסוגל להתייחס לנקודה שהוא, או אני, נגענו- בכל במקומות האלה יש לחברים ה יכולת לקנות כרטיסים, כי לבד ממנויים משאירים בצד כרטיסים לכאלה. כאן אין. לא מדובר על מנויים ועל אידאולוגיה, אלא על גישה של חברי עמותה לכרטיסים, כי לא כולם הם אוהדים שרופים כמו הפועל שיעשו חברות מתוך תרומה בלבד. עם המצב הזה ותשובות כמו שלך מספר החברים יישאר נמוך, אבל העיקר שתוכל להמשיך לתקוף אחרים ולהרגיש טוב עם עצמך.

!

ואם לא הבנת אני כבר יומיים מנסה לקנות מנוי+חברות בעמותה,אך אין קול ואין עונה.
מסתבר שמאוחר מידי,אבל אתה השגת מנוי,אז הכל טוב.

אני השגתי מנוי כי היה לי מנוי שנה שעברה, ויכולתי לרכוש כבר ביום הראשון שהיה בו פחות לחץ, ואכן השגתי מנוי שוב.
עם כל הכבוד חברים, עם יד על הלב - אם היו משאירים 100 כרטיסים בצד לטובת חברי עמותה בלי מנוי, כמה אנשים שמבחינתם בלי מנוי אין טעם לחברות היו עושים חברות בשביל הסיכוי של 1 ל10 לזכות בכרטיס כזה?
אפשר להוריד את המסכות. מי שעושה חברות רק בשביל מנוי או כרטיס, לא יסופק בהדר יוסף. גם בחולון זה אומר שנהיה מוגבלים ל2500 חברי עמותה, ומתישהו יצוצו גם שם טענות.אין יותר מדי מרחב תמרון כאן.

ולהאשים אותי (ואחרים) ברוע לב בגלל שברוב חוצפתי אני מנוי וחבר עמותה משנה שעברה וקניתי ביושר את הזכות לרכוש מנוי אתמול - איך לאמר לכם, זה לא לעניין בלשון המעטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 11:41 
joshsoos כתב:

איזה אחוז מהמקומות שומרים לכאלה ?
הרי כאן מדובר בסה"כ ב-850 מנויים שהוצאו למכירה.
גם אם היו שומרים 85 מקומות (10 אחוזים) לכרטיסים אני בספק אם זה היה מרצה מישהו ממי שלא השיג מנוי
(אם הגישה לכרטיס היא החשובה אז סיכוי של 1:10 או אפילו יותר גרוע אם יתווספו חברים לעמותה להשיג כרטיס לא היה גורם להם לעשות חברות בעמותה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 131 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: