תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 21:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 131 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תהייה(חברות בעמותה+מנוי בעונה הבאה)
הודעהפורסם: 31 מאי 2012, 21:02 
ביום שלישי יודיעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2012, 21:07 
האמת שיש סבירות לא נמוכה לבעיה משמעותית.
חלום רטוב שכל המקומות בהדר יוסף נרכשים כמינויים - כלומר במשחקי הבית לא יימכרו כרטיסים ואז לפי חוקי הפורום (קדימות לבעלי מנוי גם במשחקי החוץ) המשמעות שיהיו חברי עמותה ללא סיכוי לראות את הקבוצה במהלך העונה.
בעייתי משהו , אאאיייי חולדאי ............

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2012, 21:19 
אני מאמין שלא ימכרו את כל המקומות כמנויים גם אם יהיה ביקוש.

אתה חייב להשאיר מקומות לקבוצות היריבות, ואתה חייב גם להשאיר שטח ךלהפרדה במקרה של משחקים חמים.

מניח שנוציא למכירה מקסימום 1000-1100 מנויים. הלואי שכולם ימכרו (אני לא מאמין שזה יקרה אבל אני פסימי נצחי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2012, 21:23 
מי אמר שאתה יכול להוציא למכירה 1000 מנויים? מי אמר שאפשר לפתוח את היציעים מאחורי הסלים בכל משחק? מי יודע כמה מקומות תאשר בכלל המשטרה לאירוח משחקים כמו ירושלים וחולון וכמו הדרבי אם יאשרו אותו בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2012, 21:48 
בגלל זה אמרתי מקסימום. אין לי מושג כמה מקומות יש רשמית בכל יציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2012, 21:58 
אני יודע.. זה היה מכוון שלכל הלחוצים ששואלים כל שנייה למה לא מתחילים למכור מנויים.
אם לא פותחים את היציעים מאחורי הסלים אז יש בערך 1000 מקומות באולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2012, 21:59 
red pepper כתב:
מי אמר שאתה יכול להוציא למכירה 1000 מנויים? מי אמר שאפשר לפתוח את היציעים מאחורי הסלים בכל משחק? מי יודע כמה מקומות תאשר בכלל המשטרה לאירוח משחקים כמו ירושלים וחולון וכמו הדרבי אם יאשרו אותו בכלל?

איזו סיבה יש למשטרה (כן אני יודע שהיא לא צריכה סיבות) להקטין את כמות הקהל במשחקים "גדולים".
יש תכולה לעולם כ- 1400 מקומות - תוריד כ- 10 אחוז למתחם קבוצת החוץ וזה המספר שאתה רשאי למכור פחות או יותר נניח 1100 עד 1200.
לי דווקא יש תחושה שברגע שיימכרו המאות הראשונים והשאר יבינו שיש אפשרות שלא יהיה להם כרטיס תהיה התנפלות על שאר המקומות ושהדר יוסף יהיה soldout.
אגב זה מה שקרה בשנים האחרונות במכירת המינויים בכדורגל ברגע ש 4-5 התמלא.

נערך לאחרונה על ידי קודם ניקח גביע אחרי זה בתאריך 31 מאי 2012, 22:02, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2012, 22:02 
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
red pepper כתב:

איזו סיבה יש למשטרה (כן אני יודע שהיא לא צריכה סיבות) להקטין את כמות הקהל במשחקים "גדולים".
יש תכולה לעולם - תוריד כ- 10 אחוז למתחם קבוצת החוץ וזה המספר שאתה רשאי למכור פחות או יותר.
לי דווקא יש תחושה שברגע שיימכרו המאות הראשונים והשאר יבינו שיש אפשרות שלא יהיה להם כרטיס תהיה התנפלות על שאר המקומות ושהדר יוסף יהיה soldout.
אגב זה מה שקרה בשנים האחרונות במכירת המינויים בכדורגל ברגע ש 4-5 התמלא.

מה אתה אומר?...
במשחקים כאלה מורידים מקומות בגלל הפרדה בין הקהלים.
למשל במשחק מול חולון בגביע בשנה שעברה הורידו 200 מקומות עבור ההפרדה.

אף אחד לא יודע כמה מקומות יאשרו באולם וכמה כרטיסים יהיה אפשר למכור. צריך לקחת מרווח ביטחון בכל מקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2012, 22:06 
כפי שאמרתי אתה יכול למכור 1100 עד 1200. המשטרה רוצה הפרדה זה גם על חשבון קבוצת החוץ כפי שעשו לנו בבלומפילד בדרבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2012, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
בכל מקרה ההגיון אומר שלא יוציאו מנויים כמספר המקומות המאושרים למכירה וכן ישאירו לאנשים שלא עושים מנוי את האפשרות להילחם על כרטיסים בודדים, במידה ובאמת יש חשש שתהיה התנפלות על מנויים.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2012, 23:10 
בקיצור צרה, מצד אחד מעוניינים בכמה שיותר מינויים מצד שני במידה ויאמר לא למישהו שמעוניין לרכוש מנוי זה עלול להיות בומרנג.
החלטות קשות תעמודנה בפני הנהלת העמותה. זאת במידה ותתממש ההנחה האופטימסטית של התנפלות על המינויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2012, 23:32 
למה בומרנג? איזה שטויות אלה, בחייך.

יש מספר מוגבל של מנויים וזה נכון בכל מקום. למנויים נגמרים.

והלואי שנגיע לבעיה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2012, 23:44 
סמל אישי של המשתמש
יש בעיה נוספת שצריך לשים עליה את הדעת - אנשים, הרבה אנשים, נוטים לעשות מנוי אבל לא להגיע למשחקים. הרבה מאוד אנשים יעשו מנוי כדי להבטיח מקום בדרבי או בפלייאוף, אבל לא יטרחו להגיע ל"סתם" משחקים במהלך הליגה הסדירה. אם מכירת המנויים תהיה סולד אאוט (בסביבות ה-1,100), זה אומר שלא תוכל כמעט להיות מכירת כרטיסים חופשית, ללא מנויים, אבל מצד שני, הרבה בעלי מנויים (הערכה שלי כשליש) לא יטרחו בכלל לנצל את המקום השמור להם, והדר יוסף יוותר חצי ריק מצד אחד, אבל לא תוכל להיות מכירת כרטיסים חופשית מצד שני.

איך מונעים מצב כזה?

(הפיתרון היחיד הוא כנראה רק מעבר לאולם גדול יותר שמותיר יתרת מקומות גדולה גם אחרי שכל המנויים נמכרים ותופסים מקום שמור).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 00:01 
נכון מאוד פרנק ובגלל זה צריכים לעבור לאולם הפחים,כמו שחבק אותי רשם פה - אסור שאוהד הפועל ירצה כרטיס ולא יהיה לו,חוץ מהדרבי שזה משהו בפני עצמו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 00:37 
הבעיות שעולות כאן נכונות והן מהות הדברים שציינתי.
כאמור הבעיה תהיה משמעותית אם אכן תהיה התנפלות על המנויים. במידה והתרחיש לא יתממש אזי אין בעיה ונחיה כפי שהיה בעונה האחרונה.
הדרך לפתרון הבעיה היא הגבלת כמות המינויים. להזכירכם כל מקום בו נמכרו פחות כרטיסים מהביקוש השאיר משקעים (לאן, ההגרלות למשחקי החוץ). אפשרות אחרת של הקמת מערך בדומה לקורה בקבוצות הגדולות באירופה שם כמעט כל האצטדיון נמכר כמינויים וקיימת דרך למינויים למכור "ניקוב" בדרך מסודרת (חיוב הרוכש וזיכוי המוכר) במידה ואינם מתכוונים לממש אותו במשחק מסויים. זה נראה כרגע גדול עלינו ודמיוני.
למרות ההתלהבות שעלתה פה משיווק מרבית המקומות כמנוי אני לא בטוח שזה יהיה לטובת העניין. האולם קטן עלינו מצד שני אין חלופה מלהיבה אחרת.
בקיצור שוב , החלטות קשות להנהלה וחולדאי תתאב.......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 00:39 
סמל אישי של המשתמש
ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 00:52 
Frank Serpico כתב:
ד

אתה יכול לפרט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 01:01 
סמל אישי של המשתמש
אה, רק השלמתי את דברי קודמי... :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 03:35 
לא הרבה אנשים שידעו שאין להם מנוי(והם חפצים בכזה) יעשו חברות בעמותה.

הפיתרון- לא למכור מנויים. כל משחק להוציא את כל הכרטיסים למכירה(קדימות לחברי עמותה כמובן). במשחקים גדולים הגרלה בין כל חברי העמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 06:45 
סמל אישי של המשתמש
כן, בואו לא נמכור מנויים בכלל.
זה לא שאוהדים שמגיעים לרוב משחקי הבית רוצים להבטיח את מקומם בכל משחק, וזה לא שהקבוצה זקוקה לכסף הזה כבר בתחילת העונה.
העיקר שכמה אנשים לא יהיו מאוכזבים שלא יישארו להם כרטיסים לכמה משחקים בעונה, שהם המשחקים היחידים שמעניין אותם לבוא.

לא צריך לסבך כלום.
עושים מה שכל קבוצה בעולם היתה עושה במצב הזה.
קודם כל רואים כמה מקומות פנויים יש, אחרי כל ההזמנות, השארת מקום לקבוצת חוץ וכו'.
ואת השאר מוכרים למנויים.
ולגבי השארת נניח 100 מקומות לכרטיסים לחברי עמותה, זה קל להגיד ונוח למי שלא יכול/רוצה להגיע לחלק גדול מהמשחקים.
אבל נניח שמוכרים את כל המנויים ויש ביקוש ל-100 המנויים האלה מצד חברי העמותה.
ואנחנו יודעים שהקבוצה זקוקה לכל שקל כבר עכשיו. אז מה הייתם מחליטים אם הייתם מבין מקבלי ההחלטות?

ואני אדגיש את הנקודה הזאת של המנויים והגעה למשחקים.
זה המבחן הגדול של העמותה ושל האוהדים העונה.
הדרך לחזור להיות קבוצה גדולה היא דרך מכירת רוב גדול של האולם הקטן שלנו למנויים והגעה של אלף איש לפחות לכל משחק.
צריך להתחיל מתישהו לאהוד את הקבוצה מהאולם ולא רק מהבית, ובשביל מועדון עם פוטנציאל אוהדים כמו שלנו לצפות לאלף איש בכל משחק בליגת העל לא צריכה להיות צפייה מוגזמת.
ואם לא יהיו מספיק מנויים ואוהדים שמגיעים למשחקים בשנים הקרובות, אז זה יעלה יותר מסימן שאלה לגבי זכות הקיום של הקבוצה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 08:30 
כל מילה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 09:31 
אנטיגונה כתב:
כן, בואו לא נמכור מנויים בכלל.
ז
עושים מה שכל קבוצה בעולם היתה עושה במצב הזה.
קודם כל רואים כמה מקומות פנויים יש, אחרי כל ההזמנות, השארת מקום לקבוצת חוץ וכו'.
ואת השאר מוכרים למנויים.

ואנחנו יודעים שהקבוצה זקוקה לכל שקל כבר עכשיו. אז מה הייתם מחליטים אם הייתם מבין מקבלי ההחלטות?

ואני אדגיש את הנקודה הזאת של המנויים והגעה למשחקים.
זה המבחן הגדול של העמותה ושל האוהדים העונה.
הדרך לחזור להיות קבוצה גדולה היא דרך מכירת רוב גדול של האולם הקטן שלנו למנויים והגעה של אלף איש לפחות לכל משחק.
צריך להתחיל מתישהו לאהוד את הקבוצה מהאולם ולא רק מהבית, ובשביל מועדון עם פוטנציאל אוהדים כמו שלנו לצפות לאלף איש בכל משחק בליגת העל לא צריכה להיות צפייה מוגזמת.
ואם לא יהיו מספיק מנויים ואוהדים שמגיעים למשחקים בשנים הקרובות, אז זה יעלה יותר מסימן שאלה לגבי זכות הקיום של הקבוצה הזאת.

ראשית תנוח דעתך ורוב המקומות יימכרו כמנויים (לי לפחות אין ספק בכך) הבעיה שעלתה היא מה יקרה אם הרוב המוחלט (עד לגמריי) יימכר כמנויים. במקרה זה נוצרת בעיה.
אנחנו לא כשאר הקבוצות (קבוצת אוהדים) ואתה לא יכול להשתמש במושג מה שכל קבוצה הייתה עושה. סתם דוגמא כשארסנל (והיא אפילו לא קבוצת אוהדים) הבינה שיש לה בעיה ביו תכולה לכמות הביקוש היא בנתה מגרש חדש זה מה שכל קבוצה הייתה עושה אבל אנחנו לא יכולים לבנות מגרש עדיין).
אתה שואל מה הייתם מחליטים ואני אומר שאני גם הייתי חושב על אפשרויות אחרות כי צריך להסתכל קדימה. בתור קבוצת אוהדים וכזאת המנסה גם להוסיף חדשים ונוספים (אני בשנה האחרונה הוספתי 5 אוהדים ) אתה חייב להשאיר זיקה הין אלו שלא מסוגלים להגיע לכל המשחקים אחרת מספר חברי העמותה ירד ואם דיברת על מבחנים אז גם הגדלת חברי העמותה הוא מבחן (ולטעמי המבחן העיקרי והגדול ביותר). מכיון שמה לעשות והמשחקים בלית העל יותר "נחשבים" אז יגיעו יותר אוהדים ויגיעו אלף לכל משחק. אבל אם תרד בכמות חברי העמותה אתה הולך אחורה ותשלם בעתיד על מעשיך.
זה לא פשוט כפי שאתה מעלה ודורש מחשבה (ושוב כל זה במידה ואכן התרחיש של "התנפלות" על מינויים תתרחש וההערכה שלי שכן). הנהלת העמותה צריכה להיות מוכנה לתרחיש כאשר מגיעה האוהד ה- 1100 להצטרף לעמותה ולרכוש מנוי ואין מנוי . זכור שלמרות שעלינו אנחנו עדיין ארגון בבנייה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 09:42 
סמל אישי של המשתמש
נכנסתי לאשכול הזה ופשוט נחרדתי.
יש לאוהדי הפועל את האובר סנטימנטליות הזו לכל דבר, כמו ילדה מאוהבת בת 15.
לעיתים זה מרגש(כמו במקרה של הקמת העמותה מהריסות אוסישקין), לעיתים זה גרוטסקי (כמו בפטיש לשחקנים כושלים כמו אנטבי או פאביו ג'וניור), ובמקרה הזה זה עלול להיות הרסני ברמה של גניזת כל הפרויקט של הפועל אוסישקין.

מנויים ע"פ מקום פנוי??אתם אשכרה רוצים למנוע מאנשים לקנות מנויים, ההכנסה הכי גדולה לקבוצה???
את העמדה של ברגר, שמסרב לעבור מתוך נקודת הנחה(שגויה לדעתי, אבל נניח) שלא נהיה קרובים ללמכור את כל המנויים ככה שבכל מקרה לא ישארו אוהדים בלי כרטיס, למרות שלדעתי בכל מקרה גם אם נמכור 10 מנויים צריך לעבור כי אז עדיין תוכל לפוצץ את הפחים נאמר ב3000 במשחקים נגד הגדולות ובפלייאוף ולייצר הכנסה משמעותית לעמותה אני עוד יכול להבין.
אבל אנשים פה שמבחינתם זה טבעי לגמרי שבמידה ותהיה התנפלות על מנויים אנשים פשוט צריכים להזדיין בחוץ עם הכסף שלהם? למנוע מאנשים חדשים את החוויה שבמשחק של הפועל כדורסל ולגרום להם להצטרף אלינו? וכל זה בשביל אולם מכביסטי ודוחה שעד לפני כמה חודשים אנשים שעכשיו כ"כ נלחמים על לשחק בו הגדירו כ"האולם המגעיל עם הפורמייקות"?
המשתמש שמוליקיפוד כתב בצדק באשכול אחר שברגע שאנחנו בוחרים לשחק באולם של פחות מ1500 מקומות,אנחנו לוקחים את הקבוצה הזאת אחורה.
חייבים לעזוב את הד"ס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 09:50 
סמל אישי של המשתמש
ואני טוען שאנחנו צריכים קודם כל לעשות את קפיצת המדרגה לקבוצה עם מנויים ואוהדים שבאים למשחקים.
לאוהדי הפועל בכדורסל תמיד היו תירוצים למה לא לבוא לרוב המשחקים ולמה לא לקנות מנוי.
ואני לא מוכן להנציח את המצב הזה, בגלל שלרוב אוהדי הפועל מתאים לבוא רק למשחקים הגדולים בכדורסל ושבשאר המשחקים ימשיכו להגיע רק 300-500 אוהדים.
להפוך לקבוצה גדולה זה קודם כל להביא את מקסימום האנשים לכל המשחקים ולמכור מקסימום מנויים.
זה הדבר החשוב ביותר באהדת קבוצה, בזכות הקיום של קבוצה, שלא לדבר על זה שזה גם יעזור לנו בטענות שהאולם קטן עלינו ואנחנו זקוקים בדחיפות לאולם גדול יותר.

ואם יש ביקוש מעבר להיצע?
וואלה, זה לא המקרה הראשון ולא האחרון.
אז נגיד השארנו 100 כרטיסים לחברי עמותה. למה 100? אולי יש עוד 200 שרוצים להיות בחלק מהמשחקים?
ואם מחר מצטרף משקיע והולכים לבנות קבוצה גדולה, אז מה עושים? כמה מאוכזבים משאירים?
תמיד יהיו מאוכזבים במצב כשאין אולם גדול.

ומעבר לזה, מעניין לדעת כמה אחוזים מבין חברי העמותה באמת מעוניינים לבוא למשחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 10:32 
מסכים לגמרי עם אנטיגונה. בואו נעשה קודם כל את קפיצת המדרגה של אולם מלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 10:51 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין את הקטע הדבילי הזה של "לא יכול להיות שמשחקים באולם שאין מקום".
רבאק בלומפילד מלא 3 פעמים בשנה, ואף אחד לא אומר "חייבים לעבור לרמת גן, אין מקום".
כשבהדר יוסף זה אותו דבר, אז כולם ישר "חייבים לעבור!". אתם באים פעמיים בשנה ובפעמיים האלה מלא.
מי שבא כל השנה מבין היטב שלא רק שהאולם הזה לא קטן עלינו, אם כבר להפך הוא כרגע גדול עלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 11:04 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם כל מה שאנטיגונה אמר, אם זאת יכולה להיות בעיה במידה ותרחיש הבלהות בכדורגל יתגשם.
כמו שאמרתי לא פעם אני בהחלט חושב שהדר יוסף הוא האולם הבית של הפועל אוסישקין ולכן אני לא חושב שנכון יהיה להחליף אותו,
מה גם שאני לא רואה כרגע אותו מלא כל משחק, ואם זה יהיה המצב זה יהיה בעיקר בגלל שהוא הדר יוסף, כלומר אולם של 1400
כיסאות, ואנשים נטולי כדורגל ירצו להבטיח את מקומם בדרבי ולכן יקנו מנוי, ואם כבר קנינו מנויי אז נלך לכמה משחקים. הבעיה תווצר
כאמור אם מקרה זה באמת יתגשם, אז אני מאמין נוכל לדגדג את ה 2000 חברי עמותה (כי ככה אנשים יזכו להיות בין רוכשי המנויים /
כרטיסים הפוטנציאלים) ואני חושב שאם יווצר מצב בו חבר עמותה לא יכול לקנות מנויי אז ישנה "בעיה קלה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 11:30 
הדר יוסף הוא לא אולם הבית של הפועל ולא יהיה כזה אף פעם
יותר מזה הוא אולם קטן מדי ובעיקר מאד לא בטיחותי
חבל שאין חשיבה לטווח ארוך טיפה יותר מקצה האף
כי הבעיה תצוף כבר בשבועות הקרובים כשתהיה התנפלות על המנויים
(ומי שמכיר אותי יודע שאני הבן אדם הכי פסימי בעולם אבל בענין הזה של המנויים לעונה הבאה
אני משוכנע שיהיה יותר ביקוש מהיצע )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 11:46 
סמל אישי של המשתמש
שאלה
במונה החברים באתר העמותה רשום מס' החברים החדשים
האם אותם חדשים הם כאלה שמעולם לא עשו והעונה זו הפעם הראשונה?
או גם כאלה שעשו, לקחו הפסקה של שנה-שנתיים וחידשו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 12:20 
Frank Serpico כתב:
יש בעיה נוספת שצריך לשים עליה את הדעת - אנשים, הרבה אנשים, נוטים לעשות מנוי אבל לא להגיע למשחקים. הרבה מאוד אנשים יעשו מנוי כדי להבטיח מקום בדרבי או בפלייאוף, אבל לא יטרחו להגיע ל"סתם" משחקים במהלך הליגה הסדירה. אם מכירת המנויים תהיה סולד אאוט (בסביבות ה-1,100), זה אומר שלא תוכל כמעט להיות מכירת כרטיסים חופשית, ללא מנויים, אבל מצד שני, הרבה בעלי מנויים (הערכה שלי כשליש) לא יטרחו בכלל לנצל את המקום השמור להם, והדר יוסף יוותר חצי ריק מצד אחד, אבל לא תוכל להיות מכירת כרטיסים חופשית מצד שני.

איך מונעים מצב כזה?

(הפיתרון היחיד הוא כנראה רק מעבר לאולם גדול יותר שמותיר יתרת מקומות גדולה גם אחרי שכל המנויים נמכרים ותופסים מקום שמור).

יש פתרון שלדעתי צריך לחשוב עליו.
מי שמכיר את שיטת הכירטוסים של המנויים השנתיים בNBA, זה הולך ככה, אתה מחזיר את המנוי (שם זה לא קורה פיזית כי המנוי עם צ'יפ, אבל אצלנו נניח וזה יהיה פיזי) ומאותו רגע המנוי שלך הופך לכרטיס, הקבוצה מוכרת לך אותו במחיר עלות ומתחלקים בהוצאות (או כל חלוקה שתקבע), זה קצת בירוקרטיה וקצת עבודה, וזה לא פשוט כשהכרטיסים לא אלקטרונים, אבל אפשר להרוויח פה המון, גם תמריץ לקנות מנוי וגם מלחמה בכיסאות הריקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 131 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: