אדום נחמד כתב:
RedWorld כתב:
ממש לא אסופה של קונוסים, אין קשר בכלל. הפועל ראשון היא קבוצה מספיק טובה כדי להתמודד עם הגנה כמו שמכבי עשו היום. הם מוכיחים את זה במהלך העונה הרבה פעמים. אבל כשהם מגיעים למעמד הזה-פתאום הם לא מסוגלים להתגבר. מכבי ראשון לא הביאה היום איזה תצוגת הגנה מיוחדת במינה, משהו שלא נראה קודם. לעומת זאת, הפועל לקחו זריקות כ"כ מטופשות, שנבעו אך ורק מלחץ ולא בגלל שמכבי עשו משהו מיוחד על המגרש.
הם הוכיחו את זה גם במשחקים 2 ו-4. למה אי אפשר לקבל הפסד פשוט כי לא ניצחנו?
כמו שלא ניצחנו את חיפה בקרית בשנה שעברה ולפני 3 שנים.
כמו שריאל הפסידו לבאירן
כמו שגלפנד הפסיד לאנאנד.
נכון, הפועל ראשון לקחו החלטות לא טובות. אבל גם מכבי לקחו לא מעט החלטות וזריקות רעות. זה מתקזז. בסוף הטובה יותר ניצחה.
אי אפשר בכלל להשוות בין משחקי ליגה לבין סדרת גמר שבה זה הכל או כלום.
ודווקא בגלל שהם כן מצליחים לעשות את זה,דווקא בגלל שהם מצליחים למשוך את סדרות הגמר-ולהראות שהם לא נופלים ברמה שלהם ממכבי, דווקא בגלל זה הטעם של ההחמצות האלו במשחק האחרון הוא כ"כ מר, במיוחד שהוא קורה שנה אחרי שנה.
אני מודה,אני גר בראשון, אבל אני לא אוהד שרוף של הכדוריד, אני רואה משחקים פה ושם. אני לא יכול לנתח לך את כל העונה של הפועל ואת כל העונה של מכבי, אבל אני רושם את ההתרשמות שלי מצפייה במשחקים של סדרות הגמר השונות לאורך השנים. וההרגשה שלי היא שהפועל-שהייתה פעם השליטה הבלעדית בעיר, מתגמדת היום מול הרוח הווינרית (והשחצנית משהו) שמכבי משדרים, וזה מבאס.