תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 00:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אלי טביב במכירת חיסול
הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 17:08 
הוא לא עושה קולות (או סימנים) של נשבר, להפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 17:09 
נושא מכירת החיסול הוא אחד מגניבות הדעת הגדולות שהיו בהפועל בשנים האחרונות.
כבר כתבתי את זה כמה פעמים פה, הסגל של הפועל הוא סגל חלש!!!!
עד כמה שינסו לעשות מאיגיבור כוכב הוא עדיין שחקן מוגבל ! ככה גם אורמוש שבחודשים האחרונים מנסים לצייר אותו בתור איזה עילוי .
פרנסמן ושולר לא שווים כלום וגם היתר - שחקנים כמו חוטבא גורדנה עבאס אנטבי באדיר ולאלא. אפילו אבוטבול וטועמה עם כל הסמליות שלהם הם שחקנים בינוניים מאוד .
למעשה חוץ מדמארי ותמוז (ואולי גם אדל) שגם עליהם אני לא רואה שקבוצות מתנפלות אין פה כל כך מה לחסל
ככה שהציור הזה של קבוצת כוכבים שיורדת מנכסיה הוא דיי מופרך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 17:17 
kobster כתב:
סימרוטיץ כתב:
די כבר עם כל האפוקליפסה הזו ! לא השתנה שום דבר היום, הכל אותו הדבר מהיום שטביב נכנס להפועל .

בניגוד לבד"כ, הפעם אני לא מסכים איתך. אתה צריך לבחון איך הדברים נראים כלפיו חוץ והקו התקשורתי שלו, ולא מה הגרעין הקשה של האוהדים יודע/חושב.
כשטביב נכנס לקבוצה הוא התאמץ לשדר כמה הוא משקיע בה, כמה הוא מביא את אנשי המקצוע הבכירים (קשטן), את הישראלים הטובים ביותר (דמארי) זרים מבטיחים (אדל ונוסא) ומלחמה בתופעות הרסניות בקהל (שירי שואה וכדומה). עאלק בעלים מושלם.
כמובן שהיצר ההרסני שלו גבר על הכל (מלחמה בשחקני שמזוהים עם הקהל ופיטורי קשטן) וזה נתן את האות למחול השדים שרק הלך והדרדר.
כשטביב הבין שאין לו יותר לגיטימציה כבעלים, הוא שינה כיוון ועשה הכל בשביל לייצר פרובוקציות נגד הקהל (השקרים על הרימונים שנזרקים על משפחתו, איסור הכנסת שלטים למגרשים, התקרית עם הנער ליד ביתו הקודם, ניסיון דריסה ליד ביתו הנוכחי ועוד) מאחר והוא יודע כי ברגע שיחצה הקו הזה על ידי האוהדים יהיה לו את כל הזמן והלגיטימציה בעולם להחריב את המועדון מבלי שאף אחד יצייץ.
כל הכיוון לאחרונה נועד להתגרות בקהל ולנסות לגרור את זה לפסים אלימים, ששם יש לו יתרון ניכר עלינו בחסות המשטרע והתקשורת. כל עוד אנחנו נשארים באותו קו, חלון ההזדמנויות שלו הולך וקטן. אם לא יקרה משהו דרמטי, העונה הבאה לטעמי די אבודה. אני חושב שגם הוא מבין שאם הוא יפתח את העונה הבאה בתור בעלים,יהיה לו קשה מאוד להחזיק מעמד לאורך זמן. לדעתי הוא יתאמץ למכור את כל מי שהוא יכול ואז ימכור את המועדון לפי הכסף שישאר בקופה אחרי שחלק ניכר ממנה ילך לאותו מקום אליו הוא הלך בשנה האחרונה.
למרות שזה מאוד מפתה, אסור לנו לחרוג מהכיוון הנוכחי וצריכים פשוט להגביר את הלחץ עליו. כפי שציינתי, מתישהו הוא ישבר. מתי זה יקרה זו שאלת השאלות.

כל מה שאני אומר זה שגם ביומו הראשון וגם היום הוא משתמש שאותם מאחזי עיניים , שנועדו להסוות את מטרותיו האמתיות , אז התאים להביא את קשטן/דמארי היום זה להוציא כתבות כאלו ואחרות , כאשר בפועל מטרותיו ופעולותיו נשארו אותו הדבר 0 השקעה מקסימום רווח .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 18:05 
הילדים המתוקים :ROSE:

ועכשיו לנושא,
צריכים להשקיע את המאמצים שלנו רק בבניה רצינית של עמותה שרוצה לקנות את הפועל, ותרים את הפועל אחריי המשבר
כי יהיה משבר אחריי טביב
ולא ישאר כסף ואין יותר מידי מה לעשות במדינה כזאת שעבריינים ושוטרים הם החברים הכי טובים

אין יותר מידי מה להתרגש, גם ככה אין בהפועל שום שחקן ששווה לבכות בגלל שהוא עזב או משהו בסגנון

רק אנחנו יכולים לנהל את הפועל, רק אנחנו באמת נדאג לה ורק אנחנו יכולים להציל אותה

רוכש שיכול לקחת את הפועל מטביב זה לא סתם מישהו הגון שבאמת מוכן לנהל משא ומתן על מנת לקנות את הקבוצה
משהו שמוכן לשים כסף ואפילו כמה מיליונים מעל המחיר של הקבוצה
הרוכש שטביב מחפש זה בעצם אף אחד, או משהו שמוכן לשלם סכום אסטרונומי בעד כמעט כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 18:08 
סמל אישי של המשתמש
ועכשיו ב102 ברקוביץ' מגבה את טביב על זה שהוא רוצה להרוס את הפועל כי "זורקים לו רימונים לבית".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 18:18 
סמל אישי של המשתמש
מטרת הכתבה היא לגרום לסכסוך בין האוהדים ולקוות שאיזה דביל יחליט "להחריף" את המאבק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 00:10 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
מטרת הכתבה היא לגרום לסכסוך בין האוהדים ולקוות שאיזה דביל יחליט "להחריף" את המאבק.

מה דעתך על המאבק עד עכשיו? האם ראוי להטריד את טביב ומשפחתו מול ביתו ושכניו? האם ראוי להטריד את בתו במכללה שלה? האם ראוי להטריד את העסקים של אשתו?

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 01:18 
vangroder כתב:
הכי פשוט שיש וקחו זאת כעובדה:

האוהד הראשון שיחליט לנקוט ולו בצעד הכי קטן שיכול להתפרש כאלים חותם את הגולל בכל הקשור למאבק והורס את הסיכוי הכי קלוש לשחרר את הקבוצה מטביב !

נ.ב :

זה בדיוק מה שהוא רוצה, שנשחק לידיו, עדיין זה לא אומר שהוא משחק לידנו, הדברים הרבה יותר מורכבים, שם המשחק זה אורך רוח - לחלוטין !

איזה שטויות :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 01:26 
bloodbrother כתב:
אדום אופטימי כתב:

מה דעתך על המאבק עד עכשיו? האם ראוי להטריד את טביב ומשפחתו מול ביתו ושכניו? האם ראוי להטריד את בתו במכללה שלה? האם ראוי להטריד את העסקים של אשתו?

לא יודע מה כוונתך במונח ״להטריד״. ראוי מאד להפגין בכל דרך חוקית כנגד מי שהחליט להרוס את מועדון הפועל תל אביב.
זה לא רק ראוי, זו למעשה חובה מוסרית, ומי שלא לוקח בה חלק נוהג בחוסר אחריות ומשתמט מתפקידו כאוהד הפועל תל אביב. דע לך, באוסטרליה מי שלא מצביע בבחירות מקבל קנס.

ואם ההפגנות והמחאה ״מטרידות״ כלשונך, אפשר להצטער על כך. לי בונים בית חדש ליד הבית וזה מטריד אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 01:40 
תאמין לי אופטימי שאם היו באמת כמה "דבילים" טביב מזמן לא היה פה. בינתיים עם כל "החכמים" טביב פה,טביב גונב אותנו, ממשיך לגנוב אותנו, הורס אותנו וצוחק לנו עוד בפנים. וזין על "הלחץ" שהוא נמצא בו שכל פעם אתם מזכירים את זה. גם אני הייתי לחוץ מה לעשות עם כל הכסף שגנבתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 01:47 
פואד כתב:
תאמין לי אופטימי שאם היו באמת כמה "דבילים" טביב מזמן לא היה פה. בינתיים עם כל "החכמים" טביב פה,טביב גונב אותנו, ממשיך לגנוב אותנו, הורס אותנו וצוחק לנו עוד בפנים. וזין על "הלחץ" שהוא נמצא בו שכל פעם אתם מזכירים את זה. גם אני הייתי לחוץ מה לעשות עם כל הכסף שגנבתי.

אני אומר את זה כבר חצי שנה וכל אחד פה תוקף אותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 06:17 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
bloodbrother כתב:
אדום אופטימי כתב:

לא יודע מה כוונתך במונח ״להטריד״. ראוי מאד להפגין בכל דרך חוקית כנגד מי שהחליט להרוס את מועדון הפועל תל אביב.
זה לא רק ראוי, זו למעשה חובה מוסרית, ומי שלא לוקח בה חלק נוהג בחוסר אחריות ומשתמט מתפקידו כאוהד הפועל תל אביב. דע לך, באוסטרליה מי שלא מצביע בבחירות מקבל קנס.

ואם ההפגנות והמחאה ״מטרידות״ כלשונך, אפשר להצטער על כך. לי בונים בית חדש ליד הבית וזה מטריד אותי.

אישית, אני לא חושב שכל מה שחוקי הוא לגיטימי. האוהד ששר מול גור שלף על אביו המת שמתהפך בקבר, עשה מעשה חוקי. לגיטימי זה לא.

כל מה ששאלתי את אופטימי לגביו, לא לגיטימי בעיני. ואני בטוח שאם אני הייתי הולך ועושה את זה מול ביתו של כל אחד מאלו שמהללים את זה פה (כולל אותך), זה לא היה נגמר טוב מבחינתי.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 06:54 
סמל אישי של המשתמש
ספציפית לגביך? אם אתה היית מפגין? אמממ... יש מצב שאתה צודק :D
בכל אופן, אני מאמין שאם רבים מפה היו במצב של טביב, הם כבר מזמן היו מבינים את הרמז ולא נתלים על איזה ענף גבוה רק כדי להוכיח שהם גבר גבר.
בטח כשהפאקינג בת שלהם והאישה "היקרה", נמצאת איתם בבוץ. אבל זה טביב. אתה שאלת על אנשים נורמלים אני מניח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 06:58 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
בכל אופן, אני מאמין שאם רבים מפה היו במצב של טביב, הם כבר מזמן היו מבינים את הרמז ולא נתלים על איזה ענף גבוה רק כדי להוכיח שהם גבר גבר.
בטח כשהפאקינג בת שלהם והאישה "היקרה", נמצאת איתם בבוץ. אבל זה טביב. אתה שאלת על אנשים נורמלים אני מניח.

טוב, אדון פסקני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 06:59 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
dino כתב:

טוב, אדון פסקני.

???
שאלת שאלה, קיבלת תשובה. מה אתה רוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 07:10 
bloodbrother כתב:
אדום מטלי כתב:
bloodbrother כתב:
אדום אופטימי כתב:

אישית, אני לא חושב שכל מה שחוקי הוא לגיטימי. האוהד ששר מול גור שלף על אביו המת שמתהפך בקבר, עשה מעשה חוקי. לגיטימי זה לא.

כל מה ששאלתי את אופטימי לגביו, לא לגיטימי בעיני. ואני בטוח שאם אני הייתי הולך ועושה את זה מול ביתו של כל אחד מאלו שמהללים את זה פה (כולל אותך), זה לא היה נגמר טוב מבחינתי.

בלאד,

רוצה לשמוע משהו על הטרדה?
הטרדה זה מה שאתה עושה כאן בפורום בכל האשכולות הנוגעים לטביב.
משום שבעוד שמאחורי פעולות המאבק והמחאה, שאתה מגדיר כהטרדה, עומדת מטרה מסוימת (להעיף את טביב מהפועל) - גם אם אתה לא מסכים לה - הרי שמאחורי הכתיבה שלך לא עומד שום דבר זולת הטרדת החברים כאן. ולמה אני אומר את זה? משום שגם אם אתה באמת מאמין במה שאתה כותב - ואני בספק גדול - הרי שאין שום הנחות מוסכמות שיכולות להוות בסיס לויכוח שלך עם כולם כאן.
מה שאתה עושה שקול לכך שהמשתמש קארל מרקס יכנס לפורום של תנועת 'כך' ויתווכח איתם על תכנון הפעילות הבאה שלהם, או שאדם טבעוני ייכנס לפורום אסאדו לדיון על איך לעשות את הבשר על האש - אין בכניסה לדיון כזה שום טעם פרקטי, זולת הטרדה. משום שבכל המקרים המטריד לא שותף להנחות שביסוד הדיון.
לצורך הבהרה - לפני חצי שנה אולי היית רלוונטי, כאשר עוד היה דיון אם טביב מזיק להפועל או לא. היום זה ברור ומוסכם על כולם כאן, ומכאן מתחילים הדיונים. אם אתה לא מסכים להנחת היסוד הזו, אתה לא רלוונטי לשום דיון בעניין טביב.

אין לי שום בעיה אישית איתך, אפילו שתינו פעם בירה יחד בפאב האירי אחרי איזה דרבי מוצלח. אני לא אקרא להשעות אותך מהפורום, אבל מה שאתה עושה הוא בלתי נסבל, כי אתה תוקע את עצמך בכח למקום שברור לך שאין לך מה להציע בו, זולת הטרדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 07:16 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

נראה לי רלוונטי לנושא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 07:36 
סימרוטיץ כתב:
kobster כתב:
סימרוטיץ כתב:
די כבר עם כל האפוקליפסה הזו ! לא השתנה שום דבר היום, הכל אותו הדבר מהיום שטביב נכנס להפועל .

בניגוד לבד"כ, הפעם אני לא מסכים איתך. אתה צריך לבחון איך הדברים נראים כלפיו חוץ והקו התקשורתי שלו, ולא מה הגרעין הקשה של האוהדים יודע/חושב.
כשטביב נכנס לקבוצה הוא התאמץ לשדר כמה הוא משקיע בה, כמה הוא מביא את אנשי המקצוע הבכירים (קשטן), את הישראלים הטובים ביותר (דמארי) זרים מבטיחים (אדל ונוסא) ומלחמה בתופעות הרסניות בקהל (שירי שואה וכדומה). עאלק בעלים מושלם.
כמובן שהיצר ההרסני שלו גבר על הכל (מלחמה בשחקני שמזוהים עם הקהל ופיטורי קשטן) וזה נתן את האות למחול השדים שרק הלך והדרדר.
כשטביב הבין שאין לו יותר לגיטימציה כבעלים, הוא שינה כיוון ועשה הכל בשביל לייצר פרובוקציות נגד הקהל (השקרים על הרימונים שנזרקים על משפחתו, איסור הכנסת שלטים למגרשים, התקרית עם הנער ליד ביתו הקודם, ניסיון דריסה ליד ביתו הנוכחי ועוד) מאחר והוא יודע כי ברגע שיחצה הקו הזה על ידי האוהדים יהיה לו את כל הזמן והלגיטימציה בעולם להחריב את המועדון מבלי שאף אחד יצייץ.
כל הכיוון לאחרונה נועד להתגרות בקהל ולנסות לגרור את זה לפסים אלימים, ששם יש לו יתרון ניכר עלינו בחסות המשטרע והתקשורת. כל עוד אנחנו נשארים באותו קו, חלון ההזדמנויות שלו הולך וקטן. אם לא יקרה משהו דרמטי, העונה הבאה לטעמי די אבודה. אני חושב שגם הוא מבין שאם הוא יפתח את העונה הבאה בתור בעלים,יהיה לו קשה מאוד להחזיק מעמד לאורך זמן. לדעתי הוא יתאמץ למכור את כל מי שהוא יכול ואז ימכור את המועדון לפי הכסף שישאר בקופה אחרי שחלק ניכר ממנה ילך לאותו מקום אליו הוא הלך בשנה האחרונה.
למרות שזה מאוד מפתה, אסור לנו לחרוג מהכיוון הנוכחי וצריכים פשוט להגביר את הלחץ עליו. כפי שציינתי, מתישהו הוא ישבר. מתי זה יקרה זו שאלת השאלות.

כל מה שאני אומר זה שגם ביומו הראשון וגם היום הוא משתמש שאותם מאחזי עיניים , שנועדו להסוות את מטרותיו האמתיות , אז התאים להביא את קשטן/דמארי היום זה להוציא כתבות כאלו ואחרות , כאשר בפועל מטרותיו ופעולותיו נשארו אותו הדבר 0 השקעה מקסימום רווח .

כל מה שאמרת נכון רק שהמטרה העקרית היא ליצור קונה ע"י לחץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 07:58 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
bloodbrother כתב:
אדום מטלי כתב:
bloodbrother כתב:
אדום אופטימי כתב:

בלאד,

רוצה לשמוע משהו על הטרדה?
הטרדה זה מה שאתה עושה כאן בפורום בכל האשכולות הנוגעים לטביב.
משום שבעוד שמאחורי פעולות המאבק והמחאה, שאתה מגדיר כהטרדה, עומדת מטרה מסוימת (להעיף את טביב מהפועל) - גם אם אתה לא מסכים לה - הרי שמאחורי הכתיבה שלך לא עומד שום דבר זולת הטרדת החברים כאן. ולמה אני אומר את זה? משום שגם אם אתה באמת מאמין במה שאתה כותב - ואני בספק גדול - הרי שאין שום הנחות מוסכמות שיכולות להוות בסיס לויכוח שלך עם כולם כאן.
מה שאתה עושה שקול לכך שהמשתמש קארל מרקס יכנס לפורום של תנועת 'כך' ויתווכח איתם על תכנון הפעילות הבאה שלהם, או שאדם טבעוני ייכנס לפורום אסאדו לדיון על איך לעשות את הבשר על האש - אין בכניסה לדיון כזה שום טעם פרקטי, זולת הטרדה. משום שבכל המקרים המטריד לא שותף להנחות שביסוד הדיון.
לצורך הבהרה - לפני חצי שנה אולי היית רלוונטי, כאשר עוד היה דיון אם טביב מזיק להפועל או לא. היום זה ברור ומוסכם על כולם כאן, ומכאן מתחילים הדיונים. אם אתה לא מסכים להנחת היסוד הזו, אתה לא רלוונטי לשום דיון בעניין טביב.

אין לי שום בעיה אישית איתך, אפילו שתינו פעם בירה יחד בפאב האירי אחרי איזה דרבי מוצלח. אני לא אקרא להשעות אותך מהפורום, אבל מה שאתה עושה הוא בלתי נסבל, כי אתה תוקע את עצמך בכח למקום שברור לך שאין לך מה להציע בו, זולת הטרדה.

לא מסכים עם אף מילה שלך. אין לנו גם על מה להתדיין אם אתה שולל את זכותי להתדיין, גם אם אני (ואני לא) היחיד שחושב שדרך המחאה לא לגיטימית, או אפילו שלא צריך למחות נגד טביב. נראה לי שאבדת לגמרי את משמעות המילה "דמוקרטיה", אפילו אם היא בתוך קבוצת אוהדי הכדורגל כביכול הכי ליברלית, שמאלנית ודמוקרטית. גם משמעות המונח "פורום אוהדים" זרה לך כנראה.

הדברים שלך הם בושה וחרפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 08:23 
אם אסור ״להטריד״ את טביב ואת ״אהבת״ חייו אז אסור היה להטריד את בגין בהפגנות מול ביתו בזמן שבחורים צעירים מתו בלבנון, ואסור היה להטריד את ביבי ושרה בזמן מחאת הסטודנטים.

חבל גם להטריד בהפגנות מחאה על מחירי הדיור, ולהטריד את הסופרים החביבים בליל הבחירות כדי שיספרו קלפים לבנים עם אותיות.

בשורה התחתונה,לא יכול לחשוב על אמצעי לגיטימי אחר של קהל אוהדים פשוט למחות נגד יצור עבריין מורשע בדין, לא תושב הארץ,שקרן ולא שם על אף אחד חוץ מעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 08:28 
סמל אישי של המשתמש
קאנטור כתב:
אם אסור ״להטריד״ את טביב ואת ״אהבת״ חייו אז אסור היה להטריד את בגין בהפגנות מול ביתו בזמן שבחורים צעירים מתו בלבנון, ואסור היה להטריד את ביבי ושרה בזמן מחאת הסטודנטים.

חבל גם להטריד בהפגנות מחאה על מחירי הדיור

אם הטרידו את בגין מול ביתו, ואת ביבי ושרה מול ביתם, אז כן, זה לא לגיטימי בעיני.

ההפגנות על מחירי הדיור היו במקומות ציבוריים גדולים, איפה שראוי להפגין ברשיון. לא במטרה בריונית של הטרדת אנשים בביתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 08:31 
סמל אישי של המשתמש
מעניין הדואגים לטביבי היקר לא דואגים לכך שקבוצתם האהודה עומדת בפני פירוק בימים אלה ממש בידי מושא דאגתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 08:32 
סמל אישי של המשתמש
הוא לא טען שזכותך להתדיין כאן בנושא טביב היא לא חוקית, הוא טען שהיא לא לגיטימית... :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 08:33 
השורש של הספין כאן הוא כמה הולך להכנס ולהשאר בקופה של הפועל שלא ינוצל לטובת תקציב וטביב מתכנן לעשות איתו אלוהים יודע מה.
שמישהו יעשה סדר, כמה כסף מכניסה הפועל אוטומטית השנה? מענקים מההתאחדות, טוטו, זכויות שידור, מיקום בליגה, גביע, ווטאבר. פלוס מה שנקבל מאופ"א על ליגה אירופה מהשנה שנגמרה, פלוס הערכה מינימאלית של מנויים ואולי איזה ספונסר בטעות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 08:33 
סמל אישי של המשתמש
קאנטור כתב:
בשורה התחתונה,לא יכול לחשוב על אמצעי לגיטימי אחר של קהל אוהדים פשוט למחות נגד יצור עבריין מורשע בדין, לא תושב הארץ,שקרן ולא שם על אף אחד חוץ מעצמו.

יש דווקא אמצעי מוצלח מאוד - קוראים לזה כפתור הנודניקים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 09:17 
yos כתב:
בשלב הזה, נדרש שינוי פאזה בחשיבה.
צריך לקחת בחשבון, שיתכן מאד שאנו הולכים לעונה אבודה.
אני לא אומר שזה מה שיקרה, אבל מי שעדיין לא עשה זאת - זה הזמן להפנים, שזהו מחיר שאותו אולי ניאלץ לשלם, ועל כולנו להיות מוכנים לשאת בו.
ככל שנקדים להפנים את המחיר, ולהגיד שאנו מוכנים לסבול עונה שלמה רק כדי שבמהלכה או בסופה טביב יילך, כך נקרב את קיצו של החלאה בהפועל.

אפשר לחשוב באיזו ליגה חזקה אנחנו משתתפים.בכל מצב בכל סגל ובכל הרכב אנחנו צריכים יכולים וחייבים לסיים בטופ 4 בליגה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 09:33 
vangroder כתב:
הכי פשוט שיש וקחו זאת כעובדה:

האוהד הראשון שיחליט לנקוט ולו בצעד הכי קטן שיכול להתפרש כאלים חותם את הגולל בכל הקשור למאבק [b] והורס את הסיכוי הכי קלוש לשחרר את הקבוצה מטביב ![/b]

נ.ב :

זה בדיוק מה שהוא רוצה, שנשחק לידיו, עדיין זה לא אומר שהוא משחק לידנו, הדברים הרבה יותר מורכבים, שם המשחק זה אורך רוח - לחלוטין !

כן?למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 12:15 
בן אלף זונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 12:42 
סמל אישי של המשתמש
אני אשמח לשמוע פעם אחת טיעון רציונלי מאחורי הפאניקה המטורפת הזאת של שימוש באלימות נגד טביב.
ברור שזו לא הדרך שהוחלטה על ידי מובילי המאבק ומשתתפיו כי בסך הכל מדובר פה באנשים נורמטיביים שלא משתמשים באלימות או עוברים על החוק, ואני לא תומך או חושב שצריך לנקוט בפעולה שהיא לא חוקית.
אבל מה כבר יהיו ההשלכות אם מישהו יחליט שנשבר לו ויפעל באלימות? התקשורת תהרוג אותנו, לא נקבל לגיטימציה למאבק? ואז מה יקרה? אפשר לחשוב שעד עכשיו הם הבדילו בין מאבק חוקי ולגיטימי לבין מאבק אלים, או שלא הלבישו עלינו זריקת אבנים, איומים והשלכת רימונים. עד עכשיו דברים כאלה לא השפיעו על המאבק שלנו, ואת השלב התדמיתי כבר סיימנו. אני בוודאי לא רואה איך זה נותן עוד מוטיבציה לטביב. ירתיע קונים פוטנציאלים? את מי שלא מסוגל לעשות את ההבחנה בין בעלים לבין מי שמנסה להרוס לנו את הקבוצה, מחאה מול הבית, בני המשפחה ובתי עסק אמורים להרתיע לא פחות.

נערך לאחרונה על ידי יובל בתאריך 29 מאי 2012, 12:52, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 12:44 
יובל כתב:
אני אשמח לשמוע פעם אחת טיעון רציונלי מאחורי הפאניקה המטורפת הזאת של שימוש באלימות נגד טביב.
ברור שזו לא הדרך שהוחלטה על ידי מובילי המאבק ומשתתפיו כי בסך הכל מדובר פה באנשים נורמטיביים שלא משתמשים באלימות או עוברים על החוק, ואני לא תומך או חושב שצריך לנקוט בפעולה שהיא לא חוקית.
אבל מה כבר יהיו ההשלכות אם מישהו יחליט שנשבר לו ויפעל באלימות? התקשורת תהרוג אותנו, לא נקבל לגיטימציה למאבק? ואז מה יקרה? אפשר לחשוב שעד עכשיו הם הבדילו בין מאבק חוקי ולגיטימי לבין מאבק אלים, או שלא הלבישו עלינו זריקת אבנים, איומים והשלכת רימונים. אני בוודאי לא רואה איך זה נותן עוד מוטיבציה לטביב. ירתיע קונים פוטנציאלים? את מי שלא מסוגל לעשות את ההבחנה, מחאה מול הבית, בני המשפחה ובתי עסק אמורים להרתיע לא פחות.

כל מילה.

סתם בלון נפוח. בגדול, אנחנו חנונים. גם אני סתם איזה אשכנזי שבחיים לא הרים יד על מישהו. (טוב, לפחות לא אחת שאני יזמתי :WHOME: )
אצל אוהדי בית"ר מחאה לגיטימית הייתה על הזין.
הוא כבר היה מוכר לפני 4 חודשים בעקבות איומים על חייה של הבת שלו. ואני לא תומך בדרך כזאת, אבל תמיד יש אמצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: