pokara כתב:
אותי מעניין רק מה יהיה דינו אם בכלל יועמד לדין של יו"R ההתאחדות שהודיע כי הוא לא מאמין באותו בית דין ובדייניו.......
בזמנו פניתי להתאחדות בנדון וזו התשובה שקיבלתי:
"תודה רבה על פנייתך. יו"ר ההתאחדות אבי לוזון, נתן את תגובתו לאירועי אמש בכל אמצעי התקשורת. פרט לכך אין לנו מה להוסיף בנושא.
להלן תגובתו:
"במשך חודשיים תקפו אותי ללא רחם ורמסו את כבודי בלי שום סיבה. לא הייתי חלק מאף אחד מהאירועים המדוברים, ולמרות זאת חלק ניכר מהאש הופנה אלי בצורה אישית ופוגענית. הפכו אותי לסיבה לכל תחלואי החברה הישראלית, אותם ראינו לצערנו השבוע".
כל הרגשות שהיו עצורים בי התפרצו בבת אחת. אני מבין שכיו"ר ההתאחדות לכדורגל לא נכון היה לנהוג כך, אבל אני אדם עם רגשות וגם לאדם חזק יכולות להתפרצות רגשות אחרי שבועות של איפוק".
לאחר מכן הם הוסיפו:
"תודה שוב על פנייתך. בעניינים משפטיים הדברים נבדקים בקפידה, למה אתה מתכוון באמרך: מתבטאים ומתנהגים בצורה כזו?
האם היה מקרה בו בעל תפקיד אמר לתקשורת כפי שאמר מר לוזון: אני לא מאמין בדיינים ובבית הדין – ועמד על כך לדין?
מנגד אם אדם יגיד (לדוגמא כמובן): בתי הדין הם בושה וחרפה וצריך לסגור את המוסד המושחת הזה – התגובה תיהיה שונה וסביר להניח שיועמד לדין בנושא.
זהו לא המסר שאנו רוצים להעביר לאוהדים, אבל ברגע של אמוציות לפעמים נאמרים דברים, ועל כן היו"ר פרסם את תגובתו יום למחרת."