תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 20:47

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שני 28/5 (דיונים)
הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 11:48 
הכתבה הזו מעודדת מאוד.
תנסו להבין את הניואנסים שמאחוריה.
אלי טביב לחוץ, יש עליו לחץ גדול למכור בתוך הבית. הוא חייב להראות שאין קונים.
מצד שני - הוא חייב להלחיץ את האוהדים ואת הרוכשים הפוטנציאלים כדי שאלו יעלו את המחיר ויקנו "לפני שיהיה מאוחר מדי".
הוא משתמש בטקטיקות זולות בסיוע אופירה אסאייג. בכתבה הזו אין שום דבר חדש למעשה.
קחו בחשבון שאין פה "מקורבים לטביב" (אני כבר לא חושב שנשארו לו כאלה), אלא הכל מפי טביב בעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 11:52 
סמל אישי של המשתמש
כנראה שבאמת ה"כתבות" האפוקליפטיות האלה הם עבודה של אמירוש דנוש.
אנחנו בטח נראה עוד הרבה כאלה בתקופה הקרובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 11:54 
ראצ'ו כתב:
הכתבה הזו מעודדת מאוד.
מצד שני - הוא חייב להלחיץ את האוהדים ואת הרוכשים הפוטנציאלים כדי שאלו יעלו את המחיר ויקנו "לפני שיהיה מאוחר מדי".
קחו בחשבון שאין פה "מקורבים לטביב" (אני כבר לא חושב שנשארו לו כאלה), אלא הכל מפי טביב בעצמו.

יש רוכשים פוטנציאלים בכלל?
כל הניתוחי אישיות של טביב יצאו לי מהתחת כבר,שיתאבד כבר הבן זונה הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 11:54 
ראצ'ו כתב:
הכתבה הזו מעודדת מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 12:07 
נגמר הנוער כתב:
ראצ'ו כתב:
הכתבה הזו מעודדת מאוד.

לא צריך לחכות ל"רוכשים פוטנציאלים"- האוהדים צריכים לקנות את הקבוצה מהחלאה. וזה גם אומר להיכנס איתו למו"מ שיוריד את המחיר המטורף שהוא דורש. הרי מו"מ עושים עם אויבים, לא?

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 12:45 
אגב, בתקנון ההתאחדות לכדורגל כותב באופן מפורש (סעיף 13א)- הכנסות קבוצה תאגיד ישמשו למטרות הצלחתה המקצועית , הספורטיבית והכלכלית של הקבוצה.

כך שהתקציב אמור להכיל בתוכו (מעבר ל17 מיליון שהקבוצה מקבלת מידי שנה) כל שקל שהפועל תרוויח השנה ממכירת שחקנים.

נו, עיתונאים, נראה אתכם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 13:05 
שחר כתב:
אגב, בתקנון ההתאחדות לכדורגל כותב באופן מפורש (סעיף 13א)- הכנסות קבוצה תאגיד ישמשו למטרות הצלחתה המקצועית , הספורטיבית והכלכלית של הקבוצה.

כך שהתקציב אמור להכיל בתוכו (מעבר ל17 מיליון שהקבוצה מקבלת מידי שנה) כל שקל שהפועל תרוויח השנה ממכירת שחקנים.

נו, עיתונאים, נראה אתכם...

עיתונאים? באמת? לא נמאס כבר לחיות במציאות הלקקנית והפתאטית הזאת?

איפה העורכי דין של הפועל?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 13:30 
הורג אותי שיש כאלו שבאמת חושבים/מאמינים שאם לא המאבק של האוהדים נגדו הוא היה משקיע שקל מהכיס שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 15:05 
ראצ'ו כתב:
הכתבה הזו מעודדת מאוד.

ושוב אני אקשה, הכתבה בואן אכן מראה משהו אחד.
הכתבה בכלכליסט מדברת על משהו אחר שהרבה יותר מדאיג. אם מה שכתוב בה הוא נכון (וסימרוטיץ, אני מתייחס לתקנות לגבי שרי החוב כפי שנכתב שם), אז לטביב יש אינסנטיב כלכלי לפרק את הקבוצה. למכור שחקנים, למשוך כסף ולהשאיר את הקבוצה ערומה לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 15:19 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
הורג אותי שיש כאלו שבאמת חושבים/מאמינים שאם לא המאבק של האוהדים נגדו הוא היה משקיע שקל מהכיס שלו.

יש כולה 3 וחצי אנשים שחושבים ככה: אוחנה, שרף, ברקוביץ' ועמנואל רוזן (תלוי באיזה מצב רוח הוא באותו רגע שהוא כותב את הטור).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 15:47 
redrony כתב:
ראצ'ו כתב:
הכתבה הזו מעודדת מאוד.

הכתבה בכלכליסט מדברת על משהו אחר שהרבה יותר מדאיג. אם מה שכתוב בה הוא נכון (וסימרוטיץ, אני מתייחס לתקנות לגבי שרי החוב כפי שנכתב שם), אז לטביב יש אינסנטיב כלכלי לפרק את הקבוצה. למכור שחקנים, למשוך כסף ולהשאיר את הקבוצה ערומה לגמרי.

הגענו לנקודה מאוד קריטית,
מצד אחד הוא חייב למכור שחקנים כי כמובן הוא לא רוצה להיות ערב לחוזים שלהם (סביר להניח שלא יקנו מנויים השנה והתקציב יירד דרמטית)
מצד שני יש לו נכסים ביד ששווים כסף וניתן באמצעותם לתמחר את ערך הקבוצה בהתאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 17:19 
איל כתב:
redrony כתב:
ראצ'ו כתב:
הכתבה הזו מעודדת מאוד.

הגענו לנקודה מאוד קריטית,
מצד אחד הוא חייב למכור שחקנים כי כמובן הוא לא רוצה להיות ערב לחוזים שלהם (סביר להניח שלא יקנו מנויים השנה והתקציב יירד דרמטית)
מצד שני יש לו נכסים ביד ששווים כסף וניתן באמצעותם לתמחר את ערך הקבוצה בהתאם.

אז לפי הכתבה אין צד שני. מכירת שחקנים תכניס כסף לקופה וזה יעזור לו למשוך שטרי הון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 18:26 
סמל אישי של המשתמש
סידי: הצעתי 10 מיל' ש"ח לטביב על הפועל ת"א
פרסום ראשון: איש העסקים המקורב לקבוצה הציע לרכוש את המועדון כשלצידו עומדים 5 אנשי עסקים רציניים אך טביב סירב: "הוא לא רציני ולא רוצה למכור

איש העסקים ואוהד הפועל תל אביב, קובי סידי, שוחח לפני שלושה שבועות, לטענתו, עם אלי טביב ומקורביו כאשר גם המאמן ניצן שירזי היה מעורב בשיחות והציע לטביב 10 מיליון ש"ח עבור הפועל. לטענתו, טביב סירב בתוקף

סידי אישר את הידיעה ל-ONE וציין: "אמרתי לטביב - קח 10 מיליון ש"ח ולך הביתה כדי שיהיו לך חיים שקטים. אני בחור אמיד ולצידי עומדים עוד 5 אנשי עסקים רציניים שכולם אוהדי הפועל ת"א".

"טביב סירב ומצא כל מיני תירוצים כמו 50 אחוז על כרטיסי שחקנים. הוא לא רציני ולא רוצה למכור", הוסיף סידי.

האם יש לך כסף?
"ברור שיש לי כסף. ועם כל הכבוד אני יכול לקנות את הפועל, מכבי ובית"ר".

אבל טביב דורש 25 מיליון ש"ח.
"הוא יכול לדרוש, אני יודע כמה הוא שילם על הפועל וכמה הוא שם מכיסו. האמיני לי ש-10 מיליון ש"ח זה מחיר גבוה מאוד".

טביב מתכוון להתחיל במכירת חיסול. תגובתך?
"הפועל ת"א קיימת 85 שנה ולא יקום האיש שיפרק אותה, גם לא אלי טביב שפירק כבר את הפועל כפ"ס. לא אתן לו למכור שחקן אחד וגם לא לפרק לנו את הפועל לעולם. שיהיה גבר ויקבל את ההצעה שלנו וייצא לנו מהחיים".

סידי אף מקנח ומבטיח: "אם טביב יואיל למכור לי ולשותפיי את הקבוצה, אעמיד תקציב של 22 מיליון ש"ח בשלב זה ואולי גם 25 מיליון, בנוסף לכסף שאשלם לטביב".

הקשר של סידי להפועל ת"א
קובי סידי ידוע כאוהד הפועל ת"א כבר שנים רבות. סידי היה נציגו של מוני הראל במהלך הסכסוך עם טביב שהגיע לשיאו עם פרשת 'הבמבי'. לפני כשנה עזב את קבוצת הניהול לאחר שהבהיר שלא ירצה להיות חלק מההתמוטטות של המועדון.

במהלך פרשת הסכסוך בין שני בעלי הקבוצה ופרשת הבעלות הקבוצה בעונת 2010/11 מונה סידי כנציגו של הראל בהנהלת הקבוצה במקום אחיו משה הראל. הדבר נעשה כצעד של פשרה בין טביב להראל במטרה לאפשר לקבוצה להתכונן לעונה שאחרי, מבלי שהדבר יושפע מהסכסוך ביניהם, סידי אף ניסה לפשר בין הצדדים ללא הצלחה.

לפני 11 חודשים הודיע סידי כי הוא עוזב את קבוצת הניהול ותקף את טביב בצורה חריפה על התנהלותו , היחס המזלזל כלפי יוסי אבוקסיס ועוד. קובי ציין אז שהוא אינו רוצה להיזכר כמי שהיה חלק מההתמוטטות של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 18:35 
כלכליסט - על התנהלות בשוק ההעברות, עם סוף בלעדי להפועל :

http://www.calcalist.co.il/sport/articl ... 19,00.html

ציטוט:
אפשר גם להרוס. בכוונה

כמו שניתן לבנות קבוצה בשוק העברות השחקנים, ניתן גם להרוס אותה. ומי שמחזיק בה יכול לעשות זאת תוך כדי רווח אישי גדול.

ניקח לדוגמה אתאלי טביב, הבעלים של הפועל תל אביב, שהצהיר כי הוא יפסיק להשקיע בקבוצה. טביב דורש 30 מיליון שקל על הקבוצה ולא מוכן למכור אותה בפחות. אם בודקים את המוטיבציות הכלכליות שלו להישאר מגלים כי הוא יכול להרוויח מיליונים בשוק העברות השחקנים הקרוב על חשבון העתיד של הפועל תל אביב.

טביב צריך שהקבוצה תסיים ברווח תפעולי גבוה כדי שהוא יוכל למשוך את שטרי ההון שנמצאים בבקרה התקציבית (בגובה של כ־21 מיליון שקל). זה אומר שהוא יכול להשתמש בהכנסות הטבעיות של הקבוצה כדי לבנות תקציב, ובמקרה של העפלת הקבוצה לשלב הבתים של הליגה האירופית מדובר על הכנסה נוספת של כמה מיליונים טובים — שתהפוך את הקבוצה לרווחית ביותר.

מכירת השחקנים תוסיף עוד כסף לקופה, שאחר כך טביב יוכל למשוך מהבקרה התקציבית — וזה מבלי ממש להשקיע כסף מכיסו. כיום הנכסים היחידים של הפועל תל אביב הם השחקנים — שיכולים להניב תשואה גבוהה. לא מופרך יהיה לחשב שאם טביב מוכר את חמשת השחקנים המובילים שלו הוא יכול להשיג סכום של בין 15 ל־20 מיליון שקל. זה כסף שהוא עשוי למשוך מהקבוצה. ולכן לא משתלם לו למכור כיום — ולכן הוא גם דחה הצעות בשווי 12–15 מיליון שקל על הקבוצה.

עם תחושת נקם שבוערת בתוכו ועם ההיסטוריה שלו בהפועל כפר סבא (הותיר אותה ללא נכס משמעותי ואפילו המזגנים נלקחו ממשרדיו) ייתכן מאוד שטביב רואה את שוק העברות השחקנים כהזדמנות להרוס את הפועל תל אביב ועל הדרך להרוויח מיליונים במגוון צורות.

נזק כזה ייקח שנים לתקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 18:42 
סמל אישי של המשתמש
http://sports.walla.co.il/?w=/3825/2536988

הפועל תל אביב: משה אבוטבול מתקרב, ייפגש עם שירזי
מאת: עמית גולדשטיין, מערכת וואלה! ספורט
יום שני, 28 במאי 2012, 19:13

למרות הקיפאון, המאמן שוחח עם שחקנה של רמה"ש בעונה החולפת, וזה צפוי לסכם עקרונית כבר השבוע. הלל עשוי לעזוב
תגיות: משה אבוטבול,

חרף העובדה שכל הפעילות בהפועל תל אביב מושבתות כמעט לחלוטין, לוואלה! ספורט נודע היום (שני) כי המאמן ניצן שירזי שוחח שוב עם משה אבוטבול, והשניים אמורים להיפגש במהלך השבוע ולנסות לסכם על הצטרפותו העקרונית של השחקן לאדומים בעונה הבאה. כפי שכבר פורסם בוואלה! ספורט, אבוטבול מרמת השרון אמור להחליף במועדון את שי אבוטבול, במידה ולא יגיע רוכש למועדון במקומו של אלי טביב שלא מעוניין לראות השחקן ממשיך בעונה הבאה. משה אבוטבול, שסיים את חוזהו ברמת השרון, עומד בקרטריונים של השחקנים שאותם מעוניין לראות טביב בעונה הבאה בקבוצה, ולכן סיכויים גבוהים שהעסקה תצא לפועל

בתוך כך, בהפועל תל אביב עדיין ממתינים לטביב לפגישה על התקציב בעונה הבאה, כשכרגע הכל נמצא בהקפאה מוחלטת. כפי שכבר פורסם אתמול, שירזי והלל ממתינים שטביב ייפגש עימם בכדי לשמוע מה יהיה גובהו של התקציב בעונה הבאה, אך הבעלים עדיין מעכב את הפגישה, דבר שמציב את ההכנות לעונה הבאה בספק רב. כרגע, מחנה אימון עדיין בספק ואפילו לא יודע מתי השחקנים אמורים לקבל את משכורת אפריל שעדיין לא שולמה. טביב מצידו, דוחה את התשובות מיום ליום ונראה כי במצב הזה, גם הלל לא יישאר בעונה הבאה בקבוצה, אלא אם יהיו מהלכים מצד הבעלים באדום בימים הקרובים.

_

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 18:45 
אתמול שלחתי מייל להתאחדות לכדורגל על מצב הקבוצה, ואי הטיפול של ההתאחדות בבעלים שמפרק את הקבוצה
ומחזיק בה כבת ערובה, כמו כן עושה גאידמק בבית"ר.
כמובן שהתגובה שלהם היא לקונית משהו ולא מספקת, אך חשוב להמשיך להציף אותם בבעיות שיבינו שיש פה
קהל גדול של אוהדים שהורסים לו תקבוצה.
הנה התגובה שלהם
ציטוט:
לטובת הפיקוח על זהות בעלי הקבוצות הוקמה ועדת שטרוזמן שתפקידה בין היתר הוא לבדוק את היכולות של אדם מסוים להיות בעלים של קבוצת כדורגל.

בנוסף קיימת גם הבקה התקציבית שדואגת לכך שכל עונה תושלם במסגרת התקציב שעומד לרשות הקבוצה בראשיתה של העונה פלוס התוספות או הקיצוצים לאורך העונה. היא לא פועלת קדימה, חוץ מבמקרים מסויימים שבהם בעלים צריכים להפקיד ערבויות גם קדימה, אבל זה רק במקרה של חוזים כבדים מאוד.

מוזמנים להציף אותם במיילים עניינים ולהפנות אותם למצב כי נראה שהלוזוניה שם ישנה שנת קיץ.
Info@football.org.il

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 18:47 
מי זה משה אבוטבול? בן דוד אבוד של שי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 18:49 
סמל אישי של המשתמש
תנו לו 10 מיליון וחצי מהכרטיסים של דמארי וטוטו,שיילך לו לתרופות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 19:20 
איזה קל הוא יורד במחיר
15 מיליון שקל והוא הולך,בלי דמארי בלי תמוז ובלי אלי בואנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 19:27 
סמל אישי של המשתמש
יש לי שאלה...

יש סיבה שירצו את הפועל ב15 מיליון שקל, שיש את בית"ר בחינם?

לא שאני משווה חס וחלילה, אני באמת לא מבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 19:30 
סמל אישי של המשתמש
Idandosh כתב:
יש לי שאלה...

מוצר יותר שווה. הרבה יותר. נתחיל מזה שביטר בקושי מוכרת מנויים, נוסיף את הכלום שיש לה להציע באירופה מבחינת ניסיון וניקוד ונוסיף עוד שתי כפיות אוהדים שהם צרות. ויש עוד כמה וכמה דברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 19:31 
Idandosh כתב:
יש לי שאלה...

להפועל יש פוטנציאל הרבה יותר גדול. בביתר אין שחקן אחד שיכול להימכר לחו"ל תמורת כסף רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 19:58 
סמל אישי של המשתמש
Gili כתב:
Idandosh כתב:
יש לי שאלה...

להפועל יש פוטנציאל הרבה יותר גדול. בביתר אין שחקן אחד שיכול להימכר לחו"ל תמורת כסף רציני.

היתרון של הפועל הוא בעיקר בקהל, הוייב החברתי שלה, והמיקום שלה. לא בקטע המקצועי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 19:59 
סמל אישי של המשתמש
הבנתי, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 20:10 
ירדן כתב:
Gili כתב:
Idandosh כתב:
יש לי שאלה...

מה? השחקנים של הפועל שווים הרבה יותר מההפרש בין 15 מיליון ל-"חינם".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 20:15 
סמל אישי של המשתמש
Gili כתב:
ירדן כתב:
Gili כתב:
Idandosh כתב:
יש לי שאלה...

מה? השחקנים של הפועל שווים הרבה יותר מההפרש בין 15 מיליון ל-"חינם".

אולי, אבל השווי האמיתי של הקבוצה היא בזהות שלה. כאילו, זה הסיבה שהיא מבוקשת. לא בגלל חומר שחקנים טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 20:29 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/Article/200429.html

החלו המיונים: סקאוט הפועל צפה ב-150 גנאים
האדומים משגעים את אפריקה. אפרתי ועצמוני הגיעו לבחון זרים ולמענם אורגנו טורנירי ענק בגאנה. התחנה הבאה: בנין, בה ייבחנו עוד כ-200 מועמדים

מנכ"ל הפועל תל אביב, עומר עצמוני, שב הערב (שני) מגאנה שם שהה יחד עם סקאוט המועדון ניר אפרתי כדי לעקוב אחר שחקנים.

עצמוני מכיר את היבשת השחורה מעסקיו הפרטיים ותיאם עם מספר מועדונים במדינה טורניר מיוחד בו התרשם אפרתי ממספר גדול של שחקנים. אפרתי ראה 150 שחקנים בטורניר והתרשם מחלקם אך ההחלטה את מי מהם להביא תבוא רק מאוחר יותר בהתאם לשחקנים שיעזבו את הקבוצה והדרישות של המאמן ניצן שירזי.

אפרתי עצמו ימריא מחר מגאנה לבנין שם יהיה אורח הכבוד של נשיא ההתאחדות לכדורגל שאירגן טורניר למענו בו יצפה הסקאוט בעוד כ-200 שחקנים.

בהפועל מאמינים כי ימצאו בין שלושה לחמישה זרים אפריקאים בעלות שתואמת לתקציב המועדון, כמאה אלף דולר לעונה לכל אחד. המטרה היא למצוא זרים עם פוטנציאל גבוה שיוכלו להימכר לאירופה בעתיד ברווחים גדולים. גם הבאתו של זר צעיר לקבוצת הנוער לא נפסלת אם ימצא שחקן זול ומבטיח בגילאי נוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 20:34 
סמל אישי של המשתמש
כוכב נולד אפריקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 20:37 
סמל אישי של המשתמש
גרזן אדום כתב:
http://www.one.co.il/Article/200429.html

החלו המיונים: סקאוט הפועל צפה ב-150 גנאים
האדומים משגעים את אפריקה. אפרתי ועצמוני הגיעו לבחון זרים ולמענם אורגנו טורנירי ענק בגאנה. התחנה הבאה: בנין, בה ייבחנו עוד כ-200 מועמדים

מנכ"ל הפועל תל אביב, עומר עצמוני, שב הערב (שני) מגאנה שם שהה יחד עם סקאוט המועדון ניר אפרתי כדי לעקוב אחר שחקנים.

עצמוני מכיר את היבשת השחורה מעסקיו הפרטיים ותיאם עם מספר מועדונים במדינה טורניר מיוחד בו התרשם אפרתי ממספר גדול של שחקנים. אפרתי ראה 150 שחקנים בטורניר והתרשם מחלקם אך ההחלטה את מי מהם להביא תבוא רק מאוחר יותר בהתאם לשחקנים שיעזבו את הקבוצה והדרישות של המאמן ניצן שירזי.

אפרתי עצמו ימריא מחר מגאנה לבנין שם יהיה אורח הכבוד של נשיא ההתאחדות לכדורגל שאירגן טורניר למענו בו יצפה הסקאוט בעוד כ-200 שחקנים.

בהפועל מאמינים כי ימצאו בין שלושה לחמישה זרים אפריקאים בעלות שתואמת לתקציב המועדון, כמאה אלף דולר לעונה לכל אחד. המטרה היא למצוא זרים עם פוטנציאל גבוה שיוכלו להימכר לאירופה בעתיד ברווחים גדולים. גם הבאתו של זר צעיר לקבוצת הנוער לא נפסלת אם ימצא שחקן זול ומבטיח בגילאי נוער.

:LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 20:38 
סמל אישי של המשתמש
קובי סידי הקשקשן שטוען שיש לו מלא כסף שמספיק לקנות גם את הפועל,גם את מכבי וגם את בית״ר ביחד: תקציב של 22 מיליון שקל גם אוהדים יכולים להעמיד והיה אם נקנה את הקבוצה.עם 8,000 מנויים וכל מה שמסביב,ספונסרים ועוד,לא צריך להכניס שקל לכיס כדי להעמיד תקציב מגוחך שכזה.
להזכיר לך שאנחנו לא בני יהודה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: