אדום אופטימי כתב:
el dudernio כתב:
אופטימי כמו שרמזתי השריון של מכבי בתוקף רק אם הם משחקים בליגה הישראלית.
צריכים להציב לכן בפני מכבי 2 ברירות:
1. להמשיך לשחק בליגה הישראלית אבל בתנאים X,Y,Z (למשל : תקרת שכר של 3 מליון יורו, 3 זרים / מתאזרחים רשומים לליגה / משחקי הגביע יהיו באולם ניטרלי).
2. להמשיך לשחק עם 20 זרים ותקציב של 10 מליון יורו ולא להיות משוריינים.
1. את התנאים למשחק בליגה הישראלית בהחלט אפשר לקבוע להם. את התקציב לליגה הישראלית גם אפשר לקבוע להם. לקבוע להם תקציב לליגה האירופאית לדעתי לא נכון לקבוע להם.
לא הבנתי למה התכוונת בסעיף
2. אם התכוונת למספר הזרים בליגה האירופאית או לתקציב בליגה האירופית ? לדעתי באירופה שעשו מה שבא להם שיהיה להם . בא להם על תקציב של 100 מליון יורו שיעמידו אותו.
אני לא מתכוון לקבוע להם כלום לליגה האירופאית,אם הם רוצים להקים קבוצה לאירופה וקבוצה לליגה שיהנו, השנה למכבי היו (לפי ערוץ הספורט) 8 זרים ו 7 ישראלים,
זה מצב לא קביל בעיני. אין לי בעיה שיהיו להם 8 זרים, אבל באיגוד יכולים להיות רשומים "רק" 3, ככה שיהיו אמורים להיות להם 9 ישראלים, מינימום.
עכשיו אני לא בטוח שכל הישראלים שלהם יוכלו להיות "אלון שטיינים", ולכן זה יצור להם בעיה גם לאירופה, כי יוגב אוחיון לא יבוא לשחק שם אם זה יהיה "רק" לליגה.
מאחר ואנו מסכימים על כך שכמות הזרים בליגהצריכה להצטמצם ע"י החלטת המנהלת (שנציגינו ישבו בה) ומאחר ושנינו מסכימים שבאירופה מותר להם לעשות מה שהם רוצים ולשחק עם כמה זרים שהם רוצים ובאיזה תקציב שהם רוצים, אז בוודאי אתה מבין שיהיו להם שני תקציבים. אחד של קבוצת המחלה למשחקים בליגה ואחת של קבוצת המחלה שמשחקת באירופה.
ואתה בטח מבין שניתן לקבוע להם כמה זרים לרשום בליגה אבל לא ניתן לבקר שתקציב אחד לא ממן את השני. וגם אם תפרוס כאן מודל תיאורטי של בקרה הרי שהוא יקרוס בצד הפרקטי שלו.