oMeR1 כתב:
ItaiH6 כתב:
כשהימין יפסיק להשתמש ברטוריקה שהנאצים היו מתקנאים בה (גוזלים לנו עבודות, מפיצים מחלות, סרטן בגוף האומה, מעלים את רמת הפשיעה באיזורים שבהם הם נמצאים, צריך לרכז אותם במחנות, צריך לגרש את כולם (למוות) וכו' וכל זה רק מטעמי גזענות כי על סינים, דרום אמריקאים או רומנים הם לא אומרים את זה) אז תהיה לגיטימיות לדרישה לא להשוות אותם לנאצים.
לא שמתי לב שהשמאל איכשהו נוהג באותה צורה שתצדיק השואה כזאת.
השמאל פשוט רוצה שינוי דמוגרפי פה במדינה אז לא אכפת לו שאזרחי מדינות אחרות מסתננים לפה בשביל לעבוד (ואני לא מדבר על פליטי מלחמה שלהם יש למצוא פתרון אחר)
יאללה מחר נטוס לגרמניה נתחיל לעבוד ולהשתקע במקום, ואחר כך אדרוש זכויות כאזרח ! אז מה אם אני לא אזרח.
נניח ומה שאתה אומר זה נכון, וזה לא-אלה שטויות שלא ראיותות לתגובה, אבל נניח-מה לעזאזל הקשר של כל זה לנאציזם?
אדום טורקי כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
RedAlert כתב:

איזה מטומטמת
עובדיה כתב:
אנחנו משווים אנשי ימין לנאצים כי הם עונים על הרבה הגדרות של נאצים, אנשי שמאל לא עונים על אף הגדרה של נאצים
אתה מצדיק השוואה של אנשי ימין לנאצים ?אין שום דבר שמצדיק את זה
אני חושב שזה שמיכאל בן ארי נותן לך נאום שאם הוא היה בגרמנית, בתחילת שנות ה30, והוא היה מוסיף להתייחסות שלו גם את היהודים, היה זהה כמעט לחלוטין לנאומים המוקדים של ראש המפלגה ההיא, זה כן מצדיק את זה.
כן,כי מיכאל בן ארי מייצג את הימין כולו
לך לך תעשה בדק בית ותחזור אלינו.
היו שם גם שני נואמים מהמפלגה שכרגע בשלטון, וגם אלי ישי וליברמן לא בדיוק מנסים להסתיר את העובדה שהאידיאולוגיה שלהם מגרדת את הגבול של הפאשיזם. כל אלה עדיין לא מייצגים את כל הימין, אבל הם כן מייצגים חלק מאוד גדול מהפוליטיקאים הימניים ומהתומכים בהם.
אבל היי, אופטימי אומר ש"קיצוניים משני הצדדים מסוכנים באותה מידה".