תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 22:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ההפגנות נגד הפליטים בדרום תל אביב
הודעהפורסם: 25 מאי 2012, 21:03 
סמל אישי של המשתמש
זה בא מהעם, זה יגיע לשלטון
אל תהיה ראש קטן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2012, 21:05 
בולשיט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ההפגנות נגד הפליטים בדרום תל אביב
הודעהפורסם: 25 מאי 2012, 21:18 
סמל אישי של המשתמש
שזה מגיע מהאזרחים זה פי 200 יותר גרוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2012, 22:06 
סמל אישי של המשתמש
Yobov כתב:
שזה מגיע מהאזרחים זה פי 200 יותר גרוע

לא נכון
זה אמנם עצוב פי מליון, אבל זה לא מסוכן ברגע שהשלטון מחליט להשתלט עליהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2012, 23:01 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
השוואה בין שני דברים שונים לחלוטין
עד כמה שאני יודע עוד לא השמדנו אף מסתנן
וההתנכלות להם אינה מאורגנת על ידי השלטון
שאינו פועל מצידו על פי אידאולוגיה גזענית רצחנית

גם הטרור ליהודים בגרמניה לא התחיל בארגון ע"י השלטון, וגם ליל הבדולח. רק הסתה ע"י השלטון, די דומה לאלי ישי ומירי רגב. לפני הפתרון הסופי גם האידאולוגיה של המפלגה הנאצית לא היתה רצחנית.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2012, 23:03 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
אין לי דעה על היחס למהגרי עבודה בכל אחת מהמדינות האלה
ואני גם לא אזרח לשעבר או בהווה שלהן

נו, אז אתה מסכים שאם אני אזרח (בהווה אגב, על אפך וחמתך) ישראלי אז זה סבבה שיש לי דיעה על היחס לפליטים ומהגרי עבודה בישראל. ככה נראה לי, אבל אולי אני לא מבין את ההגיון הנשגב שלך.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2012, 02:43 
סמל אישי של המשתמש
אגב, היהודים בגרמניה היו אזרחים לכל דבר רק בגלל ששנים לפני זה לא גרשו או הרגו את אבותיהם הקדמונים, כשהגיעו לשם כפליטים ומהגרי עבודה. זה לגבי איזה טיעון שהיה פה שאחד ההבדלים בין ישראל לבין גרמניה הוא שהיהודים היו שם אזרחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2012, 03:28 
mkorman1 כתב:

מה זה משנה מה עושים? השאלה היא האם זה לגיטימי בעיניך שלמישהו שאינו מתגורר באירופה תהיה דעה על היחסים הפנימיים שבין גרמניה לאזרחיה היהודים? זה (היה) עניין גרמני פנימי או לא?
וכאן אגב יש אמנה בינ"ל ולכן ישראל הסכימה לקבל על עצמה התערבות חיצונית בעניינים האלו.
ואגב נוסף, "לא מאורגנת ע"י השלטון"? פחחחחח. מי מבין האנשים האלו הוא חבר אופוזיציה? אלי ישי, מירי רגב, או דני דנון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2012, 03:43 
סמל אישי של המשתמש
איזה דיון מוזר זה נהיה. בגלל איזו הודעה הזויה של מקורמיק שכל מטרתה תקיפה אישית אותי, זכיתי להגנה ממקומות בלתי צפויים כמו אסנ"ת ל"ב וגיא האדום. (בעצם שניהם מבלים זמן לא קטן בחו"ל, איזו אחוות נפולות מרגשת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2012, 06:12 
bloodbrother כתב:
mkorman1 כתב:

גם הטרור ליהודים בגרמניה לא התחיל בארגון ע"י השלטון, וגם ליל הבדולח. רק הסתה ע"י השלטון, די דומה לאלי ישי ומירי רגב. לפני הפתרון הסופי גם האידאולוגיה של המפלגה הנאצית לא היתה רצחנית.

פשוט לא נכון הסטורית
אבל כבר החלטת שמה שקרה בשפירא זה ליל הבדולח אז למה לבלבל אותך עם העובדות
לא ככה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2012, 10:10 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
bloodbrother כתב:
mkorman1 כתב:

פשוט לא נכון הסטורית
אבל כבר החלטת שמה שקרה בשפירא זה ליל הבדולח אז למה לבלבל אותך עם העובדות
לא ככה?

הדברים שונים לחלוטין מהרבה בחינות. למשל בגרמניה היהודים היו אלו שנגדם היתה הגזענות והטרור, בעוד שבישראל היהודים הם אלו שגזענים ועושים טרור. בנוסף, גרמניה זה היה במאה ה 20, ולעומת זאת אתמול בכלל היתה המאה ה 21. אפשר למצוא עוד מלא דברים שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2012, 10:42 
אמיר אולי תוכל לספר פה קצת לאנשי הפורום על הנהלים של ארצות הברית בכל מה שקשור להסתננויות בגבול עם מקסיקו?
שנדע ככה מה הולך בעולם הנאור

ובלי שום קשר המראות בהפגנה הזאת היו אחד הדברים המבישים שראיתי בארץ .אף פעם לא התביישתי ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2012, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
למה דווקא ארה"ב היא המודל להתנהלות בעולם הנאור?
אני לא אומר שמה שהם עושים גרוע. אבל אין מדינה בעולם המערבי היום שלא מתמודדת עם בעית מהגרים לא חוקיים קה, ולמיטב ידיעתי אין לאף אחת פתרון קסם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2012, 11:11 
JR12 כתב:
אמיר אולי תוכל לספר פה קצת לאנשי הפורום על הנהלים של ארצות הברית בכל מה שקשור להסתננויות בגבול עם מקסיקו?
שנדע ככה מה הולך בעולם הנאור

ובלי שום קשר המראות בהפגנה הזאת היו אחד הדברים המבישים שראיתי בארץ .אף פעם לא התביישתי ככה.

יש לי חשד שאין לך מושג מה יחס הרשויות האמריקאיות - דה פקטו ודה יורה - הן למהגרי עבודה, ממקסיקו וממקומות אחרים, והן לפליטים. לא שאני בטוח שזה יותר מידי רלוונטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2012, 11:18 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
למה דווקא ארה"ב היא המודל להתנהלות בעולם הנאור?
אני לא אומר שמה שהם עושים גרוע. אבל אין מדינה בעולם המערבי היום שלא מתמודדת עם בעית מהגרים לא חוקיים קה, ולמיטב ידיעתי אין לאף אחת פתרון קסם

זה שהם מראים לך את אובאמה מחייך ועולה במדרגות בקלילות בחליפה לא אומר שהכל שם מתנהל כראוי...
אני לא רוצה לדבר יותר מדי כי יש לי ממש מעט ידע בנושא אבל תשאל את בלאד מה השוטרים/מה שזה לא יהיה שם עושים לאנשים ובעיקר מסתננים כאלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2012, 12:53 
סמל אישי של המשתמש
פיתחתם פה דיון שלם האם זה מוסרי ונכון להשוות בין גרמניה הנאצית לבין ישראל של היום.
את דעתי אשמור לעצמי,אבל הדיון הזה פשוט מיותר ולא במקום.
יש פה חבורה של גזענים,שכל מטרתם לנקות את האזור מזרים,זה צריך להיות מרכז הדיון כרגע ולא השוות מפגרות כאלה ואחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2012, 16:55 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2012, 17:05 
סמל אישי של המשתמש
יאווווווווו לא מאמין,הנה עוד סרטון שיקרי,עם עוד כותרת מאוד סובלנית,סרטון לא ערוך מגמתית כנגד השמאל
זאת האמת אבל,אין ספק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2012, 17:15 
סמל אישי של המשתמש
ראית את הסרטון? שמעת את הבחורה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2012, 17:16 
סמל אישי של המשתמש
ראיתי אולי 4 דקות עד שנגמר לי הכוח.
מה אומרת הבחורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2012, 17:32 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
אדום אופטימי כתב:
הסודאנים אינם סרטן וגם לא האריתראים ושאר ה"פליטים".
על פשעים חמורים יותר מהסתננות לא צריך לאחל מיתה.

ולמרות כל האמור לעיל מקומם אינו בישראל וכל עוד הם בישראל הם צריכים להיות כלואים במחנות שיכלולו תנאים הומניטרים בסיסים עד להחזרתם למקומות מהם הגיעו או למדינה "יותר הומניטרית" מישראל.

אתה יודע שישראל חתמה על אמנה בינ"ל שאוסרת על גרוש פליטים? אז מה? ישראל חתמה בכאילו? חתמה ולא התכוונה? חתמה וחשבה שזה נוגע רק לפליטים יהודים?

נכון,
ולכן לצערי הרב אנו במלכודת ולא יכולים לגרש אותם. ד"א לא במיקרה לא כתבתי לגרש אותם.
מצד שני אנו צריכים לגרום לכך שאחיהם וחבריהם לא ימשיכו לנהור לכאן ויחפשו אלטרנטיבה אחרת טובה יותר. כיום האלטרנטיבה של ישראל ניתפסת בעיניהם כטובה מידי.
לכן , לא צריכים להביא אותם במשאיות או באוטובוסים לת"א אלא לאסור אותם ולשכנם במחנות ובתנאים הומניטרים בסיסים ואם אפשר גם טובים מכך, כדי שהם יעדיפו לבקש לצאת למדינה אחרת או למדינת מוצאם.
אנו צריכים גם לתת להם תמריצים כגון מימון כרטיס טיסה על חשבון המדינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2012, 17:37 
סמל אישי של המשתמש
כל מחנה הומניטרי באשר הוא עדיף להם על התנאים בסודן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2012, 17:48 
פליטים אסור לגרש
אבל מהגרי עבודה אפשר וצריך
זה יפתור 90% מהבעיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2012, 20:18 
אדום אופטימי כתב:
גיא האדום כתב:
אדום אופטימי כתב:
הסודאנים אינם סרטן וגם לא האריתראים ושאר ה"פליטים".
על פשעים חמורים יותר מהסתננות לא צריך לאחל מיתה.

ולמרות כל האמור לעיל מקומם אינו בישראל וכל עוד הם בישראל הם צריכים להיות כלואים במחנות שיכלולו תנאים הומניטרים בסיסים עד להחזרתם למקומות מהם הגיעו או למדינה "יותר הומניטרית" מישראל.

אתה יודע שישראל חתמה על אמנה בינ"ל שאוסרת על גרוש פליטים? אז מה? ישראל חתמה בכאילו? חתמה ולא התכוונה? חתמה וחשבה שזה נוגע רק לפליטים יהודים?

נכון,
ולכן לצערי הרב אנו במלכודת ולא יכולים לגרש אותם. ד"א לא במיקרה לא כתבתי לגרש אותם.
מצד שני אנו צריכים לגרום לכך שאחיהם וחבריהם לא ימשיכו לנהור לכאן ויחפשו אלטרנטיבה אחרת טובה יותר. כיום האלטרנטיבה של ישראל ניתפסת בעיניהם כטובה מידי.
לכן , לא צריכים להביא אותם במשאיות או באוטובוסים לת"א אלא לאסור אותם ולשכנם במחנות ובתנאים הומניטרים בסיסים ואם אפשר גם טובים מכך, כדי שהם יעדיפו לבקש לצאת למדינה אחרת או למדינת מוצאם.
אנו צריכים גם לתת להם תמריצים כגון מימון כרטיס טיסה על חשבון המדינה.

אתה חושב שמותר לך לפי האמנה להכניס אותם למחנות ריכוז כל עוד אתה לא מגרש אותם?
אתה מוזמן לקרוא את האמנה המלאה כאן: http://www.unhcr.org/protect/PROTECTION/3b66c2aa10.pdf
אבל ויקיפדיה נותנת לך טעימה כאן: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7% ... 7%99%D7%9D
ציטוט:
לפליט זכות שינהגו בו ללא אפליה מטעמי דת, גזע, או ארץ מוצא (סעיף 3). לפליטים זכות לעבוד במדינה בה מצאו מקלט באותו אופן שבו המדינה המארחת מעניקה רשות עבודה לאזרחים זרים (סעיף 17). האמנה מעניקה לבעלי מעמד פליט אף את הזכות לחופש תנועה בתחומי המדינה שבה מצאו מקלט (סעיף 26), לפליט הזכות לחינוך במידה ובמדינה בה מצא מקלט קיים חוק חינוך חובה והזכות להכרה בתעודות על חינוך שרכש (סעיף 22). לפליט זכות להנות משרותי רווחה במידה והוא שוהה במדינה שבה שירותים אלה ניתנים בחוק לאזרחי המדינה (סעיף 23). מדינות בהן מעוגנות זכויות עובדים וזכויות לביטחון סוציאלי בחקיקה, יתנו לפליטים בתחומן להנות מזכויות אלה (סעיף 24).

אלו זכויות שלא מאוד רחוקות מאזרחות. ישראל הסכימה, בחדווה, לכל הדברים האלו (המדינה בזמנו שמחה להצביע על המוסר הירוד של מדינות העולם שסירבו לקבל פליטים יהודים או התנהגו אליהם בצורה שלא שיקפה את הזוועות שמהן נמלטו). עכשיו הגיע הזמן לפרוע את השטרות.
ומקורמן, אני לא יודע למה אתה מניח שדווקא אנשים שהגיעו לישראל מאריתריאה, ובטח מסודאן, בניגוד למשל לאנשים ממזרח אירופה או המזרח הרחוק, הם ברובם מהגרי עבודה ולא פליטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2012, 20:29 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
פליטים אסור לגרש
אבל מהגרי עבודה אפשר וצריך
זה יפתור 90% מהבעיה

גם אתה קונה את השקרים האלה, זה שביבי קורה להם מסתננים וזה שכל מי שהגיע מאריתראה ומסודן נחשב אוטומטי למבקש מקלט עפ"י החוק הבין לאומי אבל לא פליט כי מדינת ישראל לא מוכנה לטפל בפליטים (כי אז יצטרכו לתת להם תעודת זהות), לא אומר שהרוב לא פליטים. כל האריתראים ורוב הסודאנים הם פליטים, עכשיו לך לסיבוב בשכונת שפירא ותשאל את האנשים שם מאיפה הם באו לארץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2012, 20:47 
מילא דרפור אני מבין אבל אריתריאה?
ממה הם בורחים ?
עד כמה שידיעתי מגעת אין שם מלחמה
ודרום סודן בכלל עצמאית עכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2012, 23:24 
אני לא מומחה לאריתריאה אבל יש שם רדיפות קשות על רקע דתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2012, 23:30 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
דרום סודן בכלל עצמאית עכשיו

דרום סודן אכן עצמאית. לדרום סודן אכן ניתן להחזיר פליטים ומהגרים.
רק שמדובר, על פי ההערכות, בכ-700 עד 1,500 מ-60 אלף השוהים האפריקאים בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 18:52 
החברים של ג'ורג' מזכירים לנו את (חלק מ)הבסיס הכלכלי לבעיית מהגרי העבודה והפליטים בישראל:
ציטוט:
המסית הראשי, אחרי בנימין נתניהו, הוא אלי ישי. בסוף השבוע הוא הודיע שיקנוס אישית ראשי ערים שמתירים לפליטים לעבוד בעריהם. זה מעניין, משום שאלי ישי הוא שר הפנים שהנפיק את המספר הגדול ביותר של אשרות עבודה לעובדים זרים – ובמקביל, גם זה שנמנע ככל האפשר מלחדש את האשרות הללו. כלומר, כל זמן שש"ס החזיקה במשרד הפנים או התמ"ת, היא האיצה את מדיניות הדלת המסתובבת. כל עובד שנכנס לארץ ברשיון שמנפיק לו ישי מכניס לחברות כוח האדם סכום ניכר; עובד שמקבל הארכה של אשרת השהיה, לא מכניס להם כסף נוסף. פליט שמגיע מאפריקה לא משלם לחברות כוח האדם שנקל, ועל כן הם – וחברי הכנסת של ש"ס – נאבקו בהצלחה בתכנית להעביר את אשרות השהיה בארץ לפליטים. נזכיר כי אחד השרים של ש"ס, שלמה בניזרי, הורשע בקבלת שוחד מקבלן כוח אדם, כדי להעניק אשרות כניסה לעובדים זרים; וכי אחד הרבנים החשובים בש"ס, המחזיר הידוע בתשובה ראובן אלבז ששימש גם כפטרונו של בניזרי, הורשע גם הוא בתיווך לשוחד ובקשירת קשר לביצוע פשע.

http://www.hahem.co.il/friendsofgeorge/?p=2924

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 19:08 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
מילא דרפור אני מבין אבל אריתריאה?
ממה הם בורחים ?
עד כמה שידיעתי מגעת אין שם מלחמה
ודרום סודן בכלל עצמאית עכשיו

היה כתוב שחלק מהאריתראים הם עריקים משירות צבאי שכן באריתריאה יש גיוס חובה לשירות של 5 שנים.
אם אתה מחזיר אותם לשם הם צפויים לעמוד בפני מאסר ממושך ואולי אף עונש מוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: