תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 15:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 12 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: צביקה שרף ביציע העיתונות
הודעהפורסם: 25 מאי 2012, 12:14 
סמל אישי של המשתמש
״מי שמשקר אותי, נגמר הסיפור שלו אצלי". מתייחס לאבנר קופל. מה עם שאול אייזנברג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: צביקה שרף ביציע העיתונות
הודעהפורסם: 25 מאי 2012, 12:56 
סמל אישי של המשתמש
ראיתי את זה אתמול..
הוא התחמק מרסקין ששאל אותו על התקופות הרעות שלו עם שאול...וקופמן אמר "את מה שיש לי להגיד על שאול אני אוותר, כי עוד 40 דקות יעופו פה תביעות דיבה" או משהו כזה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2012, 18:02 
קרום הכבוד שאיכשהו הצליח שרף לבנות אצלי בשנים האחרונות נקרע ונמס לחלוטין בשיתוף הפעולה שלו עם משתלטי הקבוצות, החיים על חשבון הקבוצות, כמו שאול ואורנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: צביקה שרף ביציע העיתונות
הודעהפורסם: 25 מאי 2012, 18:10 
היה דווקא מצחיק לראות אותו מתפתל כששאלו אותו על הקשר עם שאוליקו. חבל צביקה, חבל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2012, 18:12 
אני חושב שזה פשוט נהדר. אנחנו יודעים מה קורה למי שמתחבר עם שאול.

ככה שיש מצב שיהיה פה WIN WIN SITUATION

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2012, 23:41 
אני חושב שצביקה איש כדורסל ענק, פטריוט אמיתי ואנדרייטייד מטורף לעומת מאמנים שלא עשו אחוז ממנו, אבל מצד אחד כל מעמד השחקן הישראלי שהוא דוגל בו, השנים הרבות שאימן בנבחרת ומצד שני והרצון ל"זרים חופשי" כליקוק למכבי יוצר דיסוננס הזוי,
במיוחד שנשמע שמכבי מעדיפים את קופל (אולי על רקע אישי לא האריכו לו חוזה שהגיע לגמר היורוליג),
מה שעוד מעצבן זה שהוא כאילו מלקק לכולם ויוצא רק נגד קופל.
הבנאדם נהיה זקן משועמם שאוהב לריב - חייב למצוא עבודה ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2012, 23:52 
הוא תמיד היה טינופת שאוהב לריב עם כולם. אז עכשיו הוא הזדקן ולא השתנה אפילו קצת.

רק הצליח לייצר לעצמו תדמית של איש ישר (שאין לי מושג מנין צצה - חוץ מאשר מליקוקים של עיתונאי חצר של מכבי) שסוף סוף התפוצצה כמו בלון ונחשפה החזות האמיתית - אופורטוניסט עלוב שיעשה הכל כדי לנקום במישהו שלדעתו לא כיבד אותו מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2012, 00:37 
סמל אישי של המשתמש
דיויד פדרמן מזדעזע מ"תל-אביב עולה באש". מה עם "אני מודה לאלוהים שהוא שונא ת'אדומים"? זה לא מזעזע אותו? אלוהים הוא של כולנו!

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2012, 00:41 
סמל אישי של המשתמש
וקופמן וחבורתו מתלקקים אליו, ולא מזכירים (לפחות עד עכשיו) את השיריון ביורוליג וזה של מגדל באיפה שהם לא משחקים.

לא יתכן שקבוצה שקבועה בליגה אחרת (היורוליג) תשחק גם בישראל.

מה, אם מכבי היתה מתקבלת לאנ.בי.איי גם אז היא היתה צריכה להמשיך לשחק בליגה בישראל? זה בדיוק אותו דבר. היורוליג היא ליגה משוריינת (לפחות כלפי מכבי), אז הם לא יכולים לשחק בישראל. זה ברור.

ועכשיו רון קופמן מתלונן על ההסתה עם "סרטן בגוף שלנו" של מירי רגב. רון פאקינג קופמן מתלונן על הסתה? רון קופמן?!? "סרטן" זה קטן לעומת המילים שהוא השתמש בהם לגבי אנשים מסויימים. אפס מאופס צבוע בן אלף זונות ("חניוקים", איזו מילה יפה, שניה אחרי שהוא מתלונן על "סרטן").

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2012, 02:50 
סמל אישי של המשתמש
פעם אח שלי צרח לו באוסישקין מכיוון היציע שמאחורי הסל ליציע א׳: ננו! תומר! יענו בצרחות עשה חיקוי שלו,ופתאם הוא מתחיל ללכת בצעדים מהירים ליציע שלנו ( העיתונות) ואז ניגש לאביב לביא ומתחיל לצרוח עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2012, 08:53 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
דיויד פדרמן מזדעזע מ"תל-אביב עולה באש". מה עם "אני מודה לאלוהים שהוא שונא ת'אדומים"? זה לא מזעזע אותו? אלוהים הוא של כולנו!

בדיוק מה שאני חשבתי כשהוא אמר את הדברים. וזה עוד בלי שנדבר על שיר הקונטרה המפורסם שהקהל של מכבי שר אחרי ניצחונות.
מה שפדרמן אומר במילים אחרות זה -
1. כולם צריכים לעודד את מכבי ואסור לקלל אותה או להגיד דברים לא נעימים, כי מכבי=ישראל.
2. יש לאפשר מצב שבו ליגת הכדורסל היא למעשה תפאורה של מכבי, ומה שצריך לדאוג לו זה שתהיה מכבי חזקה ביורוליג.

עכשיו, אתה רואה ראיון עם הבנאדם הזה ואתה מבין שפשוט ככה הראש שלו עובד . הוא לא מבין מה לא בסדר פה . הרי מכבי זה ישראל, אז למה לעשות לה חיים קשים? את מי זה מעניין בכלל מה שאר קבוצות הליגה רוצות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2012, 19:38 
צביקה שרף ,שלא תתבלבלו,שותף בכיר לירידת כל הנבחרות לדרג נמוך. הוא היה חבר בכל ועדה מקצועית בשנים האחרונות,הקים אקדמיה שמקדמיה,וכלום ושום דבר. עושה ניצול ציני במיקרופון. פטריוט? אולי,איש מקצוע בינוני מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 12 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot] ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: