ofri כתב:
teknoboy כתב:
ofri כתב:
על מה כולכם כועסים פה בתוך אחד שגר בדרום ת"א והיה אתמול בהפגנהבהחלט אפשר להבין את התסכול של התושבים שם.
כולם כועסים עליך ועל החברים היודו-נ*צים שלך, שהולכים ועושים פוגרום (זה עוד לא במימדים של ליל הבדולח או משהו אבל אתם בהחלט בכיוון) נגד אנשים רק כי הם "כושים".
עוד חמישים שנה, כשהנכדים שלך ישאלו אותך איך לא עצרת את האסון שהגזענות הזאת הולכת לגרום, מה תגיד להם? שדווקא ההיפך, השתתפת ב"הפגנה"?
פותח האשכול: תערוך את הכותרת. הדבר הזה הוא הרבה דברים, "הפגנה" זה לא אחד מהם.
דבר ראשון תתבייש לך שאתה מאשים אותי בדברים האלה , דבר שני זה באמת מגעיל מה שהלך שם, וזה שהתושבים חיים בפחד שם זה לא מפריע לכם?
סתם שאלה, מי הביא את כל הסודוניה ואחראי לכך שהם בדרום תל אביב, הממשלה שלך, כל אותם הזבלים שנאמו והסיתו אותכם לשדידה ורמיסה, לא אתה ספציפית, אבל היו דברים פשוט מזעזעים. אז למה אתה לא מוחה נגדם??? אתה מבין שמירי רגב ודני דנון נמצאים במפלגת השלטון?! הם הכתובת שלך! והם באים ומאשימים את השמאלנים והסודנים שרוצים לשרוד.
קצת שכל, קצת. תחשוב קצת תחשוב

אם אני אבוא אליך ואוריד לך כאפה, ואז אפצוץ לך תצורה. ואחרי שבוע אבוא עם דגל ישראל ואגיד לך שהערבים והשמלאנים אשמים, אתה אשכרה תבלע את מה שאני אומר.
מירי השרמוטה רגב היא הכתובת לעצבים שלכם, לא הסודנים.
ודני דנון השפן.
מדליקים אותכם בלירה, האחראים למצב באו להסיתו אותכם וכמו מפגרים בלעתם את זה.
המדינה מורכבת מרוב של אנשים מטומטמים, זו המסקנה הכללית. זו לא מסקנה בגלל אתמול, אלא בגלל שאנשים כ"כ טיפשים שלא מבינים שמזיינים אותם ומסיתים, מזיינים אותם ומסיתים, ככה כל הימין הקיצוני בלי יוצא מהכלל בכל העולם.
שאלה פשוטה, שמירי רגב ודנון יושבים באופוזיציה - הם מאשימים את השמאל ואומרים שהם בוגדים ושהימין צריך להבחר.
שמירי רגב ודנון בממשלה ובקוהליציה- הם לא עושים כלום, אבל ממשיכים להאשים את השמאל בבעיות.
רגע, אם כל מה שאתה יכול לתת לי זה להאשים מישהו אחר כל הזמן ולא לעשות שום דבר בשבילי, למה אתה חי? למה שאבחר בך? אבל שוב ושוב ושוב אנשים בוחרים באנשים האלה, כי הציבור בישראל רוב רובו מטומטם, הציבור בישראל קונה בלהט שמדליקים אותו בשנאה, הציבור בישראל פוגע בעצמו ועתידו.