תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 15:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הצעה שהייתה פעם בנוגע אולם ביתי
הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 21:34 
טור דיעה...

לפי דעתי הפועל כיום חייבת כבר מעכשיו אולם של 5,000 מקומות.כרגע הפיתרון הטוב ביותר הוא 3,000 מקומות באולם הפחים אבל זה ההתחלה.
בשום פנים לא להמשיך בהדר יוסף גם אם ירחיבו ל 2,000 זה כוסות רוח למת.

למה אנחנו צריכים אולם של 5,000 מקומות???

בניגוד לדעתו של דובראש שכתב "הפגרה דפקה לכם את השכל" ובניגוד לכל אלה שטוענים שהממוצע השנה היה 600 או 700 שזה בהחלט נכון אבל לא כך מרחיבים את מעגל המנויים.
חלון הזדמנויות-ברוב המשחקים יש את הגרעין הקשה,הגרעין הרך מגיע רק "כשמריחים דם" שלבים מאוחרים של גביע המדינה,פליאוף עליון או תחתון או דרבי או מישחקים עם עיניין.
הבעיה מתחילה שאין מקום באולם,אסור לנו להגיע למצב שיהיה אוהד הפועל אחד שירצה להכנס למשחק ולא יהיה לו כרטיס.
אני מאמין שאם יהיה אולם באמת גדול 5,000 מקומות שברוב מישחקי הליגה יהיה 2/3 ריק לאט לאט יתמלא באוהדים שיקבלו חשק ותיאבון.
אם והיה ומאותם טרמפיסטים לדוגמה 3,000 נוספים בדרבי רק 10% מהם יעשו מנויי לעונה הבאה הרווחנו 300 מנויים וב- 10 שנים 3,000 מנויים וכבר יש לנו גרעין קשה של 5,000 איש.
זה הגיוני... זה יתכן... זה קרה... וזה גם יקרה...

מכול מה שכתבתי אני רוצה לחזור ולחדד את הנקודה החשובה ביותר-"אסור לנו להגיע למצב שיהיה אוהד הפועל אחד שירצה להכנס למשחק ולא יהיה לו כרטיס"

ולסיכום-יאללה הפועל :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
EISEN כתב:
תגיד אנטיגונה, כל האנשי צפון תל אביב האלה שאתה מדבר עליהם, הם חברים בעמותה?

1. לא אמרתי שהם מצפון ת"א, אלא שהפועל כדורסל כבר יותר מ-30 שנה נמצאת בחלק הצפוני של העיר.
2. לא, הם לא חברי עמותה, כי זה לא מעניין אותם להיות מעורבים בניהול ובקבלת ההחלטות.
הם יעשו חברות בעמותה רק אם זה יהיה תנאי למנוי, או אם יתברר להם שרק מנוי לא מוזיל את העסקה.
אבל בתנאים אחרים של אולם ביתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 22:39 
סמל אישי של המשתמש
מזל שהם לא שמו תנאי שהם יקבעו מי יעלה בחמישייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 22:53 
הנהלת הקבוצה פועלת בנושא ועושה המון מאמצים כדי לפתור את הבעיה, אני יכול להבטיח לכם שזה אחד
מהעיסוקים המרכזיים שלנו.
אנחנו מחכים לתשובה מהעירייה בנוגע להרחבת הדר יוסף ולהבטחות שניתנו לנו. יש דד ליין לעניין וכשתתברר התשובה
נפעל בהתאם. מבטיח לכם שאף אחד לא הולך להזניח את הדבר הזה וכשנצטרך לפעול בנושא אז נפעל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 22:55 
ראצ'ו כתב:
הנהלת הקבוצה פועלת בנושא ועושה המון מאמצים כדי לפתור את הבעיה, אני יכול להבטיח לכם שזה אחד
מהעיסוקים המרכזיים שלנו.
אנחנו מחכים לתשובה מהעירייה בנוגע להרחבת הדר יוסף ולהבטחות שניתנו לנו. יש דד ליין לעניין וכשתתברר התשובה
נפעל בהתאם. מבטיח לכם שאף אחד לא הולך להזניח את הדבר הזה וכשנצטרך לפעול בנושא אז נפעל.

אולם הפחים,אולם הפחים ואולם הפחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 22:59 
חבק אותי... כתב:
טור דיעה...

לפי דעתי הפועל כיום חייבת כבר מעכשיו אולם של 5,000 מקומות.כרגע הפיתרון הטוב ביותר הוא 3,000 מקומות באולם הפחים אבל זה ההתחלה.
בשום פנים לא להמשיך בהדר יוסף גם אם ירחיבו ל 2,000 זה כוסות רוח למת.

למה אנחנו צריכים אולם של 5,000 מקומות???

בניגוד לדעתו של דובראש שכתב "הפגרה דפקה לכם את השכל" ובניגוד לכל אלה שטוענים שהממוצע השנה היה 600 או 700 שזה בהחלט נכון אבל לא כך מרחיבים את מעגל המנויים.
חלון הזדמנויות-ברוב המשחקים יש את הגרעין הקשה,הגרעין הרך מגיע רק "כשמריחים דם" שלבים מאוחרים של גביע המדינה,פליאוף עליון או תחתון או דרבי או מישחקים עם עיניין.
הבעיה מתחילה שאין מקום באולם,אסור לנו להגיע למצב שיהיה אוהד הפועל אחד שירצה להכנס למשחק ולא יהיה לו כרטיס.
אני מאמין שאם יהיה אולם באמת גדול 5,000 מקומות שברוב מישחקי הליגה יהיה 2/3 ריק לאט לאט יתמלא באוהדים שיקבלו חשק ותיאבון.
אם והיה ומאותם טרמפיסטים לדוגמה 3,000 נוספים בדרבי רק 10% מהם יעשו מנויי לעונה הבאה הרווחנו 300 מנויים וב- 10 שנים 3,000 מנויים וכבר יש לנו גרעין קשה של 5,000 איש.
זה הגיוני... זה יתכן... זה קרה... וזה גם יקרה...

מכול מה שכתבתי אני רוצה לחזור ולחדד את הנקודה החשובה ביותר -"אסור לנו להגיע למצב שיהיה אוהד הפועל אחד שירצה להכנס למשחק ולא יהיה לו כרטיס"

ולסיכום-יאללה הפועל :hapoel:

כל מילה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2012, 20:22 
סמל אישי של המשתמש
חבק אותי... כתב:
ראצ'ו כתב:
מהעיסוקים המרכזיים שלנו.

אולם הפחים,אולם הפחים ואולם הפחים.

אם כבר אולם,עדיף כזה שלא משחקים בו עוד קבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2012, 20:30 
אנטיגונה כתב:
אני רק אוסיף שאלה לא האנשים שאמרו במשך שנים "כשנגיע לליגת העל נקנה מנוי ונגיע".
אלה אנשים שגם לשיא הפלייאוף הצעתי להם כרטיס, אבל הם לא רצו מהסיבה שהאולם לא מתאים להם, ולא מסיבה שהוא מזוהה עם מכבי...

והאנשים האלה שרובם חי בת"א, או לפחות עובד בת"א ומסיים את העבודה בשעות הערב, לא יניע רכב לראשון לציון למשחק בליגת העל.
הכדורסל של הפועל היה תמיד באזור צפון ת"א ושם הוא צריך להישאר .

ממש לא נכון. צפון ת"א צפונה לרוקח זה תמיד היה מכבי, מאזורי חן ורמת אביב ועד לצהלה ושיכון דן. מסעדת 206 למשל. זה כולל גם את הדר יוסף (ואיצטדיון ר"ג הסמוך)
הפועל זה הצפון הישן והתמים, איזור הירקון ואריק איינשטיין.
אגב, שם צריך לחפש את הנוער שלנו, ולא להתנחל באיזורים של מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2012, 20:40 
סמל אישי של המשתמש
אבשה כתב:
אנטיגונה כתב:
אלה אנשים שגם לשיא הפלייאוף הצעתי להם כרטיס, אבל הם לא רצו מהסיבה שהאולם לא מתאים להם, ולא מסיבה שהוא מזוהה עם מכבי...

והאנשים האלה שרובם חי בת"א, או לפחות עובד בת"א ומסיים את העבודה בשעות הערב, לא יניע רכב לראשון לציון למשחק בליגת העל.

ממש לא נכון. צפון ת"א צפונה לרוקח זה תמיד היה מכבי, מאזורי חן ורמת אביב ועד לצהלה ושיכון דן. מסעדת 206 למשל. זה כולל גם את הדר יוסף (ואיצטדיון ר"ג הסמוך)

על פי שידוע לי
בצהלה יש קבוצת כדורסל ילדים,יש שם אוהדי הפועל
צריך לפתוח את אוהדי הפועל (בעיקר הצעירים) לכדורסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2012, 22:48 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
EISEN כתב:
תגיד אנטיגונה, כל האנשי צפון תל אביב האלה שאתה מדבר עליהם, הם חברים בעמותה?

1. לא אמרתי שהם מצפון ת"א, אלא שהפועל כדורסל כבר יותר מ-30 שנה נמצאת בחלק הצפוני של העיר.
2. לא, הם לא חברי עמותה, כי זה לא מעניין אותם להיות מעורבים בניהול ובקבלת ההחלטות.
הם יעשו חברות בעמותה רק אם זה יהיה תנאי למנוי, או אם יתברר להם שרק מנוי לא מוזיל את העסקה.
אבל בתנאים אחרים של אולם ביתי.

וכמה אנשים כאלה יש לדעתך? (או מה הפוטנציאל הכמותי שלהם, כולל ילדים ו/או נשים שאולי יבואו ביחד איתם?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 00:35 
סמל אישי של המשתמש
אם תהיה הגדלה של הדר יוסף ויציע נורמלי, רק זה יביא כמה מאות אוהדים נוספים למשחקים.
הדר יוסף כרגע זה שער 5, שער 7 וגרעין קשה של הכדורסל מבין המבוגרים (רובם מנויי כסף וזהב).
כדי שיגיעו אוהדי שערים 1/2/13 ממעגלים רחוקים יותר, צריך לפי הבנתי שיתקיימו שני תנאים: קבוצה סבירה ומעלה בליגת העל ויציע נורמלי עם מקומות מסומנים נורמלים, כמו שהם רגילים מהכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 00:42 
סמל אישי של המשתמש
אבשה כתב:
אנטיגונה כתב:

התכוונתי באופן כללי לחלק הצפוני של העיר, אבל גם בצפון החדש יש לנו מלא אוהדים כיום.
בכל אופן, ברור שהפועל כדורסל מקושרת יותר עם החלק הצפוני של העיר (הישן והחדש) מאשר עם מרכז/דרום ת"א ויפו.
ובכלל רוב הכדורסל בעיר הזאת נוכח בעיקר באזורים האלו של העיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 09:45 
ראצ'ו כתב:
מהעיסוקים המרכזיים שלנו.

מהו הדד ליין, אם אפשר לשאול?
כמו כן, מה הם הבטחות אותם רואה הנהלת העמותה כמספקות? הגדלה מינימלית של 500 מקומות?, כניסות נפרדות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 10:42 
הניס כתב:
ראצ'ו כתב:
מהעיסוקים המרכזיים שלנו.

מהו הדד ליין, אם אפשר לשאול?
כמו כן, מה הם הבטחות אותם רואה הנהלת העמותה כמספקות? הגדלה מינימלית של 500 מקומות?, כניסות נפרדות?

בחודש הקרוב נדע לכאן או לכאן.
השיפוץ המתוכנן מדבר על הוספת 1700 מקומות ישיבה, קופות, הפרדה וכו'. זה פתרון זמני סביר לשנים הקרובות.
עכשיו בודקים את ההיתכנות של השיפוץ שכבר אושר למעשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2012, 00:34 
cscarlos כתב:
[b] אני בטוח שזה יעשה הרבה הד עם נשחק מחוץ לתל אביב. זה יהיה תזכורת נצחית לכישלון של חולדאי ולכך שאין לנו אולם , שהעירייה אכן טעתה ולכן אנחנו היינו צריכים לנדוד מהעיר.ובכלל למחדלים שלה איתנו. שלמרות הבטחותיה הפועל תל אביב שהיא שם לכל דבר ובהחלט יעניין אנשים ויצור משהו לא תשחק בעיר שלה.
חולדאי מתגאה כל כך בנאומים על אירועי הספורט בעירו כמו המרתון שהיה או כמה אירועי ספורט אחרים ששכחתי ..[/b]

בסופו של דבר אין מה לעשות. אין לנו אולם מתאים בתל אביב ולהישאר שם יפגע בקבוצה. יהיו משחקים שאני אומר לך מראש כמו במשחק חצי גמר הגביע שנה שעברה שנוכל אפילו להביא 7000 איש. ומספר המנויים בהחלט יעלה. להישאר בתל אביב רק בשביל העיקרון שאנחנו הפועל תל אביב ולכן לא משנה מה אנחנו נצטרך להמשיך לשחק בעיר (למרות כמה שאני מכבד את העיקרון הזה) זה לא מספיק.

יתרה מכך, חולדאי והרכברגר הזה או איך שקוראים לראש העיר שלהם - נחשבים כיריבים מרים. אם נערוק לשם זאת תהיה מהלומה כפולה לחולדאי. אבל כמו שאמרו את זה קודם לפני - התוכנית שם נראית בינתיים כחזון רחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: