אדום טורקי כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
בני12 כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
גזען
מיכאל בן ארי אכן גזען.
הצעד הראשון לריפוי הוא להכיר בבעיה.
אדם שאוהב את א"י, שפועל למענה שתשאר בידי ידיים יהודיות, ולא לתת אותה למחבלים שרק רוצים לרצוח אותנו...לו אתה קורא גזען?..
נו באמת..
לכו תעריצו את חנין זועבי את האחמד טיבי הזה שלכם
אדום על לגרדום אני הרבה זמן עוקב אחריך ורוב הפעמים אני סותם את פי ולא מגיב לך אבל הפעם עברת את הגבול אז אגיב לך
תקשיב יא חתיכת גזען
מיכאל בן ארי הוא גזען מארץ הגזענים
אולי מיכאל בן ארי אוהב את ארץ ישראל אבל בטח לא מתכונת הזו של המדינה אלא כמדינת הלכה
אדם שמתנגד שימכרו דירות למוסלמים רק מהיותם מוסלמים הוא גזען
והוא וחנין זועבי ואחמד טיבי הם אותו זבל של בני אדם אלא נבלה ואלה טרפה
אז לפני שאתה שולח אנשים להעריץ את אחמד טיבי וחנין זועבי תבדוק טוב טוב על מי אתה מדבר ואחרי זה תשלח אנשים להעריץ אנשים כמו טיבי וזועבי
וזה שאתה קורא לערבים מחבלים ורוצחים זה האמא של הגזענות אם לא הבנת...
יש גם ערבים שהם לא רוצחים/מחבלים אתה יודע...
ואני מעדיף שאחד כמו בן ארי לא ישמור לי על המדינה לא רוצה אנשים כמוהו שישמרו לי עליה
ואת זה אני אומר לך בתור ימני
א' אני מאוד שמייח שאתה עוקב אחרי תגובות שלי..רציני
בנוגע לקטע האחרון, לא אמרתי שכל הערבים מחבלים..זה אתה כתבתי בשמי, אני אמרתי שלהביא\לתת מדינה לערבים מחבלים (קרי אבו מאזן, הנייה משעל וכל החבר' האלה)..זה אסור וזה מסוכן למדינה ישראל (מה שישאר ממנה לאור כל מתנות חינם שאנחנו מחלקים..)
אם אתה לא רואה בהנייה אבומאזן וכו' וכו' מחבלים אז זה קצת בעייתי..
ובנוגע לעניין הדירות, בחייאת בואו לא נהיה תמימים זה לא בריא ולא טוב מהרבה בחינות שערבים קונים ומשתלטים על שכונות של יהודים ברחבי המדינה, תסתכל מה הולך בגבעה צרפית בי-ם ברמלוד בנצרתעלית וכו' וכו', אםפ אתה לא רואה את הסכנה שבדבר אז שוב זה בזב קצת בעיה...
(אגב עזען אמרתי בסוג של ציניות\הומור סתם בא לי אדום שאמר לבן ארי שהוא שוכב עם סודנים..ולא לבילל שאיחל לו למות אינשאללה..)