gigs כתב:
שאלות לעונת המלפפונים:
מי בדיוק יקנה את דמארי במחיר שלו?
מי יקנה את אלרואי במחיר שלו?
ואפילו אני לא רואה מישהו שקונה את טוטו במחיר הזה!
ואם יקנו את כולם במחיר הרצוי יכנסו לקופה כ4 מיליון יורו שזה קרוב ל20 מיליון שח!!! +הכנסות מהטוטו וההתאחדות
ובהתחשב בזה שיקנו כמה כרטיסים במשך העונה בלי מנויים, טביב לא יוכל להמשיך לשקר לכולם
שאין תקציב שהוא מעל 20 מיליון... מצד שני הוא מסוגל להכל
ובמיוחד לשקר לעיתונאים המפגרים שמלקקים לו...
1. בישראל אין קונים לשחקנים שהזכרת. לכל היותר הם ייצאו לאירופה או לבלגיה (שהיא גיאוגרפית באירופה אבל בזה זה מסתכם). אין לי ספק שטוטו יימצא קבוצה באירופה. אגב, גם ידין ודמארי יימצאו יחסית בקלות. לגבי אלרואי כהן - תימצא עבורו קבוצה בבלגיה.
2. לגבי הכספים - זה בדיוק מה שכתבתי לפני כמה ימים. משהו במספרים לא מסתדר לי. הפועל בלי שקל מטביב וממכירות שחקנים (רק מההתאחדות, טוטו, טלוויזיה, ספונסרים, מנויים - ולא כולם יחרימו) יכולה בנקל להעמיד תקציב של 16-17 מיליון. עכשיו תוסיף את אופ"א מהעונה שהסתיימה, תוסיף את המכירות האפשריות של דמארי, טוטו וידין (לפחות 4 מיליון יורו) וקיבלת תקציב של כמעט 10 מיליון דולר (קח בחשבון שסעיף שכר השחקנים ירד משמעותית עם עזיבתם של השחקנים הללו ושל רוב הזרים) וזה בלי לגעת באלרואי כהן או נוסא!
כלומר, הפועל יכולה להעמיד קבוצה ראויה בעונה הקרובה בלי שטביב ישים שקל עם תקציב של 35-37 מיליון שקל!
אגב, אם טביב רוצה את המודל של בית'ר-גאידמק, אדרבא, שימצא לו איזה קורנפיין שינהל הכל וישקיע את התחת שלו במועדון (במקום הליצן עצמוני והאיש הכל יכול - הלל), ושישאיר בקופה כל שקל שנכנס. הרי ארקדי לא לקח שקל מהמכירות של טוטו, עזריאל, יצחקי ואחרים. מזה בית'ר מקיימת כבר שנתיים. אז שטביב לא יכניס שקל ולא יגנוב שקל. הפועל תוכל להחזיק את עצמה ככה גם עוד שנתיים בשקט ובצמרת. עד שהכלב ימכור.