תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 17:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ב' 21/5
הודעהפורסם: 21 מאי 2012, 13:44 
אפשר לחשוב מה לוזון יכול לעשות , זה חוקי ולגיטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2012, 13:46 
טביב ללוזון: תפעל נגד ההפגנות. ייגמר באסון

מוטי פשכצקי|14:34|21/05/2012

בעלי הפועל ביקש מיו"ר ההתאחדות לדבר עם מפכ"ל המשטרה בכדי שזה ישמור על בטחונו.
עוד בענייני טביב. הבעלים הגיע היום לישיבת המזכירות בהתאחדות לכדורגל, ופנה לאבי לוזון בדרישה: "תפעל נגד הפגנות האוהדים בביתי. תדבר עם מפכ"ל המשטרה כי בקצב הזה עוד יהיה אסון". יו"ר ההתאחדות נתן לטביב את מילתו כי ישוחח עם המפכ"ל יוחנן דנינו על מנת לבדוק כיצד ניתן לשמור על בטחונו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2012, 13:47 
סמל אישי של המשתמש
noamw כתב:
טביב פנה ללוזון: תפעל נגד ההפגנות בביתי. ייגמר באסון
בעלי הפועל ביקש מהיו"ר לדבר עם המפכ"ל בכדי שזה ישמור על בטחונו
'תעזור לי לשחד עוד שוטרים'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2012, 13:48 
סמל אישי של המשתמש
איזה מזל שיור ההתאחדות הוא איש אמין וישר, שלא יתן יד לבעלי קבוצה נוכלים לעשות ככל העולה על רוחם.
הידד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2012, 13:55 
סמל אישי של המשתמש
מוקדש למשתמש הנודניק "ניצחת איתי הכל" שכל הזמן טוען שההפגנות לא מזיזות לטביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2012, 14:08 
Charlie כתב:
שחר כתב:
עצמוני בגאנה יחד עם ניר אפרתי במסע חיפוש אחרי זרים זולים.

מוזר שטביב החליט לעזוב ולא אכפת לו מהקבוצה בלה בלה בלה... ובמקביל שולח נציגים שלו להחתים שחקנים.

מה מוזר? טביב יכול להתנתק מהפועל ולהותיר נאמן שינהל אותה יחד עם הלל ועצמוני אבל עדיין צריך להעמיד קבוצה. עדיין יש דרישות של הצוות המקצועי. עדיין יש צורך למצוא תחליפים (גם אם יותר זולים ופחות טובים) לכל הזרים שישוחררו ו/או לבכירים שיימכרו.
אז ניצן ביקש שחקנים במקום אלה שברור שיעזבו, חלקם ישראלים זולים ולגבי הזרים - יחפשו לו מועמדים בגאנה או איפה שזה לא יהיה.
בכלל לא קשור לעובדה שטביב עצמו לא יתערב ו/או לא ישקיע.

לגבי נאמן, מה שקלדרון אמר. הלוואי שהיינו בפירוק ושנאמן היה מנהל את הקבוצה.
אפילו נציג בובה עדיין אין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2012, 14:11 
גם אנחנו יכולים לפנות למזכירות ההתאחדות לברר מדוע בעל זכויות הניהול בקבוצה לא
פועל להשבחתה לחיזוקה המקצועי ולא מפנה לכך את הכנסותיה כפי שמחוייב בתקנון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2012, 15:02 
סמל אישי של המשתמש
שתבינו כמה מגוחכת ושערורייתית ההתאחדות הזו, זה החלק בהודעה הרשמית לתקשורת שיצאה בסיום ישיבת המזכירות:
ציטוט:
המזכירות דנה באירועי האלימות שליוו את סיום העונה ושמעה הצעות של הנוכחים למלחמה בתופעה. המזכירות גינתה את ההפגנות של אוהדי הפועל ת"א מול ביתו של אלי טביב ומול חנויותיה של אשתו, והביעה את דעתה כי המקום לקיים מחאה בצורה לגיטימית הינו במגרשים ולא בביתם או במקום עבודתם של בעלי הקבוצות וממלאי התפקידים.

במקרה הטוב הם לא יודעים שאוסרים עלינו למחות בבלומפילד באמצעות שלטים.
במקרה הרע הם יודעים וגונבים דעת עם ההודעה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2012, 15:07 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
שתבינו כמה מגוחכת ושערורייתית ההתאחדות הזו, זה החלק בהודעה הרשמית לתקשורת שיצאה בסיום ישיבת המזכירות:
ציטוט:
המזכירות דנה באירועי האלימות שליוו את סיום העונה ושמעה הצעות של הנוכחים למלחמה בתופעה. המזכירות גינתה את ההפגנות של אוהדי הפועל ת"א מול ביתו של אלי טביב ומול חנויותיה של אשתו, והביעה את דעתה כי המקום לקיים מחאה בצורה לגיטימית הינו במגרשים ולא בביתם או במקום עבודתם של בעלי הקבוצות וממלאי התפקידים.

מה לא יודעים ? משחק הגמר אורגן על ידי ההתאחדות והיא אסרה להכניס שלטים נגד טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2012, 15:14 
סמל אישי של המשתמש
קלדרון כתב:
ערן כתב:
ציטוט:

מה לא יודעים ? משחק הגמר אורגן על ידי ההתאחדות והיא אסרה להכניס שלטים נגד טביב.

וגם, חברי ההתאחדות הם בעלי קבוצות ופוחדים שדברים כאלו יגיעו גם אליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2012, 15:44 
ערן כתב:
ציטוט:

מאפיה של אפסים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2012, 15:54 
ערן כתב:
ציטוט:

אני אישית הדבקתי את הטור של גידי מוזס שפורסם בגלובס על כל רכב בחניית הVIP של ההתאחדות, כך שאף אחד לא יכול לטעון שהוא לא יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2012, 15:59 
פורסם בספורט 5 ואצל הזונה

אבוטבול לטביב: דורש התנצלות ו-100 אלף ש"ח תוך שבעה ימים

בהתראה לפני נקיטת הליכים משפטיים, קשר הפועל ת"א הציב אולטימטום לבעלי הקבוצה, וזאת בשל דבריו של האחרון בסיום גמר הגביע ("30 עבריינים מטעמו איימו עליי"). "הסכום הנ"ל מוצע כפשרה, ולא ממצה את הנזק שנגרם"
הצטרפו אלינו:

התראה לפני נקיטת הליכים. אבוטבול (צפו בדברים של טביב בסיום גמר הגביע)

הסכסום בין אלי טביב לבין שי אבוטבול מגיע לשיאים חדשים, כשקשר הפועל ת"א שיגר היום (שני) לבעלי הקבוצה מכתב באמצעות עורך דינו מורן מאירי, לפיו הוא דורש התנצלות פומבית ותשלום של 100 אלף ש"ח בתוך שבוע, וזאת בעקבות דבריו של טביב בסיום גמר הגביע.

כל החדשות, כל התוצאות וכל הטבלאות, כאן בעמוד ליגת העל

כזכור, דקות ספורות לאחר זכייתה של הפועל ת"א בגביע המדינה ביום שלישי שעבר, טביב התראיין לערוץ הספורט ובמהלך הראיון טען: "לאבוטבול חוזה של 100 אלף דולר לעונה. הוא אמר לי שמוני הראל הבטיח לו חוזה אחר, אז אמרתי לו שילך אליו ויבקש יותר כסף. 5 דקות אחרי שהוא יצא מהמשרד שלי, 30 עבריינים נכנסו לשם ואיימו עליי כדי שאשדרג לו את החוזה. שברו לי את המצלמות שעל הגג, הרסו לי את המשרד".

היום, באמצעות עורך דינו מורן מאירי, אבוטבול שיגר לטביב מכתב התראה לפני נקיטת הליכים משפטיים. "אמירות אלו מהוות לשון הרע חמורה, קיצונית ובוטה במיוחד כלפי מרשי", נכתב בהודעה. "הנזק שנגרם למרשי מהפרסומים הוא עצום והמתואר לעיל פוגע בתדמיתו בצורה חמורה".

"לאור עיתוי הפרסום, בידיעה שהוא יזכה לתפוצה רחבה, ברור שהדברים נעשו בזדון ובמטרה ברורה להזיק לשחקן", נכתב בהמשך, מיד לפני הדרישה, המודגשת בצורה אותה אי אפשר לפספס: "הנך נדרש לפרסם באותה הדרך ובאותה תפוצה שבה פורסמו דברי לשון הרע - הודעת תיקון והכחשה שבה יובהר כי אין כל בסיס לדברים".

"בנוסף", ממשיך עורך הדין, "הנך נדרש לשלם למרשי בתוך 7 ימים סך של 100,000 ש"ח כפיצוי". על פי המתואר במכתב, עולה כי הדרישה לסכום זה "אינה קרובה למצות את הנזק שנגרם, והיא מוצעת לצרכי פשרה בלבד, מאחר והסכום הנ"ל אינו קרוב למצות את הנזק שנגרם".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2012, 16:08 
סמל אישי של המשתמש
בניגוד לתביעות האחרות, הפעם התביעה המסתמנת של שי היא נגד טביב עצמו ולא נגד הפועל ת"א.
ע"פ החוק, גם ללא הוכחת נזק כלשהי, בהנחה שסיפור העבריינים לא היה ולא נברא, טביב יחוייב במינימום תשלום של 50,000 ש"ח מכיסו הפרטי לשי אבוטבול.
מעניין אם זה יגיע עד לשם ואם כן, האם טביב ישלם או שיגנוב מקופת הקבוצה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2012, 16:10 
לא תתפוס אותי כתב:
ערן כתב:
ציטוט:

אני אישית הדבקתי את הטור של גידי מוזס שפורסם בגלובס על כל רכב בחניית הVIP של ההתאחדות, כך שאף אחד לא יכול לטעון שהוא לא יודע.

אף אחד מהם לא קרא את זה וזה גם לא מעניין אותם
כל אחד דואג לאינטרס הצר שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2012, 16:35 
תגובת מטה המאבק:
https://www.facebook.com/savehapoel/pos ... 8622760433
לייקקו, הגיבו ושתפו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2012, 17:21 
סתם משהו שקראתי בידיעות וגרם לי לקנא (קשור לניהול תקין)

באיירן מינכן הוציאה כ-20% ממה שצ'לסי הוציאו על רכש, סך ההכנסות של צ'לסי ב-9 השנים האחרונות עלה בכ-23% כאשר בבאיירן הוא עלה בכ-69%

מת לדעת מה הנתונים של הפועל, בטח ובטח שהכל נעשה בטווח הרבה יותר קצר מ-9 שנים

בחייאת טביב תן להשאיל את הספר, גם ככה אתה לא קורא אותו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2012, 18:22 
סמל אישי של המשתמש
היתה כבר הודעת גינוי מצד לוזון או שמטה המאבק הקדים תגובה למכה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2012, 19:34 
תסתכל כמה תגובות למעלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ב' 21/5
הודעהפורסם: 21 מאי 2012, 19:40 
אייל ברקוביץ היום ב 102 סוף סוף התחיל לשאול שאלות קשות בשיחה עם צנציפר. שלטביב אין זכות לדרוש כסף על שחקנים שהוא הביא (כמו דגלאס וידין) שהוא צריך לקבל כסף רק על המזומן שהוא שם וזה ה 6 מיליון. שאל את צנציפר כמה כסף טביב שם מעבר לזה בקבוצה. צנציפר זרק שהוא מעריך 2 מיליון אבל נשמע שגם הוא לא מאמין בזה. שאל למה ההתאחדות לא מתערבת ונותנת לטביב לפרק את הקבוצה.
לפני זה רונן קצב אמר שם שטביב מייצר מצג שווא כאילו הוא עוזב את הפועל בגלל מחאת האוהדים כשבעצם מה שמעניין אותו זה רק כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2012, 20:36 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו יבואו כל שונאי הפועל שבמקרה טביב דפק אותם, וזה יראה כאילו הם בצד שלנו. הם לא. אל תטעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2012, 21:18 
סמל אישי של המשתמש
אבי כתב:
אייל ברקוביץ היום ב 102 סוף סוף התחיל לשאול שאלות קשות בשיחה עם צנציפר. שלטביב אין זכות לדרוש כסף על שחקנים שהוא הביא (כמו דגלאס וידין) שהוא צריך לקבל כסף רק על המזומן שהוא שם וזה ה 6 מיליון. שאל את צנציפר כמה כסף טביב שם מעבר לזה בקבוצה. צנציפר זרק שהוא מעריך 2 מיליון אבל נשמע שגם הוא לא מאמין בזה. שאל למה ההתאחדות לא מתערבת ונותנת לטביב לפרק את הקבוצה.
לפני זה רונן קצב אמר שם שטביב מייצר מצג שווא כאילו הוא עוזב את הפועל בגלל מחאת האוהדים כשבעצם מה שמעניין אותו זה רק כסף.

בנוסף צנציפר אמר שטביב רוצה למכור שחקנים והגמד שאל ולאן יילך הכסף, צנציפר עונה לו הוא ייקח את הכסף לכיס. נשמע מאוד חוקי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2012, 21:23 
סמל אישי של המשתמש
הקופה התרוקנה וטביב מחפש דרך לברוח.
לא צריך להיות גאון או אייל ברקוביץ' בשביל להבין את זה.
באמת שאני חושב שזה עניין של זמן עד שהוא חותך ובורח עם כמה שיותר כסף,זה לא יהיה 30 מיליון וגם לא 25,אולי 20.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2012, 22:12 
יהלום אדום כתב:
אבי כתב:

בנוסף צנציפר אמר שטביב רוצה למכור שחקנים והגמד שאל ולאן יילך הכסף, צנציפר עונה לו הוא ייקח את הכסף לכיס. נשמע מאוד חוקי

שמישהו יודיע לכתב של ידיעות אחרונות שיסקר את זה!
אה זה הוא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2012, 22:39 
סמל אישי של המשתמש
פינת יציע העיתונות:
עכשיו מתחיל. ימח שמם שמו את טביב בסוף התוכנית. זין אני אשאר 45 דקות לשמוע את אוחנה מדבר עוד שטויות
אבל אלה מביניכם שלא צריכים לקום מוקדם, תרגישו חופשי לגלות לנו האם הצליחו הנבלות לרדת נמוך יותר מתוכנית קודמת
תודה
לילה טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2012, 23:06 
למה אתה מתעקש פעמיים בשבוע לצפות ביציע העתונות וכל פעם לפתוח לדיון את ההלם שלך מהתכנים הפרו טביבים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2012, 23:11 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
פינת יציע העיתונות:
עכשיו מתחיל. ימח שמם שמו את טביב בסוף התוכנית. זין אני אשאר 45 דקות לשמוע את אוחנה מדבר עוד שטויות
אבל אלה מביניכם שלא צריכים לקום מוקדם, תרגישו חופשי לגלות לנו האם הצליחו הנבלות לרדת נמוך יותר מתוכנית קודמת
תודה
לילה טוב

רגע של נבואה נופל עלי: כן!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2012, 23:25 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
למה אתה מתעקש פעמיים בשבוע לצפות ביציע העתונות וכל פעם לפתוח לדיון את ההלם שלך מהתכנים הפרו טביבים?

אני מזוכיסט. במובן מסוים, כולנו כאלה. כל פעם שאנחנו פותחים עיתון או אתר.
כל הודעה שכתבת על הנושא- אני מסכים איתך.

אבל עדיין יש בי תקוה קטנה, שאולי הפעם יהייה צדיק בסדום
בזכות ערן זכיתי להשאר ער ולראות. לא היה.
לילה טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2012, 23:40 
סמל אישי של המשתמש
מעצבן כל פעם מחדש!
אפשר פשוט לקרוא לזה "פינת היחצנות למען אלי טביב"
שונא שם את כולם כולל את קופמן שהוא היחיד שם שלא משוחד ולמרות זאת לא דואג להביא מעט מהנתונים שכ"כ ברורים לכולם.
רק מחזק את התחושה, שאל לנו לסמוך על אף אחד, חוץ מעצמנו. רק קבוצת אוהדים נקייה מטינופת, זו הדרך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 00:31 
אדום נחמד כתב:
chimpfive כתב:

אני מזוכיסט. במובן מסוים, כולנו כאלה. כל פעם שאנחנו פותחים עיתון או אתר.
כל הודעה שכתבת על הנושא- אני מסכים איתך.

אבל עדיין יש בי תקוה קטנה, שאולי הפעם יהייה צדיק בסדום
בזכות ערן זכיתי להשאר ער ולראות. לא היה.
לילה טוב

חבל על האנרגיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: