אדמדם כתב:
קרטיס קלי ביחד עם יוטר באותה חמישיה?
קבוצות יאטמו את הצבע נגד כזה דבר.
נאור וגל איתן ביחד אותה חמישיה ורק גארד זר אחד?
נאור הוא לא בדיוק עילוי התקפי ולא היה אף פעם וגל איתן לא הוכיח את עצמו אף פעם ברמות הגבוהות.
נאור גם לא בולדוג בהגנה כמו פעם וגם השלשות זה לא מה שהיה.
קבוצות ישחקו נגד החמישיה הזאת איזורית הכי פשוטה ויפרקו אותה לגורמים.
מעבר לעובדה שקלי שחקן נוראי ואין לו מה לחפש בליגת העל, לטעמי.
תשמע, בתור אחד שסקל את קלי כל העונה, ואני מדבר עלי, השחקן הזה פשוט הדהים אותי.
שהוא הגיע ראיתי מול העיניים נפיל מטומטם עם מבט של אהבל בעיניים, שרק מקבל כדור ורץ עם ראש בקיר לצבע, עם יכולת עונשין של שאקיל אוניל.
עם הזמן הוא התפתח בצורה פשוט מדהימה, יחסית לזה שזו עונה ראשונה מחוץ לארה"ב הוא הביא אותה בגדול.
פיתח את יכולת המסירה שלו בהדרגה ועושה אותה בצורה פנטסטית, מרים את הראש ומבין שלא תמיד הוא אמור להיות התחנה האחרונה שהוא בצבע, פתאום דאבל אפ עליו זה לא ללכת ראש בקיר אלא להרים את הראש ולתת אסיסט פנימה או להניע החוצה שההגנה במיסמאצ' אזורי. הידיים הארוכות שלו ועצם העובדה שהוא לא שחקן בעייתי משמעתית ומחובר כבר לקבוצה, הייתי מאד רוצה להשאיר אותו בתור 4, רק שיעבוד חזק בקיץ על העונשין.
אולי זו רומנטיקה, אבל הוא בהחלט יכול להיות שחקן לגיטימי לליגת העל, על אחת כמה וכמה שלא ברור כמה זרים נביא בסופו של דבר.
שוב, בתור 4 בלבד ולא 5.
נאור יכול עדיין להביא נקודות בהתקפה שהרבה ישראלים לא עושים ולא יעשו, הוא עושה את זה בשקט אבל מביא תוצאות.
ליוטר (אין לי מושג בכלל אם אפשר להביא אותו ואם הוא חתום בראשון) יש יכולת פנטסטית לקליעות חוץ, ויכולת פנים מצויינת, שילוב פעולה שלו עם קלי (למרות שאף אחד מהם לא 5) יכול להיות משהו מדהים, במידה וידאו איך לעשות זאת נכון.
לגבי סטיט אני לא חושב עם כמה שהתחברתי אליו (שגם אותו סקלתי בהתחלה) שיש לו יכולת להוביל אותנו, וחייבים להביא איש קלאץ' ושחקן שיכול לייצר נקודות יש מאין לבד.
אל תשכח שבר טימור מאד צעיר ומיועד להיות שחקן מוביל בקבוצה בסופו של דבר, צריך לתת לו להמשיך לקבל את המפתחות מידי פעם, אני מאד מאמין ביכולות שלו.
אני לא אומר שאתה טועה, אני לא אומר שאני טועה, אבל לדעתי זו יכולה להיות אחלה חמישיה.