תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 15:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הצעה שהייתה פעם בנוגע אולם ביתי
הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 18:17 
סמל אישי של המשתמש
אני יכול להיות הוזה/לא זוכר טוב
אבל הייתה הצעה פעם לשחק במרכז הטניס ברמת השרון (5,000 מקומות)
מה קרה עם ההצעה הזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הצעה שהייתה פעם בנוגע אולם ביתי
הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 18:39 
סמל אישי של המשתמש
הפועל תל אביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 18:59 
בהעדר אולם ראוי בתל אביב שהפנה לנו את העורף, הגיע הזמן שנעשה אותו הדבר ונחפש אולם חלופי עד שיגיע אחד.
הדר יוסף הוא אולם זבל ולא מתאים לנו. היכל נוקיה אותו הדבר. צריך להתחיל לחפש פיתרונות אחרים באיזור המרכז.
אולם הפחים בית מכבי ורמת השרון הן אופציות לגטימיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 19:03 
ברמת השרון יש מקום אולי לאלף איש. איך אתה רוצה לשחק שם? ולמה הדר יוסף לא מתאים לנו? כי שנה הבאה יימכרו 1,000 מנויים? אני בספק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 19:08 
סמל אישי של המשתמש
שנה הבאה אין שום תירוצים.
הרבה אמרו שיחכו לליגת העל ואז יעשו מנוי ויגיעו.
הרבה מתכוונים להפסיק לקנות מנוי לכדורגל ולא ללכת לפחות לחצי מהמשחקים.
ואם הרציקוביץ מגיע אז בכלל.
במצב הזה אם לא נחטפים המנויים, אז באמת שחבל על הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 19:14 
אני אהיה הראשון שיברך על מכירת 1,000 מנויים, ואולי למעלה מכך. יחד עם זאת, אני מאמין שהוועד המנהל של העמותה חושב על פתרונות. לפתוח כאן אשכולות על ימין ועל שמאל בנוגע לאולם לעונה הבאה - מיותר לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 19:56 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
ברמת השרון יש מקום אולי לאלף איש. איך אתה רוצה לשחק שם? ולמה הדר יוסף לא מתאים לנו? כי שנה הבאה יימכרו 1,000 מנויים? אני בספק.

אני מתכוון למרכז הטניס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
העלות של קירוי מרכז הטניס (אצטדיון קנדה) ו-7000 מקומות הישיבה שלו, צריכים לעניין את ההנהלה לבדוק את הנושא.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 22:14 
לכול הסקפטים...

שנה הבאה עם שיווק נכון מחירים נוחים ואלי טביב בכודרגל בקלות יכולים להביא ל4,000 מנויים.

אם לא אני אוכל את הכובע... של עזרן חחחחחחחחח....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 22:43 
סמל אישי של המשתמש
גיא ברזל כתב:
העלות של קירוי מרכז הטניס (אצטדיון קנדה) ו-7000 מקומות הישיבה שלו, צריכים לעניין את ההנהלה לבדוק את הנושא.

קיימת תוכנית בעיריית רמת השרון כמה שנים לקרות את המגרש
כדי לבדוק איתה את האופציה הזאת....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2012, 06:02 
סמל אישי של המשתמש
לפי ראש העירייה זו אופציה ריאלית מאד (היה בירור בנושא)

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2012, 11:46 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2012, 11:58 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2012, 12:15 
סמל אישי של המשתמש
זה התוכניות לאיצטדיון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2012, 12:17 
סמל אישי של המשתמש
אולי נעבור כבר ירושלים אם זה המצב? ומה עם חיפה? אולי נעשה סיבוב אולמות סביב הארץ.

אנחנו צריכים אולם בתל אביב, כשהדבר הקיצוני ביותר שאפשר לחשוב על מחוץ לו, זה הפחים. וגם אני בספק. וגם עם זאת, אני בטוח ב-90 % שההנהלה תחליט לשחק בהדר יוסף, ואני תומך בהחלטה הזאת בלב שלם.

אבל כל הדיונים האלה רזרבות. אין לנו בית. אני גם לא שמעתי לא על תכנון, ולא על מיקום. יש משהו? אדון חולדאי והעירייה קמו מהתחת שלהם? מה עם כל ההבטחות? קצת מוזר לי שאף אחד לא העלה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2012, 12:19 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
אצטדיון קנדה / מרכז הטניס הישראלי / רמת השרון

2010
[בתכנון] לקוח / מרכז הטניס הישראלי בשיתוף עם DMA – דיוויד מורלי אדריכלים, לונדון. אצטדיון טניס מקורה המיועד ל-7,000 צופים ואשר עומד בכל תנאי גביע דיוויס, FTP, WTA. מתחת ליציע המערבי ממוקמים מלתחות לשחקנים וקבוצות, מלתחות לשופטים ואנשי צוות, ומועדון. כניסת הקהל ליציעים מתבצעת באמצעות קונקורס היקפי המכיל שירותי קהל, מזנונים ומבואות. ההגעה לקונקורס המוגבה ממפלס הכניסה היא באמצעות גרם מדרגות רחב המוביל את הבאים מהרחבה הציבורית המרכזית או באמצעות רמפה מרשימה הצופה על מגרשי הטניס של המרכז. האצטדיון מוקף יציעים משלושה כיוונים – צפון מזרח ומערב.

http://v5arch.com/projects/sports/canad ... t-hasharon

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2012, 12:27 
סמל אישי של המשתמש
ירדן כתב:
אולי נעבור כבר ירושלים אם זה המצב? ומה עם חיפה? אולי נעשה סיבוב אולמות סביב הארץ.

אנחנו צריכים אולם בתל אביב, כשהדבר הקיצוני ביותר שאפשר לחשוב על מחוץ לו, זה הפחים. וגם אני בספק. וגם עם זאת, אני בטוח ב-90 % שההנהלה תחליט לשחק בהדר יוסף, ואני תומך בהחלטה הזאת בלב שלם.

אבל כל הדיונים האלה רזרבות. אין לנו בית. אני גם לא שמעתי לא על תכנון, ולא על מיקום. יש משהו? אדון חולדאי והעירייה קמו מהתחת שלהם? מה עם כל ההבטחות? קצת מוזר לי שאף אחד לא העלה את זה.

אצטדיון קנדה נמצא על גבול רמה"ש ת"א. ואין מה להשוות בינו לבין כל אופציה אחרת. היות שתוכנית המתאר לאזור זה של קריית ספורט ענקית, זה משתלב יופי. אני חושב שההנלה חייבת לבדוק לעומק את הנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2012, 12:31 
סמל אישי של המשתמש
גיא ברזל כתב:
ירדן כתב:

אצטדיון קנדה נמצא על גבול רמה"ש ת"א. ואין מה להשוות בינו לבין כל אופציה אחרת. היות שתוכנית המתאר לאזור זה של קריית ספורט ענקית, זה משתלב יופי. אני חושב שההנלה חייבת לבדוק לעומק את הנושא.

זה הזה על המחלף בין רמה"ש לתל אביב? זה יותר קרוב אלי (הוד השרון ) מאשר ת"א. חוץ מזה, אני מבין שמדובר על שיפוץ שבדרך. לא עדיף להשקיע ולנסות לקדם אולם בשבילנו מאשר לחכות לגג בין הרצליה לפ"ת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2012, 12:34 
סמל אישי של המשתמש
גם אני חושב שזה לא ריאלי, עדיף לנו לעבור זמנית לאולם מוכן באזור ולהילחם על בניית בית להפועל מאשר להילחם על בניית גג ולהישאר איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2012, 12:37 
סמל אישי של המשתמש
האיצטדיון הזה על גבול תל אביב-רמת השרון
לא נראלי זאת הבעיה שלנו,ונראלי חולדאי די יאכל ת'לב אם קבוצה מהעיר שלו בליגת העל לא מכונה לשחק שם

בכל מקרה אם באמת יש רצון למקום הזה נראלי כדי לפעול בהקדם,יש בחירות לראשות העיר בקרוב מה שממריץ את העירייה לעשות דברים (כמו פארק חדש ברמה"ש שאמור להיפתח בקרוב)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2012, 12:48 
האצטדיון ברמת השרון כבר בנוי? ואם לא מתי הוא כבר יעמוד על תילו?
ולשחק מחוץ לעיר זה זה המחאה הצודקת ביותר להריסת אוסישקין. לקחתם מאיתנו ת'בית, אין לנו מקום בתל אביב ולכן אנחנו נשחק מחוץ לעיר. אין משהו יותר מחאתי מיזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2012, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
חלום. הלוואי וזה יקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2012, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
cscarlos כתב:
האצטדיון ברמת השרון כבר בנוי? ואם לא מתי הוא כבר יעמוד על תילו?
ולשחק מחוץ לעיר זה זה המחאה הצודקת ביותר להריסת אוסישקין. לקחתם מאיתנו ת'בית, אין לנו מקום בתל אביב ולכן אנחנו נשחק מחוץ לעיר. אין משהו יותר מחאתי מיזה.

האיצטדיון בנוי. אך אין בו גג וכיום הוא 5000 מקומות
יש תוכניות להרחיב אותו ל8000 מקומות עם גג נפתח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2012, 13:17 
5000 כרגע זה מושלם מבחינתנו. אז הבעיה העיקרית באירוח שם זה הגג הפתוח? אפשר להסתדר איכשהו.
אני בכל מקרה חושב שבניגוד להלך הדברים שמשתקף מצד אורי שלף וההנהלה, נשקול את כל האופציות ולא נלך על עיוור להדר יוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 00:02 
סמל אישי של המשתמש
cscarlos כתב:
5000 כרגע זה מושלם מבחינתנו. אז הבעיה העיקרית באירוח שם זה הגג הפתוח? אפשר להסתדר איכשהו.
אני בכל מקרה חושב שבניגוד להלך הדברים שמשתקף מצד אורי שלף וההנהלה, נשקול את כל האופציות ולא נלך על עיוור להדר יוסף.

יש גם את הפרט השולי שזה מגרש טניס אבל את זה כנראה באמת אפשר לפתור בקלות.
השאלה היא אם אפשר יהיה לפתור את עניין איגוד הטניס בלי לשלם יותר ממה שנשלם לחולדאי בשביל אולם מאולתר שברוב המשחקים יהיה בתפוסה של 10% במקרה הטוב.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 00:51 
סמל אישי של המשתמש
אני מרים פה כפפה עבור העיתונאי שרוצה לפרסם את הסיפור העצוב של הפועל תל אביב סל ונושא האולם הביתי.

1. חולדאי הבטיח עוד בתקופת המאבק (על אוסישקיןן הי"ד) שיקים אולם ("ניתן שטח שיקימו בניין") להפועל תל אביב ברגע שתהיה הנהלה לקבוצה, כמו כן הודה ששילם למכבי 10 מיליון דולר בעבור שטח בגני יהושוע שכלל לא השתמשו בו. הנהלת הקבוצה הוקמה בקיץ 2007.
הקטע המדובר ב04:05
http://www.youtube.com/watch?v=GnaWscaG9WU

2.עיריית ת"א (ואלון סולר בפרט) בתאריך ה1.12.2009 מבטיחה להנהלת המועדון בניית אולם בישיבת מועצת העיר:
http://www.nrg.co.il/online/54/ART1/974/138.html
http://www.red-workers.com/forums/viewt ... =3&t=15388
http://www.nrg.co.il/online/54/ART1/973 ... 17&tmp=817

אז מה היה?
חוסר התכנון והיכולת לחשיבה קדימה של מקבלי ההחלטות בוועדות התכנון השונות של המדינה שוב צף למעלה.
האם יודעים תושבי תל אביב ש10 מיליון דולר!!! ממיטב הדוחות שלהם ומיסיהם שהם משלמים לטובת עיריית ת"א הופקעו לגחמותיו של מועדון אחד בזמן שלמועדון אחר אין אולם ביתי???
שנהרס כאן אולם היסטורי ומיתולוגי וכשנעשים הבטחות סרק כלפי ציבור שמונה עשרות אלפי אנשים?
ששנתיים וחצי קמה וועדת בורקסים שגם למהנדס שלה ושאר בעלי התפקידים קיבלו כספי ציבור ועדיין לא זזו מילימטר אחד קדימה מאז ה1.12.2009 למען השם עברו שנתיים וחצי מאז!

למה לעזאזל אחרי שנתיים וחצי שעוד 5 חודשים יש טיפאוף ראשון של ליגת העל אין עדיין להפועל תל אביב אולם שהובטח לה אין ספור פעמים ב5 השנים האחרונות.

אני סקפטי כבר לחלוטין על נושא האולם רשמתי כבר בליגה ב' עכשיו זה כבר מאוחר מדי וחבל שכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 08:38 
סמל אישי של המשתמש
המאבק על האולם צריך להיות בהעלאת המודעות בציבור, לא בעירייה. את העירייה אנחנו מכירים זה מכבר ואולם ביתי בהובלתה לא נראה באופק, כי זה פשוט לא מעניין אותה (אולי להוציא בודדים שמנסים לעשות משהו). אם נדע לקדם את הנושא בציבור (ובפרט בציבור הבוחרים בת"א) העירייה תגלה קצת יותר עניין בדבר, מטעמים פוליטיים גרידא, אבל מה זה משנה לנו מה הטעמים. נכון, לא על האולם ייפול חולדאי, אך העיניין בהחלט מוריד מיוקרתו. בנוסף לכך, חשוב לרתום כל אופוזיציה לחולדאי לנושא, כפי שנרתם חנין בזמנו. אם סוגיית האולם תועלה לדיון ציבורי רחב, הרי שבאופן טבעי כל אופוזיציה לחולדאי תצדד בהקמת אולם.
חוץ מזה, אם למישהו פה נדמה שלחולדאי מעניין את הקצה של השפם שאין לו איפה אנחנו משחקים - חייב לתת לי קצת מהחומר שלו. מה זה אכפת לו? האם עיתנות הספורט תראה בזה עניין גדול? לא (מכל מיני סיבות).
הגישה שלי היא לשחק בתל אביב בכל מצב. אנחנו הפועל תל אביב. תל אביב לא פחות מהפועל. תל אביב היא העיר שלנו, הייתה לפני בוא החולדה ותהיה אחרי שיחזור לחור ממנו בא. כפי שאף אחד לא היה מוציא את האיש עם המגל והפטיש מהסמל, אין להוציא את הפועל מתל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 09:53 
אני בטוח שזה יעשה הרבה הד עם נשחק מחוץ לתל אביב. זה יהיה תזכורת נצחית לכישלון של חולדאי ולכך שאין לנו אולם , שהעירייה אכן טעתה ולכן אנחנו היינו צריכים לנדוד מהעיר.ובכלל למחדלים שלה איתנו. שלמרות הבטחותיה הפועל תל אביב שהיא שם לכל דבר ובהחלט יעניין אנשים ויצור משהו לא תשחק בעיר שלה.
חולדאי מתגאה כל כך בנאומים על אירועי הספורט בעירו כמו המרתון שהיה או כמה אירועי ספורט אחרים ששכחתי..

בסופו של דבר אין מה לעשות. אין לנו אולם מתאים בתל אביב ולהישאר שם יפגע בקבוצה. יהיו משחקים שאני אומר לך מראש כמו במשחק חצי גמר הגביע שנה שעברה שנוכל אפילו להביא 7000 איש. ומספר המנויים בהחלט יעלה. להישאר בתל אביב רק בשביל העיקרון שאנחנו הפועל תל אביב ולכן לא משנה מה אנחנו נצטרך להמשיך לשחק בעיר (למרות כמה שאני מכבד את העיקרון הזה) זה לא מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 10:17 
סמל אישי של המשתמש
מצב תשתיות הספורט בעיר ת"א בקנטים. מגרש כדורגל שלא מתאים (תראו מה בנו בפ"ת, בנתניה בחיפה ובירושלים). מגרש כדורסל אחד וזהו. חלדאי הרס את הספורט בת"א וזה ישפיע על כל קבוצות העיר.

אני חושב שהמגרש האצטדיון קנדה הוא הפתרון הטוב ביותר מחוץ לת"א, ולא צריך להשפיע על הדרישה להקמת אולם משלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 10:43 
סמל אישי של המשתמש
גיא ברזל כתב:
מצב תשתיות הספורט בעיר ת"א בקנטים. מגרש כדורגל שלא מתאים (תראו מה בנו בפ"ת, בנתניה בחיפה ובירושלים). מגרש כדורסל אחד וזהו. חלדאי הרס את הספורט בת"א וזה ישפיע על כל קבוצות העיר.

אני חושב שהמגרש האצטדיון קנדה הוא הפתרון הטוב ביותר מחוץ לת"א, ולא צריך להשפיע על הדרישה להקמת אולם משלנו.

האם ידוע תוך כמה זמן ניתן להתאים את מרכז קנדה לכדורסל?
ע"פ התמונות שהעלו כאן עושה רושם שמדובר בפרויקט דיי גרנדיוזי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: