תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 00:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 16 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אני לוחם שנפצע במהלך פעילות ירד לי הפרופיל
הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 20:47 
סמל אישי של המשתמש
שלום רב. אני משרת בקרבי כבר שנה וחודשיים. נפצעתי ברגל וירד לי הפרופיל ל72 כרגע אני לא יכול לשרת בקרבי ובשיחה עם המגד הציעו לי מן הסתם תפקידים שהם רק בגדוד לא רוצים לשחרר אותי למזי בקיצור רציתי לדעת אם כרגע אני עובר להיות טבח שעושה שבוע שבוע המענק שחרור שלי ייחשב כולל השנה וחודשיים שהייתי לוחם? או שאני אקבל מענק שחרור של תומך לחימה בלבד במידה ואשתחרר כטבח? ומה לגבי מקומות עבודה זה באמת משנה אם היית לוחם כל השירות ונפלת? נניח ואגיד שהייתי לוחם וירצו. הוכחות או שזה לא משנה בתכלס ופשוט רוצים לדעת אם עשיתי צבא וזה יותר מה שמשנה למקומות עבודה?
אגב אשמח לדעת מה ההבדלים בין המענקים וההטבות שבין הלןחמים לתומכי לחימה תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אני לוחם שנפצע במהלך פעילות ירד לי הפרופיל
הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 20:52 
המענק מחושב יחסית.
כך בחשבון שחודשי הטירונות הם לא חודשים של שירות קרבי, כך שאתה תקבל פחות או יותר מענק של תומך + איזה 500 שקל.
בהקשר של עבודות, אם יש לך תעודת לוחם אז הכל טוב, אם לא אבל השלמת את הרובאי שלך, ברוב המקרים זה יספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 21:46 
סמל אישי של המשתמש
שמע חביבי אל תיהיה ראש קטן,לך תנסה להפעיל קשרים ולחץ כדי לצאת מהגדוד ולהיות תומך במקום משמעותי.
להעביר את עכשיו שנתיים בתור טבח שעושה שבוע שבוע נראה לי רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 07:41 
סמל אישי של המשתמש
מה זאת אומרת השלמת הרובאי הספיקה? עשיתי מסלול של שנה אני מוכשר 07... תעודת לוחם מקבלים רק אחרי שנתיים אני לא רקבל אותה.. רציתי לדעת אם יש לזה השלכות חמורות לגבי העתיד אם זה מציאת מקום עבודה אם אכפת להם יותר מזה שעשית צבא או שהיית לוחם.. ממה אכפת יותר? ולגבי התפקיד? זה לא משנ לי בתכלס.. אני מעדיף כבר להיות טבח שעושה שבוע שבוע מאשר איזה אחד בקריה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 08:09 
סמל אישי של המשתמש
אני לא יודע לענות לך לגבי זכויות בצבא או מענקים לאחריו.
אבל אני אענה לך לגבי האזרחות.
קודם כל תשמור כל נייר שיש לך על הפציעה, הטיפול והורדת הפרופיל. אחרי שיש לך את כל הניירת לך לעו"ד שמתמחה בתביעות נגד משרד הבטחון ותתבע את מה שמגיע לך.
לגבי עבודה, אין מי שלא יקבל אותך בגלל שנפצעת כלוחם בטח כשהשלמת שירות מלא (מלבד עבודות אבטחה ממשלתיות שדורשות רובאי גבוה יותר).

לגבי תפקיד תזכור שיש לך לעשות מילואים. תברר באיזה תפקיד שנותנים לך תמשיך לשרת עם האנשים מהסדיר. במילים אחרות באיזה תפקיד אתה תשאר חלק מהגדוד. אם אין כזה בגדוד תחפש במקום אחר (אם אפשר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 09:09 
סמל אישי של המשתמש
תודה קלדרון על ההתיחסות, שמע אני לא יכול לתבוע את הצבא על כלום ואני לא פצוע ברמה שמקומות עבודה לא יקבלו אותי אלא שאלתי את השאלה הזו כדי לדעת מה יהיה אם אגיד בראיונות עבודה שהייתי טבח ואני בטוח שיש מקומות שמעדיפים ורוצים כאלו ששירתו. בקרבי ואני לא מדבר על עבודות בטחוניות אלא כמו משרד עורכי דין וכאלה אם שם זה משנה אם הייתי לוחם או לא? או שזה נוגע רק לעבודות אבטחה והשאר מסופקים משירות מלא לא משנה באיזה תפקיד? הפציעה שלי היא נקע חמור ברגל ובעיה בגיד של העקב והוא ממכה הכי קטנה ננקע לי שוב לכן לא יכלתי להשאר לוחם..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 09:12 
סמל אישי של המשתמש
מצטער על הכתיבה ללא שימוש באמצעי פיסוק וכאלה פשוט אני מתכתב מפלאפון ואפילו לא רואה את השורות תוך כדי כתיסה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 09:14 
סמל אישי של המשתמש
חזוקה, קשה לי להאמין שיש מקום עבודה שמעדיף קרביים על ג'ובניקים ולא יסכים לקבל לוחם שנפצע (אלא אם התפקיד כרוך במשהו שאתה לא יכול לעשות בגלל הפציעה כמובן).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 09:21 
סמל אישי של המשתמש
שוב, אם אתה מדבר באופן כללי - זה שהיית לוחם ועברת לתפקיד אחר בגלל פציעה (גם אם זה טבח) רק יוסיף לך.
אם אתה מתכנן על מקומות שדרושים בהם לוחמים בכושר קרבי אז כנראה תהיה בעיה בגלל הסעיף הבריאותי.

לגבי התביעה. לא כל אחד הוא נכה צה"ל (וטוב שכך).
עדין, ברגע שנפגעת במסגרת הצבא וירד לך פרופיל מגיע לך פיצוי ממשרד הבטחון. תוכל לתבוע גם אחרי השחרור.
לא תתעשר מזה (כי כמו שכתבת זה לא שיש לך נכות) אבל מגיע לך פיצוי - תדרוש אותו כחוק.

ואל תתעלם ממה שכתבתי על מילואים. זה נראה לך שולי היום אבל יש הבדל עצום בין להתגיס עם חברים ובין להיות מסופח בכל פעם למקום אחר שבו לא מכירים אותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 09:26 
חזוקה כתב:
תודה קלדרון על ההתיחסות, שמע אני לא יכול לתבוע את הצבא על כלום ואני לא פצוע ברמה שמקומות עבודה לא יקבלו אותי אלא שאלתי את השאלה הזו כדי לדעת מה יהיה אם אגיד בראיונות עבודה שהייתי טבח ואני בטוח שיש מקומות שמעדיפים ורוצים כאלו ששירתו. בקרבי ואני לא מדבר על עבודות בטחוניות אלא כמו משרד עורכי דין וכאלה אם שם זה משנה אם הייתי לוחם או לא? או שזה נוגע רק לעבודות אבטחה והשאר מסופקים משירות מלא לא משנה באיזה תפקיד? הפציעה שלי היא נקע חמור ברגל ובעיה בגיד של העקב והוא ממכה הכי קטנה ננקע לי שוב לכן לא יכלתי להשאר לוחם..

ל90 אחוז ממשרדי העורכי דין לא אכפת להם גם אם לא עשית צבא בכלל.היום צבא לא מעניין,מעניין אותם איפה למדת ומה היו הציונים במכללה או באוניברסיטה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 15:10 
תיהיה לך בעיה לעבוד במקומות כמו שקלדרון כתב.. (בטחון וכו')
בשאר התפקידים לא תיהיה לך שום בעיה.
היתי מציע לך להיות תומך לחימה ולא טבח, תיהיה סמב"צ או משהו, תישאר בגדוד עם חברים שלך ובתפקיד של תומך לחימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 16:48 
סמל אישי של המשתמש
תודה רבה רבה לכולם! אגב למי שלא הבין - עם אותם אנשים אני אשאר בטוח, העניין הוא שכשאתה מסיים מסלןל של שנה בבא"ח ועולה לגדוד אופרטיבי מבצעי גם אם יירד לך הפרופיל - אתה נשאר בגדוד פשוט מחליף תפקיד. על מנת להגיע למקומות קרובים לבית כמו קרייה או תל השומר וכו' צריך להיות מסופח למז"י) מפקדת זרוע יבשה( ורק אחרי שאתה מסופח לשם אתה מגיע למקומות כמו שכתבתי למעלה. בינתיים התפקידים שיש בגדוד זה לוגיסטיקה, טבח, נהג, שלישות וכו' לדעתי טבח הכי טוב כי זה פשוט היציאות הכי טובות מבין השאר שעושים 11-3 ברוב המקרים והם אפילו לא נחשבים על תקן לוחם. לגבי אופציות אחרות כמו מז"י זה לא בא בחשבון אלא אם אני דופק נפקדויות בלי סוף - רק אז אולי אני אגיע לשם וכמו שאני מכיר טת עצמי ברגע שאני אתחיל עם הבלגאן זה לא ייגמר אז עדיף להשאר ככה עם מה שיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 17:04 
נהג ב'? נהג א'?
ייתכן ותוכל להיות ב' קודקוד או אפילו א' קודקוד, אם תוכל להיות אחד כזה של המ"פ\מ"מ\מג"ד\סמג"ד וכו'
זה יכול להיות אחלה תפקיד .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 17:17 
סמל אישי של המשתמש
הייתי ממליץ יותר בכיוון של סמב"צ, בשעת אירוע למי שמכוון את הכוחות לשטח ומזרים עדכונים יש חשיבות מכרעת.
אם תלך להיות טבח/נהג/תומכ"ל אחרי שכבר עשית מסלול לוחם, זה עלול סתם להשביז אותך.
תבדוק מול המג"ד/מ"פ/קמב"ץ אם צריכים אנשים למד"ריה או לחמ"ל, במיוחד כאלה שמכירים איך זה נראה בשטח עצמו.
הכי חשוב - תשמור על עצמך ועל הבריאות שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 22:26 
סמל אישי של המשתמש
ב. קודקוד אצלנו חייב להיות לוחם. פרופיל 82 ומעלה. לגבי חמ"ל - אני ממש לא איש שאוהב לשבת בחדר ולהכווין חברים שאני אמור להיות איתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2012, 21:19 
סמל אישי של המשתמש
חזוקה,
סתם שתדע, אם יש לך פציעה שקרתה לך בצה"לך והורידה לך פרופיל ופגעה בך גופנים לטווח ארוך וכו' וכו',
תשקול ולנסות להוציא אחוזי נכות\תעודת נכה צה"ל..אפילו של 10-15 אחוז, אתה לא יודע כמה עוזר באזרחות את לא יודע כמה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 16 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: