תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 18:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 63 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל סופ"ש 18-19/5 (מידע+דיונים)
הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 02:11 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

סלים טועמה עשוי לעבור להפועל ר"ג

אוהדי הפועל ת"א לא מתכוונים להרפות ממחאתם גם לאחר שהעונה הסתיימה. כבר אתמול שבו כמה מהם אל ביתו של אלי טביב, והפעם הם נשאו שלטים שעליהם נכתב ,"want to shoot - Shoot If you" לנוכח דבריו כי הוא "נושא נשק להגנה עצמית ולא מפחד להשתמש בו."
גם ההפגנות מחוץ לחנויות של אשתו דנה אשכנזי צפויות להימשך, במטרה להביא את טביב למכירת המועדון כבר בשבועות הקרובים. סלים טועמה, שסיים חוזה, לא צפוי לקבל חוזה חדש והוא עשוי לעבור להפועל ר"ג אם תעלה לליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 18-19/5 (מידע+דיונים)
הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 02:20 
סמל אישי של המשתמש
המקומון תל אביב

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 02:55 
עוד אחד מתוסכל שמבלבל את המח בעיתון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 03:21 
חבל שזאב קם, עדיף היה שימשיך לישון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 04:47 
סמל אישי של המשתמש
במעריב אבי רצון נכנס בטביב וטוען שאפילו אוהדי בית"ר לא רוצים אותו.
כהרגלו הוא גם תוקף חלק מאוהדי הפועל.
בידיעה נפרדת נכתב שמספר אוהדים פנו למוני הראל בבקשה שירכוש מחדש את המועדון.
הראל:היו הרבה פניות אבל זה לא הכיוון שלי.

אבוטבול ואורמוש מועמדים למכבי חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 05:07 
סמל אישי של המשתמש
קבוצה ישראלית שתיקח את אורמוש תעשה עסקה גדולה.
קרואטי צעיר עם הרבה כישרון שאם היה מצליח לממש יותר מהפוטנציאל שלו באירופה היה שווה כמה מיליוני יורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 06:18 
סמל אישי של המשתמש
בהערת אגב: למרות מה שחושבים כאן בפורום, הימים האחרונים לא היטיבו עם המאבק נגד טביב.
הראיון של טביב בסוף גמר הגביע והראיון אצל צנציפר, שניהם גרמו להרבה אנשים מהצד, כאלה שלא מכירים את הדברים לעומקם, להעלות שאלות.
שוב ושוב נאלצתי בימים האחרונים לענות לאנשים על השאלה "מה יש לכם נגד טביב?". את כולם הפניתי לאתר המצויין של המחאה.
אבל, זה לא מספיק, וצריך לחשוב על העמקת ההסברה, וזאת בנוסף למשמרות מול הבית של הנבלה.
צריך להרחיב את חלק השאלות והתשובות באתר המחאה. יש שאלות נפוצות שלא מופיעות שם (למשל: מה אתם רוצים מאשתו?, למה אתם אלימים? למה אתם מפגינים מול הבית שלו ולא בוולפסון/בלומפילד?).
צריך לחשוב על דרכים להגברת השימוש בפייסבוק למטרת המחאה (אם הפייסבוק מפיל משטרים, למה שהוא לא יצליח להפיל את טביב?). דוגמאות קטנות: יצירת דף לחרם קונים פייסבוקי על חנויות דנה אשכנזי, סטטוס יומי שבו מענה לשאלה נפוצה (ראו לעיל).
מזלזלים כאן בטוקבקים, אבל יש להם חשיבות עצומה ואמיר דן מבין זאת היטב, ולכן הוא משקיע בכך הרבה מאד זמן ומשאבים.
מי שהמאבק חשוב לו, אבל לא יכול להגיע למשמרות המחאה, שיקדיש חצי שעה ביום לטוקבקים, בעיקר באתרים הפונים לציבור הכללי (ynet, וואלה) ולא באתרי הספורט. חשוב להסביר שם את העמדה שלנו, ולהגיב לסטטוסים של אמיר דן.
ובעיקר: צריך להבהיר שמי שקנה את הפועל ב-6 מיליון ש"ח, לא השקיע בה שקל (אלא רק משך כספים בדרכים עקלקלות), וכעת דורש עבורה 30 מיליון ש"ח, לא באמת רוצה את טובת הקבוצה, ולא באמת רוצה למכור. הוא פשוט רוצה כעת להרוס את הקבוצה, ולכן אנו נאבקים נגדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 06:51 
אם את אזאגי השעו לצמיתות בגלל הביטוי על כהי עור, מה מגיע לטביב על הנשק לבטחון אישי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל סופ"ש 18-19/5 (מידע+דיונים)
הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 07:15 
גרזן אדום כתב:
המקומון תל אביב

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

זאב קם זה שם כיסוי של בלאד ברדאר? הכתבה הכי בזויה ונחותה שקראתי, וזה במקומון מעריב? יש עדיין כזה דבר? מעריב?

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 18 מאי 2012, 07:22, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 07:19 
אלוהים ישמור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 08:10 
סמל אישי של המשתמש
הטור של זאב קם מצליח להיות יותר מנותק מטביב עצמו,
וזה חתיכת אתגר. פשוט טור יחצנות לשמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 08:13 
yos כתב:
בהערת אגב: למרות מה שחושבים כאן בפורום, הימים האחרונים לא היטיבו עם המאבק נגד טביב.
הראיון של טביב בסוף גמר הגביע והראיון אצל צנציפר, שניהם גרמו להרבה אנשים מהצד, כאלה שלא מכירים את הדברים לעומקם, להעלות שאלות.
שוב ושוב נאלצתי בימים האחרונים לענות לאנשים על השאלה "מה יש לכם נגד טביב?". את כולם הפניתי לאתר המצויין של המחאה.
אבל, זה לא מספיק, וצריך לחשוב על העמקת ההסברה, וזאת בנוסף למשמרות מול הבית של הנבלה.
צריך להרחיב את חלק השאלות והתשובות באתר המחאה. יש שאלות נפוצות שלא מופיעות שם (למשל: מה אתם רוצים מאשתו?, למה אתם אלימים? למה אתם מפגינים מול הבית שלו ולא בוולפסון/בלומפילד?).
צריך לחשוב על דרכים להגברת השימוש בפייסבוק למטרת המחאה (אם הפייסבוק מפיל משטרים, למה שהוא לא יצליח להפיל את טביב?). דוגמאות קטנות: יצירת דף לחרם קונים פייסבוקי על חנויות דנה אשכנזי, סטטוס יומי שבו מענה לשאלה נפוצה (ראו לעיל).
מזלזלים כאן בטוקבקים, אבל יש להם חשיבות עצומה ואמיר דן מבין זאת היטב, ולכן הוא משקיע בכך הרבה מאד זמן ומשאבים.
מי שהמאבק חשוב לו, אבל לא יכול להגיע למשמרות המחאה, שיקדיש חצי שעה ביום לטוקבקים, בעיקר באתרים הפונים לציבור הכללי (ynet, וואלה) ולא באתרי הספורט. חשוב להסביר שם את העמדה שלנו, ולהגיב לסטטוסים של אמיר דן.
ובעיקר: צריך להבהיר שמי שקנה את הפועל ב-6 מיליון ש"ח, לא השקיע בה שקל (אלא רק משך כספים בדרכים עקלקלות), וכעת דורש עבורה 30 מיליון ש"ח, לא באמת רוצה את טובת הקבוצה, ולא באמת רוצה למכור. הוא פשוט רוצה כעת להרוס את הקבוצה, ולכן אנו נאבקים נגדו.

יוס צודק, גם אני נאלץ כל הזמן לענות לאנשים עם השאלות האלה בימים האחרונים, אכשהו כל הראיונות ובעיקר ההתפרצויות של השחקנים עבוד לטובתו.

אגב, היום בידיעות הוא שוב ממשיך עם הסלוגן החדש של "תקנו מנויים כי אתם הבעלים של הקבוצה ואני לא פה, התקציב תלוי במנויים שלכם"...

אני מרחם מאוד על מי שקונה את הבולשיט הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 08:36 
שחר כתב:
yos כתב:

יוס צודק, גם אני נאלץ כל הזמן לענות לאנשים עם השאלות האלה בימים האחרונים, אכשהו כל הראיונות ובעיקר ההתפרצויות של השחקנים עבוד לטובתו.

אגב, היום בידיעות הוא שוב ממשיך עם הסלוגן החדש של "תקנו מנויים כי אתם הבעלים של הקבוצה ואני לא פה, התקציב תלוי במנויים שלכם"...

אני מרחם מאוד על מי שקונה את הבולשיט הזה.

מנויים יתחילו למכור עוד איזה חודש
הבן אדם רוצה למכור את הקבוצה
הוא כאילו כבר לוקח בחשבון שחודש מהיום הקבוצה עדיין בידיים שלו ?...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 08:39 
אין מה לעשות, חברים
אנחנו לבד בסיפור הזה.
לגמרי לבד.

אם קיוויתם שהתיקשורת תירתם למאבק שלנו,
אם קיוויתם לאמפתיה מהציבור הרחב,
להבנה של התפקיד החשוב שאנחנו ממלאים (לדעתי)
במאבק לניקוי אורוות כללי של הכדורגל הישראלי
מכל הטינופות שחדרו אליו,
אם ציפיתם לעזרה מבחוץ-
תחשבו שוב. לא יקרה.
אנחנו לבד.

אנחנו נלחמים כאן בכוחות אופל. בכוחות רשע.
במאפייה אחת גדולה (הקשר טביב- שרף כדוגמה אחת מייצגת)
שהמטרות שלה שונות לחלוטין משלנו, ולא רק שהאהבה שלנו
לא מעניינת אותה- רבים מהאנשים האלה ישמחו לראות אותנו נופלים,
ובעיקר אנחנו נלחמים בעובדה הבסיסית המצערת ש-
מה לעשות, שונאים אותנו.
כל העולם כולו שונא את הפועל.

ואני יודע שחלק לא קטן מאיתנו מת על זה,
ובלי להיכנס עכשיו לסיבות לזה, ולשאלה כמה מהשינאה הנוראית הזאת
הרווחנו ביושר (כן כן, אני יודע שאני מסתכן בסקילה באבנים-
אבל לשירי השואה יש חלק בזה)-

אבל רק צריך להפנים. יש לשינאה הזאת מחיר.
אף אחד לא הולך לעזור לנו. בשיט.
העבריין הולך לפרק לנו את הקבוצה חתיכה אחרי חתיכה
רק בשביל לראות אותנו סובלים.
ואף אחד מבחוץ לא הולך לנקוף אצבע בשביל למנוע מזה לקרות. להיפך
הם ילקקו אותו טוב טוב. הטור החלאתי של זאב קם (מי האידיוט הזה לעזאזל)
הוא רק ההתחלה. כבר עכשיו לאף אחד לא מזיזה העובדה שאסור לנו להכניס שלטים
למגרשים, עוד מעט גם המשטרה תמצא תירוצים להכנס בנו ולהעיף אותנו מהבית שלו
כי אנחנו "זורקים אבנים על ילדה בת ארבע" והציבור הרחב יצדיק את זה

כולם נגדנו, חברים.
עצוב, אבל זה המצב

(אני אישית כבר חוסך את הכסף לעמותה של קבוצת האוהדים
החדשה שתצטרך לקום יום אחד , כנראה לא בעוד הרבה זמן)

:hapoel: :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 09:23 
ברגע שנבין שכל הסיטואציה הזאת שנקלענו אליה היא בסופו של דבר מיקרוקוסמוס של כל החולי שאוחז במדינתנו, אולי אז יהיה סיכוי להוציא משהו מהמאבק הזה...

ראשית חשוב שכל אוהדי הפועל ירתמו למאבק, וכשאני אומר כל אני מתכוון במינימום 15,000 (אני יודע שזה יגרור ציניות, אבל אני לגמרי עומד מאחורי זה)

אני יכול להבין את המיאוס שהרבה חשים כלפי כל המצב של הקבוצה עכשיו, מעולם (אבל מעולם) להפועל לא היו בעלים שלא סיימו באקורדים צורמים את תקופת ניהולם במועדון, אני אוהד הפועל שנים וכל חיי אני במעגלים סביב מאבק בבעלים שלא מסוגלים להבין את הדבר הפשוט ביותר - כדורגל זה לא עסק רגיל, כסף גדול בסופו של דבר משחק תפקיד לתקופה קצרה, ללא דרך וקו ניהולי מוגדר ותקין, תהיה בעל המאה דיעות אשר תהיה - בסופו של דבר אתה רק תכשיל את עצמך !

הקיצר כולנו צריכים לצאת החוצה במיוחד עכשיו שנגמרה העונה, חשוב להבין שמבחינתנו היא רק התחילה, אסור לתת לטביב ולו יום אחד של מרחב נשימה, שיקראו לנו קרציות, חסרי חיים ומה לא - הקוסמוס שלנו כל כך בעייתי שאם אנשים היו באמת יוצאים ומנסים לטפל בכל מקרה לגופו במיקרוקוסמוס הפרטי שלהם, יכול להיות שהיה יותר קל לצאת ולטפל בדברים הגדולים באמת...

אנחנו ננצח בסופו של דבר, גם אם זה יקח עוד 6 שנים !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 09:39 
אני יודע שכאן דיי מזלזלים באתר הזה,
יחד עם זאת מובאת כאן ידיעה שפורסמה אתמול,
כל אחד יעשה בה כראות עיניו
ציטוט:
דניאל יאמר להפועל? הציע לטביב 15 מיליון שקל

עסקת טביב ויאמר תצא לפועל?
בעלי מכבי נתניה לשעבר רוצה לחזור לכדורגל ומעוניין ברכישת הפועל ת''א. אלי טביב דורש בין 25-30 מיליון שקל וסירב להצעת יאמר

http://www.sport-pikama.co.il/Next.asp?ID=1884

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 09:54 
סמל אישי של המשתמש
אמיתי או לא
30 מליון שקל הוא רוצה, 30 מליון

על מה לעזאזל? על מה ?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 09:58 
tadmored כתב:
ציטוט:

בעלי מכבי נתניה לשעבר רוצה לחזור לכדורגל ומעוניין ברכישת הפועל ת''א. אלי טביב דורש בין 25-30 מיליון שקל וסירב להצעת יאמר

אז שיאמר ייצא החוצה ויגיד את זה.
כל עוד אין איש עסקים רציני שיוצא בעצמו ואומר אני הצעתי לו ככה וככה והוא סירב,הנבלה וחבר מרעיו יכולים לטעון שאין קונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 10:20 
סמל אישי של המשתמש
הוא מודע לעוובדה שכשהוא יטוס לו למיאמי הרחוקה ויחשוב שהצורעס מאחוריו, דנה אשכנזי תקבל בראש עם הפגנות לפרצוף כל היום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 11:12 
chimpfive זה לא המקומון של מעריב (זמן ת"א). לדעתי זה מקומון שמחלקים חינם בתיבות דואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 11:16 
nati כתב:
tadmored כתב:
ציטוט:

כל עוד אין איש עסקים רציני שיוצא בעצמו ואומר אני הצעתי לו ככה וככה והוא סירב,הנבלה וחבר מרעיו יכולים לטעון שאין קונה.

גם אני חושב על זה כל הזמן, איך אומרים שיש אנשים הציעו לטביב סכום X והוא סרב?
מדוע הם לא יוצאים לתקשורת עם זה?
הריי ברגע שהם יגידו את זה, הקהל עוד יותר ישתגע על טביב...
אבל מצב שני אם הם יגידו את זה, טביב בכוונה יגדיל את הסכום אותו הם הציעו בגלל אותו לחץ ציבורי שיופעל על הרוכשים.
בכל מקרה העלתי רעיון מעניין בהקשר לזה למובילי המחאה במייל , מאחר ואני לא חושב שכדאי לכתוב את זה בפורום הציבורי, אבל לא ענו לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 11:26 
היום זאב קם זכה שיותר אנשים ידעו על קיומו העלוב מאשר בכל הימים שקדמו לו, ביחד. מה אתם מתרגשים? אף אחד לא קורא את זה. שתו מים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 11:37 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 11:48 
bergkamp כתב:
chimpfive זה לא המקומון של מעריב (זמן ת"א). לדעתי זה מקומון שמחלקים חינם בתיבות דואר.

אז למה לעזאזאל טורחים לסרוק את הזבל הזה? אם כבר תסרקו את הכתבות של עירד וקראוס ותעלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 11:54 
טוב, בדיקה קצרה בפייסבוק מגלה שזאב קם הזה הוא כתב הכנסת של "מקור ראשון". עוד כתב פוליטי שחושב שהוא יכול לכתוב טורים על תחום שהוא לא מבין ולא מסקר. וכמה מפתיע, מדובר בתומך של "אם תרצו". מאוד מפליא שהוא גם תומך בטביב המסכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 13:38 
סמל אישי של המשתמש
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/369 ... 1&cat=7101

אתר nrg לקח אוהד אחד מכל קבוצה וסיכם את העונה מבחינתו כמובן שמתי רק מה שמעניין !!!

ירון קזז, אוהד הפועל ת"א
כבוד לעבר מעולם לא היה הצד החזק של הספורט הישראלי. בעידן הבעלות הפרטית, מי זוכר שבעבר הוקמו מחלקות כדורגל כחלק ממועדוני ספורט גדולים, שנוהלו ע"י עמותות, שרבות מהן גייסו כספים בתרומות מאוהדים. על נכונות ללמוד מחו"ל אין מה לדבר. שם כבר מזמן הבינו ששיתוף אוהדים הוא הדרך הטובה ביותר לנהל מועדון.

אם הפועל רוצה להתאושש בהקדם מהכאוס אליו נקלעה השנה, ההנהלה הבאה תהיה חייבת להחליף דיסקט ולשתף פעולה עם האוהדים. כיום מתעסקים שם במלחמות קטנוניות ואיסור הכנסת שלטים וטרופיות משל היינו בצפון קוריאה.

הגיע הזמן להתחבר למגמה הגוברת בעולם הכדורגל, ו להתייחס לאוהדים לא כאויב ולא כארנק מהלך על שתיים. בכל קבוצה, ובוודאי בהפועל עם הקהל התומך והפנאטי, האוהדים הם הכח הכי גדול של הקבוצה. הם הקהילה שמזינה אותה ובלעדיהם אין לה זכות קיום.

זהות הבעלים בעונה הבאה תהיה מכרעת. אם טביב יישאר, המערכה בינו לבין האוהדים תיכנס לשלב הייאוש ומלחמת החפירות. אם יעזוב, הבעלים החדש יצטרך לעבוד קשה ומהר - להשקיע בנוער, להחתים מאמן מוביל וצוות ניהול איכותי. והכי חשוב - להבין שאם הקבוצה תראה באוהדים שותף ופרטנר, היא רק תרוויח מזה.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 14:37 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
אלי טביב? לא חן לו, ולא הדר

אבי רצון

1. אלי טביב סיים את סיבוב האימים שלו בכדורגל הישראלי. אין ולא תימצא לו אכסניה נוספת שבה יוכל לשוב ולהפגין את ביצועיו האומללים. אולי בני לוד של אבו סובחי, וזאת כמובן אם אבו סובחי יחמול ויחוס על תאומו.

בתכנית האקטואליה היומית שאני מנחה ברדיו ירושלים עלתה שלשום האפשרות שעליה חולם טביב, לרכוש את בית"ר. מי שמכיר את אוהדי בית"ר יודע ומבין עד כמה דווקא הם עשויים להוות מקלט לטיפוסים מסוגו של טביב. אם הם רק היו מבחינים שמדובר במי שבאמת נעשה לו עוול או שקופח או שלא קיבל את הקרדיט הראוי לו, אפילו שמדובר בהפועל ת"א, הם היו מחבקים ומאמצים אותו אליהם ואף ממנפים את אירועי השבועות האחרונים לטובתם.

איפה. להוציא חריג אחד, כל המתקשרים ושולחי המסרונים הביעו שאט נפש מהאפשרות שטביב יחבור לבית"ר. אחרי צנזור מילות הסלידה השורה התחתונה של אוהדי בית"ר היתה: לא, תודה. נסתדר בלי טביב. את האשפה אנחנו משאירים לאוהדי הפועל ת"א ואף מאחלים להם עוד הרבה שנות טביביזם.

מעניין, שווה אפילו מחקר מעמיק. מגיע בן אדם למועדון כדורגל מפורק, זוכה איתו בדאבל, מגיע לשלב הבתים בצ'מפיונס ליג, מוסיף שלושה גביעים ואף אחד לא רוצה אותו בסביבה. כי לא חן לו לטביב, ולא הדר. ולא תרבות ולא יסודות ספורטיביים. סתם סוג של אופורטוניסט שבמקום למנף את הניצחון על מכבי חיפה באמצע השבוע לסוג של מסע פרידה מכובד, הפך את הזכייה בגביע לאירוע טראומטי שלא במהרה יימחק מספר הכדורגל הישראלי ההולך ומתרסק לעיני כל.

2. הימים שלפני הגביע דווקא שיחקו לידיו של טביב. אוהדים של הפועל ת"א המשיכו את הטרור מול ביתו וחלק גדול בציבור חש סימפטיה כלפיו. כי לא מערבים אשה וילדים במאבקים ספורטיביים. גם הרוב הגדול של אוהדי הפועל, אף שהתפלל לקום בבוקר עם הידיעה המשמחת שטביב עזב, מכר, או נמכר, גינה בתוקף את עירוב משפחתו של טביב במחאה.

אם רק היה איש של כבוד, צריך היה טביב להתייצב אל מול המצלמות ולהסתפק במשפטים קצרים שעיקרם: כל חובב כדורגל יודע באיזה מצב הגעתי להפועל, ובאיזה מצב אני עוזב. קיבלתי מועדון מפורק ואני עוזב מועדון של אלופים. והוא לא היה טועה. במקום זאת הוא פתח במסע ניבולי פה והכפשות עד שמופע האימים של אבי לוזון רק כמה ימים קודם לכן, נשמע כמו קונצ'רטו בלה-מינור של יוהאן סבסטיאן באך עם הפילהרמונית הישראלית בהיכל התרבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 15:49 
nati כתב:
tadmored כתב:
ציטוט:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 16:02 
סמל אישי של המשתמש
במצעד שערי העונה בספורט5
אלרואי כהן (מול חיפה) במקום הראשון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 17:43 
nirog כתב:
במצעד שערי העונה בספורט5
אלרואי כהן (מול חיפה) במקום הראשון

סולארי :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 63 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: