רדנקו כתב:
פז, אתה צריך לזכור שבסיבוב הקודם שלנו זה הגיע אחרי כמה שנים עם שאול.
אני יודע שהרבה מאד אנשים לא בטחו במה שקורה אצלנו והעדיפו לא להכנס שוב לענין הזה של הכדורסל (ובדיעבד הם צדקו).
היום שי לנו קבוצה שנבנתה מבחינה ציבורית במשך כמה שנים ואני מאמין שלא מעט אנשים פשוט חיכו לרגע הזה כדי להגיע. הם יבואו אפילו רק בגלל הסקרנות והרצון לראות מה זה הדבר החדש הזה.
העובדה שבמשחקים הקבועים יש לחץ מטורף וזה כבר ידוע לכולם, צריכה רק לעזור לנו למכור מנויים ולהביא קהל.
וכמובן ששיווק נכון יכול רק לעזור להגביר את ההייפ הזה.
לגבי עניין שאול, אני יכול להגיד שגם אז לא ממש קניתי את העניין הזה.
אתה כן צודק בזה שהיה נזק תדמיתי מאוד קשה להפועל באותה תקופה וזה אולי השפיע קצת על כמות הקהל. אבל בתקופת גוזינסקי כבר כל המחרימים למיניהם חזרו ובכל מקרה עניין שאול לא היה משמעותי במניין הקהל.
כל הזמן סיפרו סיפורים על אלפים שרק מחכים לחזור כששאול יעזוב אבל בשום שלב לא ראיתי אותם.
אין ספק שלהפועל היום יש הרבה אוהדים חדשים שלא היו אז ושהטירוף בפליאוף הזה (ואחריו) יעשה את שלו.
אבל עדיין, ראינו יותר מדי פעמים בשנים האחרונות שגם אם במשחקים מסוימים יש לנו פוטנציאל של 3,000-4,000 אוהדים (בעיקר דרבים, חצאי גמר וכאלה) עדיין הגרעין הקשה של הפועל כדורסל שיבוא כל שבוע למשחקים לא עולה על כמה מאות.
אני כן מאמין שאנחנו מסוגלים למכור אלף מנויים, אבל זה לא יהיה פשוט בכלל ויש עוד דרך ארוכה מאוד עד שיהיה אפשר לדבר על זה ברצינות.