chimpfive כתב:
אתה רוצה הסבר? נראה לי לא לענין להיכנס לסגירת חשבונות מי נתן לו צ'אנס בהתחלה ומי לא, מה זה עוזר ובמה זה מקדם? חוץ מלהכניס מתחת לחגורה ולהגיד "בגללכם" שזה פיגור בעיניי לפחות.
אני אעשה את זה בקצרה, אני לא פסלתי את טביב, פשוט כי לא היה לי מושג בזמנו מי האיש ואיך בכלל הכדורגל בארץ כאן מתנהל, לא לקח לי הרבה זמן להבין ופעלתי נגדו, אני מאמין שגם בוכמן ועוד רבים אחרים חוו דברים דומים ושינו את דעתם, אני פעלתי בימים הראשונים ביחד עם עוד 10 אנשים לנסות לשנות את הגזרה, והיום נשארו עוד פחות אנשים שמנסים ועושים דברים גדולים. אתה לצערי, ואני דווקא כן מעריך אותך בפורום, בזמן האחרון יותר מדי מנגח את המחאה ויוצר דמורליזציה, אני רק מקווה שאתה בין הבודדים שכן עושים משהו ולא רק מתלוננים.
גילוי נאות: אני לא עושה מספיק.
עוד לא הגעתי אפילו למשמרת מחאה, פשוט כי אני גר רחוק ולא מוצא יום שלם שאני יכול לשרוף אותו על זה.
כן הייתי בהפגנות, גם בימי שישי מול החנות של דנה, אבל אני הרבה יותר מדבר מאשר עושה.
בכל מקרה, אני כותב את מה שאני כותב מתוך כאב ולא מתוך כוונה לנגח מישהו.
אני לא מנגח את המחאה. בכל מקום הוספתי בהודעה שמה שעושים צריך להיות מוערך, אבל צריך להתחיל לחשוב גם בכיוונים ודרכים אחרות. אני לא סתם כותב שזה לא ביקורת על אלו שפועלים, אני באמת מתכוון לזה. אין לי שום זכות לתת ביקורת כשרוב הזמן אני נמצא בבית והם נמצאים אצלו בבית. אני רק יכול לנסות לפתוח את הראש של כולנו לכיוונים אחרים, בין אם זה בפורום או בטלפון.
על נושא ה"אמרתי לכם"- קבל פרטית. בכל מקרה אני מתנצל שזה יוצא ממני לפעמים. אין תועלת- אבל זה אוכל אותי.