תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 16:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קהל
הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 10:42 
ועוד סיפור בקשר לקהל:
לאחר המשחק והטקס, אני הייתי בקניון איילון וכשיצאתי ממנו בסביבות 23:30 בשער המזרחי (של הקניון) שעוד היה פתוח, אז בסמוך ליציעים 11-12, הבחנתי באוטובוס של שחקני הפועל נחסם ע"י מכונית של אוהדים.
האוטובוס היה מלא בשחקנים, בצוות המקצועי ובבנות זוג של חלק מהשחקנים (את החברה של אלרואי אי אפשר הפעם לפספס).
עשרות בודדות של אוהדים שלנו (כנראה מ"הגרעין הכבד" של האוהדים), התגודד סביב האוטובוס, וסירב בתוקף לבקשת שחקנים מהאוטובוס לפנות את הדרך ובפרט את אותה מכונית שחסמה (עמרי קנדה סימן בידיו לפנות ומספר שחקנים ממש נשמעו מתחננים שיתנו לאוטובוס להמשיך בדרכו).
חלק מאותם אוהדים טיפס על גגות המכוניות הסמוכות והתקרב לחלונות האוטובוס, תוך כדי שהם מצלמים את השחקנים ודורשים מהם לצאת עם הגביע.
הגביע, אגב, היה מונח צמוד לשמשה הקדמית של האוטובוס.
זה היה מחזה קצת הזוי, כי כל איזור איצטדיון ר"ג (וגם קניון איילון) די התרוקן באותה שעה וההתגודדות סביב האוטובוס נראה כאירוע חריג באיזור השומם ההוא בזמן ההוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 10:45 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין, זו ביקורת?
עונה מסריחה שהסתימה בשניה האחרונה של תוספת הזמן בתואר והישג היסטורי.
שקיפצו לי כולם, זו חתיכת סיבה למסיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 10:45 
קלדרון כתב:
יובל כתב:
Red&White כתב:
נראה לי שהיה שוויון או יתרון קל לחיפה , אמרו ברדיו שהם מכרו 18,000 כרטיסים ושאנחנו רק 15,000 כמה שעות לפני המשחק.

תגיד אתה אמיתי? לא היית במשחק וראית שהבאנו כמה אלפים יותר מהם? אם היו אומרים ברדיו שחיפה ניצחו היית עצוב עכשיו ?

תמונה

התקשורת אדומה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 10:55 
עמי נאווי כתב:
אני לא מבין, זו ביקורת?
עונה מסריחה שהסתימה בשניה האחרונה של תוספת הזמן בתואר והישג היסטורי.
שקיפצו לי כולם, זו חתיכת סיבה למסיבה.

אם שאלתך הופנתה אליי, אז מה שרשמתי לא הייתה ביקורת, אלא תיארתי את האירוע כפי שהוא ובתוספת התרשמות אישית שלי כי זה נראה כמו מחזה קצת הזוי באותה שעה ובאותה סביבה (שוממת למדיי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 12:00 
גם השנה כמו שנה שעברה השוויצו בחיפה על התנפלות על 18אלף כרטיסים כשתכלס מכרו פחות וכולם ראו את זה.
גם השנה כמו בשנה שעברה היו יותר אוהדי הפועל מחיפה. היו 20 אלף אדומים. בדוק. ספרתי גם השנה. לא להתווכח.
גם השנה בחיפה התעלמו מהפועל וחישבו מי יניף את הגביע ואיך אלישע ייפרד מחיפה עם גביע.
גם השנה החיפאים הגיעו זחוחים ושחצנים כהרגלם בקודש. מבחינתם הגביע היה שלהם כבר לפני המשחק.
גם השנה הירוקים ביציעים התקפלו כמו נמושות ולא נשארו לראות את החגיגות של האדומים.
גם השנה הוכיח הקהל המדהים של הפועל שאין לו מתחרים בכלל בארץ בכל פרמטר. האבוקות היו אדירות.
גם השנה בחיפה התבכיינו על קיפוח כשלמעשה איגוד השופטים כבר שנים עובד אצל שחר.
גם השנה שחקני הפועל הוכיחו שהם גברים אחד אחד. נלחמו בשבילנו ברגע האמת. אוהבים אותכם!

גם השנה הגביע א-ד-ו-ם. איזה כיף אדיר. נשאר להעיף את המחרב מהקבוצה. :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 14:40 
סמל אישי של המשתמש
yatur כתב:
גם השנה כמו שנה שעברה השוויצו בחיפה על התנפלות על 18אלף כרטיסים כשתכלס מכרו פחות וכולם ראו את זה.
גם השנה כמו בשנה שעברה היו יותר אוהדי הפועל מחיפה. היו 20 אלף אדומים. בדוק. ספרתי גם השנה. לא להתווכח.
גם השנה בחיפה התעלמו מהפועל וחישבו מי יניף את הגביע ואיך אלישע ייפרד מחיפה עם גביע.
גם השנה החיפאים הגיעו זחוחים ושחצנים כהרגלם בקודש. מבחינתם הגביע היה שלהם כבר לפני המשחק.
גם השנה הירוקים ביציעים התקפלו כמו נמושות ולא נשארו לראות את החגיגות של האדומים.
גם השנה הוכיח הקהל המדהים של הפועל שאין לו מתחרים בכלל בארץ בכל פרמטר. האבוקות היו אדירות.
גם השנה בחיפה התבכיינו על קיפוח כשלמעשה איגוד השופטים כבר שנים עובד אצל שחר.
גם השנה שחקני הפועל הוכיחו שהם גברים אחד אחד. נלחמו בשבילנו ברגע האמת. אוהבים אותכם!

גם השנה הגביע א-ד-ו-ם. איזה כיף אדיר. נשאר להעיף את המחרב מהקבוצה. :hapoel:

גם השנה האולטראס דפק להם התפאורה :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 14:53 
סמל אישי של המשתמש
???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 15:09 
כמו שנכתב כאן ( ובהתאם למה שנכתב על שער האין שם האמצעי, שניסיתי משער 2 להבין את חלוקת הכוחות אבל היה קשה ) ההבדל היה בגודל של 13/16 ו 11/12 לעומת 8/10 ו 5/7 פלוס הכמה מאות שישבו לשמחתם בלפיד. אז 3000 יותר בערך זו הערכה סבירה. ומאחר וגירדנו את ה20,000 זה גמר שלישי רצוף שאנחנו מביאים כזה מספר ויותר, ועוד אחרי שנה כזו, וזה מצביע על יציבות מרשימה והמון המון אוהדי כורסא מכל השכבות, הגילאים והמינים שיוצאים מהחורים במעמד כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 15:35 
סמל אישי של המשתמש
אפילו גל מקל הגיע למשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 16:15 
סמל אישי של המשתמש
קלדרון כתב:
אפשר להבין למה היה הבזיון בחלוקת הגביע השנה ?
למה לא היתה במה כמו בעונות הקודמות ?

כמו חתונות בין המיצרים - ההתאחדות בשנת אבל על הירידה של מכבי פתח תקווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: