תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 12:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 143 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: היום העצוב בחיי כאוהד הפועל תל אביב כדורגל
הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 08:43 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
bloodbrother כתב:
אלי טביב הביא הישג שקשה אולי להשוות אותו נגיד לשלושת העונות 85-6 עד 87-88, אבל יתכן שהוא אף גדול יותר. שלוש גביעים ברצף. דאבל. הצלחות באירופה. מקום שני כשלא לקחנו אליפות. הישג מדהים.

היום נתנו לו לדבר, והוא דיבר יפה, הכניס ליונתן כהן שצריך להבין שיש גם אחריות לדברים שהוא אומר בשידור שבת אחרי שבת, שטביב הורס את הפועל.

בנוסף, פרט לשחקן שניים בעיתיים, טביב נראה מברך את השחקנים, שמח מאד מהגביע, ומחבק חיבוק מרגש את המאמן שהביא לנו את ההישג הזה.

המצב לא כזה רע.

מקווה שטביב ישנה את דעתו, וכל עוד אין קונה, יעמיד קבוצה חזקה. ואם יבוא קונה, וולקאם כמו ששייע אומר אם אין קונה.

בלאד מטעמי "כבוד" ונסיון לשמור על כבודו של טביב יונתן ומודי שתקו וגיחכו לעצמם במהלך הראיון איתו.
להגיד שטביב דיבר יפה זה שטות. כי אדם שמדבר ומתבסס על זה שלא יתקפו אותו על שקר במהלך השידור ידבר "תמיד יפה".
אף אחד לא הצדיק שום האשמה שלו (למרות שאחרי כל אחת הוא פנה למי מחברי הפאנל שיצדיקו אותו).
הוא שואל מי אמר שהוא עבריין מורשע? בית המשפט אמר, זאת עובדה נתונה, אי אפשר לשנות אותה לא משנה כמה טביב ירצה.
מי אמר שטביב הורס את הפועל? אבוטבל, טועמה, גוטמן, אבוקסיס, זלצר, זהבי, ורמוט, שכטר, אוסידון, ניר ענבר ואני בטוח שיש עוד,
לא יכול להיות שכולם "משקרים" ורק האדם שנתפס משקר תוך כדי שהוא מטיל רפש באחרים כדי להגן על עצמו הוא נקי, טביב "יצא"
טוב כי לא רצו לקטול אותו בשידור, יש סיכוי שבגלל חשש גם שזה יתפתח לאלימות (לפחות לפי ההתנהגות של מודי ויונתן היה נראה
שהם לא כל-כך מבינים מה קורה איתם ולמה טביב הגיע), העיקר שתמיד אפשר להאשים את התקשורת.

דוקא קיויתי שיגיעו לו את כל הדברים שאוהדי הפועל טוענים, ולראות מה הוא יגיד. מאחר שהם לא הגיבו, כל שנותר לי לחשוב זה שהוא לא עבריין. (ואגב, גם אנשים עם עבירה פלילית אחת או שתיים בעברם, הם לא "עבריינים" בשבילי. אני חושב שמי ששילם חובו לחברה, זכותו להשתקם בלי שום סטיגמה).

ואני לא חושב שהם כולם משקרים, אני חושב שבמצב של היסטריה אנשים מפתחים לעצמם תיאוריה ומאמינים לעצמם, כדי למצוא חן, להרגיש שייכים (וזה בגנים שלנו כבני אדם, הצורך למצוא אוייב משותף, קסנופוביה, וכו', בשביל לשרוד בג'ונגל של העבר, לכן זה עדין גורם לנו להרגיש טוב).

טביב יצא אנושי, זה קודם כל. ובעיני הוא גם יצא טוב עם הטיעונים שלו (חוץ מזה שאני לא מסכים איתו, אבל מותר לו לטעות, לגבי חוסר ההבנה שלו את הדגל "לא מייצגים את ישראל", למרות שאני גם לא מסכים עם הדגל לחלוטין, וחושב שאנחנו כן מייצגים את ישראל, וגם אם לא, אין מקום לדגל הזה. אבל לא חושב שטביב צריך להלחם בו), ואישית, אחרי שאני רואה את המתנשא הזה יונתן כהן, ממרום מושבו בטלביזיה, שוחט את טביב שבת אחרי שבת, שמחתי מאד לראות איך הכניס לו, ובמינימום הראה שגם למר יונתן כהן יש אינטרסים, שכן הוא מקושר היטב (עד כדי ענייני פרנסה) לאוהדי הפועל. חסר לו שהיה אומר משהו בעד טביב, במצב כזה.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

נערך לאחרונה על ידי bloodbrother בתאריך 16 מאי 2012, 08:44, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: היום העצוב בחיי כאוהד הפועל תל אביב כדורגל
הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 08:43 
bloodbrother כתב:
נגמר הנוער כתב:
איזה כיף היה פה בלעדיו.
בלעד לפני שאני מכניס אותך לנודניקים(ומקווה שכל השאר יעשו זאת גם)
תדע לך שאתה בן אדם קטן ומושתן,בלי חיים,בטח כל החודש האחרון אוננת על הרגע לחזור לפורום כי זה כל מה ששווה לך בחיים האומללים שלך.
יש דרך לחשוב אחרת,אתה סתם יוצא בן 3 שאתה עושה את זה בהתגרויות ומדליק פה את כל הפורום.
מקווה שתבוא מישהי ותציל אותך ולא תהיה בתול בן 50 בודד עם חתול.

התגובה שלך מראה שאתה איש רע שרק מחפש להשפיל. מכביסט ובריון.

ועוד לא הבנת את זה?
גיוון הדעות כאן בפורום מזכיר את הגיוון האידיאולוגי במזרחי של טדי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 08:46 
סמל אישי של המשתמש
אמיל האדום כתב:
bloodbrother כתב:
נגמר הנוער כתב:
איזה כיף היה פה בלעדיו.
תדע לך שאתה בן אדם קטן ומושתן,בלי חיים,בטח כל החודש האחרון אוננת על הרגע לחזור לפורום כי זה כל מה ששווה לך בחיים האומללים שלך.
יש דרך לחשוב אחרת,אתה סתם יוצא בן 3 שאתה עושה את זה בהתגרויות ומדליק פה את כל הפורום.

ועוד לא הבנת את זה?

:ROSE:

רב הדומה על השונה, האמת.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 08:47 
סמל אישי של המשתמש
גם אדמין טועה לפעמים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
כן כן.
איזה יום עצוב זה.
אני כזה :CHE: .
והכי :LENIN: .
וכל מה שקרה היום זה לא :hapoel: .

ולב לב ללהיות מגניב ושונה.
איזה באסה זה לקחת גביע.
לב לב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
אמיל האדום כתב:
bloodbrother כתב:
נגמר הנוער כתב:
איזה כיף היה פה בלעדיו.

ועוד לא הבנת את זה?

שטויות.
תפסיקו לנסות ולרמוז כאילו בלאד מייצג איזה שהן דיעות ליגיטמיות. אוקיי, אולי הוא חושב שגיא לוזון מאמן מצוין והייתה לו קדנציה טובה בהפועל בניגוד לכולם, דיעה לגיטימית.
אולי הוא באמת, בניגוד לכל אדם בר דעת חושב שצריך להודות לשאול שהנשים את הפועל סל במשך השנים הנוראות ההן.
כנראה שהוא באמת מחבב את ניצן שירזי מקצועית.
כל אלה בצירוף ההגנה שלו על טביב לא מעלים בכם איזה שהן ספקות שהבן אדם עושה בכוונה? שהוא חי מהוויכוחים האלו? שהוא ניזון מתשומת לב?
הפורום היה עוד איכשהו קריא בחודשים שהוא לא היה פה, מעכשיו במקום שהמקום הזה יהיה כר נוח להתארגנויות אוהדים הוא יהיה מגרש המשחקים של בלאד.
אבל למי אכפת, העיקר הפלורליזם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 08:48 
סמל אישי של המשתמש
נגמר הנוער כתב:
איזה כיף היה פה בלעדיו.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 08:53 
סמל אישי של המשתמש
יש לנו את טביב על הראש ואתם מתעסקים בבלעד? נדפק לכם השכל? כמה שבלעד דפוק הוא לא הורס כל חלקה בהפועל, טביב כן, ולכן לא צריך להתייחס לתשומי בשקל שלו ולהתייחס לטביב בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 09:10 
סמל אישי של המשתמש
עומר מ. כתב:
אמיל האדום כתב:
bloodbrother כתב:
נגמר הנוער כתב:
איזה כיף היה פה בלעדיו.

ועוד לא הבנת את זה?

שטויות.
תפסיקו לנסות ולרמוז כאילו בלאד מייצג איזה שהן דיעות ליגיטמיות. אוקיי, אולי הוא חושב שגיא לוזון מאמן מצוין והייתה לו קדנציה טובה בהפועל בניגוד לכולם, דיעה לגיטימית.
אולי הוא באמת, בניגוד לכל אדם בר דעת חושב שצריך להודות לשאול שהנשים את הפועל סל במשך השנים הנוראות ההן.
כנראה שהוא באמת מחבב את ניצן שירזי מקצועית.
כל אלה בצירוף ההגנה שלו על טביב לא מעלים בכם איזה שהן ספקות שהבן אדם עושה בכוונה? שהוא חי מהוויכוחים האלו? שהוא ניזון מתשומת לב?
הפורום היה עוד איכשהו קריא בחודשים שהוא לא היה פה, מעכשיו במקום שהמקום הזה יהיה כר נוח להתארגנויות אוהדים הוא יהיה מגרש המשחקים של בלאד.
אבל למי אכפת, העיקר הפלורליזם.

אני לא חושב שללוזון היתה קדנציה טובה בהפועל. אני כן חושב שהוא מאמן מצויין, כפי שהוכח בפ"ת ובעיקר בבני יהודה (שבה עזר לנו עזרה מדהימה וחד פעמית לזכות באליפות).
אני לא חושב שצריך להודות לשאול, אבל אני חושב שהוא לא היה כזה גרוע להפועל כמו שעושים, יחסית למצב הכדורסל הכללי בישראל. ונראה איך אחרים יעשו יותר טוב להפועל בשנים הבאות, כשכל האוהדים יהיו מאחורי הקבוצה בליגת העל.
וכן, אני, כמו רבים אחרים פה אגב, מחבב את ניצן שירזי מקצועית (וגם אישית, עוד יותר אישית).
אני לא ניזון מתשומת לב ולא בטיח. אתה, כמו רבים, מנסה להשפיל אותי כשאתה כותב דברים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 09:15 
בלעד אולי תטפל במחלת הנפש שלך.ותעזוב אותנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 09:21 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
בלעד אולי תטפל במחלת הנפש שלך.ותעזוב אותנו

תודה על התרומה לאשכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 09:42 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
el dudernio כתב:
bloodbrother כתב:
אלי טביב הביא הישג שקשה אולי להשוות אותו נגיד לשלושת העונות 85-6 עד 87-88, אבל יתכן שהוא אף גדול יותר. שלוש גביעים ברצף. דאבל. הצלחות באירופה. מקום שני כשלא לקחנו אליפות. הישג מדהים.

היום נתנו לו לדבר, והוא דיבר יפה, הכניס ליונתן כהן שצריך להבין שיש גם אחריות לדברים שהוא אומר בשידור שבת אחרי שבת, שטביב הורס את הפועל.

בנוסף, פרט לשחקן שניים בעיתיים, טביב נראה מברך את השחקנים, שמח מאד מהגביע, ומחבק חיבוק מרגש את המאמן שהביא לנו את ההישג הזה.

המצב לא כזה רע.

מקווה שטביב ישנה את דעתו, וכל עוד אין קונה, יעמיד קבוצה חזקה. ואם יבוא קונה, וולקאם כמו ששייע אומר אם אין קונה.

בלאד מטעמי "כבוד" ונסיון לשמור על כבודו של טביב יונתן ומודי שתקו וגיחכו לעצמם במהלך הראיון איתו.
להגיד שטביב דיבר יפה זה שטות. כי אדם שמדבר ומתבסס על זה שלא יתקפו אותו על שקר במהלך השידור ידבר "תמיד יפה".
אף אחד לא הצדיק שום האשמה שלו (למרות שאחרי כל אחת הוא פנה למי מחברי הפאנל שיצדיקו אותו).
הוא שואל מי אמר שהוא עבריין מורשע? בית המשפט אמר, זאת עובדה נתונה, אי אפשר לשנות אותה לא משנה כמה טביב ירצה.
מי אמר שטביב הורס את הפועל? אבוטבל, טועמה, גוטמן, אבוקסיס, זלצר, זהבי, ורמוט, שכטר, אוסידון, ניר ענבר ואני בטוח שיש עוד,
לא יכול להיות שכולם "משקרים" ורק האדם שנתפס משקר תוך כדי שהוא מטיל רפש באחרים כדי להגן על עצמו הוא נקי, טביב "יצא"
טוב כי לא רצו לקטול אותו בשידור, יש סיכוי שבגלל חשש גם שזה יתפתח לאלימות (לפחות לפי ההתנהגות של מודי ויונתן היה נראה
שהם לא כל-כך מבינים מה קורה איתם ולמה טביב הגיע), העיקר שתמיד אפשר להאשים את התקשורת.

דוקא קיויתי שיגיעו לו את כל הדברים שאוהדי הפועל טוענים, ולראות מה הוא יגיד. מאחר שהם לא הגיבו, כל שנותר לי לחשוב זה שהוא לא עבריין. (ואגב, גם אנשים עם עבירה פלילית אחת או שתיים בעברם, הם לא "עבריינים" בשבילי. אני חושב שמי ששילם חובו לחברה, זכותו להשתקם בלי שום סטיגמה).

ואני לא חושב שהם כולם משקרים, אני חושב שבמצב של היסטריה אנשים מפתחים לעצמם תיאוריה ומאמינים לעצמם, כדי למצוא חן, להרגיש שייכים (וזה בגנים שלנו כבני אדם, הצורך למצוא אוייב משותף, קסנופוביה, וכו', בשביל לשרוד בג'ונגל של העבר, לכן זה עדין גורם לנו להרגיש טוב).

טביב יצא אנושי, זה קודם כל. ובעיני הוא גם יצא טוב עם הטיעונים שלו (חוץ מזה שאני לא מסכים איתו, אבל מותר לו לטעות, לגבי חוסר ההבנה שלו את הדגל "לא מייצגים את ישראל", למרות שאני גם לא מסכים עם הדגל לחלוטין, וחושב שאנחנו כן מייצגים את ישראל, וגם אם לא, אין מקום לדגל הזה. אבל לא חושב שטביב צריך להלחם בו), ואישית, אחרי שאני רואה את המתנשא הזה יונתן כהן, ממרום מושבו בטלביזיה, שוחט את טביב שבת אחרי שבת, שמחתי מאד לראות איך הכניס לו, ובמינימום הראה שגם למר יונתן כהן יש אינטרסים, שכן הוא מקושר היטב (עד כדי ענייני פרנסה) לאוהדי הפועל. חסר לו שהיה אומר משהו בעד טביב, במצב כזה.
איך בדיוק הוא שילם את חובו לחברה, אם בגזר דינו נכתב כי אינו כשיר לניהול ובעלות על קבוצת כדורגל?
ולגבי יונתן כהן, הוא הראה בעיה ברורה מאוד, והוא התייחס לעובדות בלבד. העובדות הן שכל המערכת הסובבת והקרובה לטביב בסופו של דבר יוצאת נגדו. כולם טועים ורקו הוא צודק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 09:47 
טביב נכנס להפועל לאחר עונת הדאבל,
עד אז הוא לא ניהל ולא עשה כלום.

וזה שהמועדון הזה לקח 2 גביעים ברציפות למרות טביב, מראה כמה הוא גדול, וכמה גדול יותר הוא יכל להיות.
ועוד פעם אני לא מבין למה אני מגיב לטרול הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 09:47 
סמל אישי של המשתמש
אנשים חולים בראש. אעלק יום עצוב. אחת הזכיות הכי מאושרות בעשור האחרון, במיוחד נוכח התאריך והדרך.
אם כבר עצוב זה רק בגלל שזה היה משחק הפרישה של וואליד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 09:49 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
כן כן.
איזה יום עצוב זה.
אני כזה :CHE: .
והכי :LENIN: .
וכל מה שקרה היום זה לא :hapoel: .

ולב לב ללהיות מגניב ושונה.
איזה באסה זה לקחת גביע.
לב לב.

אחרים אולי יגידו שזה נמאס,
אני פשוט אגיד שאני מסכים.
תמונה

בדיוק כמו עם החתימה על שירי השואה של עמי נאווי-
לחגוג את הגביע כאילו אין טביב
להמשיך להילחם בטביב כאילו אין גביע

אני לא מבין מה הבעיה שלכם? בכח לא לשמוח?
כולנו מודעים למצב וכלנו (או רובנו) נמשיך להילחם על הפועל שלנו.
כמו היום, כמו אתמול וכמו מחר...

עריכה: עכשיו ראיתי שעמי נאווי בדיוק הגיב תגובה לפני. קלאסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 10:20 
סמל אישי של המשתמש
רק היום אני קולט את ההישג העצום הזה.
לקחת גביע שלישי, לעשות היסטוריה בעונה כזו, שכל השחקנים כולל כולם נגד בעל הבית השרלטן, שאכלנו חרא וחוסר ודאות כל העונה, במשחק האחרון העונה, באותו תאריך ואותה דקה כמו ההישג הכי גדול ומרגש שלנו, אני מתרגש רק מלכתוב את זה.
תודה לך הפועל :HEART2: :hapoel:
חיממת לי את הלב כמו שלא חיממת הרבה זמן.
בקשר למה שצפוי לנו לא צריך לפחד, המשפט תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר הוא לא סתם קלישאה, הוא חלק מהמציאות האדומה המוכחת שלנו. בכדורסל עברנו שנים זוועתיות עם שרלטן ונוכל לא פחות מטביב, אחרי השנים האפלות תראו מה מה קם לנו! הישג בינלאומי, קבוצת אוהדים שעלתה 4 ליגות, ומתמודדת לעלות לליגה הראשונה כבר היום ב18, עם התעניינות מצד רוכש על 50% מהקבוצה.
שיאכיל אותנו חרא, שיחזיק בנו שנים בסמרטטת (הוא לא, נמאס לו לגמרי מהמחאות, וכל עוד הן ימשיכו ככה בצורה חוקית אין לו שום אמצעי להתמודד עם זה בכל דרך שהיא), מעז יצא מתוק, מהאדמה החרוכה יגדלו פרחים גדולים, אדומים וטהורים.
טביב נשרף, המילה עבריין וטביב כל הזמן מוזכרת, אפילו הוא מזכיר אותה, זה נדבק, וריח מסריח גם חומצה חזקה לא יכולה להסיר. אי אפשר לנצח משפחה חזקה ומאוחדת, ומי ייתן שנזכה להרגיש את הרגשת המשפחתיות והאחדות שמושרת מלמטה עד ההנהלה כמו בכדורסל, שנזכה להגיע לבלומפילד שההנהלה שלנו היא חלק בלתי נפרד מאיתנו.
היום ב18 לא אוכל אפילו לראות את המשחק של הפועל כי אני במבחן, אבל כל שניה שלי אני אהיה בבאר יעקב מפנטז על היסטוריה אדומה, ואם לא אז במשחק אחרון בהדר יוסף בעזרת השם.
הוכחנו שאנחנו יודעים להתמודד עם חורבן בצורה הכי טובה שיכולה להיות.
אל תורידו את הראש חברים, תסתכלו קדימה באופטימיות כי יש לנו סיבה טובה לכך.
יאללה הפועל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 10:26 
NARKOTIKA כתב:
טביב נכנס להפועל לאחר עונת הדאבל,
עד אז הוא לא ניהל ולא עשה כלום.

וזה שהמועדון הזה לקח 2 גביעים ברציפות למרות טביב, מראה כמה הוא גדול, וכמה גדול יותר הוא יכל להיות.
ועוד פעם אני לא מבין למה אני מגיב לטרול הזה.

הוא לא טרול.הוא אנושי.
במקרה יצא לי לראות את הקטע שתמוז מגדף את טביב.
וזה לא כזה נעים לראות בן אדם מובך.
יש עניין גדול של "לא להלבין פני חברך ברבים"

וגם אם הוא הכי רע בעולם עדיין צריכה להיות קצת אנושיות ביחס לאנשים.

בלאד :HEART2:

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 10:33 
סמל אישי של המשתמש
romario כתב:
וגם אם הוא הכי רע בעולם עדיין צריכה להיות קצת אנושיות ביחס לאנשים.

romario כתב:
חשש שהחשוד במעשה ברח לשטחים.

חשש שהעכברוש ברח לשטחים.

לשרוף את הבתים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 10:45 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
ונראה איך אחרים יעשו יותר טוב ל הפועל בשנים הבאות

פליטת פה מקרית, או שמשהו באמת קרה לו? אולי סוף סוף נפל לו האסימון? (או שאולי עמוק עמוק בלב פנימה גם הוא ידע כל השנים האלה את האמת, ועכשיו זה רק נפלט לו בלי משים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 17:24 
סמל אישי של המשתמש
אתם לא מבינים בטרולינג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 17:47 
סמל אישי של המשתמש
העצב אין לו סוף...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 19:28 
אתמול היה יום עצוב וקשה. אז מה היום? מתאבדים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 23:14 
כנראה שפותח האשכול ידע שגרגמל חוזר לפורום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 143 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: