תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 16:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ערוץ חמש חמש חמש
הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 00:38 
הפועל כתב:
אתם חבורת אפסים אימפוטנטים מגעילים שלא ראויים להיות מוזכרים באותו משפט עם המילה "גוף תקשורת" ו"עיתונות"
לשבץ טינופת נוזלית כמו שלמה שרף כפרשן
לא לדבר בכלל על המחאה והדיקטטורה שההתאחדות והמשטרה משליטים ביציעים
ראיון הזוי עם אלי טביב כשאפילו ששחקן בא לקלל אותו בשידור חי במקום לטחון לו על זה בשכל אתם מחליקים את זה ומנסים להמשיך להתקשקש איתו על "אולי בכל זאת פיוס" ו"הבאת 3 גביעים ודאבל למה לא אוהבים אותך"

אתם חבורה של זבל טהור ואני מאחל לכולכם לחטוף 5 פעמים סרטן בראש עם תרדמת כדי שאני אוכל לבוא ולשים לכם באוזניות קלטות של יציע העיתונות בלופ אינסופי עד שתמותו

ממש לא מסכים איתך. כלומר בגדול על הערוץ הזה ושלמה שרף הטינופת ויציע העיתונות האלימה - הכל נכון.
אבל הראיון היום היה ראיון טוב. תראה אותו שוב בוואלה. לא ראיון מתלקק כמו תמיד. ארבעה מראיינים וכולם תוקפים את טביב. מי יותר ומי פחות. אפילו מודי בראון, אולי האדם הכי מתון בעיתונות הספורט, ביקר אותו שם. עדיף בעיני פי מליון על מישהו כמו קופמן שסתם היה צורח.

הצליחו בסגנון הזה להציג בצורה יפה מאוד וממצה מי זה טביב, מה האג'נדה שלו, ומה היחסים שלו עם המערכת שמסביבו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 00:41 
גיא האדום כתב:
הפועל כתב:
אתם חבורת אפסים אימפוטנטים מגעילים שלא ראויים להיות מוזכרים באותו משפט עם המילה "גוף תקשורת" ו"עיתונות"
ראיון הזוי עם אלי טביב כשאפילו ששחקן בא לקלל אותו בשידור חי במקום לטחון לו על זה בשכל אתם מחליקים את זה ומנסים להמשיך להתקשקש איתו על "אולי בכל זאת פיוס" ו"הבאת 3 גביעים ודאבל למה לא אוהבים אותך"

אתם חבורה של זבל טהור ואני מאחל לכולכם לחטוף 5 פעמים סרטן בראש עם תרדמת כדי שאני אוכל לבוא ולשים לכם באוזניות קלטות של יציע העיתונות בלופ אינסופי עד שתמותו

ממש לא מסכים איתך. כלומר בגדול על הערוץ הזה ושלמה שרף הטינופת ויציע העיתונות האלימה - הכל נכון.
אבל הראיון היום היה ראיון טוב. תראה אותו שוב בוואלה. לא ראיון מתלקק כמו תמיד. ארבעה מראיינים וכולם תוקפים את טביב. מי יותר ומי פחות. אפילו מודי בראון, אולי האדם הכי מתון בעיתונות הספורט, ביקר אותו שם. עדיף בעיני פי מליון על מישהו כמו קופמן שסתם היה צורח.

הצליחו בסגנון הזה להציג בצורה יפה מאוד וממצה מי זה טביב, מה האג'נדה שלו, ומה היחסים שלו עם המערכת שמסביבו.

ושוב, הסיבה היחידה היא שהמשפט הראשון שהוא הוציא היה התקפה אישית על אחד משלהם.
אחרת היית רואה בדיוק אתה כלום והשום דבר שראינו עד עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 00:42 
בר קולמוסא כתב:
ראיתי עכשיו את הראיון, דווקא די הקשו עליו. לגיטימי לשאול למה לא אוהבים אותך, לשמוע במה הוא מרגיש אשם. הראיון היה נוקב, והוא ממש הסתבך. מה שעומרי אפק אמר היה פשוט זהב.

יחסית לראיונות האימפוטנטים הקודמים שהיו איתו זה היה יותר טוב.
ועדיין את השאלות המהותיות אף אחד לא שואל.
הוא שואל "למה הם קוראים לי עבריין" ואף אחד לא מציין את ההרשעות הפליליות שלו.
אף אחד לא שואל איך נגמר כל הכסף שהיה ובעונה הבאה יהיה תקציב מינימום.
וכנראה שהמחשבה שמישהו אחד(!) יעמת אותו על האשמות של תקיפת קטין ושיבוש הליכי חקירה היא ממש מוגזמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 05:31 
מפלצת 4 כתב:
גיא האדום כתב:
הפועל כתב:

ושוב, הסיבה היחידה היא שהמשפט הראשון שהוא הוציא היה התקפה אישית על אחד משלהם.
אחרת היית רואה בדיוק אתה כלום והשום דבר שראינו עד עכשיו.

יכול להיות. אני מניח שלעולם לא נדע.לי זאת הייתה נראתה לי התקפה די מתוכננת - עדינה אך כואבת - של כל המראיינים. המניעים גם פחות משנים בעיני למרות שברמת העקרון אין לי כמובן ספק שטביב בהתנהלות שלו גם היום רק פוגע בשאריות הקרדיט שעוד היה לו בציבור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ערוץ חמש חמש חמש
הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 05:39 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
עכשיו ראיתי את התקציר באתר
שיורם ארבל יפרוש ויעבור לשדר הלוויות

שיורם ארבל יפרוש,נקודה.
עבר זמנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 05:51 
סמל אישי של המשתמש
צריך לראות את השידור כדי לשמוע את כתב ההגנה של השמן העילג מגן-חיים על טביב במחצית הראשונה ואת השתלחותו במחאת אוהדי הפועל.
חוסר תגובתו של יורם ארבל לדברים החמורים של 'שליימה' היא ממש שיחזור של שתיקתו ב-2 במאי 1998.
יורם ארבל הוא לא מחבל. הוא סתם סמרטוט רצפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 06:06 
אני ממש לא מחובבי ארבל, אבל הפעם הוא די השתיק את האדיוט.. משהו לגבי הרכש השנה של טביב, לא ממש זוכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: