תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 16:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ניצן שירזי
הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 23:25 
סמל אישי של המשתמש
שיעלם כמה שיותר מהר יחד עם מי שהביא אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 23:27 
אם הוא היה מאמן כדורגל סביר אנחנו נותנים להם היום 3 חתיכות ולא מחכים למתנות ממשומר המטומטם הזה.
ניהול משחק מביך, הרכב ראשון הזוי (5 קשרים? על מה ולמה?) ועד מתי חוטבא?!!??!!?!?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 23:32 
לקרוא מה שעומרי קנדה ונוסא אומרים עליו ולהסיר בפניו את הכובע.
המחמאות שהוא זוכה להן מהשחקנים הן כמו (ואפילו יותר) איך שדיברו על גוטמן.

כנראה שיש דברים שאנחנו כאוהדים לא יודעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 23:33 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אני לוקח את כל המילים הרעות שלי על ניצן, אני מתנצל...
תודה לך ניצן, שאפו !

:ROSE:

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 23:34 
סמל אישי של המשתמש
אדום בשבע כתב:
לקרוא מה שעומרי קנדה ונוסא אומרים עליו ולהסיר בפניו את הכובע.
המחמאות שהוא זוכה להן מהשחקנים הן כמו (ואפילו יותר) איך שדיברו על גוטמן.

כנראה שיש דברים שאנחנו כאוהדים לא יודעים.

לא יודע מה קנדה ונוסא אמרו אבל מסכים עם רוח הדברים.

בגדול הבן אדם נראה סה"כ בחור חיובי (אבל מאמן בינוני במקרה הטוב מאוד)
שנקלע למצב לא נעים ושהוא מנסה לצד לטובת שני הצדדים, עם נטייה קלה לטובת מי שדואג שיהיה לו עוף להביא בשבת לילדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 23:35 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
מה שהןלך ונהיה גרוע זה היכולת שלכם לשמוע דעות שונות ולקרוא בין השורות.
איך כל השחקנים תומכים בניצן ושביט, אומרים שהם הצליחו לשמור אותם כקבוצה (למרות טביב), ואתם נגד?
איך יכול להיות ששי אבוטבול שרק לפני יומים פתח פה בשידור על טביב, הפעם מעדיף לשמור את הדברים בפנים,
ולא להוציא אותם החוצה וזה עוד אחרי שטביב תוקף אותו אישית? אבל כשניצן שומר על הכבוד שלו, של הפועל,
ושל השחקנים (מקרה תמוז), אתם תוקפים אותו?

שירזי כרגע הוא על תקן המבוגר האחראי, מנסה לפשר, מנסה לפייס, מנסה לשמור על הפועל, ואתם פשוט קטלגתם
אותו כאיש טביב ומתעלמים מכל דבר אחר. כן אם מבחינת ניצן המחאות פגעו והתירו את הרסן לכמה שחקנים אזי הן
"מוגזמות", הוא לא מתעסק בענין המוצדקות או לא, כי זה לא אישו מבחינתו, זה אישו מבחינתינו, אבל הוא לא יכול
מתוקף היותו הדמות המקצועית ה"בכירה" במועדון לצאת לטובת זה או זה. הוא מדבר מקצועית נטו, ומקצועית גם טוב
יהיה שלא יהיו "זעזועים", טוב יהיה ש"טביב" ישקיע כסף במועדון ויעמיד קבוצה טובה, מקצועית גם ניצן יודע שזה לא
ראלי, והוא גם ציין את זה בראיון איתו.

ניצן שירזי חתום על מקום שני וגביע, בדיוק כמו גוטמן ואבוקסיס שנה שעברה, עם סגל פחות נוצץ, עם בעלים פחות תומך
ועם הרבה יותא בלאגן מסביב, זאת המציאות, ולכן תעזבו אותו בשקט. המחאה מצליחה, טביב כבר הרים ידים (ולא רק
על אוהדים), רק עוד קצת והוא גם ישחרר תג מחיר, רק עוד קצת ויבוא הקונה שיגיד אני מוכן לתת מליון כ"דמי רצינות",
ואז, אם הבעלים החדש ימצא לנכון, ניצן ישאר, שביט ישאר, ואם לאו? אז הם ילכו, אבל לפחות זה היה אחרי שבשנת
2012 לקחנו גביע, שלישי ברציפות, וזה מה שחשוב. כי הפועל גדולה משביט, גדולה מניצן והרבה הרבה יותר גדולה ממר
אליעזר טביב.

מסכים איתך לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 23:35 
קלדרון כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 23:40 
סמל אישי של המשתמש
Kyahs כתב:
קלדרון כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 23:44 
Kyahs כתב:
קלדרון כתב:

כרגע מי שהביא אותו לא הולך לצערנו.
מה אנחנו מצפים שכולם ישברו את הכלים? הקבוצה פשוט תתפרק לגמרי.
מישהו חייב לעמוד שם ולעשות עבודה אז יצא שזה ניצן שירזי ושהוא כביכול הבובה של טביב.
בגדול התפקיד של המאמן היה לשמור שהעסק לא יתפרק לחלוטין את זה הוא עשה וגם הרבה מעבר.
אני לא חסיד שלו אני לא חושב שהוא מאמן ברמה שמתאימה לנו אבל כרגע הוא האיש שמצליח להחזיק את הספינה השוקעת ואפילו להשיט אותה לא רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 23:45 
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=116036&lang=HE

אל תתנו לגביע לטשטש את הזיכרון.
בובה של נוכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 23:47 
סמל אישי של המשתמש
טיש כתב:
Kyahs כתב:
קלדרון כתב:

כרגע מי שהביא אותו לא הולך לצערנו.
מה אנחנו מצפים שכולם ישברו את הכלים? הקבוצה פשוט תתפרק לגמרי.
מישהו חייב לעמוד שם ולעשות עבודה אז יצא שזה ניצן שירזי ושהוא כביכול הבובה של טביב.
בגדול התפקיד של המאמן היה לשמור שהעסק לא יתפרק לחלוטין את זה הוא עשה וגם הרבה מעבר.
אני לא חסיד שלו אני לא חושב שהוא מאמן ברמה שמתאימה לנו אבל כרגע הוא האיש שמצליח להחזיק את הספינה השוקעת ואפילו להשיט אותה לא רע.

כבר הסברתי לך שמבחינתי כל זמן שהטביבי לא הולך שכל הצוות שהביא ישאר.
כי כל מי שעובד עם טביבי שרוף מבחינתי עד קץ הימים.
הבעיה שלי היא כשמתחילים להתיחס לשירזי (או לשביט) כאופציה לגיטימית ליום שאחרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 23:47 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
ניצן שירזי חתום על מקום שני וגביע, בדיוק כמו גוטמן ואבוקסיס שנה שעברה, עם סגל פחות נוצץ, עם בעלים פחות תומך
ועם הרבה יותא בלאגן מסביב, זאת המציאות, ולכן תעזבו אותו בשקט.

אתה שוכח דבר אחד חשוב: הליגה נחלשה משמעותית!!!
תראה איזה פח חיפה. זה אומר הכל.

לכן ההבדל בין שירזי לגוטמן הוא כמו ההבדל בין ברק בדש לזלטאן איברהימוביץ'. זה רק נראה אותו דבר. ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 23:52 
אמנם סמרטוט, אבל צריך לתת קרדיט למי שאיכשהו הצליח לשמור על הקבוצה הזו. אני מניח שהרבה מהקרדיט הזה הולך לשירזי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 23:59 
סמל אישי של המשתמש
אגב, אם ננתח אותו מקצועית:
הוא אולי לא טקטיקן גדול (אפילו לא קטן), אבל הוא קורא משחק, עושה חילופים נכונים, מעלה הרכבים נכונים, והכי חשוב: השחקנים מתים עליו.

הבעיה שהוא יס-מן של טביב, וטביב זה רע להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 00:01 
סמל אישי של המשתמש
מספיק לראות כמה השחקנים מתים עליו כדי לדעת שהוא לא גרוע כמו שמציירים אותו.
נכון לעכשיו הוא מחזיק את הפועל כמו שאטלס החזיק את כדור הארץ, וכדי להמשיך ולעשות זאת (לטובתינו ולטובתו) הוא צריך להיות פוליטקלי-קורקט ולבלוע הרבה דברים שמפריעים לו, ואני בטוח שיש כאלה בטביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 00:01 
חוזה כתב:
אמנם סמרטוט, אבל צריך לתת קרדיט למי שאיכשהו הצליח לשמור על הקבוצה הזו. אני מניח שהרבה מהקרדיט הזה הולך לשירזי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ניצן שירזי
הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 00:31 
מסכים עם אל דוד והבחור שאחריו. לפעמים אולי נראה שהוא בעד טביב טיפה יותר מאשר סתם מס שפתיים, אבל לדעתי התפקוד שלו ואפילו התוצאות שלו מדהימות. כרגע השחקנים זה באמת החיווי הטוב ביותר לתרומתו.
וכן, מפריע לי שהוא בא בגלל טביב, בתנאים שהוא יצר, וגיבה אותו לאורך הדרך. אבל אם לא הוא, זה מישהו אחר, והיה באמת יכול להיות הרבה יותר גרוע בכל המובנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 01:08 
סמל אישי של המשתמש
מגיע לו קרדיט גדול על זה שהצליח לשמור על הקבוצה שלא תתפרק עם כל הבלאגן מסביב, מה גם שהשחקנים בבירור מחויבים ונלחמים גם בשבילו (ואפילו הצהירו על כך).
עם כל זה, דקה ורבע אחרי שטביב לא יהיה פה רצוי שהוא ילך אחריו ושיקח איתו את העוזר שלו ואת מנהל הקבוצה יעקב "מי אתם בכלל" הילל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 01:09 
kobster כתב:
מגיע לו קרדיט גדול על זה שהצליח לשמור על הקבוצה שלא תתפרק עם כל הבלאגן מסביב, מה גם שהשחקנים בבירור מחויבים ונלחמים גם בשבילו (ואפילו הצהירו על כך).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 01:18 
אף פעם לא חשבתי שהוא מאמן רע, אני חושב שהוא עשה עבודה טובה בהפועל וזה בסדר להיות לויאלי למי שמשלם לך משכורת (אם יש לך מזל ואתה בין אלה שמקבלים משכורת לפי מה שכתוב בחוזה).

אבל הוא מגזים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 02:16 
סמל אישי של המשתמש
ניצן תודה על הגביע !!
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 02:20 
מאמן גרוע עם החלטות גרועות שנותן לבעלים זבל לדרוך לו על הפרצוף ולנגב איתו את התחת

לא רואים שום השפעה שלו על צורת המשחק של הפועל כי אין לנו צורה במשחק, היה לנו אולי 4 מצבים למסגרת והכל די בפוקסים
לא התקפות מסודרות, לא חלוקת תפקידים, לא מערכים נכונים לא כלום

אפס זבל מטונף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 03:10 
el dudernio כתב:
איך כל השחקנים תומכים בניצן ושביט, אומרים שהם הצליחו לשמור אותם כקבוצה (למרות טביב), ואתם נגד?
איך יכול להיות ששי אבוטבול שרק לפני יומים פתח פה בשידור על טביב, הפעם מעדיף לשמור את הדברים בפנים,
ולא להוציא אותם החוצה וזה עוד אחרי שטביב תוקף אותו אישית? אבל כשניצן שומר על הכבוד שלו, של הפועל,

שירזי כרגע הוא על תקן המבוגר האחראי, מנסה לפשר, מנסה לפייס, מנסה לשמור על הפועל, ואתם פשוט קטלגתם
אותו כאיש טביב ומתעלמים מכל דבר אחר. כן אם מבחינת ניצן המחאות פגעו והתירו את הרסן לכמה שחקנים אזי הן
"מוגזמות", הוא לא מתעסק בענין המוצדקות או לא, כי זה לא אישו מבחינתו, זה אישו מבחינתינו, אבל הוא לא יכול
מתוקף היותו הדמות המקצועית ה"בכירה" במועדון לצאת לטובת זה או זה. הוא מדבר מקצועית נטו, ומקצועית גם טוב
יהיה שלא יהיו "זעזועים", טוב יהיה ש"טביב" ישקיע כסף במועדון ויעמיד קבוצה טובה, מקצועית גם ניצן יודע שזה לא

ועם הרבה יותא בלאגן מסביב, זאת המציאות, ולכן תעזבו אותו בשקט. המחאה מצליחה, טביב כבר הרים ידים (ולא רק
על אוהדים), רק עוד קצת והוא גם ישחרר תג מחיר, רק עוד קצת ויבוא הקונה שיגיד אני מוכן לתת מליון כ"דמי רצינות",
ואז, אם הבעלים החדש ימצא לנכון, ניצן ישאר, שביט ישאר, ואם לאו? אז הם ילכו, אבל לפחות זה היה אחרי שבשנת
2012 לקחנו גביע, שלישי ברציפות, וזה מה שחשוב. כי הפועל גדולה משביט, גדולה מניצן והרבה הרבה יותר גדולה ממר
אליעזר טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 03:20 
מודה לו על הגביע, אבל מרוב סלידה שיש לי מטביב ובובותיו (שביט, ניצן ויעקב) אני לא מסוגל לפתח סימפטיה אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 04:37 
האמת שמאוד קשה לשפוט את ניצן שירזי לפי העונה הזו
מצד אחד לא לקחנו אליפות בעונה בה כל הליגה פח אחד גדול
מצד שני התחלנו את העונה עם הנהלה טביבית בשיטת "מצליח" שרב עם כל השחקנים ובעלי התפקידים, והמשכנו עם ניהול "משופר" שהחליט להוכיח לנו מהיכן משתין הדג.
הכנסת טועמה בשלב כה מאוחר היא "גאונות"?
קשה לדעת
אני מאחל לנו שלא נתגעגע לעונה הזו, אבל קשה לי להאמין שהמצב ישתפר
בכל מקרה, לשחקנים שלנו מגיע כל הכבוד. ההנהלה, השופטים, בית הדין של ההתאחדות והעיתונות עשו כל מה שיכלו כדי לדפוק אותנו, אבל אחרי הדרבי הארור ובית הדין הלוזוני ה"צדיק" השחקנים נתנו פייט אדיר על המגרש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 07:50 
סמל אישי של המשתמש
Kyahs כתב:
קלדרון כתב:

שיוביל אותנו עם בעלים חדש,אמן
מאמן דבש
מאמן מצויין
מאמן אמיץ
מאמן שעשה את הבלתי אפשרי

מקום שני+גביע כמו גוטמן הנמצץ שלכם
רק באיזה סגל!?
באיזה עונה?
עם איזה בעלים!?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 07:52 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
Kyahs כתב:
קלדרון כתב:

מאמן דבש
מאמן מצויין
מאמן אמיץ
מאמן שעשה את הבלתי אפשרי

רק באיזה סגל!?
באיזה עונה?
עם איזה בעלים!?

עזוב, רמת המציצה לגוטמן הגיעה למצב שנתנו לו קרדיט (בערוץ הספורט, לא זוכר מי) גם על הגביע אתמול! :LOL2:

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 07:57 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
פאביו כתב:
Kyahs כתב:
קלדרון כתב:

מאמן דבש
מאמן מצויין
מאמן אמיץ
מאמן שעשה את הבלתי אפשרי

רק באיזה סגל!?
באיזה עונה?
עם איזה בעלים!?

עזוב, רמת המציצה לגוטמן הגיעה למצב שנתנו לו קרדיט (בערוץ הספורט, לא זוכר מי) גם על הגביע אתמול! :LOL2:

פששש להסכים איתך ? כבוד.
לא אעזוב לעולם.
נמאס לי מהסגידה העיוורת למאמן שלקח אליפות בקיזוז עם הסגל הכי נוצץ שהיה פה מעולם.
מאמן שהצליח עם הסגל הזה להפסיד אליפות בעונה שעברה
העונה הכי גדולה של גוטמן היא העונה של חבר שלך לוזון, עונה בה גוטמן הציל אותנו מירידה בטוחה!
ניצן גם בא לקבוצה מפורקת וככל שהזמן חלף והקבוצה המשיכה להתפרק , הקבוצה נעשתה טובה יותר ווינרית יותר.
זה מבחינתי מאמן גדול.
מקום שני וגביע למרות טביב.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 08:13 
el dudernio כתב:

אליעזר טביב.

מדויק להפליא !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ניצן שירזי
הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 08:21 
פאביו כתב:
bloodbrother כתב:
פאביו כתב:
Kyahs כתב:
קלדרון כתב:

מאמן דבש
מאמן מצויין
מאמן אמיץ
מאמן שעשה את הבלתי אפשרי

רק באיזה סגל!?
באיזה עונה?
עם איזה בעלים!?

פששש להסכים איתך ? כבוד.
לא אעזוב לעולם.
נמאס לי מהסגידה העיוורת למאמן שלקח אליפות בקיזוז עם הסגל הכי נוצץ שהיה פה מעולם.
מאמן שהצליח עם הסגל הזה להפסיד אליפות בעונה שעברה
העונה הכי גדולה של גוטמן היא העונה של חבר שלך לוזון, עונה בה גוטמן הציל אותנו מירידה בטוחה!
ניצן גם בא לקבוצה מפורקת וככל שהזמן חלף והקבוצה המשיכה להתפרק , הקבוצה נעשתה טובה יותר ווינרית יותר.
זה מבחינתי מאמן גדול.
מקום שני וגביע למרות טביב.

ברור ברור, סגל ״נוצץ״ שהוגש לגוטמן, הנוצצים - דאגלס זהבי ידין לאלה בונדר באדיר והחברה שהגיעו מהמפעל נוצצים ומבריקים, לגוטמן אין שום קשר לנצנצים, כל זה תחת מנהלים הרסניים שהחריבו ביעילות הכל, שלא לדבר על ההישגים הנוצצים של הפועל עד לתקופת גוטמן, ואת ערימת השטויות האלה אתה כותב ב2012 אחרי שהכל גלוי ואין אחד שלא מבין באיזו סביבת עבודה גוטמן עבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: