תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 10:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 107 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נערכה ההגרלה. הודעות נשלחו לזוכים
הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 14:03 
מילפורד כתב:
לירון האדום כתב:
אני טוען שייתכן ש40 הכרטיסים "שהוגרלו" הגיעו לאותם אוהדים שמוכרים ביציעים (ובצדק כי מגיע להם ! ).
אז אין בעיה שתגידו סליחה, נתנו לנו רק 40 כרטיסים, ולא היתה בריירה לתת אותם לאותו גרעין אוהדים בתשלום.

לירון, אתה שוב כותב הוגרלו במרכעות כדי לציין כאילו שלא באמת היתה הגרלה אחרי שהובהר לך פה שהיתה הגרלה על 40 כרטיסים. אם אתה שם לב לזה או לא, אתה מאשים פה אנשים בשקר והונאה!

ועוד משפט אחד, ראצ'ו יש לך מספיק עבודה, לך תדאג למשחק מחר, לצפיה משותפת והכי חשוב לדאוג שארז והשחקנים מקבלים ברגעים אלה כל מה שהם צריכים, אל תתעסק בתגובות פה, לכל האחרים, בואו נעזוב את הנושא הזה עד אחרי יום ראשון ונחזור להתעסק בעיקר, מחר משחק מספר 4!!!

אין לי בעיה לעזוב את הנושא הזה ולחזור אליו בעתיד(אם בכלל).
אני רוצה להאמין לאנשים שאכן היתה הגרלה של 40 כרטיסים, השאלה היא האם ההגרלה היתה אמיתית או לא?
מי פיקח עלייה? מי ראה אותה?

מקורמן- צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 14:07 
אני מאד רוצה רוצה להיות במשחק
לא זכיתי בהגרלה (וגם הקודמת)
הייתי במשחק בבאר יעקב כי רכשתי ממקורב לספונסר של באר יעקב
ביקשתי ממני לרכוש/להשיג עבורי גם הפעם-מקווה שיצליח
האכזבה לא לזכות מאד ברורה
מדובר ברגעים שיכולים להיות הסטוריים ובמיחד לכאלה שהולכים עם הקבוצה לכל חור
דבר אחד ברור ואני משוכנע שההגרלה נעשה במלוא ההוגנות והיושר
ובשנה הבאה ידרש לתעדף את אלו שנמצאים עם הקבוצה בכל העונה ולא רק בפליאוף
מקווה מאד להיות במשחק
ואם לא
אהיה בהקרנה המשותפת
אחזיק אצבעות לקבוצה ולשחקנים
בתקווה לניצחון
:hapoel: :COMMY:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 14:10 
ביזיון! שחיטות ומה לא..
יאללה הנהלה חדשה, הביתה!!

או..
נו באמת, תפסיקו עם ההגזמות, עושים הכל בשבילכם ואף אחד לא עובד עליכם.
כולי תקווה שכל מי שקיבל כרטיס ייתן את קולו בשביל כולנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: נערכה ההגרלה. הודעות נשלחו לזוכים
הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 14:10 
אני שוב אומר, אין שום סיבה שאותם 50-100 שמגיעים כל משחק לא יהיו גם הפעם, והלוואי שהיו מגיעים השנה 600 איש למשחקי בית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 14:11 
סמל אישי של המשתמש
אני פה בבאר יעקב עם תושב.מקומי ואומרים שאין כרטיסים.
יש הצעות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 14:24 
redgr כתב:
אני פה בבאר יעקב עם תושב.מקומי ואומרים שאין כרטיסים.
יש הצעות?

קח את מר דבש לשירותים הקרובים וגנוב ממנו את הפלאפון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 14:29 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
איתי- אז שיגידו שאותם פרצופים הם אלו שקיבלו את הכרטיסים, ובצדק !
זה הכל.

מי אמר שהם קיבלו?
אלי פנה יום לפני המשחק הקודם מישהו שקנה כרטיסים בבאר יעקב ופשוט הביא לי אחד ורק בכח הצלחתי לשכנע אותו לתת לי לשלם לו.

גם הפעם אני לא אתנגד אם מישהו יפיל עליי פתאום כרטיס אבל לאור חוויית הזמבורות המאוד לא נעימה, במיוחד בשבילי, שהייתה שם אני ממש לא אצטער לראות את המשחק בהקרנה המשותפת בספורטק אם תהיה. רק חייבים לארגן שם שוקובו (כן, אני יודע שזה בעצם קרנץ' שוקולד-נוגט. זה פרט שולי ולא רלוונטי מאחר והוא הוכח כתחליף הולם למקור), דבר שבטוח לא יהיה בבאר יעקב.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 14:54 
אנשים כאן נפלו על השכל. בייחוד אתה לירון. כותבים לכם פעם אחר פעם שהוגרלו (בלי מרכאות) 40 כרטיסים מתוך 600. כמה פעמים עוד צריך לשאול או לפקפק במספרים האלו? אומרים לכם שבשנה הבאה יהיה מנגנון יותר מתוחכם. כמה פעמים עוד תאירו את עיני כולנו שצריך מנגנון שכזה?

הנה הצעת ייעול לפעם הבאה שתהיה הגרלה: לשכור את הדר יוסף לכל חברי העמותה. כל חבר עמותה יבדוק אישית ובתורו של כדורי ההגרלה. שני משרדי רו"ח יישכרו לפקח על התהליך. את הכדורים יוציאו שמעון פרס, דזמונד טוטו ואמא תרזה ביחד. ההגרלה תועבד בשידור ישיר ביורוספורט ובESPN (יש חברי עמותה בחו"ל וגם הם צריכים לדעת שהכל היה כשר והוגן). אין ספק שזה יהיה שימוש מיטבי במשאבי העמותה. אי אפשר לסמוך על חברי ההנהלה שיעשו את זה כמו שצריך בעצמם. אור השמש הוא התרופה הטובה ביותר. עם ישראל חי.

וראצ'ו - אם אתה מונע מאחד מהבוכמנים מלהגיע למשחק, במקום על אמא שלך, לך על יפתח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 15:04 
סמל אישי של המשתמש
אני הולך ללא מעט משחקי חוץ ומשחקי בית וזכיתי רק פעם אחת בהגרלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 15:11 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
אני שוב אומר, אין שום סיבה שאותם 50-100 שמגיעים כל משחק לא יהיו גם הפעם, והלוואי שהיו מגיעים השנה 600 איש למשחקי בית.

אני מסכים, וכשתוקם הועדה יהיה מקום להרים קול חזק בעניין הזה מצד האוהדים.
ויחד עם נושא הכרטיסים, אני מקווה שמהעונה הבאה בכלל יהיה שינוי בגישה לגבי מה העדיפות הראשונה והחשובה ביותר, שלדעתי זה חייב להיות עידוד מכירת כל המנויים ועידוד הגעה של כמה שיותר אנשים למשחקים, הבית והחוץ, לפני למשל מה שמצטייר בשנים הראשונות כעדיפות הראשונה - צירוף כמה שיותר חברי עמותה וההטבות הנלוות מכך.
וכן, אפשר גם וגם, אבל עד היום ברור למה נותנים יותר משקל, בשיווק ובפרסומים השונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 15:19 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
ברגר כתב:

ויחד עם נושא הכרטיסים, אני מקווה שמהעונה הבאה בכלל יהיה שינוי בגישה לגבי מה העדיפות הראשונה והחשובה ביותר, שלדעתי זה חייב להיות עידוד מכירת כל המנויים ועידוד הגעה של כמה שיותר אנשים למשחקים, הבית והחוץ, לפני למשל מה שמצטייר בשנים הראשונות כעדיפות הראשונה - צירוף כמה שיותר חברי עמותה וההטבות הנלוות מכך.
וכן, אפשר גם וגם, אבל עד היום ברור למה נותנים יותר משקל, בשיווק ובפרסומים השונים.

בגדול אתה צודק, אבל אני רוצה לחדד 2 דברים -
1. צריך לעודד מכירת מנויים וכמו כן צריך לעודד חברות בעמותה. זה שני דברים שונים ששניהם חשובים.
2. בכל מקרה אסור שיהיה סולד אאוט של מנויים (לא שאני חושב שזה יקרה, אבל בכל מקרה). יש יותר חברי עמותה ממקומות בהדר יוסף, וצריך לשמור כמות מסויימת של כרטיסים בכל משחק, בשביל אוהדים שלא עשו מנוי. (כן כן, יש גם כאלה וזה לא בושה. לא כולם יכולים להגיע לכל המשחקים או לרוב המשחקים, ובמדינת ישראל בשנת 2012 גם כסף וגם זמן זה שני מצרכים נדירים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 15:29 
סמל אישי של המשתמש
EISEN כתב:
אנטיגונה כתב:
ברגר כתב:

בגדול אתה צודק, אבל אני רוצה לחדד 2 דברים -
1. צריך לעודד מכירת מנויים וכמו כן צריך לעודד חברות בעמותה. זה שני דברים שונים ששניהם חשובים.
2. בכל מקרה אסור שיהיה סולד אאוט של מנויים (לא שאני חושב שזה יקרה, אבל בכל מקרה). יש יותר חברי עמותה ממקומות בהדר יוסף, וצריך לשמור כמות מסויימת של כרטיסים בכל משחק, בשביל אוהדים שלא עשו מנוי. (כן כן, יש גם כאלה וזה לא בושה. לא כולם יכולים להגיע לכל המשחקים או לרוב המשחקים, ובמדינת ישראל בשנת 2012 גם כסף וגם זמן זה שני מצרכים נדירים).

לא דיברו על הרחבה בקיץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 15:31 
סמל אישי של המשתמש
1. שניהם חשובים, אבל צריך להיות ברור מה בעדיפות ראשונה ושהראשונים מקבלים יותר עדיפויות בדברים שונים, במיוחד בנושא הקצאת כרטיסים.

2. אם זה אפשרי למכור את כולם, אז כך צריך לעשות לדעתי.
במקרה הזה, גם מי שלא יכול להגיע לרוב המשחקים שיעשה מנוי.
עד היום נעשו מהלכים לעודד קודם כל לעשות חברות בעמותה, ואני חושב שזה צריך להשתנות.
קיבלנו קבוצה של עמותת חברים, שרוב גדול מבין חבריה לא קונה מנויים, לא מגיע לרוב גדול של המשחקים ולא משתתף בבחירות.
אז אנחנו קבוצת חברים עם כרטיס חבר או קבוצה שרואה את האוהדים כעדיפות ראשונה?
ואיך מתבטאת אהדת קבוצה, בבסיס של הבסיס, אם לא ברכישת מנוי והגעה לרוב המשחקים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 15:34 
s_maliss כתב:
לאחר בירור קצר עם כמה אנשים קבועים ש"זוכים" גם הפעם הם זכו ואחרים שלא "זוכים" גם הפעם לא זכו.

בית שאן זה כאן

זה נשמע לי כמו אוי אוי אוי.
יש אוהדים שחבל לי שהם לא יהיו ויש אוהדים כמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 15:37 
סמל אישי של המשתמש
זכיתי פעם שעברה. הפעם לא. שמח שין לי שום התלבטות לסבול שוב את העונש להיות בבאר יעקב.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 15:42 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
1. שניהם חשובים, אבל צריך להיות ברור מה בעדיפות ראשונה ושהראשונים מקבלים יותר עדיפויות בדברים שונים, במיוחד בנושא הקצאת כרטיסים.

2. אם זה אפשרי למכור את כולם, אז כך צריך לעשות לדעתי.
במקרה הזה, גם מי שלא יכול להגיע לרוב המשחקים שיעשה מנוי.
עד היום נעשו מהלכים לעודד קודם כל לעשות חברות בעמותה, ואני חושב שזה צריך להשתנות.
קיבלנו קבוצה של עמותת חברים, שרוב גדול מבין חבריה לא קונה מנויים, לא מגיע לרוב גדול של המשחקים ולא משתתף בבחירות.
אז אנחנו קבוצת חברים עם כרטיס חבר או קבוצה שרואה את האוהדים כעדיפות ראשונה?
ואיך מתבטאת אהדת קבוצה, בבסיס של הבסיס, אם לא ברכישת מנוי והגעה לרוב המשחקים?

אהדת קבוצה מתבטאת בהרבה דברים, שאחד מהם הוא הגעה למשחקים.
אפשר להיות אוהד גם בלי לבוא לרוב המשחקים. אתה חייב להבין שלאנשים יש משפחות, יש עבודה, יש מחוייבויות אחרות, יש גם מגבלות כלכליות, וכמובן שיש גם את מחלקת הכדורגל.

וסתם שאלה - אתה לא חבר בעמותה או שסתם זה מה שמשתמע מהחתימה שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 16:02 
סמל אישי של המשתמש
גיא ברזל כתב:
זכיתי פעם שעברה. הפעם לא. שמח שין לי שום התלבטות לסבול שוב את העונש להיות בבאר יעקב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 16:04 
גיא ברזל כתב:

למה סתם לשקר?
גם אני וגם אתה היינו נותנים הרבה כדי להיות שם
עם כל הגועל מהאולם מהשכונה מהזמבורות וכו׳

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 16:09 
סמל אישי של המשתמש
יש לאנשים מגבלות, גם לי היו כאלה בתקופות מסויימות בחיי, או שסתם החלטתי לקחת צעד אחורה באהדה, וחשבתי ואחשוב אותו דבר גם כשזה פוגע באינטרס הפרטי שלי.
כמו שלא הייתי חבר עמותה בעונה שעברה, ולכן לא היה ראוי שאקבל הזדמנות שווה להשגת כרטיס לחצי הגמר, וגם לא ראוי מבחינתי לבקש כרטיס דרך חברים אחרים.
(ובעניין של ההגרלות האחרונות, מבחינתי גם לא ראוי לרשום להגרלות חברים אחרים וע"י כך להעלות את הסיכוי שלך לזכות, וגם את זה לא הייתי עושה).

העונה אני חבר בעמותה.
לגבי העונה הבאה, אני אעקוב אם יתבצעו שינויים מתבקשים מבחינתי, שאת רובם העלתי כאן לאחרונה בתגובות שונות, ואקבל החלטה בהתאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 16:41 
סמל אישי של המשתמש
דווקא בעונה הבאה שבה חברות בעמותה תראה משנית ערב נוכחות ספונסר חזק, חשוב להדגיש את החשיבות שלה. מנוי לדעתי , צריך להמשיך להיות משני לחברות בעמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 17:36 
ברור שחברות עמותה קודמת למנוי. השיווק האגרסיבי של החברות נעשה כדי לשנות את התפיסה של קהל שאכפת לו מהמועדון. הקבוצה היא שלנו, אנחנו לוקחים אחריות על גורלנו, לא עוד שאולים וטביבים למיניהם. אכפת לך מהקבוצה? רוצה להיות חלק מזה? תעשה חברות ותהיה שותף לגורל הקבוצה, זה השלב הראשון באבולוציה של האוהד. מנויי זה שיקול רציונאלי של מי שרוצה להגיע ולראות את הקבוצה מדי שבועיים תוך הבעת אמון במועדון.
חברות עמותה היא הבסיס ולכן היא אמורה להיות גם הקריטריון הראשון בסלקציה בין הקהל הרחב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 17:38 
אני מאד מקווה שאין עוד אנשים שחושבים כמוך. זו החזרה לחשיבה שהביאה אותנו למצב שאנחנו נמצאים בו. חשיבה של: "יש מישהו אחר ששם כסף בשביל שאני אהנה. למה שגם אני אשים"?

דדוקא אם יהיה ספונסרב חזק חשוב מאד שיהיו כמה שיותר חברים בעמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 22:40 
סמל אישי של המשתמש
בסופו של דבר עם מנוי או עם כרטיסים אני שם לפחות כפול כסף מרוב חברי העמותה.
אבל אולי העמותה מעדיפה שאעשה שתי חברויות או שלוש במקום מנוי, כי זה נראה סדר העדיפויות עד עתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 22:52 
אנטיגונה - לא דיברתי אליך. ועכשיו אני רואה שמי שדיברתי אליו גם לא כתב את מה שחשבתי.

אני חושש מהמצב שבו אנשים יחליטו שכבר לא חשוב לעשות חברות כי יש מישהו ששם כסף בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 22:57 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
אנטיגונה - לא דיברתי אליך. ועכשיו אני רואה שמי שדיברתי אליו גם לא כתב את מה שחשבתי.

אני חושש מהמצב שבו אנשים יחליטו שכבר לא חשוב לעשות חברות כי יש מישהו ששם כסף בקבוצה.

צריך לתת יתרונות ברורים לחברי עמותה על מחזיקי מנוי.
במחירי מנוי או כרטיסי בית, בכרטיסי גביע וחוץ , במוצרים, בידיעות על המתרחש בקבוצה, בהטבות מסחריות, בככל פרמטר שאפשר לחשוב עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 23:36 
סמל אישי של המשתמש
כבאר יעקבי אני חייב לומר לכם

כאחד שמכיר את איציק דבש, עשיתם לו עוול. הוא מאוד נפגע וספג הרבה ביקורת על העובדה שמשחק שעבר חצי אולם היה אדום. עם כל כמה שזה כואב להבין, לבאר יעקב יש את הרשות לתת להפועל רק את מספר הכרטיסים שמגיע לה, ולא כרטיס אחד נוסף. בנוגע למה לטענות על חלוקת כרטיסים למקורבים.. גם לבאר יעקב יש גרעין קשה של אנשים שתמיד היו עם קבוצת הכדורסל ומגיע להם כרטיס, וכאחד ששיחק שם בנוער, ואפילו נסע עד לשכונת התקווה כדי לראות אותם עולים לליגה הארצית אני רוצה לומר לכם שאתם ממעיטים מערכו של המועדון הזה ומנהליו.

יאללה הפועל!
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 23:42 
סמל אישי של המשתמש
עשינו לדבש עוול ?
אתה מדבר על מי שהשאיר במשחק הליגה אנשים ששילמו על כרטיס מחוץ לאולם והכניס במקומם ילדים מקומים בחינם ?
גרעין קשה ? מי אילו ? אחד עם כיפה של ברסלב, עוד סבא עם גופית סבא ושלושה ילדים עם זמבורה ? כי אותם אנחנו מכירים כולל דודה שלהם עם הסנדביץ.

עריכה, כמעט שכחתי את הכי חשוב.
זו קבוצה שמשולמת מכספי אגרה של תושבי באר יעקב ולא מכיסו של מר דבש. מה שאומר שחיבים לתת כרטיסים לכל תושב באר יעקב גם אם הוא אוהד הפועל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 23:58 
וואלה, ממעיטים מערכו של המועדון.

תמונה

הם מוזמנים ללכת להזדיין, הדבש הזה וששון קפרא הזה והאוהדים הכלבים שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 00:07 
סמל אישי של המשתמש
שוב, אתם מתייחסים לוולגרים ולבהמות של היישוב, שמה לעשות עושים הכי הרבה רעש.
אני לא בא "להגן" על כבוד הישוב, אבל בכל זאת אני מרגשי שמצטיירת פה סיטואציה שגויה.
מכבי באר יעקב היא מועדון שעובדים ועבדו בו המון אנשים טובים, ובגלל פרחח שמרגיש עילוי אם הוא מתגרה בקהל של הפועל חבל להכפיש את כל המועדון.
ולשלט אני לא רוצה להתייחס, טיפשים יש בכל עיר.

וכמובן שהשגתי לי ולבני משפחתי כרטיס, אבל כאוהד הפועל ידוע בישוב (ועשו לי חיים קשים אחרי ההפסד האחרון) לא נתנו לי לרכוש כרטיס לחברים אוהדי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 00:11 
אז נניח שאני שם את הקהל בצד, ונניח שאני שם את ששון קפרא הזה בצד (למרות שהוא בעל תפקיד במועדון).
מנהלי המועדון הם לא אלו שאחראים לדבר הזה?
אז מה הרושם השגוי שנוצר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 107 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: