el dudernio כתב:
מה שהןלך ונהיה גרוע זה היכולת שלכם לשמוע דעות שונות ולקרוא בין השורות.
איך כל השחקנים תומכים בניצן ושביט, אומרים שהם הצליחו לשמור אותם כקבוצה (למרות טביב), ואתם נגד?
איך יכול להיות ששי אבוטבול שרק לפני יומים פתח פה בשידור על טביב, הפעם מעדיף לשמור את הדברים בפנים,
ולא להוציא אותם החוצה וזה עוד אחרי שטביב תוקף אותו אישית? אבל כשניצן שומר על הכבוד שלו, של הפועל,
ושל השחקנים (מקרה תמוז), אתם תוקפים אותו?
שירזי כרגע הוא על תקן המבוגר האחראי, מנסה לפשר, מנסה לפייס, מנסה לשמור על הפועל, ואתם פשוט קטלגתם
אותו כאיש טביב ומתעלמים מכל דבר אחר. כן אם מבחינת ניצן המחאות פגעו והתירו את הרסן לכמה שחקנים אזי הן
"מוגזמות", הוא לא מתעסק בענין המוצדקות או לא, כי זה לא אישו מבחינתו, זה אישו מבחינתינו, אבל הוא לא יכול
מתוקף היותו הדמות המקצועית ה"בכירה" במועדון לצאת לטובת זה או זה. הוא מדבר מקצועית נטו, ומקצועית גם טוב
יהיה שלא יהיו "זעזועים", טוב יהיה ש"טביב" ישקיע כסף במועדון ויעמיד קבוצה טובה, מקצועית גם ניצן יודע שזה לא
ראלי, והוא גם ציין את זה בראיון איתו.
ניצן שירזי חתום על מקום שני וגביע, בדיוק כמו גוטמן ואבוקסיס שנה שעברה, עם סגל פחות נוצץ, עם בעלים פחות תומך
ועם הרבה יותא בלאגן מסביב, זאת המציאות, ולכן תעזבו אותו בשקט. המחאה מצליחה, טביב כבר הרים ידים (ולא רק
על אוהדים), רק עוד קצת והוא גם ישחרר תג מחיר, רק עוד קצת ויבוא הקונה שיגיד אני מוכן לתת מליון כ"דמי רצינות",
ואז, אם הבעלים החדש ימצא לנכון, ניצן ישאר, שביט ישאר, ואם לאו? אז הם ילכו, אבל לפחות זה היה אחרי שבשנת
2012 לקחנו גביע, שלישי ברציפות, וזה מה שחשוב. כי הפועל גדולה משביט, גדולה מניצן והרבה הרבה יותר גדולה ממר
אליעזר טביב.
לא שאני מסכים עם כל דבריך (אני חושב שהוא התכוון שהמחאה מוגזמת בשיטותיה, למשל), אבל לפחות נפלא שאתה תמיד חושב בעצמך, ולא מפחד להביע דיעות שאינן הקונצנזוס ההיסטרי.