אנטיגונה כתב:
מה היינו עושים בלא מעט משחקי דרבי ביד אליהו, כשלהם יש 10 אלף מנויים והחוק של ה-10 אחוז לא היה ולא שלחו לנו שום כרטיס?
לא היתה ברירה, כולנו באנו מחוץ לאולם וקנינו מספסרים.
מי שמאמין שהערך הכי חשוב הוא לא לתת יד לספסרים, אז שלא יקנה מהם.
מי שחושב שהערך החשוב ביותר הוא להיות שם, לעשות הכל על מנת להיות במשחק של הפועל, והמוצא האחרון הוא לקנות מספסרים, אז שלא יתבייש לעשות זאת, גם אם זה ירגיז פה אוהדים אחרים.
סלח לי אדון אוהד דגול, אבל זו חתיכת דמגוגיה. טוב שלא כתבת "או שאתם אוהדים מרשימים כמוני שעושים הכל למען הקבוצה או שלא" וזהו.
חשוב מאוד להיות במשחק של הפועל, ואני לא טוען שאף פעם לא קניתי מספסרים, אבל יש פה הרבה מעבר לשני ה-"ערכים" האלה. כשאתה קונה מספסרים אתה עושה אלף ואחד דברים פסולים מבחינה מוסרית, אתה דופק אוהדים אחרים, אתה מעלה את המחירים, אתה גורם לספסרים לקנות יותר כרטיסים בפעם הבאה, אתה מצייר את כולנו בתור נרקומנים שאפשר לדפוק אותם בתחת והם יגנחו באהבה כי "הערך החשוב ביותר הוא להיות שם". מה זה בכלל הדיכוטומיה המטומטמת הזאת? אם הערך הכי חשוב הוא להיות שם אולי אני ארצח מישהו ואקח לו את הכרטיס? או שאני אגיע לשם עם אקדח ואתן למאבטח כדור בראש?
ההצגה שלך את הדברים היא לא רק פשטנית אלא חד וחלק מעידה על הליך מחשבתי לקוי, קצר טווח ואנוכי.
ואם כבר מדברים, גם החתימה שלך היא דוגמא מרשימה למה שנקרא "דיכוטומיה כוזבת".
בלתי נסבל כל המציצה העצמית הזאת.