תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 10:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 71 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אני נגד ספסרות אבל מיואש לכרטיס ומשלם 100 ש״ח.יש עוד 2
הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 09:14 
עזרא כתב:
JohnnieWalker כתב:
קבוצות הכלום האלה מחלקות כרטיסים לתיכונים רק כדי לא למכור להפועל. ככה עשו עונה שעברה הבקעה (בודאות, אני את הכרטיס שלי למשחק ההוא קיבלתי מהידים של המנהלת, אחרי שהזדהיתי כאוהד הבקעה). ההערכה שלי היא שערימות הכרטיסים שיוצאות משם מיועדות לבתי הספר. איזה אוהדים יש לבאר יעקב חוץ מאנשים עם הרבה זמן פנוי שקיבלו כרטיס חינם? מרביתם יש להניח, אוהדי המחלה.

זה לא נכון מה שהוא כתב ככה שאין מה להסתמך על זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 11:56 
אנטיגונה כתב:
מה היינו עושים בלא מעט משחקי דרבי ביד אליהו, כשלהם יש 10 אלף מנויים והחוק של ה-10 אחוז לא היה ולא שלחו לנו שום כרטיס?
לא היתה ברירה, כולנו באנו מחוץ לאולם וקנינו מספסרים.

מי שמאמין שהערך הכי חשוב הוא לא לתת יד לספסרים, אז שלא יקנה מהם.
מי שחושב שהערך החשוב ביותר הוא להיות שם, לעשות הכל על מנת להיות במשחק של הפועל, והמוצא האחרון הוא לקנות מספסרים, אז שלא יתבייש לעשות זאת, גם אם זה ירגיז פה אוהדים אחרים.

סלח לי אדון אוהד דגול, אבל זו חתיכת דמגוגיה. טוב שלא כתבת "או שאתם אוהדים מרשימים כמוני שעושים הכל למען הקבוצה או שלא" וזהו.
חשוב מאוד להיות במשחק של הפועל, ואני לא טוען שאף פעם לא קניתי מספסרים, אבל יש פה הרבה מעבר לשני ה-"ערכים" האלה. כשאתה קונה מספסרים אתה עושה אלף ואחד דברים פסולים מבחינה מוסרית, אתה דופק אוהדים אחרים, אתה מעלה את המחירים, אתה גורם לספסרים לקנות יותר כרטיסים בפעם הבאה, אתה מצייר את כולנו בתור נרקומנים שאפשר לדפוק אותם בתחת והם יגנחו באהבה כי "הערך החשוב ביותר הוא להיות שם". מה זה בכלל הדיכוטומיה המטומטמת הזאת? אם הערך הכי חשוב הוא להיות שם אולי אני ארצח מישהו ואקח לו את הכרטיס? או שאני אגיע לשם עם אקדח ואתן למאבטח כדור בראש?
ההצגה שלך את הדברים היא לא רק פשטנית אלא חד וחלק מעידה על הליך מחשבתי לקוי, קצר טווח ואנוכי.

ואם כבר מדברים, גם החתימה שלך היא דוגמא מרשימה למה שנקרא "דיכוטומיה כוזבת".
בלתי נסבל כל המציצה העצמית הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 11:59 
Fez יקירי
כל מה שאתה כותב בנוגע לספסרות הוא נכון
אבל ואבל גדול
אתה מתעלם מהיחודיות של המשחק הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 12:04 
סמל אישי של המשתמש
ובעיקר מתעלם מהעובדות ומהשתלשלות האירועים הייחודית שבמקרה של עזרא:

Frank Serpico כתב:
לעניות דעתי מה שעזרא ניסה כאן לעשות זה לא בדיוק "לקדם" ספסרות.

אז נכון שאולי בהגדרתו המילונית, תשלום שהוא מעבר לסכום הנקוב עבור כרטיס למופע בידור או ספורט עבור צד שלישי שרכש עבורך את הכרטיס זו ספסרות, אבל יש ספסרות ויש ספסרות.

זה לא כאילו היה פה ספסר שהלך מיוזמתו וקנה חמישים כרטיסים, יודע מה, אפילו שני כרטיסים, וניסה למכור אותם לעזרא במחיר מופקע. זה לא מה שהיה כאן. מה שהיה כאן זה שעזרא פנה לבחור תושב המקום שהוא מכיר הכרות מוקדמת (חבר של חברה של אחותו או משהו כזה) וביקש ממנו לעשות לו ג'סטה כתושב המקום וללכת לרכוש עבורו כרטיס או שניים או שלושה. הוא הציע לאותו ידיד מחיר שהוא מעבר למחיר הנקוב כסוג של שכר טרחה עבור הג'סטה. כנראה שלא מדובר בחבר קרוב שהיה עושה את זה גם בלי בונוס הטרחה הזה.

ספסרות? אולי. ללא ספק זה עומד בהגדרה המילונית. אבל לא מדובר כאן בספסרים. ותודה לאל אנחנו חיים בעולם האמיתי, ולא במילון אבן שושן.

נערך לאחרונה על ידי Frank Serpico בתאריך 15 מאי 2012, 12:06, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 12:05 
שמע קורמן, אני באמת לא אומר לאף אחד מה לעשות ולא מחנך אף אחד, אבל להציג פה כאילו מי שרוצה לקנות מספסרים זה בגלל ש-"הערך הכי חשוב הוא להיות במשחק" ולהתחיל פה עם איזה דיון ערכי זה כזה בולשיט שצורם בעיניים

מי שאומר פה שהוא נואש ויעשה הכל כי הוא נרקומן כמו עזרא אני לא אומר לו מילה
כשאתה יודע שאתה לא רציונלי ומודה בזה זה עניין אחד
כשאתה מצייר את עצמך כערכי וכרציונלי זה עניין אחר לגמרי

סרפיקו זה מיועד גם אליך - לא דיברתי כאן על עזרא ושוב אני לא בא לחנך מי שמודה שהוא לא רציונלי
מי שמצייר את עצמו בתור האוהד הדגול והערכי זה כבר סיפור אחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 12:19 
סמל אישי של המשתמש
לפז מתחשק לפעמים לקפוץ למסקנות ולהוציא את כל הרעל שלו.

אני אנסה להסביר שוב.
לא טענתי בשום מקום שיש להעדיף ערך כזה על פני ערך אחר, ומי שלא מעדיף אותו הוא פחות אוהד.
מה שקרה פה שיצאו על עזרא, ואני הזכרתי מקרים מהעבר, ושבסה"כ יש לנו כאן שני ערכים, ושכל אחד יחליט איזה מהם יותר חשוב בשבילו.
ברורות לי ההשלכות של שיתוף פעולה עם ספסרים ובשום אופן לא טענתי שמי שעומד על העקרון הזה זה לא נכון והוא פחות ראוי.
מה שכן טענתי הוא שלא צריך להתרגש מאלה שיוצאים על אחרים שלא מעדיפים את הערך הזה, ושזה לא צריך להשפיע על ההחלטה שלהם.

וגם את החתימה כבודו לא מבין ולא יודע באיזה הקשר היא נכתבת.
היא לא קיימת בכדי לטעון שאני אוהד גדול, אלא לטעון שאני בסה"כ אוהד.
לא עסקן, לא בעלים ולא בוחר את ההנהלה ולא מחליט בשבילה.
כזה אני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 13:22 
סמל אישי של המשתמש
אוהדים כמו עזרא :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 15:23 
חברים, כמו רבים מאיתנו, הבן אדם מאוהב... :hapoel:

אני מוכן למכור את גופי לבחור מכפר קרע תמורת כרטיס למחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 17:32 
סמל אישי של המשתמש
חרמש ומגל, על הספסרות ועידודה אתה חייב לקבל הרחקה.
לכל מי שקונה מספסרים תמיד יש סיבה טובה- הוא ממש רוצה להיות במשחק. אתה לא מיוחד בזה.
מילא אתה קונה כרטיס בספסרות, אבל לפתוח אשכול שמנסה להפנות לספסר עוד קונים זה כבר בבירור נגד חוקי הפורום.
יהיו עוד הרבה משחקים גדולים בהיסטוריה של הפועל. לא חשוב כמה גדול המשחק, אסור לעודד ספסרות.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 20:08 
Frank Serpico כתב:
ובעיקר מתעלם מהעובדות ומהשתלשלות האירועים הייחודית שבמקרה של עזרא:

Frank Serpico כתב:
לעניות דעתי מה שעזרא ניסה כאן לעשות זה לא בדיוק "לקדם" ספסרות.

אז נכון שאולי בהגדרתו המילונית, תשלום שהוא מעבר לסכום הנקוב עבור כרטיס למופע בידור או ספורט עבור צד שלישי שרכש עבורך את הכרטיס זו ספסרות, אבל יש ספסרות ויש ספסרות.

זה לא כאילו היה פה ספסר שהלך מיוזמתו וקנה חמישים כרטיסים, יודע מה, אפילו שני כרטיסים, וניסה למכור אותם לעזרא במחיר מופקע. זה לא מה שהיה כאן. מה שהיה כאן זה שעזרא פנה לבחור תושב המקום שהוא מכיר הכרות מוקדמת (חבר של חברה של אחותו או משהו כזה) וביקש ממנו לעשות לו ג'סטה כתושב המקום וללכת לרכוש עבורו כרטיס או שניים או שלושה. הוא הציע לאותו ידיד מחיר שהוא מעבר למחיר הנקוב כסוג של שכר טרחה עבור הג'סטה. כנראה שלא מדובר בחבר קרוב שהיה עושה את זה גם בלי בונוס הטרחה הזה.

ספסרות? אולי. ללא ספק זה עומד בהגדרה המילונית. אבל לא מדובר כאן בספסרים. ותודה לאל אנחנו חיים בעולם האמיתי, ולא במילון אבן שושן.

זה הרבה יותר מ"שכר טרחה" ובמובנים רבים זה גם הרבה יותר גרוע. זה לא רק לקנות מספסר אלא ליזום את זה. מעבר לזה ככה זה עם ספסרים. הם לא באים למשחק ליגה משעמם ביום חול בצהריים. הם באים למשחקים הכי מעניינים. משחקים שהם מיוחדים מעצם טבעם. החכמה היא להילחם בהם אז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 04:10 
סמל אישי של המשתמש
אהבה היא לא דבר רציונלי והמעשים המלווים אליה לא רציונליים גם כן, אוהב אותך הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 71 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: