ראצ'ו כתב:
לירון האדום כתב:
ראצ'ו כתב:
לירון גם בהגרלה הקודמת היו אנשים שכעסו שהם לא זכו. וגם הפעם יש, מה לעשות? אני מוכן לוותר על הכרטיס
שלי אם זה יגרום למישהו להרגיש טוב יותר, וללכת להקרנה במקום זה.
כמו שכתבתי פה - אחרי חלוקת הכרטיסים לספונסרים לשחקנים לחברי ההנהלה וכו' היו 40 כרטיסים שהוגרלו
בין הקהל הרחב וזה מה שהוגרל באמת. אתה יכול לשלוח את החבר שלך שנמצא מטר ממני לראות את הרשימות אם בא לו ולהווכח שמדובר
ב-40 אוהדים שאכן הוגרלו. ואם יש חשדות, תמיד אפשר לבוא ולשאול לפני שקובעים עובדות שהן לא נכונות.
אין לי בעיה עם ביקורת ואני מסכים שיש פה מקום לשיפור ולשינוי, אבל בטירוף שבו אנחנו עובדים בימים האלה ובעובדה שאני, כמו עוד
כמה חברי הנהלה לקחנו חופש מהעבודה מתחילת השבוע רק כדי לטפל בנושא המשחקים, זה לא התאפשר לצערי. ואם יש מה לומר,
אפשר לומר זאת בצורה יפה ולא לבוא ולהאשים בדרך בה אתה וחבריך עשיתם זאת. בית שאן עאלק.
בית שאן לא אני אמרתי, אני מתנצל אם מישהו נפגע אישית.
הביקורת היא לא אישית נגד ראצ'ו או נגד X או נגד Y , ברור לי שכולם עושים לילות כימים בשביל הצלחת הקבוצה בשביל כרטיסים ועוד דברים...
אני לא חושב שאתה צריך לוותר על הכרטיס שלך, לך מגיע כרטיס לא רק מתוקף תפקידך בהנהלת הקבוצה.
אבל השאלה היא מדוע אין ביקורת על ההגרלה?
זה מריח לא טוב שיש הגרלה סודית שאף אחד לא רואה או אין ביקורת עלייה...
איך אפשר לדעת שה40 האלו הוגרלו? מי פיקח על ההגרלה?
שוב יש לפעמים תחושה שעושים דברים נכונים אך עוטפים אותם בנסתרות מהקהל, וחבל שכך.
*לגבי אמא שלך- מדוע שיפתח לא יביא לה כרטיס?

אמא שלי קיבלה כרטיס מיפתח ואני לקחתי לה אותו כדי שיהיה עוד כרטיס לאוהדי הפועל. זה מה שאמרתי.
ושוב - אין לי שום בעיה עם ביקורת ואמרתי שבטירוף שהתנהלנו יחד עם העובדה שפתאום בשעות הבוקר הודיעו לנו
שיש 30 כרטיסים פחות והיינו צריכים להפוך עולמות בשביל זה, לנסוע לבאר יעקב ולריב עם כל תחנות המשטרה בערך -
אז ההגרלה לא נערכה במשרדי הלוטו תחת פיקוח של עורך דין.
מסכים שצריך לשפר את זה ולהתנהל בצורה שקופה וזה אחד הדברים שהתחייבתי עליהם. אבל אתה וסטיב ארקל באתם וקבעתם
עובדות שהוגרלו פחות מ-10 כרטיסים כשבסופו של דבר הוגרלו כל הכרטיסים עליהם התחייבנו, כשסטיב ארקל אפילו היה עד לחלק
גדול מהדרמה שהייתה הבוקר וזה מה שמעצבן, בטח כשאתה היית אחד מ-70 האנשים שזכו מתוך 450 כאלה שהשתתפו בהגרלה הקודמת.
ראצ'ו כתב:
לירון גם בהגרלה הקודמת היו אנשים שכעסו שהם לא זכו. וגם הפעם יש, מה לעשות? אני מוכן לוותר על הכרטיס
שלי אם זה יגרום למישהו להרגיש טוב יותר, וללכת להקרנה במקום זה.
כמו שכתבתי פה - אחרי חלוקת הכרטיסים לספונסרים לשחקנים לחברי ההנהלה וכו' היו 40 כרטיסים שהוגרלו
בין הקהל הרחב וזה מה שהוגרל באמת. אתה יכול לשלוח את החבר שלך שנמצא מטר ממני לראות את הרשימות אם בא לו ולהווכח שמדובר
ב-40 אוהדים שאכן הוגרלו. ואם יש חשדות, תמיד אפשר לבוא ולשאול לפני שקובעים עובדות שהן לא נכונות.
אין לי בעיה עם ביקורת ואני מסכים שיש פה מקום לשיפור ולשינוי, אבל בטירוף שבו אנחנו עובדים בימים האלה ובעובדה שאני, כמו עוד
כמה חברי הנהלה לקחנו חופש מהעבודה מתחילת השבוע רק כדי לטפל בנושא המשחקים, זה לא התאפשר לצערי. ואם יש מה לומר,
אפשר לומר זאת בצורה יפה ולא לבוא ולהאשים בדרך בה אתה וחבריך עשיתם זאת. בית שאן עאלק.
ראצ'ו היקר,
אין פה ענין של הטלת דופי ביושרה שלכם כחברי הנהלה. האמון שלנו בכם הוא גבוה.
בסה"כ אנשים העלו פה את התחושות שלהם מאיך שהדברים נראים כלפי חוץ, שאם עכשיו אוהד X פותח טלויזיה לאחר שלא זכה בהגרלה והוא רואה שוב פעם את אותם פרצופים אז הוא מרים גבה. כמו שאתה אמרת למעלה, אכן יש מקום לשיפור ושינוי בתחום הזה שלהבא לא יתן פתח לרחשים נוספים בנושא, שאף אחד לא יוכל להגיד שזה למראית עין. זה הכל.
בכל אופן , אני לא יודע מי מאוד קרוב אליך פה כמו שציינת, אבל אבל אחד לא מבקש שתעזור להשיג כרטיס, אני אגיד לך יותר מיזה, במידה והייתי זוכה הייתי נותן את זה למישהו אחר. הדבר היחיד שמבקשים פה ואני גם מבקש זה שלהבא (כן ירבו אירועים שהביקוש יעלה על ההיצע) תבצעו זאת בדרך אחרת עם תעדוף שונה . זה הכל.
לא הייתה פה מטרה לפגוע בפן האישי ואם זה המצב אז אני מתנצל.