תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 07:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 67 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שלישי 15-5-2012
הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 05:34 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

חיפה מחפשת אירופה, בת"א רוצים לסיים עונה

העשירית של הפועל או השישית של מכבי?

בהפועל ת"א רוצים כבר לראות את העונה הזאת מסתיימת, ואם אפשר אז בצורה שתמתיק במשהו את העונה הארוכה והמורכבת שלהם.
הבעלים אלי טביב, שיגיע למשחק, רוצה את הגביע מאחר שבזכותו יגדלו האטרקטיביות ותג המחיר על המועדון, שכרגע עומד על 15-כ מיליון שקלים. הבעלים מעוניין להשאיר בידיו אחוזים ניכרים מכרטיסי השחקן של תמוז, איגייבור ואלרואי כהן ואף לקחת אחוזים מהשאלות שחקנים דוגמת השוער אדל ואחרים.
הקשר שי אבוטבול, שהושעה על ידי טביב לאחר שהתבטא נגדו בתקשורת, לא קיבל כרטיס למשחק לאחר שטביב אסר על אנשיו לעשות זאת. אבוטבול קיבל כרטיס מגורם בהתאחדות שעבד בעבר בהפועל והוא צפוי לעזוב, כנראה להפועל חיפה.
הפועל שואפת להניף הערב את הגביע בפעם 16-ה בתולדותיה. בעבור הקבוצה זה הגמר השישי בשבע השנים האחרונות, וניצחון יכניס אותה להיסטוריה כקבוצה הראשונה שזוכה בגביע שלוש פעמים ברציפות מאז קום המדינה.
המאמן ניצן שירזי, שטרם זכה בתואר, אמר אתמול: "הכדורגל ראוי לסיים את העונה במשחק בסדר גדול כזה. לא הרבה מועדונים מצליחים להיכנס לספרי ההיסטוריה והפועל יכולה לעשות זאת."
הקפטן וואליד באדיר, שכרגיל סירב לגעת בגביע עצמו לצורך התמונה המסורתית, זאת בשל ענייני אמונות תפלות, עשוי להודיע על פרישה בסיום המשחק. "הערב אודיע על החלטתי, יש לי עדיין התלבטות כמו כל סוף עונה בשנים האחרונות," אמר אתמול השחקן.
הרכב משוער: אפולה אדל, נאאל חוטבה, מרקו שולר, וואליד באדיר, יגאל אנטבי, רועי גורדנה, אביחי ידין, נוסא איגיבור, אלרואי כהן, טוטו תמוז (מירקו אורמוש,( עומר דמארי.
חיפה: גולסה בחוץ, עמאשה בהרכב
את רוב האימון המסכם של מכבי חיפה אתמול ראה יניב קטן מהצד, לאחר שפרש ממנו אחרי זמן קצר. למרות זאת קטן צפוי לפתוח. מי שלא ייכלל בסגל בשל פציעה הוא הקשר אייל גולסה. החלוץ וויאם עמאשה יפתח למרות הפציעה בשרירי הבטן. ההתלבטות היחידה שיש למאמן אלישע לוי היא בין מוחמד גאדיר לאלון תורג'מן. "אני יודע שאתם עייפים," אמר אתמול המאמן לשחקניו, "זהו, זה המשחק האחרון וכולנו רוצים לסיים את העונה עם תואר ומקום באירופה."
במסיבת העיתונאים אתמול דיבר המאמן על החשיבות של המשחק ושל השגת הכרטיס לאירופה: "זו תהיה אכזבה ענקית אם לא נהיה באירופה."
על השאיפה האישית לסיים עם תואר אמר המאמן: "אני מקווה להביא גביע, זה הדבר היחיד שלא הבאתי לחיפה15 ." אלף אוהדים ירוקים יגיעו למשחק. רכבת ישראל תפעיל שתי רכבות מיוחדות שיסיעו את האוהדים בסיום מתחנת בני ברק.
הרכב משוער: ניר ,'דוידוביץ אייל משומר, אדין ,'אליץ'וצ'צ יוריצה בוליאט, טאלב טווטאחה, סיידו יא יא, גוסטבו בוקולי, עידן ורד, יניב קטן, מוחמד גדיר (אלון תורג'מן,( וויאם עמאשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 15-5-2012
הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 05:34 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 05:46 
סמל אישי של המשתמש
שמישהו יעלה את הראיון עם יוסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 06:41 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 07:06 
בס"ד

אף פעם לא צריך להתלונן על משהו שנגזר עליך כי
מתברר שמעז יצא מתוק.
אם יוסי היה נשאר בהפועל הוא היה עף לפני שקשטן עף
כי הוא והבעלים לא היו מסכימים.
יוסי הוא בשר מבשרה של הפועל ויבוא יום טוב יותר
ואכן הוא יקבל את המושכות , יום שטביב ישאר כזכרון
לא נעים בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 07:08 
סמרטוט רצפה. כרגיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 08:06 
סמל אישי של המשתמש
לא בשר ולא בשרה.הוא שחקן שנתן את הנשמה שלו,הנהיג ונתן תרומה,כמו שעשה עם בית״ר שגם איתה הוא מאוד מזוהה.
עכשיו הוא כבר מתחרט ששר ״ירושלים על הזין״ או ״מכבי שלום״.
אין לו שום בעיה לאמן שם ואני לא בא אליו בתלונות,אבל אל תקרא לו סמל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 08:06 
הראיון בגרסא קריאה יותר:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4229207,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 08:33 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
אחת הטעויות שעשיתי בקריירה שלי היא שהפכתי מזוהה עם הפועל

באמת יוסי ? בתור שחקן שגדל במועדון ומאמן שאימן באחת התקופות היותר טובות בו, זו טעות להיות מזוהה עם הפועל ?
יש לך תוכניות להיות מאמן של המחלה או של הבבונים אחרי הנבחרת ?
אחרי זה הוא בא בטענות אלינו שלא נלחמנו עליו מספיק. טוב שכך, למה להילחם על מאמן שמוכן מבחינתו מחר לאמן במכבי ?
מאחל לך ולגוטמן את כל ההצלחה בנבחרת. יש לי הרגשה שלא תחזור להפועל מיד לאחר מכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 08:35 
היה ויישאר הקושר האחורי, טינופת מצחינה שאין כדוגמתה. חלילה וחס שידרוך שוב אי פעם אצלנו, הספיק הבזיון של שנים ארוכות שאין קהל נורמלי בעולם שהיה מסכים לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 08:36 
סמל אישי של המשתמש
שיילך לעזאזל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 08:36 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
לא בשר ולא בשרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 08:39 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
אגיד משהו שלא נעים לאוהדי הפועל, אבל חשוב לי להגיד אותו עכשיו. הם לא נלחמו מספיק עליי. עבור אוהדי הפועל, העזיבה שלי עברה בקלות. כשהם היו צריכים לעשות את המלחמה מהכיוון שלהם, זה לא הגיע

לא היה צריך להגיד את זה. אבוקסיס פוטר במפתיע ובאותו יום כבר מונה קשטן. אף אחד לא ידע שזה מה שהולך לקרות.

בכל מקרה, שלא יעשה מעצמו איזה סמל כמו דל פיירו. אני אישית הייתי רוצה שישאר רק כי הוא מוכשר וכי היה ממשיך את הדרך שהיתה כבר חקוקה במועדון.
אבל מה הוא ציפה? שיבעירו את וולפסון ביגלל שהוא עזב? הזיכרון שלו קצר. אף אחד לא ילחם בשביל אדם ששיחק במשחק השרוכים ופלט בעברו כמה יציאות על אוהדי הפועל. כמה זמן שלא יעבור זה לא ישכח, וגם בראיון הזה הוא מוכיח שהוא רחוק מלהיות אדם נאמן לסמל כלשהו. אז שילך להטיף למישהו אחר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 08:45 
סמל אישי של המשתמש
הטור של גידי מוזס בגלובס הוא אחד הטורים היותר טובים שקראתי בזמן האחרון. צדיק בסדום, הגם שהוא אוהד הפועל ולא אובייקטיבי :

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000748619&ref=sport5

ציטוט:

צפון קוריאה בבלומפילד
אלי טביב יעזוב בסוף את הפועל ת"א. אפילו אם ינסה להמשיך להשתיק את מחאת האוהדים נגדו בשיטות שלקוחות ממשטרים חשוכים ■ הערב: הפועל בגמר הגביע מול מכבי חיפה

בשבת שעברה צעדתי לכיוון אצטדיון בלומפילד לשם עידוד קבוצתנו האדומה. טרם כניסתנו לאצטדיון נשאלתי על-ידי מאבטח האם יש ברשותי שלט כנגד בעלי המועדון, אלי טביב. תמיהתי בדבר מהות השאלה, נענתה בתשובה לפיה הנהלת המועדון החליטה למנוע מאוהדים להכניס לתחומי המגרש שלטים בגנות הבעלים. לא הייתי בטוח אם נסעתי בזמן לגרמניה של 1935 או ברית המועצות של שנות ה-70. צפון קוריאה זה כאן.
20 דקות מתחילת המשחק מתחילה מהומת אלוהים. אדם בשנות ה-50 לחייו הציג לראווה שלט כנגד הצאר. "E.T. GO HOME" היה כתוב בשלט הנורא. כוחות האבטחה הכו את הפושע והוציאו אותו מתחומי המגרש. 300 ילדי שער 5 מחאו כנגד האירוע בעוד 5,000 אחרים צופים בהם בתימהון. החברה הישראלית במיטבה - אטומה, עייפה, חסרת יכולת להילחם על זכויותיה. ברדיו או בטלוויזיה האירועים לא הוזכרו, למעט שלמה שרף, שהודיע כי "הייתי שובר להם ידיים ורגליים". אמר, והתכוון לאוהדי הפועל המקיימים משמרות מחאה מול בית הצאר.
יכולנו לדון שוב בסוגיית היעלמות הכסף מקופת המועדון או לחילופין באיש שחירב שני מועדונים בישראל ומתאמץ להחריב שלישי. ואולי בנסיבות שאפשרו לאדון להיות בעלי קבוצת כדורגל למרות קביעת השופט סטרשנוב כי "אינו ראוי" להיות כזה. אבל כדאי לדון במחאה עצמה ועד כמה היא במקומה. עד כמה הילדים האלה נלחמים את מלחמתנו. על חופש הדיבור. על הזכות למחות כנגד עוולות. על הזכות לשמר את פניה של קבוצתם שמנסים להפשיטה מכל ערכיה.
מהיכן באה לה זכותו של טביב (או אגודת הפועל ת"א) למנוע הנפת שלטים בגנות הבעלים או המועדון באצטדיון העירוני? במשחק של קבוצה הנתמכת על ידי גופים ציבוריים (טוטו, עיריית תל אביב)? האם עיריית תל אביב, בעלת האצטדיון, אישרה את האיסור?
לגוף פרטי לא עומדת הזכות למנוע השמעת דעות בסיטואציה בה אנו דנים. הכיצד גוף דו-מהותי (וקבוצת כדורגל בישראל היא גוף דו-מהותי), עליו חל המשפט הציבורי, יכול למנוע פרסום עמדה? באיזה משטר?
אי מתן זכות מחאה לאוהדי הפועל ת"א, בכל דרך לא אלימה בה ייבחרו, אינה חוקית. איפה כל הבן כספיתים והעמנואל רוזנים, למה לא נשמע קולם? איפה חיים רמון? איפה מר תאומים? איפה עוד 5,000 אחרים שנכחו במקום ועשרות אלפים המודעים למתרחש? איפה הבושה?

"הקבוצה שלי ומותר לי לעשות בה כרצוני", אמר אלי טביב (10.2.2012), והוסיף עוד טיעון כי "תפקיד האוהדים רק לעודד". ועדת אביבי "לקביעת קריטריונים למעורבות גורמים עסקיים בקבוצות הכדורגל" (1995) קבעה כי "יש להעדיף את האינטרס של הקהילה, שעליה מושתתת פעילות הספורט, על האינטרס של הגורם העסקי אשר ברצותו, יפעל לטובת הקהילה, וברצותו יעדיף את האינטרס העסקי והאישי שלו על אינטרס הקהילה אשר למענה מופעלת המערכת הספורטיבית וממנה היא יונקת את קיומה".
השופט שאול שוחט בפס"ד יעקב ליבוביץ' קבע, כי אוהדיה של קבוצת כדורגל "הם בעלי זכות עמידה לעתור לניהולה התקין של קבוצתם".
חברה מובסת, עייפה, שתש כוחה ממאבק על זכויותיה, תדרוש מאוהדי קבוצה לא למחות כנגד בעלים המחריב, בכוונת מכוון, את קבוצתם. זוהי אינה זכות בעליה. מאבק חוקי, לא אלים, כנגד המחריב היא זכותם, אם לא חובתם, של אוהדים.
קבוצת כדורגל היא קודם כל פני אוהדיה. הערכים אותם הם מייצגים ובה הם מאמינים. והפועל ת"א לא שונה במובן זה מכל קבוצה אחרת. היא מאמינה בשיתוף מיעוטים. היא מאמינה בכבוד לעובדים זרים. מאמינה בחופש ביטוי ופלורליזם. אלי טביב לא יכול להצטלם עם צעיף בית"ר ירושלים או ללכת לתא הכבוד במשחקה הביתי של קבוצת הנוער של מכבי ת"א, ולצעוק כנגד המחאה נגדו. המעשים עומדים בניגוד מוחלט לזהות המועדון. הוא לא יכול ללעוג לאוהדים, לקנטר אותם ולהתנגד למחאת הרוב המוחלט המבקש ממנו להתרחק מהמועדון.
טביב לא יישאר לאורך זמן בהפועל ת"א. הוא יילך בטוב או ברע (חרם מנויים?). שאלות רבות עולות מהעימות בין אוהדי הפועל וטביב: עוד כמה זמן ייתנו אוהדי הכדורגל לשלמה שרף ואבי לוזון לנהל את השיח הציבורי סביב הענף שכולנו כל כך אוהבים; מהו שורש הסולידריות שמגלה ההתאחדות לכדורגל עם טביב; למה אלימות בעלים לא מטופלת כאלימות אוהדים.
אבל חשוב הרבה יותר לבדוק כיצד לא קמה צעקה כנגד הפגיעה בזכות המחאה. בזכות הבעת העמדה. באיזו מדינה אנו חיים? עד כמה עייפנו? איך נוצר מצב בו חלק נכבד מהעיתונאים/פרשנים מגנים את מחאת אוהדי הפועל ת"א? כיצד פרשן טלוויזיה בכיר קורא לשבור את ידיהם ורגליהם של מפגינים ואינו מגורש מהמסך? כן, אתה שלמה שרף. די. נמאסת. לך מאיתנו. הביריונות שלך, השפה שלך, הסגנון שלך. אתה מייצג את מה שאנחנו לא רוצים להיות. פשוט עזוב אותנו במנוחה.

* הכותב הינו אוהד הפועל ת"א, רו"ח ומשפטן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 08:47 
עזרא כתב:
לא בשר ולא בשרה.הוא שחקן שנתן את הנשמה שלו,הנהיג ונתן תרומה

כן, הנהיג שחקנים למרד ותרם תרומה כשתקע סכין בגב של המועדון. הכתם הכי גדול בתולדות המועדון שהוא נשאר עד עונה שעברה. רק בישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 09:07 
אפס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום שלישי 15-5-2012
הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 09:25 
chimpfive כתב:
אפס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 09:28 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
ציטוט:

באמת יוסי ? בתור שחקן שגדל במועדון ומאמן שאימן באחת התקופות היותר טובות בו, זו טעות להיות מזוהה עם הפועל ?
אחרי זה הוא בא בטענות אלינו שלא נלחמנו עליו מספיק. טוב שכך, למה להילחם על מאמן שמוכן מבחינתו מחר לאמן במכבי ?

לא ראיתי בו סמל עד היום. אחרי הראיון הזה, הוא התקבע סופית בסטאטוס הראוי לו: שכיר חרב. היו שנים שהיה שכיר חרב מוצלח, היו שנים שגרם נזק.
יוסי, רוצה להיות סמל? לך לבבונים מההר, הם ישמחו לקבל אותך. והנה מידע חינם: הטעות הגדולה שעשית היא שלקחת חלק בחרפת ה 2.5. והגדלת לעשות כשלא יצאת עם האמת אחרי כן.
קצת עצוב לי שהשנה אנו מתפכחים מאשליות רבות, אבל יש בזה גם צד חיובי: דוקא עכשיו, בתקופה החשוכה ביותר שלנו, כל כך הרבה אמת יוצאת לאור. הילל, שביט, אבוקסיס - אם לא השנה הזו, ילדים אדומים היו ממשיכים ללמוד עליכם כסמלים. למדנו את האמת ונמשיך ללמוד.
סמל יש רק אחד: :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 09:28 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
"אחת הטעויות שעשיתי בקריירה שלי היא שהפכתי מזוהה עם הפועל. אמרתי משפטים לא נעימים על מועדונים אחרים בלהט של משחקים ותקופות. זה דבר שטעיתי בו, ואני מודה בכך. אגיד משהו שלא נעים לאוהדי הפועל, אבל חשוב לי להגיד אותו עכשיו. הם לא נלחמו מספיק עליי. עבור אוהדי הפועל, העזיבה שלי עברה בקלות. כשהם היו צריכים לעשות את המלחמה מהכיוון שלהם, זה לא הגיע".

אפס בן אפס בן אפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 09:31 
איזה בן אדם עלוב, אחרי כל מה שהוא עבר איתנו, נכון, סמל הוא לא היה אבל עדיין הוא שינה קצת את המעמד שלו בפני רוב הקהל לפחות, עכשיו הוא מלכלך, כוסאמא שלו, הוא עוד יתחנן לחזור להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 09:31 
ירדן כתב:
ציטוט:
"אחת הטעויות שעשיתי בקריירה שלי היא שהפכתי מזוהה עם הפועל. אמרתי משפטים לא נעימים על מועדונים אחרים בלהט של משחקים ותקופות. זה דבר שטעיתי בו, ואני מודה בכך. אגיד משהו שלא נעים לאוהדי הפועל, אבל חשוב לי להגיד אותו עכשיו. הם לא נלחמו מספיק עליי. עבור אוהדי הפועל, העזיבה שלי עברה בקלות. כשהם היו צריכים לעשות את המלחמה מהכיוון שלהם, זה לא הגיע".

אפס בן אפס בן אפס.

חבל שאותו הכתב לא שאל אותו בתגובה, למה לפני כמה שנים בתמורה לבצע כסף הוא עזב את אותו הקהל כדי לככב במדי המועדון הענק מ.ס אשדוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 09:35 
סמל אישי של המשתמש
תכלס הוא צודק.. היה קטע מסריח וסתמנו את הפה כמו שרק הקהל שלנו יודע
:cry:
חבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 09:37 
סמל אישי של המשתמש
ניצחת איתי הכל כתב:
חבל

חבל ששתקנו כשהוא חזר אחרי השנים בגן החיות התנ"כי.
סמרטוט היה וסמרטוט נשאר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 09:38 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
ניצחת איתי הכל כתב:
חבל

סמרטוט היה וסמרטוט נשאר

זה שעכשיו הוא בן שונה זה ברור,והוא יקבל על הראש אני מקווה בכל משחק נגדנו
אמן ילך לבית"ר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 09:39 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:

ולחשוב שעוד היו פה כאלה שהיו סוג של מגן הצדק עבור המיץ של זבל הזה.
היה סטייק וסמרטוט רצפה - וכך גם נשאר עכשיו.
רק רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 09:39 
סמל אישי של המשתמש
אמיר ונונו כתב:
kobster כתב:
ציטוט:

לא ראיתי בו סמל עד היום. אחרי הראיון הזה, הוא התקבע סופית בסטאטוס הראוי לו: שכיר חרב. היו שנים שהיה שכיר חרב מוצלח, היו שנים שגרם נזק.
יוסי, רוצה להיות סמל? לך לבבונים מההר, הם ישמחו לקבל אותך. והנה מידע חינם: הטעות הגדולה שעשית היא שלקחת חלק בחרפת ה 2.5. והגדלת לעשות כשלא יצאת עם האמת אחרי כן.
קצת עצוב לי שהשנה אנו מתפכחים מאשליות רבות, אבל יש בזה גם צד חיובי: דוקא עכשיו, בתקופה החשוכה ביותר שלנו, כל כך הרבה אמת יוצאת לאור. הילל, שביט, אבוקסיס - אם לא השנה הזו, ילדים אדומים היו ממשיכים ללמוד עליכם כסמלים. למדנו את האמת ונמשיך ללמוד.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 09:41 
סמל אישי של המשתמש
ניצחת איתי הכל כתב:
יהלום אדום כתב:
ניצחת איתי הכל כתב:
חבל

סמרטוט היה וסמרטוט נשאר

זה שעכשיו הוא בן שונה זה ברור,והוא יקבל על הראש אני מקווה בכל משחק נגדנו
אמן ילך לבית"ר

לא רק עכשיו. כבר אז הוא היה (מספיק לציין את משחק השרוכים והיריקות לעבר אוהדי הפועל) וזה איכשהו עבר חלק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 09:47 
סמל אישי של המשתמש
אמיר ונונו כתב:
kobster כתב:
ציטוט:

איך אפשר להזכיר את שביט באותה נשימה עם אבוקסיס?
אפשר לחשוב איזה תפקיד מכריע יש לשביט.
סה"כ הוא הסגן של עושה דברו של טביב,ותו לא.
מבחינתי גם עוד עשר עונות פה תחת טביב הוא לא יישתווה לנזק שעשה אבוקסיס להפועל,ולחוצפה שלו שעוד אחרי הכל הוא אומר שהוא מצטער להיות מזוהה עם הפועל.
הבושה הגדולה היא שאבוקסיס והשם "הפועל ת"א" נאמרים באותה נשימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 09:47 
שער 7 הוא אדום כתב:
ציטוט:

רק רע.

לא יודע מה אתם רוצים...הבנאדם אומר אמת, מתנצל על דברים ואתם מתעצבנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2012, 09:55 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
ציטוט:

רק רע.

לא יודע מה אתם רוצים...הבנאדם אומר אמת, מתנצל על דברים ואתם מתעצבנים?

הבעיה היא שהוא לא מבין שאף אחד לא חייב לו שום דבר ושאין סיבה שמישהו יילחם עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 67 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: